|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
idę spaciu
dobranocki postanowiłam sobie, ze jutro przed południem się tu nie pokażę, bo mam tyyyyyyyyyle papierzysk w dwóch pudłach koło kanapy, że także jakby co, to mnie wywalić![]() baaaaaaaaj
|
#4442 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() takiego zestawu namiotów nie bierz, to WIELKIE jest! to już lepiej w ikei tunel (50zł) i namioty też mają jakieś albo: http://pwtoys.pl/zabawki-edukacyjne/...148318800.html http://allegro.pl/kiddieland-interak...756691579.html http://www.kiddieland.pl/index.php?p887,odkrywczy-dom rewela, Agu na roczek dostała, cudna rzecz http://www.kiddieland.pl/index.php?p...kowicz-dd27722 to też mamy i młoda bardzo lubi no i lego duplo - nie, nie za wcześnie teraz pod choinkę od mojej mamy dostanie któreś z tych:http://allegro.pl/lego-duplo-10517-m...791476805.html http://allegro.pl/lego-duplo-kreatyw...785147280.html chodzi nam o to by była podstawka do budowania też, ona Agatce podbiera ogląda, liże, maca ale interesują jąejjj ty nie możesz od dzisiaj ![]() Cytat:
Cytat:
ej, co ty tak doopę zawracasz? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() -------------------- Aśka! ale co te laski tak se gębę twoją doopą wycierają, ja się pytam? przeszłaś do historii
|
||||||
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- idę jeszcze zrobić tż śniadanie do pracy (owsianka z owocami) i idę spać, jutro pierwsza rehabilitacja na 13:15 także jeszcze pewnie rano zerknę co nawyrabiałyście przez noc
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, ale masz pewnośc że to bożenka zainfekowana?
na pewno clotrimazolum możesz, maść ichtiolowa (czarna maść) ale to zewnętrznie tylko...
|
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Szajka to mloda dostala ten 1 zestaw duplo.oatatnio od ciotki. narazie schowalam go bo myslalam ze zdecydowanie za mala jest .. mojej przyjaciole kazalam kupic na gwiazdke te klocki clemmy co pisalyscie .. lidka sie tam fultala ze beznadziejne sa bo tylko 10 szt i takie wielkie .. ale mowie skoro bylo o nich na watku kupij ... zawsze mozna kupic woecej zestawow skoro 1 ma malo elementow
![]() co do slawy moich posladow ... licze ze niebawem ktorejs dziec lepsze przezycie zgotuje ...
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci że przez ta akcję zapamiętam Cię do końca mych dni ![]() ide spać ! EMS wyczaiłam coś fajnego Naklejki na prezenty ! zmieniłam se na swoje imie i musze tylko wybadać czy są takie papiery do drukowania naklejek
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Kochane, Ola bardzo, ale to bardzo dziękuje Wam za pamięć i wspaniałe życzonka.
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Rozeznanie
|
Jeeezu dziewczyny kocham Was! Jak dobrze że los mnie tu zesłał na forum
d.upne dzięki za poprawę humoru! Black suchy kaszel po mokrym jest normalny. Tworzy się nowy nabłonek a stary się odrywa i stąd takie pokasływanie (słowa lekarza) więc ja sądzę że wszystko jest już ok Jutro pocytuję, już sobie zapisałam cytaty w notatniku, co by nie zgubić. Nie wiem jak to jest, ale widzimy się z tżtem po pół godziny w ciągu dnia w tygodniu a i tak skaczemy sobie do gardeł. Kryzys totalny. Święta będą do nie było mi do śmiechu, ale.. :P) Ale już nie narzekam, bo mnie w końcu z wątku wyrzucicie ![]() Bokeh w papierniczym sklepie można kupić taki papier do naklejek ja kupowałam po 1 zł za arkusz, w sklepie na ul. kościuszki, nie wiem czy kojarzysz.
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-12 o 02:43 |
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
nancy kciuki za rehabilitacje!
