Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-27, 21:42   #1771
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
tak, macie racje, tylko ja poprostu dawnoooooooo nie bylam na nowych ciuchach i poprostu szokesa dostalam jak zobaczylam ceny, tym bardziej ze teraz glownie zimowki sa, wiec juz cena sama w sobie wyzsza. jakby czlowiek mial ubierac dziecko tylko w nowe ciuszki to by musial pierdyliard $$$ zarabiac

szacun ze Ci usiedzi w foteliku
ja biore na kolana, jedna reka trzymam odgradzajac jednczesnie lewa raczke a druga reka odciagam odgradzajac jednoczesnie jego prawa raczke + swoja glowa trzymam jego glowke co by nia nie krecil. Proste

ale Kubulencjusz jest dzis smieszny i taki kochany
z tej okazji kupilam mu bluzeczke na all
http://allegro.pl/show_item.php?item=3806070548
powiem tak: jakby nie nasze bazary gdzie po taniosci u Bułgarów kupisz dosłownie wszystko to ja bym nowego ciucha nie uswiadczyła w mojej szafie-to raz. Dwa, że jakbym miała młodemu kupic dresy po domu za kilka dych, które minute po włozeniu ufajdane są ciastkiem, kompotem, zupą czy czymkolwiek co jest "am" to bym zeszła na zawał chyba a tak to paka 30 szt za 30 zł i hulaj dusza, ani nie zal jak sie ubrudzi i doprac nie mozna. Pokupiłam mu kilka sztuk nowych, żeby było na sytuacje typu lekarz, goscie i finał. Buty nowe-owszem
fajoska bluza, allegroholiczka z Ciebie Pstryniu

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Ja pierdzielę, dziewczyny!
Pisałam Wam już, że Pola strasznie lubi "Wrecking ball" M. Cyrus, śmieje się i uspokaja przy niej. Tż jej przedtem puszczał i znalazł tą parodię: https://www.youtube.com/watch?v=NLtmauJLP-A MASAKRA! Sam samiuśki początek - Pola tak się wystraszyła, że dobre 15 minut ją uspokajałam.. Po prostu tak jak duże dziecko, czy normalny dorosły człowiek: pisk, aż podskoczyła na kolanach tż, "rzuciła się" pleckami w jego ramiona i twarz zasłaniała rękami. Jak ją wzięłam na ręce, to tak się we mnie wtulała, trzęsła się jak osika Nawet jak się niby uspokoiła i dawałam jej kolację, to co chwilka przytulała się ramieniem. Teraz nawet nie zobaczyła tego gościa, ale tylko usłyszała początek i od razu w płacz!
Ona jeszcze NIGDY się tak czegoś nie bała
Gdybyśmy wiedzieli, w życiu byśmy jej tego nie puścili

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Za☠☠☠iście Ona się teraz boi każdej piosenki, która zaczyna się od jakichś dzwoneczków, czy inny "ding dongów". Czyli nawet kolędy i piosenki świąteczne, które tak bardzo lubiła (właśnie przez te dzwoneczki) idą w odstawkę
Jak nie ma kogoś w jej pobliżu, żeby widziała, to od razu płacz.
Boże, mam nadzieję, że ona szybko o tym zapomni, bo po prostu... Nie daruję sobie
o kurcze, ale niefajno......

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

ja ostatnio z głupia powiedziałam mezowi ze pojechalabym sobie na sylwestra w góry jak to dawniej robilismy i jak sie okazało mąż zarezerwował tą sama resteuracje w ktorej bylismy razem na pierwszym sylwestrze i jedziemy w Góry

pierwszy sylwester od dobrych kilku lat
ale swietna niepsodzianka

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

My po urodzinach Julkowych wszystko sie udalo dostL mase prezentow super zabawki , tort mi wyszedl ale stan przedzawalowy mialam jak robilam a pozatym nasze mieszkanie jest stanowcxo za male na 10 doroslych 3 przedszkolakow i dzidziunia naszego przepraszam juz roiczniaka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super, że tak Wam pieknie wyszło

Cytat:
Sylwia nie tobie potrzebne tworki a jemu
Szaja jakos nie moge uwierzyc ze juz mam roczniaka w domu czasem jeszcze dzidziusiowaty jest
Pozatym mamy dwie gorne jedynki smiesznie to wyglada jedna juz prawie cala druga sie przebila dopiero wasze dzieci tez maja takie duze jedynki tak ki sie wydaje ze taka lopate ma ?

jak najbardziej i w dodatku z przerwą miedzy jedynkami cos a'la Karolak
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44310064]kulodrom super

a przebijankę kulkową polecam tę naszą - świetna jest DOSKONAŁE wykonanie i wielkość taka w sam raz

Debrah, młotkiem niekoniecznie, ale całą łapką wciska no i dla roczniaka to fajne doświadczenie - jest kulka, nie ma, o, znowu jest takie akuku ja szukam czegoś teraz...[/QUOTE]uzalezniona od kupowania zabawekkobieto tak mi doradziłas, ze wsiąkłam na all na bit a godzine , kupiłam młodemu te wafele i pare innych rzeczy- jeszcze mi ta zachwalan przebijanka po głowie chodzi

co do jedzenia w nocy u nas sytuacja wygląda tak:
jak młody na noc przed spaniem zje mało (miedzy 19 a 20 idzie spac) to około polnocy, pierwszej rozbudza sie na jedzonko, daje okolo 150 ml. potem nad ranem 4-5 pije herbatke, okolo 120 . Jak na noc zje duzo, to mleko wlasnie nad ranem a herbatka kolo polnocy.
A odnosnie spania: dziecie spi mi przwaznie 12 godz w nocy (19-7, 20-8), bywaja noce, ze sie bujamy godzine, poltorej po łózku, ale to nie opoznia mu porannego wstania. W dzien przewaznie okolo godziny miedzy 12 a 1 zasypia, dzis np zdarzyło mu sie dwie godziny spac.

nadrobiłam, ide sie Kiji radzic w wiadomych sprawach no i Szajus, pilnuj sie bo do Ciebie priwa posyłam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 21:45   #1772
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Uświadomiłam sobie, że niedługo się zmieni nasz wątek, zaczniecie masowo wracać do pracy;(
jak ja o tym pomyślę to
potem to już w ogóle nie będę miała czasu na forum
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

W pierwszy dzień Świąt Zuzka samodzielnie zrobiła 4 kroczki ale na tym koniec.
To było tak stała przy zabawce, biła brawo a moja mama tą zabawkę odsunęła, a Zuzka do niej poszła

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja od początku przegotowaną kranówę.

ja też przegotowaną kranówę

Black, dla Oliwki
Stary 2013-12-27, 21:50   #1773
nafiyqa
Zakorzenienie

Laurko, ja na tablicy kupuje bardzo czesto, z wysylka takze.
Nigdy sie nie przejechalam.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 21:59   #1774
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Laurko, ja kupowałam w sklepie grymasek.com.pl, ale już nie widzę, dawałam 44zł...

Fajne też to jest, Agatka dostała, ale gładkie:

http://zabawkisensoryczne.pl/dla-naj...krecone-klocki
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 21:59   #1775
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja od początku przegotowaną kranówę.

Szaja, a gdzie kupiłaś, nie mogę jej na all znaleźć?

Dziewczyny poradźcie, chciałam coś na tablicy kupić, ale nie wiem, bo dziewczyna pisze że wysyłka możliwa, kupowałyście tak? Bez obawy o wysyłkę?
mozesz wziac paczke pobraniowa i zapłacisz przy odbiorze, albo popros o wystawienie aukcji na allegro. Ale ja powiem tak: kilka rzeczy juz tablicy kupowalam i było ok.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Tak górne jedynki taaakie duże

W pierwszy dzień Świąt Zuzka samodzielnie zrobiła 4 kroczki ale na tym koniec.
To było tak stała przy zabawce, biła brawo a moja mama tą zabawkę odsunęła, a Zuzka do niej poszła
brawo, brawo

dziewczyny wracajace do pracy- bez Waszej ciągłej obecnosci to juz nie bedzie to samo
Stary 2013-12-27, 22:25   #1776
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jestem na nie, jeśli chodzi o kolczyki w takim wieku - po co? Oczywiście nikogo, kto się na takie coś zdecyduje, nie potępiam, ale ja sama nie zamierzam małej przebijać, bo nie widzę takiej potrzeby. Ja sobie zrobiłam kolczyki w wieku 9 lat i żyję, więc po co mam małej robić już teraz?
za bieganie!

A co do kolczyków, mam takie samo zdanie. Ja miałam przebite dopiero w wieku 8 lat.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Szaja, jak się czujesz??
Stary 2013-12-27, 22:30   #1777
sylwietta1988
Zakorzenienie

Szajus, poszło mam nadzieje, ze ta jelitówka poszła precz?

KIJA, trzymam kciuki za pozytywne wiadomosci

co do kolczyków, ja miałam przebijane jak juz do szkoly chodziłam, ale podobają mi sie u małych dziewczynek niestety, w tym temacie z Bartulinem nie poszalejemy

odmeldowuje sie

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2013-12-27 o 22:33

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 22:34   #1778
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
odmeldowuje sie
Ja też

dobranoc
Stary 2013-12-27, 22:36   #1779
ezzo
Zadomowienie

A ja sie na chwileczke przyszlam zameldowac

Sto lat dla naszrj Majeczki, rosnij nam zdrowa i wesola. Buziakow moc
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 22:45   #1780
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
fajoska bluza, allegroholiczka z Ciebie Pstryniu
no troche
ale nawet biorac pod uwage koszty wysylki to i tak bardziej mi sie opłaca kupno uzywki z all niz wyjazd do miasta a wiadomo-czas, paliwo no i niesttey nie mam mozliwosci szperania w ciuchach bo praca wiec zostalyby mi jedynie ochlapy a o cenie nowek pisalam niedawno
takze u mnie all to podstawa

Cytat:
My po urodzinach Julkowych wszystko sie udalo dostL mase prezentow super zabawki , tort mi wyszedl ale stan przedzawalowy mialam jak robilam a pozatym nasze mieszkanie jest stanowcxo za male na 10 doroslych 3 przedszkolakow i dzidziunia naszego przepraszam juz roiczniaka
super ze wszystko sie udalo! a fota jest?

Cytat:
czesc jak Wam cos powiem to pierdykniecie kurna, jak nie wyląduje w Tworkach to sie zachlam z radosci od rana telefony do mnie, pretensje o wszystko, zakonczenie telefonów informacja o pozwie rozwodowym za dwie godziny smsy ze przeciez mozemy byc normalna kochająca sie rodziną , tylko trzeba porozmawiac i sie dogadac o losie
:
cos mi tu smierdzi
czyzby dotarlo do tego bezmozgowia ze Sylwunka tak łatwo z kasy na remont nie wyskoczy i zaczyna probowac brac Cie na litosc?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 02:10   #1781
hje
Zakorzenienie

Cytat:
brawa dla poli za piekne zachowanie, za raczkowanie i poka poka nowy fryz

ja mam zapisane obciecie na 2 stycznia nowy rok, nowe zycie, nowa fryzura
Pewnie z urodzin Poli coś wrzucę, to wtedy będzie można zlukać

No właśnie! I jeszcze uczcisz urodziny synka

Cytat:
co do kolczyków, ja miałam przebijane jak juz do szkoly chodziłam, ale podobają mi sie u małych dziewczynek niestety, w tym temacie z Bartulinem nie poszalejemy
No ale dlaczego?

Aj kurde, z tą Żizelą to masakra... W takim przypadku po prostu chyba wolę już nie mieć córki

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Przejrzałam sobie wątek naszych "młodszych" wizażowych miesięczniczek... I znalazłam to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44270929,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post44287842,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44307793
...

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Lecem. Pola zasnęła zaraz przed 23, więc mam nadzieję, że chociaż do 8 da pospać A już kilka razy przez sen płakała Głupia ☠☠☠☠a jestem...

Dobranoc!

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-12-28 o 01:28
hje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-28, 08:09   #1782
s i l v e r
Zakorzenienie

Wszystkie jeszcze śpią ?? My nie śpimy od 6.15. Ale pięknie przespana cała noc
Stary 2013-12-28, 08:34   #1783
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hje, strasznie to smutne

Mnie brzuch boli jeszcze, dzięki dziewczyny już żadnej akcji, ale wszystkie mięśnie od rzygania bolą spadamy na reh.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 08:37   #1784
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
Cytat:

[/COLOR]Przejrzałam sobie wątek naszych "młodszych" wizażowych miesięczniczek... I znalazłam to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44270929,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post44287842,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44307793
... [COLOR="Silver"]

!
Przez Krzysia przeryczalalm pocichaczu poł świątnie chcialam wam wczesniej tego wklajac co by nie psuc atmosfery... jakos najbadziej dotknelo mnie to ze ta kruszynka nie czuje dotyku jak sobie pomysle ze prawdopodobnie nigdy nie poczuje dotyku swojej mamy to
DZiekuje za zdrowego synka

Stary 2013-12-28, 09:28   #1785
gochaa_p
Zakorzenienie

MAJU wszystkiego dobrego
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 09:33   #1786
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
straszne

Dziękuję Bogu że Daria się zdrowa urodziła.
Dziewczyny, my tu narzekamy na ciężkie , nieprzespane nocki itp a tak naprawdę TO NIE SĄ PROBLEMY!! Najważniejsze że dzieciątka są zdrowe.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

weekend...
Stary 2013-12-28, 09:44   #1787
iffonka7
Zadomowienie

Krzysiu

Bartusiowy katar coraz większy,widać że bardzo się męczy poszedł już nawet na 1 drzemkę co nigdy mu sie nie zdarzało o tak wczesnej porze. Jeszcze dzisiaj ten roczek niby mój tata może z nim zostać w domu (mamy dzisiaj nie ma cały dzień) ale on mu nawet katarku z nosa nie odciągnie, jak powiedziałam TŻ że ja nigdzie nie jade to tylko coś odburknoł że mam nie przesadzać i pojechał na działke coś robić
Stary 2013-12-28, 09:53   #1788
gojka24
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44309880]

gratuluję kroczków

a ty sama lubisz w sztywniakach łazić?

bardzo fajnie pokazane:

http://www.youtube.com/watch?v=fKt-FyaUeeA

[/QUOTE]

Nie miałam na myśli takich jak ortopedyczne tylko właśnie tkie jak na tym filmiku, chodziło mi, że nie powinny to być takie szmaciane, całe z materiału...

Cytat:
Sylwia nie tobie potrzebne tworki a jemu
Szaja jakos nie moge uwierzyc ze juz mam roczniaka w domu czasem jeszcze dzidziusiowaty jest
Pozatym mamy dwie gorne jedynki smiesznie to wyglada jedna juz prawie cala druga sie przebila dopiero wasze dzieci tez maja takie duze jedynki tak ki sie wydaje ze taka lopate ma ?

u nas obleśna szpara między jedynkami. Mam nadzieję, że jak wyjdą stałe to jej nie będzie, bo strasznie to wygląda, tzn mi się bardzo to nie podoba...

Mężuś bardzo stara się, aby wszystko wróciło do normy, zachowuje się jakby nigdy nic, ale ja tak łatwo nie popuszcze.... Czekam aż z jego mamusią się zobacze.... JA im kurcze wszystkim pokaże.... Wkurzać mnie nie będą.... Ciekawi mnie też czy dostane od niego jakiś prezent na ur... Nigdy nie robiliśmy sobie prezentów... Nie lubie... (wiem ciezko uwierzyć, ale naprawde mnie to nie kręci) W tym roku mamusi na ur kupił, bratu już szykuje na 2 stycznia, a ciekawe czy 18 będzie o mnie pamiętał....
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 09:56   #1789
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Bartusiowy katar coraz większy,widać że bardzo się męczy poszedł już nawet na 1 drzemkę co nigdy mu sie nie zdarzało o tak wczesnej porze. Jeszcze dzisiaj ten roczek niby mój tata może z nim zostać w domu (mamy dzisiaj nie ma cały dzień) ale on mu nawet katarku z nosa nie odciągnie, jak powiedziałam TŻ że ja nigdzie nie jade to tylko coś odburknoł że mam nie przesadzać i pojechał na działke coś robić
faceci....
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Mężuś bardzo stara się, aby wszystko wróciło do normy, zachowuje się jakby nigdy nic, ale ja tak łatwo nie popuszcze.... Czekam aż z jego mamusią się zobacze.... JA im kurcze wszystkim pokaże.... Wkurzać mnie nie będą.... Ciekawi mnie też czy dostane od niego jakiś prezent na ur... Nigdy nie robiliśmy sobie prezentów... Nie lubie... (wiem ciezko uwierzyć, ale naprawde mnie to nie kręci) W tym roku mamusi na ur kupił, bratu już szykuje na 2 stycznia, a ciekawe czy 18 będzie o mnie pamiętał....
Co on zrobił??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-28, 09:58   #1790
iffonka7
Zadomowienie

silver a jak tam u Dari katarek przeszedł już? co jej podajesz?
Stary 2013-12-28, 10:06   #1791
Debrah
Zakorzenienie

Ale jakto dotyku nie czuje?(( biedni rodzice(

Oczywiście sie zgadzam, noce to nie są problemy!

A moja noc... Hm. Zasnela o 19, do 22 zaliczyła 3 pobudki. Ja sie wtedy przespalam godzinę i dobrze bo o północy sie obudziła i tugeza do 3:15.
Potem przed 6 wstała i nie śpimy do teraz. Także tego. No ale to..pryszcz!

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 10:29   #1792
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
silver a jak tam u Dari katarek przeszedł już? co jej podajesz?
Dziękuję. Daria dalej ma katarek ale już nie taki duży. Bardzo pomógł "KATAREK" Psikam jej kropelkami nasivin soft i smaruję nosek maścią majerankową. Parę miesięcy temu też Daria była chora. Stosowałam to samo co teraz i po tygodniu całkowicie przeszło.
Dziś Darii doszedł jeszcze kaszel
Stary 2013-12-28, 10:44   #1793
litllesweetangel
Lurker ;)

Katarek jest super, chociaz u nas mala na poczatku sie wyrywala, pozniej juz bylo ok ale boi sie odglosu odkurzacza. Wlasnie... Musimy kupic ten odkurzacz bo jak katarka uzyjemy?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 10:55   #1794
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wszystkie jeszcze śpią ?? My nie śpimy od 6.15. Ale pięknie przespana cała noc
Brawo! Zazdroszczę. Nasza noc jak zwykle. Pierdyliard pobudek. W tym jedna z takim ogromnym płaczem że nie wiedziałam co robić.

Cytat:
Hejka!

Przez Krzysia przeryczalalm pocichaczu poł świątnie chcialam wam wczesniej tego wklajac co by nie psuc atmosfery... jakos najbadziej dotknelo mnie to ze ta kruszynka nie czuje dotyku jak sobie pomysle ze prawdopodobnie nigdy nie poczuje dotyku swojej mamy to
DZiekuje za zdrowego synka

Biedactwo!

Cytat:
Krzysiu

Nie rozumiem Twojego TZta. Niby katar ale może się przerodzić w coś złego. Poza tym przecież dziecko zaraża.

No i nas,po 10 miesiącach dopadła choroba. Blanka w nocy miała taki okropny suchy kaszel. Dałam Jej rano syrop prawoślazowy i zaczęło jej się "odrywać". Pojechaliśmy do lekarza,na szczęście osłuchowo czysto,ale kicha strasznie. Więc mamy przerwę od żłobka Mam nadzieję że nie będzie gorzej.

Aaa,lekarka mówiła że nosek czyścić w zależności od potrzeb ale często,żeby nie doprowadzić do zapalenia ucha.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 10:58   #1795
charlizz
Zadomowienie

Fewciu, jak Ola ma katar to ja w ogóle odkurzacza nie chowam

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 11:01   #1796
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym Bartusia nie ciagnela na pewno po zadnych imprezach - raz ze bedzie marudny a dwa bedzie zarazal inne dzieci. Ty tez nie bylabys zadwolona jakby do was w odwiedziny przyszedl chory babel, prawda?
a tzta kopnelabym z zad!!!!! dla mnie NAJwazniejsze jest moje dziecko a nie czyjes urodziny czy tez widzimisie jakiegoś ćwoka!
czasem wydaje mi sie ze faceci sa naprawde prymitywnym gatunkiem

Stary 2013-12-28, 11:01   #1797
LadyWhisper
Zakorzenienie

Podczytuje was tylko cichaczem, wlasnie przeczytalam o Marudzie, udzielalysmy sie razem w watku kwietniowych PM, bozeswiety, cos strasznego.... Los doswiadcza jej rodzinie straszliwie, jej siostra stracila dziecko w 6 czy 7 miesiacy ciazy..... Normalnie wbilo mnie w fotel jak cholera, placze i placze.....

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 11:06   #1798
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Fewciu, jak Ola ma katar to ja w ogóle odkurzacza nie chowam

Ja już od wczoraj też nie

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 11:07   #1799
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:

ja bym Bartusia nie ciagnela na pewno po zadnych imprezach - raz ze bedzie marudny a dwa bedzie zarazal inne dzieci. Ty tez nie bylabys zadwolona jakby do was w odwiedziny przyszedl chory babel, prawda?
a tzta kopnelabym z zad!!!!! dla mnie NAJwazniejsze jest moje dziecko a nie czyjes urodziny czy tez widzimisie jakiegoś ćwoka!
czasem wydaje mi sie ze faceci sa naprawde prymitywnym gatunkiem
No logiczne.
Stary 2013-12-28, 11:40   #1800
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
No logiczne.
dla nas (matek) to logiczne, wiadoma sprawa, gorzej dla chlopa ale moze jednak zapodaj taki argument tztowi

dziec wlasnie wszedl mi pierwszy raz SAM na kanape
wiem ze wasze to praktykuja od 3 lat ale i tak sie jaram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości