|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Berbie - I love it! - wiesz co tak samo mialam. tylko czekalam na to usg, na t "spotkanie"
![]() ![]() Cieszę się że wszystko dobrze! to już tak będzie na pewno słonko! ![]() za 6 dni, czyli 13t6d to na niemal ostatnią chwilę Ci robią ![]() ![]() a co do witamin to niektórzy lekarze nie dają zalecenia dp brania jesli morfologia jest dobra. Zstawiają to pacjentce do własnej decyzji. Jeśli np zdrowo się odżywiasz to nie ma konieczności. Ale jeśli wiesz, że np bywa różnie z tym jedzeniem to pewnie że mogłabyś zakupić ![]() niektórzy twierdzą że i kobieta wtedy bardziej przybiera i bejbik ![]() rena - piękny masz prezent! warto było dłużej poczekać! ![]() za rok piszę się też, nie ma to tamto ![]() uwielbiam takich dobrych ludzi. to mnie inspiruje! perse - to mam nadzieję doktor Cię uspokoiła nieco ![]() u mnie kochane z mężem już prawie dobrze. Ja to się nie umiem długo gniewać, zaraz zapominam i się nie mogę powstrzymać od uśmiechu jak mam mieć poważną niby ignorującą minę i już się zaczyna wszystko samo naprawiać. My się bardzo zbliżyliśmy przez te przeżycia, naprawdę. Poszło dziś jak zwykle to bywa u małżeństw, o kasę. O wydatki. tylko tak mi pojechał po rodzinie że myśłałam że na dłużej zawiesimy nosy. A wali to mi się we wszystkich sferach dosłownie. I w rodzinie - musieliśmy się wyprowadzić od moich rodziców i nie mamy kontaktu ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-12-17 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój gin był przeciwnikiem witamin. Kazał zdrowo się odżywiać. PregnaPLUS zalecił dopiero od 18tc. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44199096] Dietę Artka mamy rozszerzać bardzo powoli i ostrożnie, nawet z 2-miesięcznym opóźnieniem.[/QUOTE]Konstruktywne wieści ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do @ po # to mi lekarka mówiła, że powinny być regularne - nawet w moim przypadku, gdy regularność jak do tej pory nie była dobrym określeniem ![]() Lepszy czas na pewno nadejdzie, musi się w końcu kiedyś odmienić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kooocur trzymam kciuki za Marcelka, żeby to jednak nie było to ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam znajomą na innym wątku tp ma na styczeń i jak dotąd nie brała żadnych witamin - dopiero teraz pogorszyły się jej wyniki i lekarz kazał coś brać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzie jest Waderka? A ja mam jakiś nastrój do ![]()
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Monia ja też brałam witaminy dopiero po 20 tygodniu i mój lekarz zakazał wcześniej!!
Już 13 tydzień..aaa ja wiedziałam od 13, że chłopak będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elizka ![]() ![]() ![]() ![]() Fiol- ale to musiało być słodkie. Chociaż Ty, pewnie szczęśliwa nie byłaś ![]() Zeberka- ojej ale masz przygody. Tak jest jak człowiek ma dużo na głowie ![]() Hope - bardzo współczuje przejść. Wszystko jednak będzie dobrze. Zawsze po burzy jest słońce ![]() Jojla ![]() ![]() Rena oba prezenty piękne!! Ja też wiem, że mój prezent jest w domu. Jest tak mega, cudownie, zapakowany, że nie wiem czy go odpakuje..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że rodzicom minie. choć nie wiem, czy est sens wracać po takiej akcji.
![]() |
#3367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
Zakorzenienie
|
jojla rozumiem Twoją zazdrosć i złość na samą siebie. ciągle to mam. mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia, starsznie źle się z tym czuję, ale nie umiem inaczje. ile razy chciałam skasować konto na fb z tego powodu
![]() Cytat:
co do płci. lekarz może coś dzisiaj widział, ale powiedział, że nie bedzie się wypowiadał na razie. ja nie widziałam nic. może na prenatalnym powiedzą, ale jak nie to też się nie obrażę. ważne żebym dowiedziała się, że zdrowe, a czy cipka czy siusiak to może być już za dużo wrażeń ![]() jakie witaminy brałyście?
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
hope reanimowac to sie go da ale za 250zl a szkoda mi tyle kasy wydac
![]() przykro mi ze tak to wszystko sie u Ciebie toczy ![]() ![]() berbie ogromnie sie ciesze Kochana! ![]() dziwny gin ze przy usg dowcipnym nie chcial aby byl tz, jak ledwo poszlam potwierdzivc ciaze i myslalam ze jeszcze nic nie widac a jednak bylo to gin odrazu tz zawolal aby przyszedl zobaczyc ![]() rena prezenty oba piekne! ps. mozesz napisac do mnie eska albo chociaz puscic sygn bo nie mam nr ![]()
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, kwas foliowy brałam cały czas ![]() Femibion brałam i później żelazo też femibion bo podobno po nim nie ma problemów z ee ee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę.
Nylismy u lekarki i... na szczęście z Julkiem jest dobrze. Pokasłuje od kataru. Lekarka dała nam zalecenia co robić gdyby na wyjeździe coś się działo, dała recepty na antybiotyk, żebyśmy wzięli ze sobą. Powiedziała, że jak nie będziemy pewni czy dawać czy nie, to zadzwonić do niej i dać Julka do słuchawki ![]() Gorzej ze mną, rano lekarka w przychodni powiedziała, że jestem zdrowa ![]() A ta z przerażeniem, że mam zapalenie oskrzeli i to już konkretne, bo świszczy i gwiżdże mi mocno. No i antybiotyk, inhalacje. No, ale nie jest źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Robiłam dzisiaj porządki w lekach i znalazłam całe (nieotwartą) Luteinę? Ma ważność do stycznia, więc jeśli byś chciała mogę wysłać. Inaczej wywalę. A może któraś jeszcze je luteinę i by chciała na już? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44199096] My po wizycie u dermatologa. W zasadzie to pani doktor nic konkretnego nie powiedziała, tylko, że to jest podrażniona skóra i mamy to pielęgnować emolientami. Nie wykluczyła alergii, ale jak jej powiedziałam o tym nabiale, to się lekko oburzyła :P I mogę wypić szklankę mleka dziennie, w sumie najważniejsze, żeby ten nabiał nie był mocno przetworzony. Dietę Artka mamy rozszerzać bardzo powoli i ostrożnie, nawet z 2-miesięcznym opóźnieniem.[/QUOTE] hmmm ![]() Hope ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- jak cos ja chętna.
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inuil dbaj o siebie zeby to sie spitalem nie skonczylo! dobrze ze Jul zdrowy!! ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- boze dziewczyny jak mnie znow boli kregoslup ;/ tak jakby krzyze a jakby nerki, no masakra jakas i od czego??? wyszlam dzis na klatke schodowa (zimno jest na niej) ale ubralam sie, musialam isc do babci....;/ i nie wiem czy to przez to ze weszlam do zimnego czy jak....grzeje sie 3cia butelka gumowa i jak jest goraca to jest ok a po chwili znow to samo.... ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- a ja pod choinke dostane laptopa ![]() ![]() swoja droga polecacie jakies farby do wlosow ? jakimi fabujecie? kupilabym ta pianke ale szkoda mi polowe wywalic ![]() uzywa ktoras syoss czy jak to sie pisze?
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do farb ja używałam różnych, w piance było dla mnie porażką. syosa uzywam (używałam, bo teraz odrost chyba ma 4 cm.) od 2 lat i jestem mega zadowolona. często są na niego promocje.
27.06.2011 ![]() ![]() Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2013-12-17 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
BERBIE A tam zaraz na bogato
![]() a jaki kolor stosowalas? bo wiesz ja jutro wysle tz do ross i ma zadanie bojowe kupic mi farbe ![]()
#3376 |
Wtajemniczenie
|
agatko - to zależy myslę o jaki odcień ci chodzi.
Ja troszkę farbowałam włosów, róznmi farbami i sobie i innym dziewczynom, i z przykrością muszę stwierdzić, że ta sama farba różnie wychodzi na głowach. Z syossa farbowałam klientce, piękny kolor wyszedł. piękny! i pięknie jej się zmywał, miała taki złocisty blond później. pofarbowałam siostrze i nijaki wyszedł. Także to loteria ![]() dużo też zależy od koloru jaki chcesz osiągnąć. Ja ostatnio farbowałam swoją i szwagierki głowę garnierem i się nie zawiodłam ![]() syoss w kaufladzie widziałam w promocji. Dwie za 19 czy 20 zł dziewczyny widzę, że kilka z Was jest z KRK. Podpowiecie jakiegoś lekarza? widziałam na bocianie że przewinęły się takie nazwiska: Janeczko, Kus, Gorecka, Szatkowski, ale żadne się jakoś specjalnie nie wybijało wyraźniej. Podpowiecie coś? Czy macie jakiegoś sprawdzonego ? ja do krk mam kawałek, cos kolo 120km ale jestem w stanie dojechać nawet i 200 na konsultacje jesli warto.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-12-17 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
hope raczej o brazy mi chodzi mam ciemne wlosy i duzo srebrzystych
![]() ja moge polecic ale katowice ![]()
#3378 |
Wtajemniczenie
|
a kogo z katowic? ja notuję naprawdę wszystko!
![]() mnie zależy na kimś kto zna się na poronieniach i umie wywęszyć winowajcę. to już mogę Ci doradzić kochan bo widze masz ten sam chyba pożądany efekt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja biore Prenatal Classic. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To nie masz już asymetrycznej fryzurki?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Berbie to poproszę adres. Jutro wyśle
![]() Sent from my LT22i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
hope wyslalam ci pw kochana jak masz pytania to pisz tylko jak teraz to pisz na ogolnym ze mam pw.
no ja o ross nie pojde tylko tz musze wyslac bo ja sie kuruje i leze w lozku.... iza londa mi jakos nie podchodzi, nie teraz mam boba
#3382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
ok ja musze uciekac bi bateria w tablecie pada
![]() trzymajcie sie dziewczynki....
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.syoss.pl/syoss/pl/pl/home...eet_brown.html
![]() |
#3385 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44199096]My po wizycie u dermatologa. W zasadzie to pani doktor nic konkretnego nie powiedziała, tylko, że to jest podrażniona skóra i mamy to pielęgnować emolientami. Nie wykluczyła alergii, ale jak jej powiedziałam o tym nabiale, to się lekko oburzyła :P I mogę wypić szklankę mleka dziennie, w sumie najważniejsze, żeby ten nabiał nie był mocno przetworzony. Dietę Artka mamy rozszerzać bardzo powoli i ostrożnie, nawet z 2-miesięcznym opóźnieniem.[/QUOTE] hm.. trzymam kciuki za dalsze rozszerzanie i za znalezienie winowajcy. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Wtajemniczenie
|
Berbie prawie cala ciaze bralam Matruell Pharmaton...
#3387 | |||||
Zakorzenienie
|
ELIZKA!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ] Cytat:
![]() ![]() ![]() IZA! dobre wieści!!!!! ![]() o tak ![]() ![]() fajne prezenty! Measia krzyzykuje wiec to na pewno jej robota! Cytat:
![]() Cytat:
HOPE! ale się u Ciebie wszystkiego nałożyło! Dzielna kobietka jesteś Wasnie gdzie WEDERA!!!!!!!!!!??????? a WIKA? I WIEKA?? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
hmmm.... jakaś doszła, ale chyba kundzia chyba też wysyłałam, więc nie wiem. pogubiłam się
![]()
#3389 |
Zakorzenienie
|
ja nie brałam. w pierwszym trym. brałam ten zwiększony folik, potem już nie.
brałam pregnaPLUS. w zasadzie cały czas biorę. ufff to jeszcze zdrówka dla Ciebie ![]() wow. super prezent. żadne z tych nazwisk nawet nie obiło mi się o uszy... także nie pomogę.
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
eska od ciebie doszła. dziękuję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.