|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
Ogólnie na allegro jest trochę takich pojemników.
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
tamta kosztowała jakieś 65
![]() ![]() dziękuję za pomoc. w poniedziałek idę do miasta to może coś niemieckiego wyniucham ![]() swoją drogą. uczeszę przy nakładaniu odżywki a rano co? nie myję codziennie włosów, ale co 3 dni. w ten czas moje siano się zwiąże w kokardkę. co wtedy robić kobitki?
![]() |
#1653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie czeszę nawet przy nakładaniu odżywki, a żyję i mam w miarę regularne loki ![]() Wszystko kwestią przyzwyczajenia się i... przełamania się. Masz teraz trochę wolnego, wypróbuj jak to działa podczas Świąt. ![]()
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Kobietki jak ja się ciesze że jesteście. i dziękuję. główny problem wynika z tego że się czesze. cóż za ironia, prawda? sposób wypróbuję po świętach. dziś myłam włosy, a codziennego mycia to one nie lubią. stanowczo.
czymś zabezpiecze te włosy ale od czego mam wujka google? coś wynajdę z łagodnym składem. a nóż mnie nie uczuli? tylko najgorzej boję się tych gniotów po nocy z tyłu głowy. włosów mam nie dużo u lubią sobie tam klapnąć. dlatego wolę kręcić (skoro w teorii same to robią) niż prostować. jak wyprostuje to wyglądam jak zmokła kura ![]() chrzan z pasztetem? no coś... nie dla mnie. połaczenie jednakowoż dziwne ![]()
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na gnioty z tyłu głowy - można przerzucić włosy za łóżko (chociaż masz chyba dosyć krótkie), ewentualnie jest też sposób na spanie w śliskiej chuście na głowie/w takim czepku a'la babcia, ale ja nigdy nie mogłam spokojnie w czymś takim przespać nocy ![]() Chrzan do każdego mięsa! ![]()
![]() |
#1657 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44283411] Kaś zginę przez Twoje kuszenie ![]() ![]() [/QUOTE] Ociekam zajedwabistością ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co mają silikony do olejowania? Czyżbyś przeczytała jedną z moich ulubionych urban legend na jakimś blogu? ![]() One Ci się bardzo przydadzą do zabezpieczenia przed urazami mechanicznymi i puszeniem. Właściwie produkt zabezpieczający nakładasz na długość, więc prawdopodobieństwo uczulenia jest znikome ![]()
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Nie zdazylam przed polnoca, jednak mimo wszystko chcialabym zyczyc Wam milych, radosnych Swiat Bozego Narodzenia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | ||||||
Zakorzenienie
|
Że tak powiem : nie wszystkie są odczuwalne. Dla przykładu : moja nie jest.
Cytat:
Cytat:
Tą samą drogą atrakcyjności podążyłyśmy. Bierz szarą. Cytat:
![]() A że nie mogę jeść rodzynek, zaczerpnę z przepisu Scarrabeo śliwki wędzone. A w gulaszu orzechy włoskie ... Ciekawe, ciekawe ... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pannaatopowa, nie myśl, że to personalnie do Ciebie. Nie. To do tych durnowatych, co nic nie wiedzą, a rad udzielają. Próbowałaś ? Spróbuj. Pychota. Ja chrzanuję wiele mięs i wędlin. Matko kochana, sztuka mięs z kwiatkiem, w sosie chrzanowym ... Tak mi pamięć kubków smakowych przypomniała. Ze skarbnicy złotych myśli mego Ojca : wszystko się zje, tylko trzeba chrzanem grubo obłożyć. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty się biczujesz za każde odstępstwo od "diety". Życzę Ci na święta, żebyś zabrała się za pracę nad sobą ( w sensie psychicznym) i pozbyła kompleksów, jak ja. Cytat:
![]() Szpinak jest spoko, ale do tej wątróbki nic mnie nie przekona - zapachu przejść nie mogę ![]()
![]() |
#1662 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W moich kolorach ! Czego używałaś ? Piękne cienie ! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, teraz ja- życzę Wam zdrowych, pogodnych, pełnych radości i ciepła rodzinnej atmosfery Świąt; byście pod choinką znalazły spełnienie wszystkich marzeń i pragnień- nawet tych najskrytszych . Samych pięknych chwil, uwolnienia się choć na chwilę od codziennych problemów i trosk, morza najcudowniejszych lakierów, twardych paznokci oraz nieustających GHD ![]() ![]()
![]() |
#1663 |
Spaceroholiczka
|
Wczoraj nastąpiły małe komplikacje, wizaż zastrajkował. Zaraz buduję Wasze chciej-listy.
Żalę się też, że jestem chora. Mam gardło tak zawalone, ledwo mówię. Jak wyleczyć domowymi sposobami anginę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kompleksów - wyleczyłam się z nich, gdy poszłam do liceum - to gimnazjalne otoczenie tak na mnie działało. No i kurna, jak się taki mężczyzna jak mój Luby mną zainteresował i chce (bo on sam to sobie może) czegoś więcej ponad zwykłe kumpelstwo, to słupek samooceny skacze, nie powiesz nie ![]() Jedyny kompleks jaki ciągle posiadam to ten, że się jąkam. Trudno, zostało z dzieciństwa. Niestety nie wynaleziono jeszcze lekarstwa na to poza własną pracą ![]() A jeszcze co do jedzenia - jestem wszystkożerna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedyne tylko, czego nie tknę to boczek (aż mi staje przed oczami ta gruba warstwa białego tłuszczu i nic ponadto), skwarki (jak wyżej) oraz seler i cynamon - jak tylko poczuję zapach, cofa mnie. O, i korzeń pietruszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Rozeznanie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44280758]Inkus97 ja mam Sylwestra z Polsatem, Dwójką czy co tam się trafi, ale i tak planuję zrobić sobie maraton z Bridget Jones, Piłą i czymś jeszcze
![]() Wcinaj groch ![]() Ja w znajomych mam tylko deszczowegopieska ![]() [/QUOTE] Sylwester z Polsatem spędzam co roku. Czuję, że to już pozostanie tradycją w moim życiu ![]() Grochu zjadłam niewielką ilość bo gdy się wujek do niego dobrał to już niewiele pozostało ![]() A ja w znajomych nie mam nikogo i źle mi z tym ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Nie kontaktuję. Czuję, że dziś nie będę należeć do świata żywych. Położyłam się spać o 2:30, a o 8:00 zadzwonił budzik. W sumie nie wiem po co on dzwonił, ale chociaż pójdę do kościoła na 10:00 jak już się obudziłam ![]() Wczoraj tak się najadłam, że nie byłam w stanie podnieść się z fotela, a dziś powtórka z rozrywki bo idę do drugiej babci. Ech, nie chcę wiedzieć ile ważę po tym miesiącu obżarstwa, ale mój brzuch stał się okropną trzęsącą się galaretą. W piątek siłownia! ![]() A jak Wam minęła Wigilia? Chwalcie się prezentami bo moim zboczeniem jest ciekawość co do prezentów! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Ty się pochwal, co dostałaś! Mój zbiór wzbogaciło Monopoly - milionerzy, kilka książek, dwie gry na PC i kosmetyki, z czego kosmetyki to moje absolutne widzimisie, którego sama bym nie kupiła, więc tym bardziej mnie cieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Chciałam wam życzyć zdrowych, spokojnych Wesołych Świąt i pięknych włosów ![]() Miałam wam pokazać moją fryzurę Wigilijną, ale niestety nie zdążyłam wczoraj zajrzeć na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam piękny prezent od TŻ. Aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gulasz z przepisu Kamisu, naprawdę jestem zaskoczona, robi się sam i jest genialny. U mnie kiedyś ani wędliny, ani chrzanu. Jak spróbowałam na raz - niebo w gębie. ![]() Cytat:
![]() Ja na Węgrzech się objadłam i od tamtej pory łaskawszym okiem nań patrzę ![]() Lecę na śniadanie świąteczne, wesołych dzisiaj, dziewczyny ![]()
![]() |
#1670 | |||
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem, jak smakuje. Zapach nie pozwala mi się do niej przebić
![]() Cytat:
![]() Płukanie gardła i nosa ![]() Cytat:
![]() Całe szczęście, że nie potrzebuję chłopa do poprawy samooceny, i tak mam podobno za wysoką ![]() ![]() A jajecznicę na mózgu świńskim jesz? Jeśli tak, to wtedy przyznam, że nic, co wsiowe nie jest Ci obce i jesteś na moim levelu wieśniactwa ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Jaki?
![]() Wczoraj nie wchodziłam, bo postanowiłam sobie, że nie włączę laptopa i spędziłam ten czas z rodzicami. Byłam na pasterce o 21 i wgl ![]() ![]() A jeśli chodzi o prezenty, to dostałam na razie tylko od rodziców, bo jeszcze dzisiaj jadę do jednej (o ile znajdziemy z mamą transport..) i jutro do drugiej, gdzie będzie też chrzestna ![]() Dostałam pieniążki (wyczuwam nowe lakiery ![]() ![]()
#1673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam dwa lata temu jak się nastraszył tak całą noc nie spał tylko się bał i leżał taki biedny z wystraszonymi oczkami, a ja leżałam obok niego i go głaskałam i uspokajałam. U mnie inne psy też się nie boją, jak słyszą strzały to biegną czym prędzej, na balkon i szczekają zadowoleni. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I ja się cieszę, że nie mam kompleksów ani problemów z samooceną ![]() ![]()
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Chamstwo w państwie. Ktoś z moich domowników podprowadził mi Lemaxy od uśmiechniętych oczu. Było miło, nigdy nie zabraniam nikomu korzystać z moich zbiorów, ale teraz przesadzili.
Idę robić dym ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam, ale lata temu ![]()
![]() |
#1675 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Lost in glitter 070 to kanapka jakiejś żelkowej czerwieni i Jolly Jewels (nie przypomnę sobie jednak, jaki numerek). Reszta trudna do podrobienia, więc powiem tylko, że glitter nr 1 przyprawił mnie o palpitację ![]() Cytat:
![]() Scarrabeo, raczej większość będzie znała, ale może Kasia nie jest na bieżąco: 1) Manhattany, Lotus Effect Glitter. 2) Colur Alike, limitka Poznań. 3) Manhattan, Sugar Effect. 4) Miss Sporty, Oh my gem. 5) Essence, lakier świecący w ciemności (sama mam takiego dziwaka i uwielbiam go). 6) Lemax, Galaxy Topper. Są u mnie po 3,30 zł, mam nawet w zbiorze dwa i bardzo lubię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to zmienia postać rzeczy ![]() ![]() ![]() Wiesz co ja to się dziwię, że nie miałam jak ważyłam ponad 15 kg więcej i byłam brzydko mówiąc tłusta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam Wam moje sucholce (na święta wzięłam tylko jedną odżywkę
![]() ![]() ![]() Tylko skulkowała mi się sukienka z boku, nienawidzę tego ![]() Jak tak patrzę na te zdjęcia to przypominam sobie avatar Krrem ![]()
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boże, ten złoty Manhattany z pierwszego linka ![]() ![]()
![]() |
#1679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkie mi się podobają (niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, od czerwca schudłam 10 kg i w zasadzie nie wpłynęło to na moją samoocenę też, chociaż wkurza mnie "wiszenie" moich ulubionych ciuchów ![]()
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-12-25 o 10:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podejmę, ale trochę to potrwa. Dostawa w moim świętym przybytku dojeżdża co tydzień, co dwa, czasem muszę przesunąć swoje wyjście, więc i perełki uciekają sprzed nosa, zdarza się, że przychodzą same pierdoły, także jeśli nie przeszkadza Ci, że zajmie mi to jakiś czas - zaczynam polowanie ![]() Ja też, z resztą jaka matka nie poznaje swoich dzieci? ![]() Edit: Zielony nie jest taki piżdżący. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.