Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 21:39   #1471
jagusia_24
Raczkowanie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
WR czyli Więcej Ruchu

O ile nie będę mieć zakwasów po dniu dzisiejszym to da się zrobić

Też się muszę moim zająć. Dostałam jakiś krem niby antycelulitowy to się będę masować, jak skończę ten balsam do ciała co go teraz używać. Może pomoże

Aaaa to już będę wiedzieć .
Zawsze warto coś stosować - sam krem cellulitu nie usunie, ale zaszkodzić nie zaszkodzi, a przy ćwiczeniach i diecie z pewnością wspomoże efekt .
Ja dziś się skusiłam na taki olejek: Dermapharm Eveline Profesjonalny olejek do pielęgnacji skóry 8 w 1. Po jednym użyciu dużo nie mogę powiedzieć, ale jedno już zauważyłam: super się wchłania .
jagusia_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:42   #1472
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44413967]na czym byłaś?[/QUOTE]
Hobbit tak rodzinnie zawsze jeździmy, od Władcy Pierścieni się zaczęło. Podobał mi się, ale w sumie trochę żałuję że nie poszliśmy na 3D, bo po filmie było widać, że fajne by były efekty

Cytat:
Napisane przez jagusia_24 Pokaż wiadomość
Tyle (52 kg) ważyłam po pierwszej diecie, którą niestety za bardzo rygorystycznie rozplanowałam i efektem było po diecie: " Raz sobie pozwolę to nic się nie stanie " . Później przez ponad rok był powrót kilogramów z nadwyżką, bo wcześniej moja waga najwyższa to była 62 kg, Niestety mam taki organizm, że łatwo chudnę, ALE tez łatwo tyję - ciężko mi utrzymać wagę po diecie, sama dieta nie sprawia mi takiego problemu.

Niestety mam taką budowę ciała, że teraz wyglądam jak pączuś - przy 52 kg wyglądałam szczupło, ale nie chudo jak wieszak .

Jeśli chodzi o schudnięcie to posiłki ustalam sobie sama - uczyłam się dietetyki i te podstawowe zasady znam, jednak nie chce popełnić tego błędu co ostatnio - zbyt rygorystyczna dieta doprowadziła mnie do efektu jojo.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Mam 24 lata, wzrost 168 . Moja dieta to nie była żadna Dieta "nazwana" : Dukan, Kopenhaska i inne takie. Po prostu sama ustalałam, co jem i w jakiej ilości, ale przerodziłam to niestety w za bardzo rygorystyczną dietę - np.: uważałam, że nie mogę napić się herbaty między śniadaniem a drugim śniadaniem, bo traktowałam to jako "posiłek". Oczywiście herbaty bez cukru. Nie chcę popełnić tego błędu drugi raz. Chcę schudnąć wolniej, co pozwoli mi mieć większą szansę, że stabilniej. Teraz oczywiście chce stosować dietę. Podam przykładowo, co dzisiaj zjadłam :

Śniadanie: 2 kromki graham z szynką, pomidor, herbata
II Śniadanie: Jogurt pitny
Obiad: Pstrąg w folii z piekarnika, surówka, 2 ziemniaki, sok z czarnej porzeczki i granatu
Podwieczorek: Pomarańcza, 1 Wafel ryżowy
Kolacja: Jajecznica z pietruszką z dwóch jaj, 1 kromka graham, owocowa herbata
rozumiem jadłospis jest ok. Jeżeli przytyłaś po diecie to znaczy, że za mało jadłaś wcześniej i dopadło Cię jojo . Herbatę, jeżeli pijesz bez cukru, nie możesz traktować jako posiłek. A zieloną, jeśli lubisz, to już w ogóle możesz pić ile chcesz
Co do wagi 52: tak jak Dziewczyny pisały. Wystarczy że schudniesz to 55-58 i będzie super. Dołącz ćwiczenia już jutro, a będziesz o wiele lepiej wyglądać, niż przy 52 bez ćwiczeń. Ja np. ważę teraz tyle co w liceum, a jak oglądam z tamtego czasu zdjęcia to wydaje mi się, że wyglądam gorzej
A jeśli chodzi o ćwiczenia nie chodzi tu o codzienne pocenie się maksymalne. Na początek możesz zacząć od 3 razy w tygodniu. Mogą to być ćwiczenia z Chodakowską, Mel B, czy inne (masz tego mnóstwo w internecie), może to być bieganie, jeżdżenie na rowerku, kręcenie hulahop. W pozostałe dni wchodź po schodach zamiast jeździć windą, idź pieszo zamiast jechać autobusem albo po prostu chodź na dłuższe spacery . Najważniejsze byś lubiła to co robisz, a nie ćwiczyła coś, czego nienawidzisz.
Mierzyłaś się?

Ja już po kolacji, umyta, w łóżku za chwilę idę spać, jeszcze troszkę poczytam książkę.
Jutro rano zjem śniadanie, a potem idę biegać . A później mam ambitny plan by się pouczyć, aż do przyjazdu TŻ-ta.

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2014-01-03 o 21:43
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:43   #1473
kisiej25
Tajka

Ale niezdrowe
Nie ładnie nie ładnie

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:47   #1474
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze warto coś stosować - sam krem cellulitu nie usunie, ale zaszkodzić nie zaszkodzi, a przy ćwiczeniach i diecie z pewnością wspomoże efekt .
Ja dziś się skusiłam na taki olejek: Dermapharm Eveline Profesjonalny olejek do pielęgnacji skóry 8 w 1. Po jednym użyciu dużo nie mogę powiedzieć, ale jedno już zauważyłam: super się wchłania .
No wiadomo, sam nie zadziała, ale masaże + ćwiczenia, i może choć trochę będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość

Ale niezdrowe
Nie ładnie nie ładnie

Nie robić mi smaka, bo cały dzień za mną łazi coś takiego i ledwo się trzymam.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:47   #1475
agila negra
Zadomowienie

Cytat:
Mogę Wam wrzucać jadłospis z całego dnia po każdym dniu diety - nie jem nic wydziwianego, ale może akurat dam Wam pomysł na jakiś posiłek, fajnie by było gdyby więcej osób tak pisało, bo mogłybyśmy coś nowego do swojego jadłospisu wprowadzić .
Wstawiaj, wstawiaj My tak na początku robiłyśmy prawie wszystkie, teraz już tylko raz na jakiś czas, bo nam się chyba znudziło

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ale aplikacja na telefon zrobiona teraz tylko ją ogarnąć i od poniedziałku startuje z liczeniem kalorii - mam nadzieje ze ogarnę i mi sie szybko nie znudzi muszę się w końcu wziąć za siebie bo tak sobie będę bimbać i mi znowu rok zleci
Można wiedzieć jaka apka?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44415733]Chyba u każdego rowerek robi za wieszak
[/QUOTE]
Potwierdzam

Cytat:
O ... kur... cze - to chyba dla mnie niewykonalne - wielki podziw !!!
Ale będę się starała jeździć jak najczęściej, bo nie dość, że trzeba schudnąć to muszę zredukować ten wstrętny, okropny CELLULIT !
Na traxx nie patrz, bo to rowerowa wariatka jest

Cytat:

Ale niezdrowe
Nie ładnie nie ładnie
Bleee
Stary 2014-01-03, 21:48   #1476
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Hobbit tak rodzinnie zawsze jeździmy, od Władcy Pierścieni się zaczęło. Podobał mi się, ale w sumie trochę żałuję że nie poszliśmy na 3D, bo po filmie było widać, że fajne by były efekty

rozumiem jadłospis jest ok. Jeżeli przytyłaś po diecie to znaczy, że za mało jadłaś wcześniej i dopadło Cię jojo . Herbatę, jeżeli pijesz bez cukru, nie możesz traktować jako posiłek. A zieloną, jeśli lubisz, to już w ogóle możesz pić ile chcesz
Co do wagi 52: tak jak Dziewczyny pisały. Wystarczy że schudniesz to 55-58 i będzie super. Dołącz ćwiczenia już jutro, a będziesz o wiele lepiej wyglądać, niż przy 52 bez ćwiczeń. Ja np. ważę teraz tyle co w liceum, a jak oglądam z tamtego czasu zdjęcia to wydaje mi się, że wyglądam gorzej
A jeśli chodzi o ćwiczenia nie chodzi tu o codzienne pocenie się maksymalne. Na początek możesz zacząć od 3 razy w tygodniu. Mogą to być ćwiczenia z Chodakowską, Mel B, czy inne (masz tego mnóstwo w internecie), może to być bieganie, jeżdżenie na rowerku, kręcenie hulahop. W pozostałe dni wchodź po schodach zamiast jeździć windą, idź pieszo zamiast jechać autobusem albo po prostu chodź na dłuższe spacery . Najważniejsze byś lubiła to co robisz, a nie ćwiczyła coś, czego nienawidzisz.
Mierzyłaś się?

Ja już po kolacji, umyta, w łóżku za chwilę idę spać, jeszcze troszkę poczytam książkę.
Jutro rano zjem śniadanie, a potem idę biegać . A później mam ambitny plan by się pouczyć, aż do przyjazdu TŻ-ta.

Dziękuję Ci za cenne rady . Czyli szybkie chodzenie np. pół godziny też mogę uznać jako formę ćwiczeń ? Rzadko jeżdżę autobusem, a w czwartki zawsze z rana mam do pokonania około pół godziny drogi w szybkim tempie. Windy nie mam, więc wyjścia nie ma, ale za to do TŻ nie będę już tylko czasem wychodzić na nogach do góry tylko ZAWSZE (9 piętro).

Hmm, jedynie ważyłam się, zmierzyć też ?

Jaką książkę czytasz ?
Stary 2014-01-03, 21:48   #1477
anns_
Zakorzenienie

kisiej ja się dziś napatrzyłam i nawąchałam popcornu i nachosów ale nie ruszyłam! Jestem z siebie dumna Dziś już kolejny dzień zdrowo, bez słodkiego i syfów wg planu, tylko jeden posiłek przepadł, za późno wstałam.

361 min

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 21:50   #1478
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Wstawiaj, wstawiaj My tak na początku robiłyśmy prawie wszystkie, teraz już tylko raz na jakiś czas, bo nam się chyba znudziło

Można wiedzieć jaka apka?

Potwierdzam

Na traxx nie patrz, bo to rowerowa wariatka jest

Bleee

Faktycznie to "codziennie" mnie przeraziło .
A to jedzonko ze zdjęcia to jest to do czego mam słabość !!! Bez słodyczy mogę żyć, ale fast food raz na jakiś czas ...
Stary 2014-01-03, 21:51   #1479
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

Ale niezdrowe
Nie ładnie nie ładnie
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:51   #1480
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
kisiej ja się dziś napatrzyłam i nawąchałam popcornu i nachosów ale nie ruszyłam! Jestem z siebie dumna Dziś już kolejny dzień zdrowo, bez słodkiego i syfów wg planu, tylko jeden posiłek przepadł, za późno wstałam.
Stary 2014-01-03, 21:52   #1481
agila negra
Zadomowienie

jagusia, zmierz się koniecznie. Czasem waga ma kaprysy i kg nie spadają, ale za to w centymatrach widać różnicę Waga to wstrętna szuja jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 21:54   #1482
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
jagusia, zmierz się koniecznie. Czasem waga ma kaprysy i kg nie spadają, ale za to w centymatrach widać różnicę Waga to wstrętna szuja jest
A to dziękuję za cenną poradę - jutro centymetr w ruch, bo dzisiaj już leżę w piżamce z nakładkami wybielającymi na zębach .
Stary 2014-01-03, 21:54   #1483
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci za cenne rady . Czyli szybkie chodzenie np. pół godziny też mogę uznać jako formę ćwiczeń ? Rzadko jeżdżę autobusem, a w czwartki zawsze z rana mam do pokonania około pół godziny drogi w szybkim tempie. Windy nie mam, więc wyjścia nie ma, ale za to do TŻ nie będę już tylko czasem wychodzić na nogach do góry tylko ZAWSZE (9 piętro).

Hmm, jedynie ważyłam się, zmierzyć też ?

Jaką książkę czytasz ?
"Czas honoru. Przed burzą" (to z tego serialu, tylko różne wątki rozwinięte ).
Nie ma za co, tu Dziewczyny nawet bardziej się znają niż ja, ale z nami na pewno nie zginiesz i dużo się nauczysz Chodzenie w szybkim tempie daje bardzo dużo, jak nie masz formy to nawet nie ma co biegać, szybkie długie marsze są efektywniejsze od chwilowego biegania. A jak ma się zakwasy to łatwo je rozchodzić właśnie w taki sposób . Ale pozatym polecam właśnie jakieś ćwiczenia w domu, które wymodelują Twoją sylwetkę również.
Zmierz się koniecznie!! Może być tak, że na wadze nie schudniesz nic, a stracisz bardzo dużo centymetrów Kiedy ćwiczysz Twój tłuszcz zamienia się w mięśnie, mięśnie również dużo ważą, ale mają mniejszą objętość. Wniosek taki, że możesz schudnąć bardzo mało a ubrania będą Ci luźne. Zmierz sobie najlepiej: obwód biustu, obwód bezpośrednio pod biustem, talia, obwód na wysokości pępka, udo w najszerszym miejscu (tylko zmierz obie nogi, albo mierz zawsze tą samą, bo czasem prawa może być trochę mniejsza od lewej i odwrotnie) i łydkę w najszerszym miejscu. Potem zapisz sobie wyniki w jakimś notesie i za miesiąc znów się zmierz

kisiej w sumie jak się przyjrzeć temu zdjęciu to widzę ochydny tłuszcz spływający z sera, tą okropną sztuczną bułkę i mięso, gdzie nawet nie ma 100% mięsa, tylko są zmielone też ścięgna, gnaty itd.
A fastfooda można zrobić w wersji fit i może być mega zdrowa bułeczka, sos czosnkowy na bazie jogurtu, filet z kurczaka, pełno warzyw, mozarella

361 min

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2014-01-03 o 21:59
Stary 2014-01-03, 21:58   #1484
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

człowiek nie może się spokojnie edukować, bo spam się sam nie nadrobi

kolacja bezchlebowa zaliczona, ale Mel B. nie. proszę mnie kopnąć, bo chyba nie mam siły

kisiej nie lubię Cię

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:58   #1485
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
"Czas honoru. Przed burzą" (to z tego serialu, tylko różne wątki rozwinięte ).
Nie ma za co, tu Dziewczyny nawet bardziej się znają niż ja, ale z nami na pewno nie zginiesz i dużo się nauczysz Chodzenie w szybkim tempie daje bardzo dużo, jak nie masz formy to nawet nie ma co biegać, szybkie długie marsze są efektywniejsze od chwilowego biegania. A jak ma się zakwasy to łatwo je rozchodzić właśnie w taki sposób . Ale pozatym polecam właśnie jakieś ćwiczenia w domu, które wymodelują Twoją sylwetkę również.
Zmierz się koniecznie!! Może być tak, że na wadze nie schudniesz nic, a stracisz bardzo dużo centymetrów Kiedy ćwiczysz Twój tłuszcz zamienia się w mięśnie, mięśnie również dużo ważą, ale mają mniejszą objętość. Wniosek taki, że możesz schudnąć bardzo mało a ubrania będą Ci luźne. Zmierz sobie najlepiej: obwód biustu, obwód bezpośrednio pod biustem, talia, obwód na wysokości pępka, udo w najszerszym miejscu (tylko zmierz obie nogi, albo mierz zawsze tą samą, bo czasem prawa może być trochę mniejsza od lewej i odwrotnie) i łydkę w najszerszym miejscu. Potem zapisz sobie wyniki w jakimś notesie i za miesiąc znów się zmierz
Aaa

Koniecznie jutro się zmierzę
Stary 2014-01-03, 22:01   #1486
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
człowiek nie może się spokojnie edukować, bo spam się sam nie nadrobi

kolacja bezchlebowa zaliczona, ale Mel B. nie. proszę mnie kopnąć, bo chyba nie mam siły
jeszcze masz godzinkę dajesz katienka, tłuszczyk sam się nie spali !
i za bezchlebową kolację.

Ja się żegnam by jutro rano wstać wyspana i ładnie rozpocząć dzień

361 min

Stary 2014-01-03, 22:04   #1487
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
jeszcze masz godzinkę dajesz katienka, tłuszczyk sam się nie spali !
i za bezchlebową kolację.

Ja się żegnam by jutro rano wstać wyspana i ładnie rozpocząć dzień
Dobrej nocy
Stary 2014-01-03, 22:11   #1488
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
A fastfooda można zrobić w wersji fit i może być mega zdrowa bułeczka, sos czosnkowy na bazie jogurtu, filet z kurczaka, pełno warzyw, mozarella
ależ mi ochoty narobiłaś

stwierdziłam, że jestem głodna
Stary 2014-01-03, 22:15   #1489
jagusia_24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
ależ mi ochoty narobiłaś

stwierdziłam, że jestem głodna
Ojj ten opis to nie był dobry pomysł przed snem ...
Ale bardzo chętnie wykorzystam taką pyszną wersję light w pracy zamiast normalnego obiadu .

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Dziewczyny uciekam do łóżka, bo aż mnie głód dopadł !!!

Śpijcie dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-03, 22:21   #1490
dzovana
Zakorzenienie

ja też zaraz uciekam, bo jutro od rana siedzę w
Stary 2014-01-03, 22:40   #1491
werty77
Raczkowanie

Cytat:

Ale niezdrowe
Nie ładnie nie ładnie
o rany

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Witajcie,

Może przyjmiecie mnie do siebie ?

Po świętach stwierdziłam, że najwyższy czas wziąć się za siebie, bo niestety, ale po ostatniej diecie kilogramy nadrobiłam z nadwyżką i tak pobiłam swój rekord - moja waga to 67 kg. Do zrzucenia - 15 kg.
Mam nadzieję, że dam radę i obecność na forum odciągnie mnie od "grzechów" .
witaj

66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60

Jillian Michaels 30 Day Shred -> 13/30
werty77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:54   #1492
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zaraz uciekam, bo jutro od rana siedzę w
Od takiego rana jak dzisiaj?

Anns
Tłuszcz się w mięśnie nie zamienia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:59   #1493
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Od takiego rana jak dzisiaj?
noo właśnie chciałam tak od 9
ale na fb znowu siedzę i klepię z kolegą iii nie wiem o której się jednak położę
Stary 2014-01-03, 23:01   #1494
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez worldbeme Pokaż wiadomość
Rankiem jak zawsze mel b rozgrzewka, pupa, brzuch, ręce, rozciąganie
śniadanie jajecznica mniam

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44408435]
Melduję 40min stacjonarnego [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
Melduje
Jillian Michaels shred
Mel B pośladki

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
60 min hh
mel b pośladki

Hej

Cytat:
melduję 90 min siatki

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44411613]Domeldowuję:
30 min hula hop
2 dzień A6W[/QUOTE]

Cytat:
Shaun mnie sponiewierał i od razu czuję, że żyję
Melduję:
40 min Insanity
2*10 min z Mel (brzuch i tyłek)

hh nie będzie, bo już wyglądam gorzej niż źle

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
melduję jak na razie 1400 kcal, jeśli zjem activię naturalną będzie 1500
i domeldowuję cwiczonka:
- mel b nogi
- 5km spaceru
- 3 dzień squat challenge
- 2 dzień crush challenge
a co to to crush challenge?
Cytat:
Witajcie,

Może przyjmiecie mnie do siebie ?

Po świętach stwierdziłam, że najwyższy czas wziąć się za siebie, bo niestety, ale po ostatniej diecie kilogramy nadrobiłam z nadwyżką i tak pobiłam swój rekord - moja waga to 67 kg. Do zrzucenia - 15 kg.
Mam nadzieję, że dam radę i obecność na forum odciągnie mnie od "grzechów" .
hej
Cytat:
Napisane przez _legalna_ Pokaż wiadomość
Melduję:
10 min pośladki mel b
25 min bh
Razem z tamtymi 30 min jazdy na rolkach dzisiaj 65 minut ćwiczeń
Teraz kolacja

A ja melduję 45-50 min łyżew a z jedzeniem nie było najgorzej, wpadł nadprogramowy drink ale ciiii
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:05   #1495
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
noo właśnie chciałam tak od 9
ale na fb znowu siedzę i klepię z kolegą iii nie wiem o której się jednak położę

Za niecałe 9 godzin pobudka

Tulipan

A ten drink to na rozgrzanie, w końcu zima pełną parą to trzeba sobie jakoś radzić

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:09   #1496
werty77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość

A ja melduję 45-50 min łyżew a z jedzeniem nie było najgorzej, wpadł nadprogramowy drink ale ciiii
a co do drinka, to ... właśnie popijam sobie swojskie winko

Stary 2014-01-03, 23:10   #1497
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

zrobiłam poślady, aby zaliczyć Mel B.

jutro już będzie porządniej, obiecuję

tym czasem prysznic i się kładę. do jutra

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 23:11   #1498
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

hmmm nie wiem, czy wstanę

Tulipan, Katien (każda po 2 )
Stary 2014-01-03, 23:14   #1499
werty77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
zrobiłam poślady, aby zaliczyć Mel B.

jutro już będzie porządniej, obiecuję

tym czasem prysznic i się kładę. do jutra
dobranoc

Stary 2014-01-03, 23:17   #1500
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
a co do drinka, to ... właśnie popijam sobie swojskie winko
Cytat:

Tulipan

A ten drink to na rozgrzanie, w końcu zima pełną parą to trzeba sobie jakoś radzić

No właśnie Dziewczyny to było po zejściu z lodowiska więc uznaję za rozgrzewkę
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości