|
|
#2281 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Duużo lepiej Lady
tak dalej, a ćwiczonka?
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
edyta, no to super, że do przodu
![]() lecę teraz na jakieś zakupy, bo pustki mam w lodówce i nie ma co jeść ![]() a na siłkę dziś nie poszłam, bo akurat dostałam okres i jakoś średnio się czuję
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44521762]Duużo lepiej Lady
tak dalej, a ćwiczonka?[/QUOTE]Wczoraj jak i dzisiaj, wróciłam do domu ok.18:30... a przede mną jeszcze nauka, więc robię sobie dwa dni wolnego, oprócz przysiadów nie dam rady nauczyć się i poćwiczyć no i orbiterek, przysiady ![]() zastanawiałam się jeszcze nad 30days shred z Jillian, czy jakoś tak, ale obawiam się że ja nie dam rady codziennie ćwiczyć po 30min... do studniówki zostały 2 tygodnie i za wszelką cenę muszę zgubić chociaż kilogram, bo mi się tak brzydko sukienka opina, więc może być tak, że potnę całkowicie jadłospis i w wolnej chiwili będę się katować... tak naprawdę ze 2 -3 cm jakby mi zeszło w obwodzie to inaczej już by wyglądała, bo sukienka odcina się w talii i w górę jest biała, a w dół czarna... i tak pod bisutem źle to wygląda więc w sobotę przymierzę i zrobię Wam zdjęcia
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Nie możesz się głodzić. To się zawsze źle kończy! Ja czasami się uczę kręcąc hula-hopem
polecam!
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
ok lady, chętnie zobaczę kiecke
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wolę raz a porządnie... a głodzenie w ostateczności
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
napli dobrze mówi, nie możesz
pozmieniałyście avatary i nie ogarniam
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
zabraniam głodówek! zniszczysz metabolizm i wspomnisz moje słowa! nie ma nawet takiej opcji! trzeba zacisnąć zęby i dawać z siebie wszystko przy treningu, a będzie dobrze! przede wszystkim masz mieć świadomość, że walczysz, bo to najważniejsze! nie ma co psuć sobie metabolizmu, na chwilę obecną, lepiej nad nim pracować i cieszyć się nową sylwetką i nową sobą za kilka miesięcy. jesteśmy z Tobą i dasz radę!
|
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
spokojnie
|
|
#2290 |
|
Konto usunięte
|
Już nie mogę się doczekać sukienki
No Lady avatar mnie najbardziej myli |
|
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44522423]Już nie mogę się doczekać sukienki
No Lady avatar mnie najbardziej myli[/QUOTE] czemu? mam zmienić?
|
|
#2292 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Chyba zasłużyłam, bo cały dzień był ładny jeśli chodzi o jedzonko, nawet kolację trochę zmniejszyłam, żeby bilans wyszedł jako taki Oczywiście tradycyjnie zaliczone szczotkowanie, szorowanie, ujędrniacz i dodatkowo peeling kawowy z olejkiem antycellulitowym. A co! ![]() Cytat:
Artykułów w necie jest dużo, efekty - jeszcze nie wiem, na pewno gładsza skóra Naprawdę nie mam kiedy. 8 godz w pracy, potem siłownia (jęsli nie to często jakies zakupy czy inne sprawy), jak wracam do domu to już jest wieczór, więc mycie, kolacja, wizaż no i dopiero wtedy spanko ![]() Cytat:
Ja tam jednak lubię jakieś % przed tańcami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za prawo Kurczę, doskonale Cię rozumiem, też już mam dość, a to dopiero początek ![]() Cytat:
![]() Witam nowe dziewczyny No i oczywiście dla wszystkich ćwiczących.
|
||||||
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Przez te zakwasy chodzę, jak połamana... myślicie, że dzień przerwy pomoże, czy niewiele zmieni i lepiej rozćwiczyć je?
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też lada moment będę miała @(czuję to po wzmocnionym apetycie Cytat:
edyta brawa za udane prawo . Już coraz mniej do końca, dasz radę. Zresztą wszystkie studentki: damy radę! ![]() A ja a propo ćwiczeń zaczęłam robić killera i po 20 tak strasznie kolano zaczęło mnie nawalać, ze musiałam przerwać. Chyba muszę sobie zrobić dzień przerwy
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
miałam to samo przy killerze
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Już to sobie przeleciałam, tam obciążać mogą tzw lunge, czyli wykroki. Jak się je robi, to trzeba pamiętać, żeby ta kolano nogi z przodu nie wychodziło za linię palców. Wtedy pracuje się pośladkami i udami, a nie kolanami
|
|
|
#2297 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, a ćwiczę(z przerwami) ponad pół roku. Cięzko powiedzieć, jest dużo wyskoków, pajaców itp. Zastanawiam się teraz czy to nie po wczorajszym skalpelu, tam jest więcej ćwiczeń na mięśnie ud, łydek
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia, to lepiej zrób ten dzień przerwy, żebyś sobie nie zaszkodziła niepotrzebnie
zakupy zrobione: oliwki, twarożki grani, orzeszki sojowe, pieczywo chrupkie, kapusta kiszona, surówka warzywna, pomidory, kiełki, cytryny, jabłka, cynamon, pieprz cytrynowy, jajka, twaróg, jogurty naturalne, kefir i sok warzywny na jutro na uczelnię. na razie tyle, w sobotę idę po resztę
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
też się zastanawiam nad kiełkami bo niedrogie
ale do czego je? na kanapki można i chyba do sałatek, a gdzieś jeszcze? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- czy na kolację serek wiejski i 2 kromki chleba z ziarnami, będzie ok? ![]() bo nie chcę jeść samego serka
|
|
#2300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiełki do wszystkiego Ja wcinam warzywa z meksykańskiej mieszanki i pół woreczka kaszy jęczmiennej. Wróciłam niedawno. Mam ochotę coś jeszcze poćwiczyć. Myślę że to będzie niezła kolacja, może jakieś warzywo do tego? Chuda wędlina? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Śniadanie w lodówce - owsianka z bananem i płatkami kokosa czeka. Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo o 10 mam spotkanie z dyrektorem pewnej budowlanej firmy, będę załatwiać materiały na remont miejsca, które organizujemy z moim stowarzyszeniem - będą tam małe koncerty, spektakle, performance, projekcje filmów, warsztaty artystyczne, pracownie
I'm better than I was yesterday but not as good as I'll be tomorrow Runmageddon Nocny Rekrut 9.04 Runmageddon Classic 9.04 Edytowane przez paddy_1 Czas edycji: 2014-01-09 o 22:17 |
||
|
|
|
#2301 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolacja ok, dorzuć tylko jakieś warzywko jak masz. Cytat:
fajna sprawa, oby się udało |
|||||
|
|
|
#2302 |
|
Zadomowienie
|
kolacja się zatrzymała na tamtym co podałam, bo za późno odpisałyście
a w ogóle to co tu taka cisza? :/
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak dziewczyny mówią, kiełki do wszystkiego
najlepsze są brokuła![]() paddy, trzymam mocno!
|
#2304 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dzień na 5 Jedzeniowo wreszcie udało mi się idealnie, do tego Focus i dwie wycieczki do sklepu (około 7,5km)
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za kciuki
Na pewno napisze jak poszło, teraz 3 dni jest expo i mamy swoje stoisko więc nie wiem ile mi zgotujecie stron do nadrobienia ![]() Moje ulubione kiełki to słonecznika ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
#2306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Focus T25 program treningowy z Shaunem T (tym od Insanity)
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Ile trwa i do jakiego innego treningu jest porównywalny?
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
Trening składa się z 3 faz (alpha- 5 tygodni, beta- 5 tygodni, gamma- 2 rodzaje, każdy po 4 tygodnie), każda o innym stopniu trudności i każda zawiera po 5-6 filmików, które wykonuje się według rozpiski. Ćwiczy się 6x w tygodniu (w tym jeden dzień rozciągania) po 25 minut dziennie (oprócz piątków gdzie jest podwójny trening). To jest głównie cardio, czyli podskoki, pajacyki, sprint, wykroki, przysiady, burpees, planki itd. Ćwiczy się 25minut bez żadnej przerwy i szczerze mówiąc jestem po tym tak samo zmęczona jak po 60 minutach Insanity. Trudno mi to porównać do jakiegokolwiek innego treningu, bo ja nic oprócz Shauna i Mel B nie znam.
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też na 5 właśnie skończyłam ćwiczyć - wyszło 45 minut, więc jest ok![]() dobranoc laseczki
|
|
#2310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może wypróbuję i dorzucę chociaż 2-3 razy w tygodniu---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Też zmykam bo jutro czeka mnie ciężka przeprawa
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

tak dalej, a ćwiczonka?

więc w sobotę przymierzę i zrobię Wam zdjęcia
polecam!

Chyba zasłużyłam, bo cały dzień był ładny jeśli chodzi o jedzonko, nawet kolację trochę zmniejszyłam, żeby bilans wyszedł jako taki 

Ja tam jednak lubię jakieś % przed tańcami 

Chyba muszę sobie zrobić dzień przerwy 
fajna sprawa, oby się udało