|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Styczeń - koreańskie BB, minerały, rosyjskie, la roche posay, inne
Witajcie,
Uzbierało mi się trochę produktów kupionych na zapas, otrzymanych w prezencie i przede wszystkim niesprawdzonych. Przy każdym produkcie piszę czy jest nowy czy używany. W razie wątpliwości i pytań proszę pisać - chętnie odpowiem na wszystkie pytania. ![]() Na wymianę mam:
spore odlewki (100-150ml): 1. balsamu na kwiatowym propolisie Receptury Babuszki Agafii 2. szamponu na łopianowym propolisie Receptury Babuszki Agafii 3. szamponu Aussie Mirracle Moist Moisture Infuser 4. odżywki Aussie Mirracle Moist Moisture Infuser próbki: 1. krem Effaclar DUO La Roche Posay 1szt 2. krem do cery problematycznej Beta-skin 5szt 3. Podkład Yves Rocher 1szt 4. Woda toaletowa Puma 1szt 6. Krem BB Garnier 1szt 7. Baza Soraya 1szt 9. filtr do twarzy 50+ La Roche Posay Anthelios XL 3szt DOKŁADKA 13.01.2014r.
źródło zdjęcia: blog Pani Domu w Akcji ![]() Moja wishlista (mogą być odlewki, próbki, używane lub nowe): - minerały (podkłady, pudry, korektory, cienie) - koreańskie kremy BB (próbki, odlewki lub całe) - lakiery Essie, Golden Rose, OPI, ORLY, China Glaze i Eveline - kosmetyki rosyjskie, ukraińskie, naturalne, ekologiczne - kosmetyki Himalaya Herbals - kosmetyki niemieckie z DM (Balea, Alverde itp.) - półprodukty kosmetyczne z ZSK, e-naturalne itp. (przede wszystkim kwas hialuronowy, żel aloesowy, hydrolaty, witamina C) - szampony i odżywki Alterra - szampony do włosów przetłuszczających (specjalistyczne i łagodne bez SLS) - produkty do pielęgnacji skóry tłustej i trądzikowej (apteczne, ziołowe, naturalne itp., nie drogeryjne) - palety cieni do powiek (Sleek, MUA i inne) - odżywki do paznokci, top coaty, wysuszacze - wcierki do włosów na wzmocnienie lub porost - mydła aleppo - glinki do twarzy - peelingi enzymatyczne (w saszetkach, tubkach, w proszku) - krem Avene Triacneal - kremiki Sylveco, Fitomed - kremy Tołpy z serii do cery trądzikowej, kremy z serii Pharmaceris T - krem BB Dr Jart - maska Kallos Latte - krem CC od Bell, najjaśniejszy odcień - korektor Collection 2000, numerek 1 lub 2 - kamuflaż Catrice odcień najjaśniejszy - czarny żelowy eyeliner - pędzle do makijażu Hakuro, ELF, - suche szampony Batiste - woski Yankee Candle
Mój wątek - kosmetyki Edytowane przez jasminegirl Czas edycji: 2014-01-18 o 08:35 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - koreańskie BB, minerały, rosyjskie, la roche posay, inne
coś u mnie za:
2. szamponu na łopianowym propolisie Receptury Babuszki Agafii
|
#3 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Coś za:?
odlewki: 1. balsamu na kwiatowym propolisie Receptury Babuszki Agafii 2. szamponu na łopianowym propolisie Receptury Babuszki Agafii 3. maski drożdżowej Bingospa 5. odżywki Aussie Mirracle Moist Moisture Infuser próbki: 1. krem Effaclar DUO La Roche Posay 1szt 9. filtr do twarzy 50+ La Roche Posay Anthelios XL 8szt ? |
|
|
|
#4 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
spoza wątku mam krem bb Ginvera Green Tea Nude Cover(została jakaś połowa) i próbkę Fresh Cherri Tint Etude House. chciałabyś za TonyMoly?
![]() odpisz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736897
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-01-06 o 14:15 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
spodobało mi sie kilka rzeczy od ciebie, ale nie mam chyba nic z twojej wishlisty, wymienisz sie tylko za wishliste?
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w Twoim wątku niestety nic nie znalazłam dla siebie, ale gdybyś jednak miała na wymianę coś co w jakiś sposób by się wiązało z moją wish to pisz śmiało co masz
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Everyday Minerals - próbka różu mineralnego Nick Nack (NOWY) Playboy Play it Spicy - mgiełka do ciała z atomizerem 200ml – zużyte 5-10% róż Catrice, Multi Colour Blush – maźnięty parę razy, nie jest mi do twarzy z różem - jaki odcień? odlewki 1. balsamu na kwiatowym propolisie Receptury Babuszki Agafii 2. szamponu na łopianowym propolisie Receptury Babuszki Agafii ? |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
koreański krem BB Holika holika Petit BB Clearing SPF 30 PA++ - zużycie około 1/4, ciężko ocenić, bo nie widać, ale jest go jeszcze bardzo dużo |
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za...
- Kallos, Serical, Crema al Latte, możliwa odlewka maski do włosów -La Roche-Posay, Effaclar M, krem nawilżająco-matujący, 40 ml, data ważności 07/2014, zużycie minimalne - biała i zielona glinka Argiletz, odsypki niestety nic nie znalazłam dla siebie |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
koreański krem BB Holika holika Petit BB Clearing SPF 30 PA++ - zużycie około 1/4, ciężko ocenić, bo nie widać, ale jest go jeszcze bardzo dużo |
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
jestem za
jeśli Ty również zapraszam na priv
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bb krem i mgielke playboya?
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witam, czy znajdziesz coś za:
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie ma już sleeka; trudno, może innym razem
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
jakbys coś dobrała to wypatrzyłam:
Maca - krem nawilżający do cery zmęczonej i mało elastycznej Everyday Minerals - próbka różu mineralnego Nick Nack korektor Dermacol nr 208, zużyte około 1/4 1 próbka wody toaletowej Yves Roche 1 próbka kremu Vichy Idealia 3 próbki filtra do twarzy 50+ La Roche Posay Anthelios XL
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, piszę PW
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Cos za szampon i odżywkę babuszki agafii?
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
hej
podoba mi się próbka korektora i mgiełka playboy
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Spodobały mi się:
- koreański krem BB Holika holika Petit BB Clearing SPF 30 PA++ - zużycie około 1/4, ciężko ocenić, bo nie widać, ale jest go jeszcze bardzo dużo - lakier Essie Aperitif (czerwony) - otwarty w październiku, użyty 3-4 razy
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez jasminegirl hej, coś u mnie za paletkę sleek? : ) jeśli by Cię coś zainteresowało to dodam, że w lutym (od 11 do 16) będę w Warszawie, więc mogłybyśmy dokonać wymiany face to face bez wysyłania ![]() Jestem zainteresowana czerwonym lakierem Essie ten ze zdjecia , bo w opisie masz essence? moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44670583 |
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie nic mi się już nie przyda
Pozdrawiam
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie dużo rzeczy. Widzisz coś u mnie?
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

w Twoim wątku niestety nic nie znalazłam dla siebie, ale gdybyś jednak miała na wymianę coś co w jakiś sposób by się wiązało z moją wish to pisz śmiało co masz