|
|
#2341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Brwi Didki wg mnie super!
|
|
|
#2342 |
|
Piers do przodu
|
Red brwi masz śliczne
Dobry Baru
|
#2343 | |
|
To ja :)
|
Nie pozwalam!!! Nic nie pozwalam do kuchni kupować, chyba, że się stare zużyje. Nie mam gdzie wszystkiego trzymać, to jest gehenna... Lubię w kuchni mieć wszystko pochowane, a już to jest i tak niemożliwe, więc cierpię... Nawet drewnianych desek do krojenia się pozbyłam, bo za grube, mam teraz takie silikonowo-plastikowe tylko.
A jak mnie pytają, co chce na gwiazdkę, to mówię, że ma być małe i cienkie ![]() Cytat:
Albo jedź do Ikei po torbę, to się od choinki na trochę odczepią ![]() Otóż postanowiłam wczoraj nie brać mojej cudnej tabletki na kręgosłupobolenie i dziś znów mnie obudziła szpila między kręgami... Także grzecznie wróciłam do leku i czekam na skutki uboczne... "Łagodnie przeczyszcza, nie przerywając snu"
|
|
#2344 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.no tak , to faktycznie ![]() Cytat:
![]() 2. myśmy kupili nową , bo tamta doprowadzała nas do szału Cytat:
moja fina , moja fina , moja nieskończenie fielka fina , nie wzięłam pod uwagę kocich upodobań estetycznych ![]() 2.ojtam , niech już będzie jak jest , jeszcze tylko dwa dni ![]() 3.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze trochę sztuczne i zmierzają w kierunku "brwi od szklanki" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że moja matka i siostra mają odmienne zdanie i wciąż mi trują co wypada, a co nie wypada w tym wieku nosić ![]() Glany? "Co takie buciory jak chłop nosisz?" Spódnica? "Nie masz nastu lat, w twoim wieku, to już nie nosi się spódnic przed kolano!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-04 o 18:47 |
|||
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja im na to, że i owszem, ja po prostu wszystko chowam . I to jest klucz do sukcesu. 2. jak przeczytałam o zdążeniu z łóżka wczoraj Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-04 o 19:00 |
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Która to Alterra konkretnie?2. hm, przekonałaś mnie Od jutra jeszcze wetknę se wykałaczkę w kącik ust (bo petów nie lubię), będę bawić się nożem i postukiwać czubkiem podkutego buta o podłogę ![]() Nie jestem jedyną dzidzią piernik! ![]() Cytat:
![]() 2. no coś Ty, o spódnicy taki tekst? |
||
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
przyjmijcie i mnie do grona
Cytat:
![]() No chyba, że zmienię się w siostrę i zacznę na wesela kupować eleganckie sukienki do kolan za 3 stówy bo przecież "jestem po trzydziestce i jestem matką trójki dzieci, nie wypada mi w kusych szmatkach jak nastolatka biegać!" ![]() Ja to chyba jestem adoptowana P.S. i moje ulubione, że kobiecie to absolutnie nie wolno pić, bo to nie wypada. Co najwyżej może jeden kieliszeczek szampana albo wina sączyć przez całą imprezę i nic więcej!
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Widzę, że też ją lubisz ![]() ![]() Od wczoraj wydaliśmy sporo kasy, kuniec na ten miesiąc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2350 |
|
Mother of Cats
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, Szanownemu Baru
![]() Przeleciałam po szybkiemu i: Tri - gratulacje!!! ![]() Koth Tru - jaki słodziak Mursz - matko i córko, niechże Cię to odpuści Parabelko - oficalnie dziękuję za wystraszenie trzustką; dzięki temu zaraz po powrocie do Krk kłusem pobiegłam do lekarza. Teraz czekam na wyniki badań płynów ustrojowych i na usg brzucha. No i na to, żeby przestało boleć Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-01-04 o 20:07 |
|
|
|
#2351 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2. hyhyhy ![]() 3.weź Ty się czymś stuknij , gdzie Ci do pierników ![]() Cytat:
jak Ty jesteś piernik , to ja jestem starsza niż egipskie mumie Ty nawet jeszcze wstępnej fazy przedpiernikowatości nie osiągnęłaś ![]() 2.no i słusznie , nogi należy pokazywać póki się je ma 3. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2352 |
|
|
A egipskie mumie są bardzo atrakcyjne!!!!
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Aileenn - trzymam za nie-trzustkę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-04 o 20:19 |
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn oby to nie było nic poważnego
![]() Ja tam dopiero iedawno zaczęłam nosić mini i króciutkie sukienki. Mlao tego uważam,ze wyglądam w nich dobrze, mam zamiar się dopiero rozkręcić i lazić w nich dopuki mi nie zbrzydną. Jak się komuś nie podoba, to trudno. Nic nie poradzę ![]() Moja matka uważa,że w krotkich spodnicach wyglądam zdecydowanie lepiej njiż w spodniach i tego się trzymam ![]() Ale ona wogle lubi jak się ubieram na polnago . Kiedyś kupila mi sukienkę, nie dość że mini to jeszcze z dekoldem do pasa. Jak skrytykowałam, to się obraziła bo to taka ladna sukienka i tak ladnie podkreśla wszystko co powinna ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-01-04 o 20:39 |
|
|
|
#2357 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale jest 1 rzecz, do której piertuszka mi pasuje: ugotowac makaron, podsmazyc pieczarki na oliwie truflowej dodać kremówkę, zagotować dodać makaron i piertuszkę, wymieszac, podac; |
|
|
|
|
#2358 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
które można włączyć w szeroko pojęte "kosmetyki"
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja, tak a propos "powagi ubioru", kupiłam sobie ostatnio koszulkę z napisem "chcę psocić" ![]() dobrze ze już 4, dacie radę Cytat:
oby to nie trzustka i oby przestało boleć Pograliśmy z chuopem w sporty na PS i padam nie ma to jak się zmęczyć od machania rękami przed telewizorem |
|||||||
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast w kokosie znika, nie czuć, ale jeśli masz ochotę wypróbuj kolendrę lub zaproponuj coś jeśli masz pomysł (szczerze, to może kolendra jest tu kluczem, bo w potrawie kokosowo-morskiej jeszcze jej nie jadłam, i może się niesłusznie zraziłam, bo intuicyjnie nic lepszego nei przychodzi mi do głowy żeby złamać mdłość/słodkość, choć ta przyprawa Asian coś tam z Kotanyi świetnie sobie radzi) ja szukam na razie teoretycznie , bo chwilowo nie robię tego zdaję sobie sprawę że to winny być przyprawy/zioła kuchni azjatyckich - dymka występuje, kolendra wiadomo, imbir wiadomo, gałka muskat mi tu nie pasuje no idea what else?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-04 o 21:42 |
|
|
|
|
#2360 | |||
|
Nindżopesz
|
I chude! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Anosomia i asmakomia, kurde. |
|||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn oby to nic poważnego
![]() Ewuś to się nie liczy bo Ty nowa małżonka gorzej gdybym ja taką koszulkę włożyła
|
#2362 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() fogle a propos bialych rzeczy z rybo |
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięęęęękne 2. kurde mam ją ale skoro miałąm Asian Chang Mai curry to postanowiłam posmakować jak jest z nią, tą razą się skuszę na 5tke. Dzięki, choć te 5 smaków takie se, imo mało egzotyczne, do kaczki dawam zwykle. Bosz w ogóle mamy w zamrażalniku 12 porcji już upieczonych piersi z kaczek Także 6 obiadów z głowy. Już Wam daruję co aj mam w tym zamrażalniku, ale ustawiliśmy się tak,że do lutego gotować nie musimy. Te kokoski to kaprys, no i trza mleczko wykończyć . A deserów nie lubię. |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rejcz, hm, cynamon sam w sobie? Ja nie umiem sama skomponować czegoś z sensem. Ostatnio kupiłam sos ostrygowy, nawet smaczny i nie daje rybą ale też nie jest jakoś powalająco azjatycki. |
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
tylko trochę zanadto opalone jak na mój gust
![]() Tobie to tylko jedno w głowie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-04 o 22:21 |
|
|
|
#2367 |
|
|
Upolowałam pięknego aniołka -w bluzie z kapturem i w zarąbistych butach
-dostanie go moja ukochana, ale samotna cioteczka. Będzie jej pilnował i mam nadzieję, że jej przypominał, że ma się po co uśmiechać.A przy okazji choć odrobinę podratuje to budżet chłopca, który ma chorobę rzadką, na którą nasz cudowny kraj nie refunduje leków. I cała jego rodzina szyje anioły i prowadzi różne akcje, żeby mu życie przedłużyć. Jeśli macie FB, polecam stronkę Filipowe Aniołowo. Muszą uzbierać 1600 zł na dzienną dawkę leku ![]() Przeraża mnie ten chory kraj, wszystkie państwa wokół refundują ten lek, nasze nie chce... A przecież nie tylko jeden Filip choruje...
|
#2368 |
|
Nindżopesz
|
![]() Zapomniałam podziękować zbiorczo za komplementy n/t brwi - eee, no brwi jak brwi ale dziękuję |
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu raczej tajskie klimaty trawki cytrynowe i inne ale, również, samodzielnie nie jestem dobra w te klocki, toteż kupuję gotowe mieszanki Asia zara Wam wklejeu jakie bo to nie ma być cynamonowe ani trochę http://pl.kotanyi.com/asortyment/rod...hnia-etniczna/ użyłam Chang Mai Curry, mam jeszcze kilka innych w domu, Shanghai na pewno ale chodzi mi o jakieś świeże zioło co nadaje, poza dymką, jakiś zest potrawom, jakiś rześki, świezy smakbo suszone to jednak suszone, a zielsko rwane potrafi więcej zamieszania - vide świeży imbir, można zejść na miejscu jeśli ktoś przedobrzy - choć aj kocham kocham kocham, to jednak coś zielonego mi brakuje widzisz już, że mnie też wzięło ostro na azjatyckie smaki, ponownie, i ponownie boję się pójść o krok dalej, ale to dlatego, że ciężko o swieże zdrowe żyjątka morskie, a jeśli juz to drogo, i tak czekam i czekam chyba aż same przypłyną nie wychodzę poza krewetki, ale chcę, baaardzo chcę przegrzebków, i innych gumowców
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-04 o 22:42 |
|
|
|
|
#2370 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
mięta nawet suszona działa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

myśmy kupili nową , bo tamta doprowadzała nas do szału

A ja im na to, że i owszem, ja po prostu wszystko chowam
i smaruj brwi tą sławetną alterrą rumiankową doustną , rzeczywiście brwi się zagęszczają po tym 

Także 6 obiadów z głowy. Już Wam daruję co aj mam w tym zamrażalniku, ale ustawiliśmy się tak,że do lutego gotować nie musimy. Te kokoski to kaprys, no i trza mleczko wykończyć