Tz oswiadczyl sie w drugi dzien BN; chcial w Wigilie (to japonskie Walentynki), ale ja mialam za duzo wrazen po pierwszym spotkaniu z jego rodzina, pozniej w pierwszy dzien, ale bylo za zimno i jak mu powiedzialam, ze BN obchodzi sie przez dwa dni, to wtedy mu ulzylo... Gdyby wtedy sie nie oswiadczyl, to pewnie wrocilabym do Pl i niewiadomo jakby sie nasze losy potoczyly. Pierscionek dostalam prawie 3miesiace pozniej, w dniu "slubu cywilnego". ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ---------- Czesc! W koncu po 2tygodniach naprawili nam klimatyzator. Nocami juz zamarzalismy, wszystkie koldry wyciagnelismy i dalej bylo zimno. Jestem ciekawa, czy chlod w sypialni nie byl przyczyna ostatnich nieciekawych nocy; dzis wieczor sie okaze. |
|
|
|
#4452 |
|
Konto usunięte
|
Meneq a co ma zimno do oswiadczyn?
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44122844]Meneq a co ma zimno do oswiadczyn?
[/QUOTE]Bylismy na jarmarku swiatecznym, a la niemieckim. Na zewnatrz, bylo zimno i wietrznie, jedzenie nam z talerzy wywiewalo, bylo paskudne grzane wino - podgrzane biale (!) i nie mozna bylo Milki kupic... To nie ta atmosfera, a w takich warunkach chyba sie bal podwojnie, ze odrzucony zostanie. |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() chyba idą nam zęby, nocka koszmarna, nie chce jeść, uu popije i wypuszcza, marud non stop, już widzę naszą dzisiejszą rehabilitację :/ |
|
|
|
#4455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane ..u nas po wieczornych tancach w łóżeczku skapitulowalam i wzięłam małego do nas..tu zabawa,dalej.powiedzialam ze ja ide spac...mlody obejrzal z tata lige mistrzow do konca-tz wylączył telewizor i mówi do małego:"no teraz idziemy spac"..maly odwrocil sie dooopkom, zamknal slepka..i spi.SZOK...
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44122314]Nawijko, ale masz pewnośc że to bożenka zainfekowana?
na pewno clotrimazolum możesz, maść ichtiolowa (czarna maść) ale to zewnętrznie tylko...[/QUOTE]Nie mam... Wiem tylko, ze pieczeeeeee. Clotrimazolum (masc) nie pomaga... Cytat:
Od polnocy do 2 pobudki co 10min. Chwile pociumkal, powierzgal, zasypial na max 10min i znow to samo. Potem ladnie spalismy i o 7 musialam go obudzic na pobieranie krwi. Ale zaspany byl. Zawsze wstajemy minimum o 8:30 ![]() Trzymam kciuki za reh. A jak Kubus reaguje na nowe miejsca/ludzi? Moze bedzie zaciekawiony? Mielismy miec usg mozgowia, ale ciemiaczko zarosniete i klopssss. A pobieranie krwi oczywiscie z glowki... Kuba podrywal piguly
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może na wielkanoc?![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u Nas noc tez szkoda gadac, poranek jeszcze gorszy, jeczy, trzyma mnie za noge i płacze
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
U nas do 3 bylo ideolo
20 - 3 zadnych pobudek!!!!!!!!!!!!!! Wstalam jak na skrzydlach zrobilam mleczko karmie babla se mysle jaaaaa..... Jak czadersko, pospi ciagiem do 8 rano, mmmmmmmm.... I on pije to mleczko i pije i pije, i wyobrazcie sobie, ze skubaniec nie zasnal!!!!!!!! Do 5 rano nam szalal a jak probowalismy go uspac to histerioza o 4,30 dostal mleczko znowu, i chyba kurcze faktycznie glodny byl bardzo, bo sam sobie butle trzymal (o wlasnie, ile wasze dzieci pija butle? Bo moj to i do pol godziny.....) Jak juz sie najadl to wyrzucil, i.....zasnal Dorwal skubaniec szafke nocna malza a tam co? Kurz i prezerwatywy nic dodac nic ujac.Mi sie malz oswiadczyl w Sylwestra, chcial byc romantyczny ale mu nie wyszlo, ale i tak bylo cudownie dlugo by pisac w kazdym razie milosc sobie wyznalismy wlasnie w Sylwestra rok wczesniej w Bieszczadach i oswiadczyl mi sie w Sylwestra tez w Bieszczadach. Najlepszy skubaniec bo polnoc wybila (a wiedzial, ze chcialam zeby to byla wlasnie ta data)i mowi do mnie, kochanie, przepraszam, ze Ci sie nie oswiadcze w Sylwestra (ja sie przytulilam do niego i w ryk bo sie nastawilam ze to bedzie wlasnie teraz :P )a on mnie od siebie odtula i mowi "ale oswiadcze Ci sie w Nowy Rok" i kleka pierscionek wyjmuje czy wyjdziesz za mnie blablabla :P smiesznie bylo, z zabawy Sylwestrowej nie mielismy nicanic :PA slub cywilny tez wzielismy jak najblizej tej Sylwestrowej daty, 4go stycznia a w podroz miedzyslubna w....Bieszczady:PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co? Zapisalam sie na pt do ginekologa i....w nocy dzisiaj dostalam okres ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo cierpliwosci zycze |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4463 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Życzę żeby Ci się z nowym rokiem lepeij zaczęło układać. Z tego co piszesz Twoja mama nie jest "straszna" więc powinno być ok. Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Miłego wyjści z Tż. A co do klubu to pisz, co z tego że wydaje Ci sie że mniejszej wagi problem niż innych dziewczyn, wyrzucisz z siebie i będzie Ci lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() Cytat:
Jak możesz to urofuraginum
|
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
chyba po nowym roku będę z Wami na bieżąco Chciałam tylko życzenia złożyć: Z okazji Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci Oleńko aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich…. Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła wizażowa ciocia z Majeczką ![]() I jeszcze o 5-10-15 - są świetne koszulo-body dla chłopców http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...dy-5t2533?c=18 za 20,99 a od 25 kurier gratis. Ja Majusi wzięłam TE tęsknię za Wami
|
|
|
|
#4465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to samo mamy, noc przy uu Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ile stron ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje!Cytat:
biedak ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Drugi dzień, a ja rechoczę jak wariatka przez Wasze dooopne opowieści -
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn karmiących mm - na kolację podajecie samo mm, zagęszczacie czymś czy podajecie kaszkę??? Pytam, bo ja daję Domci samo mleko i wczoraj przeszła samą siebie: po kapieli o 19:15 wypiła 110 ml o 20:00 resztę, czyli 140 ml o 20:15 zrobiła jej 70 ml - wypiła i o 21 znowu wypiła 70 ml i w końcu zasnęła ![]() I po takiej ilości o 00:30 wypiła 170 ml. Za dwie godziny znowu zaczęła się kręcić i zrobiłam jej 120 ml wody + jedna miarka mm - wypiła 60 ml. I wstała o 7. Nie wiem, ale samo mleko chyba jej nie wystarcza, ale kaszki pić nie chce. Próbowała zagęścić jej manną gotowaną na wodzie i też nie bardzo chce pić
|
|||
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na ddtvn zaraz bedzie o niejadkach !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh: włączone.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

także jakby co, to mnie wywalić

teraz pod choinkę od mojej mamy dostanie któreś z tych:
ogląda, liże, maca 

Także może u Was jest to po prostu wynik spływającej do gardła wydzieliny? I może nie ma jej tak dużo, jak u nas było... Dlatego dostałyśmy Deflegmin (to jest to samo, co Flegamina, tylko w innej formie, Deflegmin jest w kroplach), żeby mała mogła spokojnie odkaszlnąć to wszystko. A Clemastin, to tak jak Kija napisała, teoretycznie na alergię, ale dobrze działa na infekcje dróg oddechowych, a zwłaszcza krtani. 

na 13:15 także jeszcze pewnie rano zerknę co nawyrabiałyście przez noc

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
szkoda gadac, poranek jeszcze gorszy, jeczy, trzyma mnie za noge i płacze
klask i:

22.05.2008