|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku? | |||
| Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
34 | 64,15% |
| Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 |
|
9 | 16,98% |
| Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 |
|
10 | 18,87% |
| Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze raz zrobię zakupy w aptece - już teraz bo tam jest prezent pod choinkę dla Mamy i Mnie potem po nowym roku na allegro u polecanego wczoraj Pana, potem wózek od koleżanki przytargamy, zniesiemy łóżeczko z góry to się biorę za pościel i już wszystko Mam i ja ![]() Cytat:
nie przejmuj sie świętami tylko sobie odpoczywaj ![]() ![]() WTF? Nacytowałam się jak głupi osioł a tu tylko tyle Ale nic - DOBRY
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie, że jesteś zadowolona. Ja też zamówię posciel w paseczki, ale zastanawiam się jakiej firmy, bo widziałam, że "mamo, tato" i "ala i as" mają ten sam wzór, tylko wielkość zestawów jest różna
|
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A psa najlepiej w 40 stopniach, tylko bez wirowania
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo... wypełnienie też trzeba wyprać?
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
A poza tym to dzisiaj 29t1d więc zaczynam 30 tydzień
![]() Ale jaja!!
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Też bym chciała być bardziej do przodu
|
#547 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumię że Igę "robiliście" na Igora![]() Cytat:
co prawda jeszcze się nie zdecydowałam, ale dobrze mieć ten komfort psychiczny i wiedzieć że w razie czego dana opcja jest możliwa do realizacji![]() Cytat:
zazdroszczęCytat:
![]() Cytat:
ja to nie mam pojęcia gdzie moja ma główkę, nóżki czy rączki. Jak mnie kopie na dole brzucha to podejrzewam, ze to nóżki, ale jak z boku brzucha czuję ruchy to nie mam pojęcia jak ona jest ułożona, może w poprzek![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
a ja już w łóżku, córcia śpi a ja oglądam telewizję czas bezcenny
.wczoraj byłam w krk na konroli z córcią i wszystko ok z jej brzuszkiem .Wstałyśmy o 5 a wróciłyśmy do domu o 20, ale się wywłóczyłam po koleżankach i po galerii oczywiście... no i zakupiłam spodnie ciążowe z dżinsu ![]() mariola dobrze że się odezwałaś i trzymam kciki za dzidzię no i ja też zaczęłam w tym tygodniu 6 miesiąc, ale ten czas leci
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Witam się na naowym wątku (w końu)! Nadrobiłam wszytskie strony od początku
cayenneOna Wspaniały szpital, aż chce się rodzić Zazdroszczę!mariolasl Trzymaj się ciepło, oby jak najdłużej był w brzuszku, a starszy synek wyzdrowiał side85 Już są te wyprzedaże w Smyku? Czekam na nie cały rok... Tylko kto ze mną pojedze? Muszę tam jutro być ![]() Jeszcze nie mam prawie nic dla dzidzusia i kompetnie nic dla siebie, a wy już macie prawe wszystko ![]() Na razie na szczęsie grypa żołądkowa szybko mi przeszła, ale teraz zaczyna boleć mnie gardło Znowu coś... )Mam nadzieję, że znajdę więcej czasu, żeby być na bieżąco, ale jeszcze odkładam L4 do stycznia. Tymczasem idę już do łóżeczka, może miód i cytryna pomoże
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#551 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a obniżona hemoglobina w ciąży jest normą z tego co się orientuję![]() Cytat:
za wyniki
|
|||
|
|
|
#552 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#553 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami czuję jednocześnie po prawej i po lewej stronie i też mi sie wydaje, że ona w poprzek ![]() O ciąży ![]() wyprawki, dolegliwości, marudzenie, cieszenie
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie akurat tym razem było co Bozia da
tylko małz stwierdził, że co jak co, ale syn mu wyszedł idealny i dlatego chce powtórkę![]() Piorę w 50 stopniach. Nie ma metki i nie pamiętam, na ile wcześniej była prana ta pościel, bo to są zapasy po Marcelku. Chce takie rzeczy jak pościel, poszewki, rożki, kocyki i te wszystkie pirdoły do łóżeczka poprać i popakować, żeby było na gotowe juz w kwietniu. A za ciuszki się wezmę na końcu |
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
To rożek też trzeba prać?
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje Wam raz jeszcze.
Ide spac, bo niewiadomo o ktorej Antonio mnie dzisiaj obudzi
|
#558 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a psa w zależności od wagi i wielkości od 40 do 60 stopni jak duży to nie wirować bo pralkę zepsujesz Aaaa i mój mąż mówi że najlepiej psa dwukrotnie wypłukać Cytat:
Między innymi kupiłam majtki siatkowe i jednorazowe, lewatywe Excel podliczył mi wszystkie tabelki i jak narazie na wyprawkę poszło 3100zł ![]() Cytat:
gonisz mnie Cytat:
![]() ![]() Byłam w Smyku
|
||||
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi mówi, że mój syn i synowa (Twoja córka) będą zahartowani Cytat:
![]() Te 3100 zł to z wizytami i badaniami? Ja mam chyba wiecej ale na początku kupowałam ubranka jak głupia
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyszłoby na bank ponad 4 tys.
|
|
|
|
|
#561 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do dużego i silnego... Ty nie wiesz czasem, kto go urodzi? Cytat:
dziewczyny tak splawiać, oj niełatwo synowa będzie miała Cytat:
Hmmm ciut za droga ta cesarka w Medeorze Chyba będe jednak ryzykowac i w Matce Polce rodzić, jak poprzednio. Dobrze że chociaż talerze do zupy mają i ZZO za darmo ![]() Cytat:
Ale nie wiem czy może się odkręcić z pozycji prawidłowej na odwrotną, jeśli nawet to się chyba często nie zdarza.Cytat:
a co jest małemu, ze tak gorączkuje?Cytat:
Cytat:
A cycki? zapomnialas o cyckach, trzeba je wyparzać we wrzątku przed każdym karmieniem, bo to na pewno siedlisko bakterii jest Bylam na zakupach, mialam zamiar coś kupić synkowi i nie wiem jak to się stało ale zamiast tego kupiłam sukienkę, o taką: http://www.happymum.pl/sklep3/d406,s...lle_dress.html przyda się na wesele na 28 grudnia
|
|||||||
|
|
|
#562 | |||
|
Zakorzenienie
|
mój też
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co z łóżeczkiem i wózkiem?
Ja łóżeczko mam po sobie więc koszt 0 zł, a wózek używany od koleżanki za jakieś 300 zł ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Policzyłam z ciekawości: z wizytami i badaniami wyszło mi prawie 3000. Średnio wydam jeszcze 1500 (wózek, pieluchy, reszta kosmetyków i leków, wyposażenie łóżeczka, wizyty, badania, kocyk) Masakra
|
#564 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Ja łóżeczko dostane w prezencie od koleżanek
a kwota jest z wózkiem nosidelkiem i pościelą (sama pościel 400zl )Mona może i masz rację kto wie co ta mała artystka wyprawia w brzuchu ![]() Ide babeczki spać |
|
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
w I trymestrze narzekałam na kiepski stan cery, w II się wszystko ładnie unormowało, a teraz znów katastrofa bez tapety wyglądam jakbym ospę miała |
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do talerzy do zupy w Matce Polce, to jak tam byłam w kwietniu i w lipcu to nie było talerzy. Ale może zależy to od oddziału
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec tak kobitki jestem po wizycie młoda obróciła sie znów głową w doł
ostatnio miała 500 gram a dzis juz 836 gram wiec do porodu powinna byc jak 1 córcia 3220 a moze wiecej nikt tego nie wie ..waze juz 65 kg lekarz nic nie mówił o wadze powiedział tylko zebym omijała to co tuczy dostałam tez przekaz na nastepne badania zółtaczka hiv i mocz ... która robiła hiv ?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

pomimo, że nie ma skrętnych kół nieźle się prowadzi
może do konca grudnia będe miała wszystko gotowe 
potem po nowym roku na allegro u polecanego wczoraj Pana, potem wózek od koleżanki przytargamy, zniesiemy łóżeczko z góry to się biorę za pościel i już wszystko
, wszystko lezy i kwiczy.
Nacytowałam się jak głupi osioł a tu tylko tyle 
. Pościel ładna z dobrego materiału dobrze zapakowana. Nie mogę się doczekać, aż będę miała łóżeczko i ją tam ułożę 
ja to nie mam pojęcia gdzie moja ma główkę, nóżki czy rączki. Jak mnie kopie na dole brzucha to podejrzewam, ze to nóżki, ale jak z boku brzucha czuję ruchy to nie mam pojęcia jak ona jest ułożona, może w poprzek

.
Znowu coś...
Nastepna wizyta 10 stycznie
za wyniki

w I trymestrze narzekałam na kiepski stan cery, w II się wszystko ładnie unormowało, a teraz znów katastrofa