|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
|
|
|
|
#1712 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Ja też jutro mam wizytę i mam nadzieję, że Dzidzi ukaże co tam chowa, ale ja nie widzę innej opcji, będziemy drążyć do skutku A po dwóch wigiliach na pewno pękniesz ja bym nie dała rady Cytat:
Cytat:
ja ubieram marynarkę na sukienkę Cytat:
Cytat:
Do czarno - białej tuniki czerwony lakier jak najbardziej ![]() Cytat:
Dziewczyny jest niedzielny, przedświąteczny, miły wieczór, a mój mąż pojechał gdzie? Do biura no więc siedzę sobie sama, zaraz idę do łazienki się obrobić całościowo, no bo jutro wizyta, więc trzeba się prezentować ![]() Jutro w ogóle dużo wizyt, ja wchodzę o 10.30 plus minus, więc proszę tak o kciuki, później już innym dziewczynom nie zabieram i sama trzymam Miłego wieczoru |
||||||
|
|
|
#1713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też tak jeździliśmy do teściowej 16 potem u mojej mamy ale w tym roku odpuszczamy, do mamy tylko wpadniemy z życzeniami, żadnego jedzenia W ogóle jest plan zostawić u niej Olisia na noc i się wyspać ![]() Cytat:
![]() Ja myślałam, że dziś nic do roboty a tu pełno duperelstw Ja nie wiem, Olaf taki porządnicki z jednej strony a z drugiej wszędzie go pełno, jego i jego zabawek ![]() Ide zaraz kąpać się i spać, bo jutro gotowanie ![]() A właśnie, chyba mleko musimy kupić młodemu bo na świeta nie styknie, nie ogarnełam
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam dzis weny by pisac... jeszcze mnie brzuch pobolewa jak na okres... to mam nadzieje nic groznego... codziennie mam takie bóle, ale zwykle to bylo pare minut i puszczało a dzis cały wieczór mnie trzyma
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
kasian86 o akurat nie ma u mnie tej marki
![]() Ramona pamietam cienie Inglot, sa b dobre, niczym "nie odstaja" od swiatowych marek ![]() czy boli Was macica ale wiecie nie pachwiny tylko jakby tak w srodku, od srodka normalnie jakbym miala cos tam w srodku....
|
#1716 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Witam się po kilku dniach nieobecności, praca i przygotowywanie do świat mnie pochłonęły. Mam ponad 15 stron do nadrobienia, przeczytałam 3... u mnie ok, choć trochę Jestem zmęczona praca w tyg a w weekend sprzatanie kompleksowe.
Super Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1717 | |||||
|
Zadomowienie
|
Misia nareszcie zasnęła, miała tyle energii dzisiaj że nie mogliśmy jej ogarnąć
![]() Zaraz zabieram się za pakowanie prezentów. Jak podliczyłam ile pieniędzy poszło to mało nie padłam Mężul tylko westchnął i wyraził nadzieję, że w tym roku Gwiazdka dla nas będzie obfita.Cytat:
Cytat:
dla Synka i Tobie również składam najlepsze życzenia świąteczne Cytat:
Cytat:
Mmmmmmmmmmmm, brzmi pysznie. Muszę zapisać ![]() Cytat:
|
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znalazłam dzis u nas sklepik ze spodniami ciazowymi
Wzory piękne,rureczki zgrabniutkie...za dzinsowe 109 zł a za materiałowe a"la leginsy 49zl nie musze zamawiać z C&A no i mam taniej dzis kupiłam sobie tunikę na swieta bo bym nawet nie miała sie w co ubrać na 1 dzien świat Do tego leginsy i bedzie good...cały zestaw za 42 zł ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1719 |
|
404 Not Found
|
No i po imprezce. Jacek (lat 7) tak szalał, że impreza się zwinęła. Dosłownie jakiegoś speeda dostał i zaczął tak rozrabiać, że bałam się żeby a) mnie nie kopnął w brzuch b) nie wywalił choinki c) nie rozwalił nam nowego łóżka skacząc po nim d) nie wywalił stołu z całym żarciem, winem etc. Jestem tak wymęczona, że zaraz chyba idę spać.
![]() A jego siostra Jagódka (lat 5) jest przesłodka. |
|
|
|
#1720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
dzisiaj troszkę luźniejszy dzień bo rano ogarnęłam podłogi w kuchni i przedpokoju , potem przygotowałam obiad i to na dziś wszystko. Jutro zabieram się za przygotowywanie potraw W ogóle dzisiaj zaliczyłam drzemkę z Oskarem i śpimy sobie i nagle zaczęło drapać mnie w gardle i kaszlnęłam, no to syn otworzył oczy powiedział "cicho" i poszedł spać dalej |
|
|
|
#1722 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co on sobie wyobrażał :/ jak mógł tak Ciebie zost wić, niedobry łotr jeden !!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
zdrówka Cytat:
Cytat:
Ale tu spokój ![]() Nas czekają też dwie wigilie. Pierwsza u teściów, a potem mykamy do mojej cioci i mamy ale się objem ![]() a w ogóle jakoś zapomniałam, że to jutro normalny dzień i dziewczyny mają wizyty hehe jakoś mi się wszystko poprzestwiało od nadmiaru wolnego
|
||||
|
|
|
#1723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łojeju, szaleństwo istne ![]() no właśnie poka :p Cytat:
![]() Uciekam lulać bo mi się oczka zamykają, tż piszecdo mnie tak jak by nic się nie stało odpisuje mu czasem ale bardzo "obojętnie"Dobranoc mamusie :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-12-22 o 21:12 |
||
|
|
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
nie miałam dziś czasu wcześniej do Was zajrzeć.. w ciągu dnia mieliśmy mojego brata na obiedzie a potem pojechaliśmy do galerii Iga była w swoim żywiole, tam pełno świecidełek, choinek i zabawek nawet mieliśmy Perfekcyjną Panią domu![]() trzymam kciuki za wszystkie wizytujące jutro |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
kaorlak dobrze, ze z Misia Pysia juz lepiej, na swieta bedzie jak nowa
![]() martuszka0 a bo dzisiaj mam znowu plamienie i sie zastanawiam czy to moze byc jakis objaw skracajacej sie szyjki, bo mam tez wlasnie taki bol macicy
|
#1726 |
|
BAN stały
|
Kaorlak i Kasian trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze wizyty!! No i mam nadzieję, że dzidzie zrobią Wam prezent pod choinkę..i pokażą co mają między nogami
![]() Mila dziś szalała jak zająć w kapuście Dopiero poszła spać.. Ale mi szybko leci to wolne..już 3 dni minęło a ja nie wiem kiedy. Plan na dziś wykonany, poodkurzane, podłogi umyte, 2 prania puszczone. Jutro łazienka na błysk i święta |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez trzymma kciuki za jutrzejsze wizyty i za niespodzianeczki pomiedzy nozkami
![]() no a mi zostaly podlogi, ale juz chyba nie umyje, mam te plamienia pal licho podlogi...
|
#1728 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak tylko na szybko melduje sie ze zyje
![]() Bylismy w weekend w Zakopanem, dzis zdobylam Morskie Oko i po prostu padam z nog! Niedawno wrocilismy, a ja jak glupia szarlotke teraz pieke, zeby sie wyrobic ze wszystkim do wtorku.... Chyba sie juz nie odezwe do Wigili, bo sie porwalam z motyka na slonce i sama przygotowuje jedzenie dla 12 osob! A jeszcze zakupy, sprzatanie... No masakra! Tak wiec chcialam wam kobitki zyczyc wesolych i spokojnych swiat i do poczytania w pierwszy dzien swiat, bo wtedy tesciowa rzadzi, wiec bede miala troche luzu
|
|
|
|
#1730 | ||||||
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() Kasianwymieniłaś chyba wszystkie zupki, które tez robiłam na tym etapie. Mój jak juz mi pomysłów brakowało to kupowałam od czasu do czasu obiadki np, jakieś ravioli, spaghetii albo cos takiego. Cytat:
Nikii macie swoje pieczarki??? ja uwielbiam sosy pieczarkowe i zupę krem![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za Ciebie i oczywiście resztę dziewczyn!Cytat:
Cytat:
odpoczywaj! My po wczorajszej imprezce ok, chociaz na sam koniec TZ mnie troche wkurzyl ale co tam szkoda gadki, dzis wieczorem juz ok bylo w miare, nawet normalnie pogadalismy przez 3 minuty! szok! Mały w ogóle taki dał popis, minki strzelał, śmiał się, no super ) Jestem zadowolona ale zmęczona. Jutro zaś trzeba szykować, sprzatac bo dzis jeszcze goscie byli i to takie wszystko na szybko jutro znowu bedzie. Jestem wykamana. Uciekam spać, dobranoc.
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Brzuchatki
witam się z rana, bo później mogę nie mieć czasu ![]() lecę zaraz do sklepu i będę brać się za kuchrzenie ![]() ale miałam dzis ciężką noc - z boku na bok, żadna pozycja nie była wygodna Miłego dzionka |
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
Nie mam czasu na cytowanie bo lecę zaraz na zakupki... Ktos chciał fotę tuniki,nie mam na razie bo zapakowana czeka pod choinka Dzis ostatnie zakupy i powoli kucharzyc czas zacząć.TZ zaraz jedzie do mechanika a ja na zakupy z córa.musze pokupic ser na sernik jeszcze i piersi na sałatkę.Po za tym mam wszystko... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
No hej moje mamusie
![]() Ja też dziś kucharzenie, ale tylko do południa bo póxniej wizyta. Za wszystkie wizytujace oprócz mnie ogromne kciuki ![]() Dark lady, Pallas - Was również Zdrowych i pogodnych świąt
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka Wigilię sami, w pierwszy dzień świąt do moich a w drugi do teściów. W między czasie zaliczymy wizyty u dziadków i rodzeństwa.
Principessina olej podłogi Jak masz plamienia to rób tylko bardzo lekkie rzeczy jak już musisz.Janeczka tak z 2 razy do roku kupujemy takie kostki (grzybnie) co potem pieczarki rosną. Trzymamy to w piwnicy i z jednaj kostki jest ok. 10kg pieczarek ![]() Dzień dobry My niedawno dopiero wstali , zaraz jadę na spowiedź, a potem na szybkie zakupy. Dziś sernik, mleczna kanapka i sałatki ![]() za wizyty i ujawnienie płci ;*Miłego dnia
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
u nas dzisiaj pobudka o 5.30 Zaraz się zbieramy na wycieczkę do lekarza, bo po drodze jeszcze tankowanie, bankomat i tak zleci i może jak będziemy wcześniej na miejscu to wcześniej się uda wejść i wcześniej wrócić w związku z tym ![]() Dziękuję za kolejne sugestie dotyczące zup dzisiaj będzie robiona dla Hani brokułowa, niestety z mrożonych brokułów, bo w całym mieście nie mogliśmy znaleźć świeżych, które by się nadawały do jedzenia.Miłego dnia mamusie, nie pracujcie za dużo, znajdźcie czas na odpoczynek ![]() I trzymam kciuki za wizyty wszystkie, bo dzisiaj nas sporo
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tak sobie myślałam, te imiona wpływają na charakter dość mocno, muszę chyba znaleźć jakieś spokojne imię dla drugiego Bo jednak Eryk nie do końca nam pasi Cytat:
A to nie Ty miałaś od nadżerki plamienia? Od szyjki raczej nie, mi ginka mówiła, że skracająca sie szyjka nie daje żadnych objawów, bólowych też nie Cytat:
![]() Ale z Wigilią to się porwałaś, nie szalej, spokojnie i tak wszyscy sie najedzą Zdrowych, spokojnych i wesołych i dla Was Witam przedświatecznie ![]() Jakąś nie naszą noc mieliśmy, Olaf z 7 razy przytuptał musiałam go odprowadzać do łożka Nie wiem czemu, na szczęście duży problem to nie jest bo wystarczy go położyć, 5 minut i śpi dalej, no ale się nachodziłam No i wstał o 7 no nie Olaf![]() A ja wreszcie dziś gotuję Nawet wczoraj Tż robił obiad - zamówił pizze To ja podziękowałam i zrobiłam sobie warzywa na patelnie... Słodkie wcale nie smakuje, no ale spoko 23 tc rozpoczęty i plus 7 kg A jem jak przed ciążą Kasian Ty pisałaś o zdrowym odżywianiu swoim - ale się przypadkiem nie głodzisz ? Pytam bo pisałaś, że nie wiesz jak długo wytrzymasz A kolację jem też białkową ale ze względu na mdłości wieczne wieczorne
|
|
#1737 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ostatni dzień pracy
Cytat:
![]() Cytat:
Przebranie mikołaja jeszcze było w rosmanie ale przed 6 grudnia nie wiem czy jeszcze gdzieś się znajdzie Cytat:
Najważniejsze, że udało Wam się znaleźć samochód i sprowadzić męża i resztę do domu, teraz tylko się cieszyć ![]() Cytat:
mam nadzieję, że mąż poszedł po rozum do głowy i już wrócił do CiebieCytat:
|
|||||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
jednak nie udało mi sie wczoraj do was już zajrzeć... Musiałam mamie pomóc pakować bagaże... Dziewczyny ten przepis co wczoraj podałam to jest do ryby po japońsku, a nie tak jak napisałam po grecku. Głowa już nie ta ![]() Niki Oskar jest przesłodki... co mama będzie mu przeszkadzać spać Pallas Rill wam również wesołych świąt Zmykam gacie praswoać mężowi ![]() 3mam kciuki za wszystkie wizyty Miłego dnia brzuchatki...
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa zapomniałam o choince!!! Nie mamy jej jeszcze...wiec jeszcze wyprawa po nią nas czeka :/
A w środę juz wyczyta i USG nawet płytkę kupiłam bo lekarz mowil aby zabrać ze sobą,chociaz czy w 12 tyg3dn bedzie cos widać? Nie za szybko na płytę?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodziaszny filmik
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

ja bym nie dała rady 

do tego chyba lakier taki czerwono bordowy
W ogóle jest plan zostawić u niej Olisia na noc i się wyspać 

dla Synka i Tobie również składam najlepsze życzenia świąteczne 

co on sobie wyobrażał :/ jak mógł tak Ciebie zost

ja uwielbiam sosy pieczarkowe i zupę krem
To ja podziękowałam i zrobiłam sobie warzywa na patelnie... Słodkie wcale nie smakuje, no ale spoko 23 tc rozpoczęty i plus 7 kg
mam nadzieję, że mąż poszedł po rozum do głowy i już wrócił do Ciebie