Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-13, 11:13   #451
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
O tym nie pomyślałam. Myślisz, że byli by na tyle głupi by nie powiedzieć, o której godzinie mam przyjść?
Może sądzili, że wiesz

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
@FeelingLost: początki zawsze są trudne. Pamiętam jak w macu pokazali mi wszystko raz a potem radź sobie sama przy naporze klientów. Niby robienie kanapek to nic, tylko wszystko musi być w ustalonym porządku a wszelkie temperatury i czasy smażenia należy wiedzieć o 12 w nocy. Kto szybko się uczy to miał szczęście kto nie to wylatywał. ja już po tygodniu zostawałam sama na stanowisku, gdzie powinny być 4 osoby w szczycie. Jak dawałam radę? Sama nie wiem.

@kwrobel2: ja miałam podobnie na policji - w sekretariacie. Sekretarki szły na ploty a ja zostawałam sama z wielkim telefonem z miliardem przycisków i bez instrukcji jak przekierowywać połączenia. Sama musiałam się domyśleć.
Tak sobie myślę, że to wszystko zależy nie tyle od pracodawcy, co od współpracowników. Ja miałam chyba szczęście, bo zawsze trafiłam na ludzi, którzy mi pomogli, mogłam się o wszystko zapytać i jeszcze po główce pogłaskali

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:18   #452
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Może sądzili, że wiesz

Tak sobie myślę, że to wszystko zależy nie tyle od pracodawcy, co od współpracowników. Ja miałam chyba szczęście, bo zawsze trafiłam na ludzi, którzy mi pomogli, mogłam się o wszystko zapytać i jeszcze po główce pogłaskali
Dobrze miałaś.

Ja trafiłam tylko na 1 firmę, która była w stanie mi tak pomagać. Dziewczyny biegały do mnie i sprawdzały jak sobie radzę. Kierowniczka przyjeżdżała by robić szkolenia przez godzinę dla pracowników. Jeżeli coś się działo to zawsze mogłaś zadawać pytania. Tam ogarnęłam się po 2-3 pierwszych dniach.

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2013-12-13 o 11:19
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:27   #453
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość

Mam to samo, siostra jest w II klasie liceum i często kombinuje, czy kuzyn w gimnazjum, mają tysiąc pomysłów i powodów dlaczego nie mogą iść Znowu, ja nie kombinowałam tak i oto mam miano kujona, gdyż chodziłam bo lubiłam się uczyć wg nich

Mój Brat chodzi do II Gimnazjum i gdy tylko ma jakieś sprawdzian czy dużo lekcji, zawsze boli Go głowa, brzuch, kolano, niedobrze mu czy po prostu nie wstaje z łóżka, a później twierdzi, że na 3 lekcje nie opłaca mu się iść. Gdy codziennie po szkole rozkładam książki i odrabiam lekcje czy gdy w weekend siedzę z książką i się uczę, On nie może wyjść z podziwu, że ja się uczę w DZIEŃ WOLNY! Już kilka razy mi powiedział, że jestem kujonem i nie robię nic innego tylko wciąż się uczę. Nawet Ciocia mi to powiedziała

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Aaa... mi po prostu przez całe szkolne życie (trwające już 18 lat ) zdarzyło się zaspać chyba 3 razy, gdzie i tak wyrobiłam się na styk potem
Jeśli chodzi o zasypianie to wczoraj był mój pierwszy raz w karierze szkolnej. Innymi razy gdy wstałam za późno to nie jadłam śniadanie i biegłam z nieumytymi włosami związanymi w koczka do szkoły!

Nie wspomnę już nawet o dziewczynie z mojej klasy, która nie chodzi do szkoły w ogóle. Powtarza już I klasę Liceum drugi raz bo rok temu nie zdała gdyż miała za dużo nieobecności. W tym roku przez te 3 miesiące ma już 100 godzin nieusprawiedliwionych i notorycznie się spóźnia na pierwsze lekcje ( o ile w ogóle pojawi się w szkole ).
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:29   #454
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Mój Brat chodzi do II Gimnazjum i gdy tylko ma jakieś sprawdzian czy dużo lekcji, zawsze boli Go głowa, brzuch, kolano, niedobrze mu czy po prostu nie wstaje z łóżka, a później twierdzi, że na 3 lekcje nie opłaca mu się iść. Gdy codziennie po szkole rozkładam książki i odrabiam lekcje czy gdy w weekend siedzę z książką i się uczę, On nie może wyjść z podziwu, że ja się uczę w DZIEŃ WOLNY! Już kilka razy mi powiedział, że jestem kujonem i nie robię nic innego tylko wciąż się uczę. Nawet Ciocia mi to powiedziała
Wiesz co? Kiedyś ludzie mieli inne podejście co do szkoły niż teraz. Ja też wagarowałam, ale w wieku 16-17 lat. Jednak zawsze wiedziałam, że trzeba poświęcić czas na naukę do jakiegoś ważnego sprawdzianu. Twój brat będzie sobie radził do jakiegoś czasu, ale któregoś dnia przez takie olewanie szkoły będzie miał problemy w życiu codziennym. Za kilka lat pójdzie do pracy. Będzie musiał codziennie wstawać do pracy i co? Nie pójdzie, bo boli go głowa? albo nie pojedzie do pracy, bo dzisiaj jest niedziela i dla niego to dzień wolny?

A co do kujona to wiesz . W wieku 16-17 lat masz największe predyspozycje do nauki. Im więcej wyciągniesz ze szkoły tym lepiej. Nigdy nie wiesz co Ci się może przydać.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:32   #455
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Dobrze miałaś.

Ja trafiłam tylko na 1 firmę, która była w stanie mi tak pomagać. Dziewczyny biegały do mnie i sprawdzały jak sobie radzę. Kierowniczka przyjeżdżała by robić szkolenia przez godzinę dla pracowników. Jeżeli coś się działo to zawsze mogłaś zadawać pytania. Tam ogarnęłam się po 2-3 pierwszych dniach.
Znaczy w moim przypadku to ja akurat biegam do ludzi i pytam Inna sprawa, że zawsze starałam się pomóc jak mogłam, herbatkę robiłam, serek ze sklepu przyniosłam, takie tam

Stary 2013-12-13, 12:07   #456
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
@kwrobel2: ja miałam podobnie na policji - w sekretariacie. Sekretarki szły na ploty a ja zostawałam sama z wielkim telefonem z miliardem przycisków i bez instrukcji jak przekierowywać połączenia. Sama musiałam się domyśleć.
Mnie nigdy dziewczyny nie zostawiły samej... Zawsze służyły radą i pomocą, również przy centralce

Cytat:
miałam tak samo...

Cytat:
Znaczy w moim przypadku to ja akurat biegam do ludzi i pytam Inna sprawa, że zawsze starałam się pomóc jak mogłam, herbatkę robiłam, serek ze sklepu przyniosłam, takie tam
W firmie, w której byłam na praktykach była pani, która sprzątała i 2x dziennie przynosiła kawę, albo herbatę do biurek... Mama śmiała się ze mnie, że to nie praktyki skoro nie muszę nikomu robić kawy...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:49   #457
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Wagarować nie wagarowałam, ale w liceum i przez pierwsze dwa lata studiów też uważałam, że dzień wolny jest dniem świętym (zresztą, nadal tak uważam, tylko do szkoły muszę chodzić)
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 13:09   #458
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
już podobno obie formy są poprawne, ale mi też się to nie podoba
Z tego, co się orientuję 'pisze' ( a idźcież mi z tym cholerstwem) jest dopuszczalne w mowie potocznej, a nie na piśmie, chociaż może się mylę
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:12   #459
kwrobel2
Wtajemniczenie

EdizA i jak?
2016

Stary 2013-12-13, 13:16   #460
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Że się tak zapytam : to w szkołach już są wigilie ? Wigilie czego ? Ostatniej w tym roku klasówki ?
Może i się czepiam, ale jakby to EdizA powiedziała : czym skorupka za młodu nasiąknie, tym ... Dbajmy o ten nasz ojczysty język. Wystarczająco już jest on zbrukany.
Nie chciałam się już czepiać

Mam wynik. 31700 mIU/ ml
Na poniedziałek umówiłam się do lekarza

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
EdizA i jak?
Mam tak cholernie dobrze działającą intuicję !
(teraz tylko się modlę, żeby wszystkie inne badania wyszły dobrze)
Stary 2013-12-13, 13:19   #461
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Nie chciałam się już czepiać

Mam wynik. 31700 mIU/ ml

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

No to gratuluję i trzymam kciuki jeszcze mocniej niż wczoraj.
Mąż już wie?
2016

Stary 2013-12-13, 13:23   #462
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż już wie?
Dziękuję
Nie, dowie się dopiero, gdy usłyszę od lekarza, że wszystko jest w porządku. (Teoretycznie nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłoby być inaczej, ale wiem, jakie są realia i chcę darować mu ten stres " w razie, gdyby.." )
Stary 2013-12-13, 13:43   #463
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam podobnie na policji - w sekretariacie. Sekretarki szły na ploty a ja zostawałam sama z wielkim telefonem z miliardem przycisków i bez instrukcji jak przekierowywać połączenia. Sama musiałam się domyśleć.
O, skomplikowane telefony! Znam to!
Mnie w drugim dniu praktyk w Urzędzie Miasta posadzili na cztery godziny w zastępstwie na stołku sekretarki wiceprezydenta i myślałam, że się posram ze śmiechu i strachu jak mi wszystko zaczęło dzwonić, dziwni ludzie przychodzić na spotkania, jak mi zaczęło filiżanek na kawę brakować..

Cytat:
Mam wynik. 31700 mIU/ ml

No, Laski, pełna mobilizacja! Od teraz wszystkie musowo 9 miesięcy trzymania kciuków!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 14:16   #464
pannaatopowa
Zakorzenienie

EdizA gratulację!

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 14:56   #465
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj nie zjadłam śniadania... Wypiłam gorzką, czarną kawę na pusty żołądek... Koło 13 zjadłam 3 kanapki na śniadanie... Na obiad zjadłam 5 pierogów odsmażonych na oleju.... A na kolację ugotowałam krem z brokułów, którego miseczkę zjadłam z trzema kromkami chleba... o fuj... Węgle wieczorem!!! Grzech!
W dodatku w międzyczasie zjadłam 3 lidlowskie knopersy, paczkę markiz kakaowych z jasnym kremem na zmianę z chrupkami bekonowymi a'la pepisy, a teraz zagryzam czekoladę popijając zieloną herbatą... żeby nie było... czekoladę już kończę, a otworzyłam ją jakieś 15 minut temu...
Fast foody jem średnio 2-3 razy w tygodniu... śniadanie jem rzadko, raczej zastępuje je gorzką kawą... A na kolację potrafię zjeść 2 ogromne porcje makaronu w sosie śmietanowym i żyję...

Ja cały czas się źle odżywiam... Miranda jak raz na jakiś czas zjesz coś słodkiego, to nic się nie stanie... Widocznie Twój organizm tego potrzebuje, a w trakcie @ to normalne, ze mamy parcie na słodkie...
Czuję się usprawiedliwiona
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość

dziewczyno jak czytam Twoje posty to ma wrażenie, że to się może źle skończyć, jesteś szczupła, a wiecznie się odchudzasz, wiecznie masz wyrzuty sumiennia nawet po jednym cukierku, jak sobie teraz nie pozwolisz to duża szansa na to, że jak już zaczniesz jeść to szybko nie skończysz, tak nie można żyć, nie jak się nie ma nadwagi!
A nawet odchudzające sie osoby czasem sobie folgują.
Je się nie tylko po to, żeby żyć (no głównie tak), ale ma to też sprawiać przyjemność. Daj ją sobie czasem, a poćwicz więcej jeśli Ci z tak małą ilością slodyczy już tak bardzo źle, wyjdzie na to samo, a ile będziesz szczęśliwsza bez tych wyrzutów

a z czego się odchudzasz?
W sumie to się nie odchudzam, bo nie mam z czego, ale staram się zdrowo odżywiać, a jak np. kilka dni zjem więcej to już widać po mnie że przytyłam, bo mam do tego tendencję.. Więc muszę się pilnować.

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Że się tak zapytam : to w szkołach już są wigilie ? Wigilie czego ? Ostatniej w tym roku klasówki ?
Może i się czepiam, ale jakby to EdizA powiedziała : czym skorupka za młodu nasiąknie, tym ... Dbajmy o ten nasz ojczysty język. Wystarczająco już jest on zbrukany.

Przepraszam.. Wigilię*
Pisałam w pośpiechu i wkradł się błąd..

Już się boję tu cokolwiek napisać, gdyż czasem nieświadomie coś źle napiszę..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 15:35   #466
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż już wie?
I ja też gratuluję
Stary 2013-12-13, 15:49   #467
izaa29
Zakorzenienie

Wróciłam, nie jestem czarna Mam dosyć ciemny brąz, który lekko zjaśnieje jeszcze Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona całym procesem związanym z farbowaniem. Fabra była na odrostach bardzo dokładnie nakładana każde pasmo przeczesywane z po obu stronach. Największy szok był później, nadchodzi czas zmywania, po umyciu odżywka ii tutaj proszę ja was około 2 minutowy masaż skóry głowy Odżywka nie była spłukana od razu tylko po około 5 minutach. Później suszenie i tutaj dopiero zaskoczenie mnie spotkało, gdyż pierwszy raz u fryzjera spotkałam się z suszeniem letnim nawiewem i na koniec przez około minutę zimnym
Ostatecznie zdecydowałam się na cieniowanie, mam nadzieję, że lepiej się będą układać tak oto pojechałam z włosami za cyce i wróciłam znów z włosami jak to powiada scar wpół do cyca nigdy ich nie zapuszczę
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 15:51   #468
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam, nie jestem czarna Mam dosyć ciemny brąz, który lekko zjaśnieje jeszcze Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona całym procesem związanym z farbowaniem. Fabra była na odrostach bardzo dokładnie nakładana każde pasmo przeczesywane z po obu stronach. Największy szok był później, nadchodzi czas zmywania, po umyciu odżywka ii tutaj proszę ja was około 2 minutowy masaż skóry głowy Odżywka nie była spłukana od razu tylko po około 5 minutach. Później suszenie i tutaj dopiero zaskoczenie mnie spotkało, gdyż pierwszy raz u fryzjera spotkałam się z suszeniem letnim nawiewem i na koniec przez około minutę zimnym
Ostatecznie zdecydowałam się na cieniowanie, mam nadzieję, że lepiej się będą układać tak oto pojechałam z włosami za cyce i wróciłam znów z włosami jak to powiada scar wpół do cyca nigdy ich nie zapuszczę
Pokaż

Blog

Stary 2013-12-13, 15:55   #469
vyenna
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli chodzi o zasypianie to wczoraj był mój pierwszy raz w karierze szkolnej. Innymi razy gdy wstałam za późno to nie jadłam śniadanie i biegłam z nieumytymi włosami związanymi w koczka do szkoły!

Nie wspomnę już nawet o dziewczynie z mojej klasy, która nie chodzi do szkoły w ogóle. Powtarza już I klasę Liceum drugi raz bo rok temu nie zdała gdyż miała za dużo nieobecności. W tym roku przez te 3 miesiące ma już 100 godzin nieusprawiedliwionych i notorycznie się spóźnia na pierwsze lekcje ( o ile w ogóle pojawi się w szkole ).
Więc? Nigdy nie zrozumiem osób, które tak się podniecają częstotliwością chodzenia do szkoły innych ludzi. Nie chodzi, bo widocznie ma jakiś problem, powód - czy ze zdrowiem, czy w domu, czy z sytuacją życiową, bo z tego najczęściej się biorą opuszczania aż takiego stopnia jak powtarzanie dwa razy tej samej klasy. Skoro Tobie się życie ułożyło to gratulacje, przyklasnąć - a że inni takiego szczęścia nie mają i potem ponoszą konsekwencje w postaci powtarzania, to po prostu przykro, zdarza się, można tylko trzymać kciuki i życzyć powodzenia, że potem będzie lepiej.
Wiadomo, że są tacy, co powtórzą, bo woleli wagarować czy nie chciało się uczyć - ale to się przeważnie nie zdarza 2 razy z rzędu, i nie w każdym przypadku. Drażnią mnie takie chamstwo u ludzi, którzy się ekscytują a nic nie wiedzą - i nawet nie czują potrzeby, żeby poznać prawdę, bo wolą pikantne ploteczki.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam

Edytowane przez vyenna
Czas edycji: 2013-12-13 o 15:57
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 15:59   #470
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Pokaż
Jak je ułożę po mojemu to pokażę jutro za dnia może lepiej kolor będzie widać
Stary 2013-12-13, 16:01   #471
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
I ja też gratuluję
I ja

Cytat:
Fajnie, że trafiłaś na taką fryzjerkę
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 16:03   #472
moooniek
Zakorzenienie

A ja jade z kregle z ludzmi z rock'n'rolla, nigdy nie gralam, zyczcie mi powodzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-13, 16:08   #473
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Jak je ułożę po mojemu to pokażę jutro za dnia może lepiej kolor będzie widać
Ok

Mama dzisiaj idzie do nowej fryzjerki i zorientuje mi się co i jak, czy jest kompetentna i jakie ceny są u niej w salonie, jak będzie wszystko ok, to zapisze mnie na czwartek

Blog

Stary 2013-12-13, 16:10   #474
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Fajnie, że trafiłaś na taką fryzjerkę
Aż się dziwię, że się uchowała taka, nawet mojej siostrze marudziła, żeby przestała prostować włosy jeśli nie chce ich stracić
Stary 2013-12-13, 16:12   #475
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
A ja jade z kregle z ludzmi z rock'n'rolla, nigdy nie gralam, zyczcie mi powodzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Powodzenia! To nie jest takie trudne

Blog

Stary 2013-12-13, 16:12   #476
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Może będziesz mieć tak, jak ja z bilardem
Stary 2013-12-13, 16:16   #477
deszczowypies
Zakorzenienie

Przywiozłam 16 książek z wydawnictwa i godzinę stałam w korku teraz szybko ogarnąć mieszkanie i siadam do pisania, bo mnie wena natchnęła

Cytat:
Mam wynik. 31700 mIU/ ml
x miliard!

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Przepraszam.. Wigilię*
Pisałam w pośpiechu i wkradł się błąd..

Już się boję tu cokolwiek napisać, gdyż czasem nieświadomie coś źle napiszę..
Nie o to dziewczynom chodziło miały na myśli, że etymologia tego słowa jest zupełnie inna, oznacza "przeddzień czegoś". Nie denerwuj się, ja Cię rozumiem, bo u mnie w szkole też się tak mówiło, nauczyciele tak nazywali to spotkanie i tak dalej.
Nawet jeśli Cię ktoś poprawia, to nie bierz tego do siebie, tutaj nikt Cię nie atakuje tylko zwraca uwagę - zapamiętasz i nie popełnisz błędu po raz drugi, gdzie może on mieć zupełnie inne, poważniejsze konsekwencje.

Stary 2013-12-13, 16:32   #478
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Nie o to dziewczynom chodziło miały na myśli, że etymologia tego słowa jest zupełnie inna, oznacza "przeddzień czegoś". Nie denerwuj się, ja Cię rozumiem, bo u mnie w szkole też się tak mówiło, nauczyciele tak nazywali to spotkanie i tak dalej.
Nawet jeśli Cię ktoś poprawia, to nie bierz tego do siebie, tutaj nikt Cię nie atakuje tylko zwraca uwagę - zapamiętasz i nie popełnisz błędu po raz drugi, gdzie może on mieć zupełnie inne, poważniejsze konsekwencje.
Ahaa, to o to chodziło. Rzeczywiście, od wielu lat tak nazywamy to spotkanie w szkole, jakoś tak się przyjęło i nie zamierzam tego zmieniać

W sumie racja, postaram się dobrze wykorzystywać te rady

Blog

Stary 2013-12-13, 17:04   #479
Kaveri
Spaceroholiczka

Kascysko, prosimy o co dzienną dawkę ciekawostek

Wczoraj było o paście do zębów, dziś też się domagamy!
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 17:50   #480
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Kascysko, prosimy o co dzienną dawkę ciekawostek
Czekaj, muszę pomyśleć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości