Scent Bar LI - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 16:34   #2341
tricolor
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Haha, dokładnie tak
Dobrze że mój did wygrał życie jeśli chodzi o kształt brwi (znowu patrz zał.) Nie mam wyrzutów sumienia, że przekazałam złe geny
Jeśli chodzi o wizualne bycie poważnym i dojrzałym to łapię się na przybieraniu zbyt nonszalanckich póz w stosunku do wieku Znaczy wiesz, opieranie się barkiem o ścianę, ręce w kieszeniach, jedna noga ugięta i zahaczona o drugą (nie wiem jak to opisać), beznamiętne spojrzenie na pospólstwo - no kurde! nie jestem młodym gniewnym przystojniakiem w czarnym płaszczu! Muszę sobie skołować jakiś kijek do wetknięcia w d...
Eh, też tak mam, a jestem zdaje się sporo starsza od Ciebie.
Brwi Didki wg mnie super!
Stary 2014-01-04, 16:55   #2342
Katty_p13
Piers do przodu

Red brwi masz śliczne nie ingeruj w nie za ostro.

Dobry Baru
Stary 2014-01-04, 16:56   #2343
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a wiesz, że podejrzewałam Was o kuchenne utensylia
Nie pozwalam!!! Nic nie pozwalam do kuchni kupować, chyba, że się stare zużyje. Nie mam gdzie wszystkiego trzymać, to jest gehenna... Lubię w kuchni mieć wszystko pochowane, a już to jest i tak niemożliwe, więc cierpię... Nawet drewnianych desek do krojenia się pozbyłam, bo za grube, mam teraz takie silikonowo-plastikowe tylko.
A jak mnie pytają, co chce na gwiazdkę, to mówię, że ma być małe i cienkie
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
kothy zdemolowały mi choinkę , która zdecydowanie straciła pion i stoi oparta o kredens , bo inaczej by leżała oraz smętnie powiewa zwisającym łańcuchem , regularnie ściąganym w dół , więc nawet go już nie umieszczam we właściwym położeniu bo po co
Po prostu pewnie nie skonsultowałaś od początku, jak ma całość wyglądać, więc się nie dziw...
Albo jedź do Ikei po torbę, to się od choinki na trochę odczepią
Otóż postanowiłam wczoraj nie brać mojej cudnej tabletki na kręgosłupobolenie i dziś znów mnie obudziła szpila między kręgami... Także grzecznie wróciłam do leku i czekam na skutki uboczne...
"Łagodnie przeczyszcza, nie przerywając snu"

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 17:34   #2344
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ad.1. Ale nie dokupujesz dobrego ?
Ad.2. o butach się nie wypowiem bo ja po takich sklepach nie chadzam, moje sklepy do Zara Kids
1.nieeee , cały czas wykańczam świąteczne zapasy , które zamierzam uzupełnić kolejnym osobistym wyrobem pt kruche ciasteczka
2.no tak , to faktycznie

Cytat:
1. no ale takie jest życie zależy jaka akurat będzie moda

2. dwuklikająca myszka mnie wykańcza psychicznie
1.ano
2. myśmy kupili nową , bo tamta doprowadzała nas do szału

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Po prostu pewnie nie skonsultowałaś od początku, jak ma całość wyglądać, więc się nie dziw...

Otóż postanowiłam wczoraj nie brać mojej cudnej tabletki na kręgosłupobolenie i dziś znów mnie obudziła szpila między kręgami... Także grzecznie wróciłam do leku i czekam na skutki uboczne...
1.no faktoza , a już w zeszłym roku pokazały jak ma wyglądać - przechylona , bombki rozturlane po mieszkaniu , łańcuchy rozwleczone moja fina , moja fina , moja nieskończenie fielka fina , nie wzięłam pod uwagę kocich upodobań estetycznych
2.ojtam , niech już będzie jak jest , jeszcze tylko dwa dni
3.

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 18:03   #2345
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1. poważnie? Ja pamiętam, że zawsze miałam taką samą cienką kreskę od pierdyliona lat a dopiero niedawno nieco je poszerzyłam i maluję. Więc pewnie to kwestia ujęcia.
2. jakie to sowie? Znowu podejrzewam ujęcie bo nie gmerałam aż tak.
A zresztą dam dwie fotki: odwieczne kreseczki i najnowszy transwestyta. Porady mile widziane Teraz już nie pacam tyle czarnego na powiekę co kiedyś.
drugie super
pierwsze trochę sztuczne i zmierzają w kierunku "brwi od szklanki"
Cytat:
Jeśli chodzi o wizualne bycie poważnym i dojrzałym to łapię się na przybieraniu zbyt nonszalanckich póz w stosunku do wieku Znaczy wiesz, opieranie się barkiem o ścianę, ręce w kieszeniach, jedna noga ugięta i zahaczona o drugą (nie wiem jak to opisać), beznamiętne spojrzenie na pospólstwo - no kurde! nie jestem młodym gniewnym przystojniakiem w czarnym płaszczu! Muszę sobie skołować jakiś kijek do wetknięcia w d...
szkoda
Cytat:
2. a ja tym bardziej nie jestem ale chromolę to równo , dobrze mi z tym i jak się komu niepodoba , niech zwróci spojrzenie w inne strone to jest oznaka młodości wewnętrznej , oryginalności i podążania własną drogą gdybym miała zacząć nosić się i zachowywać jak wypada osobie w moim wieku , wolałabym się od razu położyć do trumny , mowy nie ma .Wolę być dzidzią piernik w glanach niż 300 milionowym klonem paniusi z trwałą , w spódniczce i bluzeczce z gipiurowym kołnierzykiem i obowiązkowo róziową/pomarańczową szmineczką
dobrze gada

Szkoda, że moja matka i siostra mają odmienne zdanie i wciąż mi trują co wypada, a co nie wypada w tym wieku nosić
Glany? "Co takie buciory jak chłop nosisz?" Spódnica? "Nie masz nastu lat, w twoim wieku, to już nie nosi się spódnic przed kolano!"

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-01-04 o 18:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 18:58   #2346
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pozwalam!!! Nic nie pozwalam do kuchni kupować, chyba, że się stare zużyje. Nie mam gdzie wszystkiego trzymać, to jest gehenna... Lubię w kuchni mieć wszystko pochowane, a już to jest i tak niemożliwe, więc cierpię... Nawet drewnianych desek do krojenia się pozbyłam, bo za grube, mam teraz takie silikonowo-plastikowe tylko.
A jak mnie pytają, co chce na gwiazdkę, to mówię, że ma być małe i cienkie

Otóż postanowiłam wczoraj nie brać mojej cudnej tabletki na kręgosłupobolenie i dziś znów mnie obudziła szpila między kręgami... [B]Także grzecznie wróciłam do leku i czekam na skutki uboczne...
1. myśmy od początku chcieli cienkie i silikonowe i takoż zrobiliśmy - też nienawidzę "wszystkiego na wierzchu". Moje kuzynki jak do mnie wpadają znienacka na kawki, piwka, winka i takie tam, to zawsze się dziwią jessssu jak Ty masz czysto, przeż Ty nie lubisz sprzątać? A ja im na to, że i owszem, ja po prostu wszystko chowam . I to jest klucz do sukcesu.

2. jak przeczytałam o zdążeniu z łóżka wczoraj no taki czarny humor bidnaś, wybrałaś średnio mniejsze zło

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
szkoda
Love you

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-01-04 o 19:00
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 19:01   #2347
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
mnie się zdaje - ale się nie znam - żeżeby uzyskać lepszy kształt , mogłabyś troszeczkę wyrównać górną krawędź przedniej wznoszącej się części , żeby zniwelować ten początkowy łuk , i uzyskać bardziej efekt skrzydła jaskółki .Ale to tylko taki pomysł i smaruj brwi tą sławetną alterrą rumiankową doustną , rzeczywiście brwi się zagęszczają po tym

2. a ja tym bardziej nie jestem ale chromolę to równo , dobrze mi z tym i jak się komu niepodoba , niech zwróci spojrzenie w inne strone to jest oznaka młodości wewnętrznej , oryginalności i podążania własną drogą
1. spróbuję, wiem osochozi Która to Alterra konkretnie?
2. hm, przekonałaś mnie Od jutra jeszcze wetknę se wykałaczkę w kącik ust (bo petów nie lubię), będę bawić się nożem i postukiwać czubkiem podkutego buta o podłogę

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Eh, też tak mam, a jestem zdaje się sporo starsza od Ciebie.
Nie jestem jedyną dzidzią piernik!

Cytat:
szkoda

Szkoda, że moja matka i siostra mają odmienne zdanie i wciąż mi trują co wypada, a co nie wypada w tym wieku nosić
Glany? "Co takie buciory jak chłop nosisz?" Spódnica? "Nie masz nastu lat, w twoim wieku, to już nie nosi się spódnic przed kolano!"
1. tez ubolewam
2. no coś Ty, o spódnicy taki tekst? Chociaż czasami młode dziewczyny na Wizażu piszą, że mini nie wypada nosić po 25tym roku życia. Chyba im współczuję...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 19:10   #2348
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
przyjmijcie i mnie do grona
Cytat:
2. no coś Ty, o spódnicy taki tekst? Chociaż czasami młode dziewczyny na Wizażu piszą, że mini nie wypada nosić po 25tym roku życia. Chyba im współczuję...
ja mam zamiar nosić mini dopóki mam na nie ochotę, nogi akurat mam do pokazywania

No chyba, że zmienię się w siostrę i zacznę na wesela kupować eleganckie sukienki do kolan za 3 stówy bo przecież "jestem po trzydziestce i jestem matką trójki dzieci, nie wypada mi w kusych szmatkach jak nastolatka biegać!"
Ja to chyba jestem adoptowana

P.S. i moje ulubione, że kobiecie to absolutnie nie wolno pić, bo to nie wypada. Co najwyżej może jeden kieliszeczek szampana albo wina sączyć przez całą imprezę i nic więcej!
Stary 2014-01-04, 19:34   #2349
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
ale to jest online?
nie kcem online, już rok temu grałam w kilka

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
a kysz
Widzę, że też ją lubisz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

czyżby sławne czołgi?

Od wczoraj wydaliśmy sporo kasy, kuniec na ten miesiąc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 19:59   #2350
aileenn
Mother of Cats

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, Szanownemu Baru

Przeleciałam po szybkiemu i:

Tri - gratulacje!!!

Koth Tru - jaki słodziak I mądrala: wiedział do kogo miauknąć.

Mursz - matko i córko, niechże Cię to odpuści

Parabelko - oficalnie dziękuję za wystraszenie trzustką; dzięki temu zaraz po powrocie do Krk kłusem pobiegłam do lekarza. Teraz czekam na wyniki badań płynów ustrojowych i na usg brzucha. No i na to, żeby przestało boleć

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-01-04 o 20:07
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:08   #2351
Parabelka
Panaroja

Cytat:

przyślij je do mnie
Cytat:
1. spróbuję, wiem osochozi Która to Alterra konkretnie?
2. hm, przekonałaś mnie Od jutra jeszcze wetknę se wykałaczkę w kącik ust (bo petów nie lubię), będę bawić się nożem i postukiwać czubkiem podkutego buta o podłogę

1.łota https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html
2. hyhyhy
3.weź Ty się czymś stuknij , gdzie Ci do pierników
Cytat:
przyjmijcie i mnie do grona

ja mam zamiar nosić mini dopóki mam na nie ochotę, nogi akurat mam do pokazywania

No chyba, że zmienię się w siostrę i zacznę na wesela kupować eleganckie sukienki do kolan za 3 stówy bo przecież "jestem po trzydziestce i jestem matką trójki dzieci, nie wypada mi w kusych szmatkach jak nastolatka biegać!"
1.następna sie znalazła jak Ty jesteś piernik , to ja jestem starsza niż egipskie mumie Ty nawet jeszcze wstępnej fazy przedpiernikowatości nie osiągnęłaś
2.no i słusznie , nogi należy pokazywać póki się je ma
3.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Parabelko - oficalnie dziękuję za wystraszenie trzustką; dzięki temu zaraz po powrocie do Krk kłusem pobiegłam do lekarza. Teraz czekam na wyniki badań płynów ustrojowych i na usg brzucha. No i na to, żeby przestało boleć
ojojoj , dobrze że poszłaś do wracza , ale nie dobrze że boli

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:09   #2352
Murszafka

A egipskie mumie są bardzo atrakcyjne!!!!

Stary 2014-01-04, 20:12   #2353
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Aileenn - trzymam za nie-trzustkę

Czas edycji: 2014-01-04 o 20:19
Stary 2014-01-04, 20:24   #2354
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Dobra najwyżej wytnę w razie co . Here it coooomes.
aaale ze pietruszka?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:29   #2355
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
aaale ze pietruszka?
ta jest, dałam sporo, luzik wytraca się i wkomponowuje w całość

nawet myślę nad czymś bardziej wyrazistym, ale kolendra mi nie smakuje generalnie i tak dumam czym nast razem podrasować
Stary 2014-01-04, 20:37   #2356
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Aileenn oby to nie było nic poważnego

Ja tam dopiero iedawno zaczęłam nosić mini i króciutkie sukienki. Mlao tego uważam,ze wyglądam w nich dobrze, mam zamiar się dopiero rozkręcić i lazić w nich dopuki mi nie zbrzydną. Jak się komuś nie podoba, to trudno. Nic nie poradzę
Moja matka uważa,że w krotkich spodnicach wyglądam zdecydowanie lepiej njiż w spodniach i tego się trzymam

Ale ona wogle lubi jak się ubieram na polnago . Kiedyś kupila mi sukienkę, nie dość że mini to jeszcze z dekoldem do pasa. Jak skrytykowałam, to się obraziła bo to taka ladna sukienka i tak ladnie podkreśla wszystko co powinna ;-)

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-01-04 o 20:39
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 20:41   #2357
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ta jest, dałam sporo, luzik wytraca się i wkomponowuje w całość

nawet myślę nad czymś bardziej wyrazistym, ale kolendra mi nie smakuje generalnie i tak dumam czym nast razem podrasować
a ficisz, to ja mam tak z piertuszką jak ty z kolendrą

ale jest 1 rzecz, do której piertuszka mi pasuje:
ugotowac makaron,
podsmazyc pieczarki na oliwie truflowej
dodać kremówkę, zagotować
dodać makaron i piertuszkę, wymieszac, podac;

Stary 2014-01-04, 20:45   #2358
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, flaszki
które można włączyć w szeroko pojęte "kosmetyki"
Cytat:
3. a o tym nie wiedziałam. Czyli skoro maluję oczy dość mocno na ciemne kolory to powinnam trochę rozjaśnić brwi? Zresztą obczaj fotki.
przyłączam sie do zdania ze drugie super

Cytat:
Haha, dokładnie tak
Dobrze że mój did wygrał życie jeśli chodzi o kształt brwi (znowu patrz zał.) Nie mam wyrzutów sumienia, że przekazałam złe geny
ale ma oczyska Twoja Didka
Cytat:

2. a ja tym bardziej nie jestem ale chromolę to równo , dobrze mi z tym i jak się komu niepodoba , niech zwróci spojrzenie w inne strone to jest oznaka młodości wewnętrznej , oryginalności i podążania własną drogą gdybym miała zacząć nosić się i zachowywać jak wypada osobie w moim wieku , wolałabym się od razu położyć do trumny , mowy nie ma .Wolę być dzidzią piernik w glanach niż 300 milionowym klonem paniusi z trwałą , w spódniczce i bluzeczce z gipiurowym kołnierzykiem i obowiązkowo róziową/pomarańczową szmineczką
no i słusznie
Cytat:
kothy zdemolowały mi choinkę , która zdecydowanie straciła pion i stoi oparta o kredens , bo inaczej by leżała oraz smętnie powiewa zwisającym łańcuchem , regularnie ściąganym w dół , więc nawet go już nie umieszczam we właściwym położeniu bo po co

Cytat:

Cytat:

Cytat:
ojesuuu to co by powiedziała na moją spódnicę z Sylwestra?

ja, tak a propos "powagi ubioru", kupiłam sobie ostatnio koszulkę z napisem "chcę psocić"

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Od wczoraj wydaliśmy sporo kasy, kuniec na ten miesiąc
dobrze ze już 4, dacie radę
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

biedactwo oby to nie trzustka i oby przestało boleć

Pograliśmy z chuopem w sporty na PS i padam nie ma to jak się zmęczyć od machania rękami przed telewizorem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 21:36   #2359
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a ficisz, to ja mam tak z piertuszką jak ty z kolendrą

ale jest 1 rzecz, do której piertuszka mi pasuje:
ugotowac makaron,
podsmazyc pieczarki na oliwie truflowej
dodać kremówkę, zagotować
dodać makaron i piertuszkę, wymieszac, podac;
tak, znam od dziecka w sumie- i tam pietruchę czuć
natomiast w kokosie znika, nie czuć, ale jeśli masz ochotę wypróbuj kolendrę lub zaproponuj coś jeśli masz pomysł
(szczerze, to może kolendra jest tu kluczem, bo w potrawie kokosowo-morskiej jeszcze jej nie jadłam, i może się niesłusznie zraziłam, bo intuicyjnie nic lepszego nei przychodzi mi do głowy żeby złamać mdłość/słodkość, choć ta przyprawa Asian coś tam z Kotanyi świetnie sobie radzi)
ja szukam na razie teoretycznie , bo chwilowo nie robię tego

zdaję sobie sprawę że to winny być przyprawy/zioła kuchni azjatyckich - dymka występuje, kolendra wiadomo, imbir wiadomo, gałka muskat mi tu nie pasuje
no idea what else?

Czas edycji: 2014-01-04 o 21:42
Stary 2014-01-04, 21:41   #2360
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Cytat:
I chude!

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ale ona wogle lubi jak się ubieram na polnago . Kiedyś kupila mi sukienkę, nie dość że mini to jeszcze z dekoldem do pasa. Jak skrytykowałam, to się obraziła bo to taka ladna sukienka i tak ladnie podkreśla wszystko co powinna ;-)
Chce Cię szybko wydać za mąż

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja, tak a propos "powagi ubioru", kupiłam sobie ostatnio koszulkę z napisem "chcę psocić"
Przeczytałam "chcę pościć"

Cytat:
zdaję sobie sprawę że to winny być przyprawy/zioła kuchni azjatyckich - dymka występuje, kolendra wiadomo, imbir wiadomo, gałka muskat mi tu nie pasuje
no idea what else?
Kup se przyprawę 5 smaków. Ja ostatnio do wszystkiego dodaję jakieś piri piri, inaczej żarcie "nie ma smaku".
Anosomia i asmakomia, kurde.

Stary 2014-01-04, 21:42   #2361
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Aileenn oby to nic poważnego

Ewuś to się nie liczy bo Ty nowa małżonka gorzej gdybym ja taką koszulkę włożyła

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 21:46   #2362
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
(szczerze, to może kolendra jest tu kluczem, bo w potrawie kokosowo-morskiej jeszcze jej nie jadłam, i może się niesłusznie zraziłam, bo intuicyjnie nic lepszego nei przychodzi mi do głowy żeby złamać mdłość/słodkość, choć ta przyprawa Asian coś tam z Kotanyi świetnie sobie radzi)
nom, moze byc, tak jak i jest kluczowa w guacamole

fogle a propos bialych rzeczy z rybo

Stary 2014-01-04, 22:01   #2363
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Kup se przyprawę 5 smaków. Ja ostatnio do wszystkiego dodaję jakieś piri piri, inaczej żarcie "nie ma smaku".
Anosomia i asmakomia, kurde.
1. pięęęęękne

2. kurde mam ją ale skoro miałąm Asian Chang Mai curry to postanowiłam posmakować jak jest z nią, tą razą się skuszę na 5tke. Dzięki, choć te 5 smaków takie se, imo mało egzotyczne, do kaczki dawam zwykle. Bosz w ogóle mamy w zamrażalniku 12 porcji już upieczonych piersi z kaczek Także 6 obiadów z głowy. Już Wam daruję co aj mam w tym zamrażalniku, ale ustawiliśmy się tak,że do lutego gotować nie musimy. Te kokoski to kaprys, no i trza mleczko wykończyć . A deserów nie lubię.
Stary 2014-01-04, 22:06   #2364
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
I chude!

Cytat:
Ewuś to się nie liczy bo Ty nowa małżonka gorzej gdybym ja taką koszulkę włożyła
oj tam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 22:15   #2365
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
fogle a propos bialych rzeczy z rybo
Mniaaam.

Rejcz
, hm, cynamon sam w sobie? Ja nie umiem sama skomponować czegoś z sensem. Ostatnio kupiłam sos ostrygowy, nawet smaczny i nie daje rybą ale też nie jest jakoś powalająco azjatycki.

Stary 2014-01-04, 22:19   #2366
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
I chude!
tylko trochę zanadto opalone jak na mój gust
Cytat:
Tobie to tylko jedno w głowie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-01-04 o 22:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-04, 22:21   #2367
Murszafka

Upolowałam pięknego aniołka -w bluzie z kapturem i w zarąbistych butach -dostanie go moja ukochana, ale samotna cioteczka. Będzie jej pilnował i mam nadzieję, że jej przypominał, że ma się po co uśmiechać.
A przy okazji choć odrobinę podratuje to budżet chłopca, który ma chorobę rzadką, na którą nasz cudowny kraj nie refunduje leków. I cała jego rodzina szyje anioły i prowadzi różne akcje, żeby mu życie przedłużyć. Jeśli macie FB, polecam stronkę Filipowe Aniołowo. Muszą uzbierać 1600 zł na dzienną dawkę leku

Przeraża mnie ten chory kraj, wszystkie państwa wokół refundują ten lek, nasze nie chce... A przecież nie tylko jeden Filip choruje...

Stary 2014-01-04, 22:22   #2368
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Tobie to tylko jedno w głowie

Zapomniałam podziękować zbiorczo za komplementy n/t brwi - eee, no brwi jak brwi ale dziękuję

Stary 2014-01-04, 22:36   #2369
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mniaaam.

Rejcz
, hm, cynamon sam w sobie? Ja nie umiem sama skomponować czegoś z sensem. Ostatnio kupiłam sos ostrygowy, nawet smaczny i nie daje rybą ale też nie jest jakoś powalająco azjatycki.
no właśnie cynamon mi tu nie pasuje kompletnie, dlatego 5 smaków, iście cynamonowe pasił do kaczki, ale ta kokosówka jest pomarańczowa od papryki i morsko kokosowe smaczki nie komponują mi się z cynamonem za bałdzo

tu raczej tajskie klimaty trawki cytrynowe i inne ale, również, samodzielnie nie jestem dobra w te klocki, toteż kupuję gotowe mieszanki Asia
zara Wam wklejeu jakie

bo to nie ma być cynamonowe ani trochę
http://pl.kotanyi.com/asortyment/rod...hnia-etniczna/

użyłam Chang Mai Curry, mam jeszcze kilka innych w domu, Shanghai na pewno
ale chodzi mi o jakieś świeże zioło co nadaje, poza dymką, jakiś zest potrawom, jakiś rześki, świezy smak
bo suszone to jednak suszone, a zielsko rwane potrafi więcej zamieszania - vide świeży imbir, można zejść na miejscu jeśli ktoś przedobrzy - choć aj kocham kocham kocham, to jednak coś zielonego mi brakuje

widzisz już, że mnie też wzięło ostro na azjatyckie smaki, ponownie, i ponownie boję się pójść o krok dalej, ale to dlatego, że ciężko o swieże zdrowe żyjątka morskie, a jeśli juz to drogo, i tak czekam i czekam chyba aż same przypłyną nie wychodzę poza krewetki, ale chcę, baaardzo chcę przegrzebków, i innych gumowców

Czas edycji: 2014-01-04 o 22:42
Stary 2014-01-04, 22:43   #2370
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ale chodzi mi o jakieś świeże zioło co nadaje, poza dymką, jakiś zest potrawom, jakiś rześki, świezy smak
no to mięta;
mięta nawet suszona działa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości