Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-20, 09:08   #961
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kylie muszę pomyśleć czy ją na pewno chcę, na razie jeszcze na jedno farbowanie odrostów mam 12/89

Nt. brwi nic nie poradzę...ja wychodzę z założenia, że się najwyżej domaluje
spoko,tylko jak coś to się oferuje,że mogę odsprzedać

Te brwi to mnie osłabiaja normalnie
właśnie zrobiłam sobie Skrzypokrzywę może i na te brwi jakoś wpłynie
Swoją drogą muszę odrosta zgładzić,bo znowu go przetrzymuję,a potem narzekam,że farba wychodzi nie tak
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:18   #962
Eibhlin_
Przyczajenie

Przepraszam, Bunny tę informację musiał przysłonić mi złoty oślepiający i rozpraszający blask bijący z moich włosów A ja w sumie dam im trochę odpocząć, nałożę na nie olejek kokosowym, dzisiaj umyje, w czwartek umyje bez olejku i w sobotę albo niedzielę zafarbuję... Nie mam sumienia tak ich dręczyć praktycznie z dnia na dzień i w sumie mam złudną nadzieję, że może po 2 myciach ten kolor trochę się zmieni, może będę wyglądać lepiej i nie będę musiała być takim włosowym katem...
Eibhlin_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 10:10   #963
Agatau88
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

jaki kolor blyszczyka wzielas?
Sugar pie zdaje się. a znasz?
kredka strawberry milk. cień flamingo

Cytat:
Napisane przez karolaHH Pokaż wiadomość
Witam można się tak na " bezczelnego " tu wprosic ? Żeby nie bylo, też jestem blondynka, pewnie jak większość z Was
Hej co napiszesz o swoich włosach? Farbujesz je?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2014-01-20 o 10:13
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 10:34   #964
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Sugar pie zdaje się. a znasz?
kredka strawberry milk. cień flamingo

Hej co napiszesz o swoich włosach? Farbujesz je?
Tak, mialam kiedys dwa kolory, teraz mam tea rose czy jakos tak fajne sa wlasnie pisalam tu niedawno ze kupilam w douglasie.za 29zl chyba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:07   #965
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Tak, mialam kiedys dwa kolory, teraz mam tea rose czy jakos tak fajne sa wlasnie pisalam tu niedawno ze kupilam w douglasie.za 29zl chyba

O fajnieladnie pachnie
Stary 2014-01-20, 11:27   #966
czekoladowoo
Zakorzenienie

Bunny czy ta odżywka nadaje sie jako po prostu odżywka do spłukiwania? To jest niby jakas odzywka bez spłukiwania do używania przed stylizacją, ale bez stylizacji sie nada czy nie za bardzo? Teraz testuje ale nie wiem czy przypadkiem nie podsusza mi włosów wiec odstawiam na jakiś czas. Zerknęłabyś na skład?

INGREDIENTS: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Cyclopentasiloxane, Lactic Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Trimethylsiloxysilicate, Dimethiconol, Trideceth-5, Carbomer, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:31   #967
nikolla87
Zadomowienie

dziewczyny błagam Was o pomoc
wczoraj zafarbowałm odrost alfą 11.13 z wodą 12%, efekt - rudy odrost
na długości (to pozostałości po rozjasniaczu) z wodą 6% - wyszło chłodno, delikatnie szaro- niebiesko ale do przeżycia.

Postanowiłam w koncu że je trochę przyciemnie bo już nie chce eksperymentować z rozjaśniaczem
Czy farba Joanny pokryje mi ten rudy odrost i przyciemni delikatnie długośc włosów. Wiem że musze się przygotować na wypłukiwanie koloru i na to że odrost będzie się odróżniał od długości ale lepsze to niż rudy odrost i platynowa długość Jednak boje się ze na długości wyjdzie zielono. Bardzo proszę Was o pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg joanna.jpg (11,7 KB, 17 załadowań)
nikolla87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:31   #968
viooolett
Raczkowanie

Witajcie.Pisze na tym watku pierwszy raz.Pisalam juz o swoim problemie na 3 innych ale wiekszosc jakby zamarla nie ma nowych postow a tym bardziej nie mam odpowiedzi.Zamierzam dolaczyc do blondwlosych ale mam z tym problem,bo konczy sie zielenia.W tej chwili mam cos takiego na glowie jak na fotce (moze bardziej wyplukane).Chcialabym rozjasnic do jasnego rudego lub zoltego (i tu zaczynaja sie niespodzianki) czy nie bedzie zieleni jak poloze na to 12.0 z Wellatonu?Czy obecny kolor lepiej rozjasniac co jakis czas 12-tka?W blondach mam dosc mala wiedze a bardzo potrzebuje tej rady .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S1054641.jpg (167,0 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez viooolett
Czas edycji: 2014-01-20 o 11:32
viooolett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:45   #969
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viooolett Pokaż wiadomość
Witajcie.Pisze na tym watku pierwszy raz.Pisalam juz o swoim problemie na 3 innych ale wiekszosc jakby zamarla nie ma nowych postow a tym bardziej nie mam odpowiedzi.Zamierzam dolaczyc do blondwlosych ale mam z tym problem,bo konczy sie zielenia.W tej chwili mam cos takiego na glowie jak na fotce (moze bardziej wyplukane).Chcialabym rozjasnic do jasnego rudego lub zoltego (i tu zaczynaja sie niespodzianki) czy nie bedzie zieleni jak poloze na to 12.0 z Wellatonu?Czy obecny kolor lepiej rozjasniac co jakis czas 12-tka?W blondach mam dosc mala wiedze a bardzo potrzebuje tej rady .
Wydaje mi sie ze bez kąpieli to tutaj nie da rady przejść na blond...
Po 12.0 nie powinno być zieleni bo to natura. Ale wątpie żeby cokolwiek na takim rudym ta farba dała.
Stary 2014-01-20, 12:00   #970
Renatka89
Zakorzenienie

Hej

Kylie- super Ci pasuje ta grzywka, skusiłaś mnie, chyba też sobie obetne taką w tym tygodniu odmiana sie przyda

Dziewczyny, mam coraz mniej dni a ciagle nie mam pomysłu na prezent na chrzciny.. facetowi to ciężko, nawet takiemu małemu
Jeśli zdecydowałabym sie dac pieniądze, to ile uważacie jest ok? Będę chrzestną. jestem siostrą mamy małego. Ona dała 500zł na chrzest mojej c.óry, dużo wg mnie, ale ona była w innej sytuacji materialnej.. nie bede tego rozpisywac za bardzo, ale my pieniadze liczymy -ona nie.
Stary 2014-01-20, 12:25   #971
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
BUNNY ja znam ten serial widziałam 3 odcniki. A kto jest ambasadorem nyxa? ceny nie sa jakies mega wygorowane, 20-30zł.
maite perroni wygogluj jaka ona jest sliczna w kampanii nyxa
ktore kolory wzielas tych kosmetykow?

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
po farbowaniu coś Ci się nie podobało w pół na pół, to spróbuj więcej 12/61 dać i zobaczysz

jak tak piszesz o kolestonie to mi się przypomniało, że jak robiłam odrost tydzień temu to już ten 12/89 nie wyszedł szaro na odrostach, jak za pierwszym razem na pasmach do mi chwyciło. I wcześniej chciałam go mieszać z 12/96 bo bardziej perłowy ale jest i cieplejszy z tego co czytałam, a cieplejszych odrostów nie chcę więc chyba zostanę przy samym 89. Kusi mnie jeszcze ta alfa 11.21
pokaz wloski

Cytat:
Napisane przez karolaHH Pokaż wiadomość
Witam można się tak na " bezczelnego " tu wprosic ? Żeby nie bylo, też jestem blondynka, pewnie jak większość z Was
witamy napisz cos o sobie, czym farbujesz, czym sie zajmujesz itp.
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
jak chcesz mogę Ci odsprzedać 11,21
bo ja w sumie mam chcice na 11,11
a mam dwie tubki 11,21, swoja drogą nie wiem jak to sie stało

siemka

Bunny użyłam dzisiaj tej maski z Welli

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

mam problem z brwiami, bo jak wiecie zapuszczam je,bo moja precyzja w wyrywaniu tu katastrofa
jedna mi ładnie odrasta,a druga nie chce
nie depilowałam ich 2 tyg, 10-tego poszłam do mojej znajomej kosmetyczki zacząć kształtować łuk, i mam przyjść za kolejne 2 tyg, prawa brew ładnie odrasta,a lewa prawie nic nie odrosła
Smaruje olejkiem rycynowym ale to nic nie pomaga,możliwe,że mam już uszkodzone mieszki włosowe i już mi po prostu nie odrosną
a ja od razu ci mowilam 11.11
to sie na perly uparlas, zawsze mozesz mieszac 11.11. z innej strony to mocny popiel a ty mowilas ze sie nie lubisz w szarosci

i jak ta maska???
bo mam odzywke i to moja ulubiona odzywka, wreszcie mam odzywkowy nr 1 i jak wykoncze to planuje sprobowac ta repair, bo mam nawilzajaca teraz, a tamta podobno lepsza- silniej dziala.
i tym sposobem skompletowalam najlepsze kosmetyki dla siebie:
szampon j&j, eva brzoskwinia, oczyszcz. familijny
odzywka- wella moisture
maska- loreal extreme i color vive

odrosnie ci brew ale to moze potrwac do miesiaca, tez mialam w jednej luke bo za mocno wyskubywalam a teraz zostawilam to odrosl w koncu krzywy krzaczor, w☠☠☠☠* sie i znow wyrwalam to teraz odrosla juz normalnie

dziewczynki, poszlam z lola na zakupy do biedry jakiego kanara wycielam na lodzie
lolka mnie pociagnela, wypieprzylam sie na ulicy i biodrem w kraweznik przywalilam- na bok polecialam...mam siniaka na udzie, w sumie to krwiaka upadlam lolce na zad, to tylko jeknela i uciekla, w koncu ja zlapalam, byla przerazona az sie telepala... a ja ledwo wstalam, teraz nie moge na noge stanac
witamy zime
najlepsze ze mialam zimowe, plaskie buty mukluki az sie chwile poryczalam z bolu teraz juz mniej boli...
Stary 2014-01-20, 12:27   #972
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

wróciłam
cała i zdrowa i z mnóstwem wrażeń
było super ,dzieciaki zadowolone i już są plany jechać na wakacje ponownie do Wisły

byłam dziś na USG brzucha i okazało się, że te bóle które mnie tak męczyły od przed sylwestra to kamienie i piasek , które schodziły z prawej nerki , jest jeszcze troche miedniczka poszerzona na szczęście nic juz tak nie ma i ból minął ,ale to było okropne

kitka mój mały też był na cycu i miał kolki ...darł się nieraz jakby go ze skóry obdzierali raz to aż na pogotowiu wylądowaliśmy bo płakał ze 3 godziny non stop .dostał taki lek - syrop na trawienie specjalny i oprócz tego kropelki dostawał .jakbyś chciała mogę ci podać nazwe tego leku bo mam go w książeczce zapisanego. pomogało mu

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała

Edytowane przez asiabb1983
Czas edycji: 2014-01-20 o 12:30
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 12:36   #973
Eveline1000
Rozeznanie

Hej

U mnie dość mrozno -8

Kylie trzymam kciuki żeby wszystko Ci się poukładałoA w grzywce wyglądasz bosko

Princesska gratuluję mieszkanka W końcu odetchniesz i nacieszycie się sobą z tż i nikt nie będzie Ci ględził nad nosem że to zrobiłaś nie tak czy tamto

Lavia trzymaj się tam dzielnie Współczuję Ci szczególnie że zaraz Dzień Babci.Ja już nie mam dziadków ale tak mi ich brakuje .Często ich wspominam i zawsze łezka w oku mi się kręci

Ex gratki za piąteczkę

Kitka a na wypadanie włosów po porodzie chyba nic nie pomoze bo to wina hormonów

Bunny bidulkoA duży ten siniak?Dobrze ze sobie nic nie połamałaśLola też pewnie przezyła stres.

Asia opowiadaj jak było Jak wrażenia

Edytowane przez Eveline1000
Czas edycji: 2014-01-20 o 12:42
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 12:38   #974
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eibhlin_ Pokaż wiadomość
Przepraszam, Bunny tę informację musiał przysłonić mi złoty oślepiający i rozpraszający blask bijący z moich włosów A ja w sumie dam im trochę odpocząć, nałożę na nie olejek kokosowym, dzisiaj umyje, w czwartek umyje bez olejku i w sobotę albo niedzielę zafarbuję... Nie mam sumienia tak ich dręczyć praktycznie z dnia na dzień i w sumie mam złudną nadzieję, że może po 2 myciach ten kolor trochę się zmieni, może będę wyglądać lepiej i nie będę musiała być takim włosowym katem...

nie no ok.
dobrze robisz, za tydzien czesc koloru juz wymyjesz to zloto powinnno sie zakryc.
na przyszlosc unikaj bezy.

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Bunny czy ta odżywka nadaje sie jako po prostu odżywka do spłukiwania? To jest niby jakas odzywka bez spłukiwania do używania przed stylizacją, ale bez stylizacji sie nada czy nie za bardzo? Teraz testuje ale nie wiem czy przypadkiem nie podsusza mi włosów wiec odstawiam na jakiś czas. Zerknęłabyś na skład?

INGREDIENTS: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum (Fragrance), Cyclopentasiloxane, Lactic Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Trimethylsiloxysilicate, Dimethiconol, Trideceth-5, Carbomer, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.
a co to za koszmarek?
sam poczatek juz mi sie nei podoba, ta parafina...
silikon, zapach wysoko... tu nie ma nic dobrego, daj sobie spokoj i wywal to- cokolwiek to jest szkoda wlosow na takie cos...- ale to moja opinia, mozesz sie nie zgodzic.
nie wiem czy jak to tylko woda popluczesz to wlasnie konce po wyschnieciu ne ebeda sztywne, jakby pozlepiane, bo to oblepiacz jakis.

Cytat:
Napisane przez nikolla87 Pokaż wiadomość
dziewczyny błagam Was o pomoc
wczoraj zafarbowałm odrost alfą 11.13 z wodą 12%, efekt - rudy odrost
na długości (to pozostałości po rozjasniaczu) z wodą 6% - wyszło chłodno, delikatnie szaro- niebiesko ale do przeżycia.

Postanowiłam w koncu że je trochę przyciemnie bo już nie chce eksperymentować z rozjaśniaczem
Czy farba Joanny pokryje mi ten rudy odrost i przyciemni delikatnie długośc włosów. Wiem że musze się przygotować na wypłukiwanie koloru i na to że odrost będzie się odróżniał od długości ale lepsze to niż rudy odrost i platynowa długość Jednak boje się ze na długości wyjdzie zielono. Bardzo proszę Was o pomoc
mialas juz "pokaz" jak ci wyszedl odcien bezowy i chcesz na to polozyc beżowy z joanny

Cytat:
Napisane przez viooolett Pokaż wiadomość
farba tego nie ruszy jak juz to kapiel rozjasniaczem i na to farba zloty blond, wyjdzie jak opisujesz ze chcesz by wyszlo, jasny miodowy blond.

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze bez kąpieli to tutaj nie da rady przejść na blond...
Po 12.0 nie powinno być zieleni bo to natura. Ale wątpie żeby cokolwiek na takim rudym ta farba dała.
dokladnie...
jakby ten rudy byl splukany do prawie matowego rudo-zlotego to by sama farba wystarczyla...

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

Kylie- super Ci pasuje ta grzywka, skusiłaś mnie, chyba też sobie obetne taką w tym tygodniu odmiana sie przyda

Dziewczyny, mam coraz mniej dni a ciagle nie mam pomysłu na prezent na chrzciny.. facetowi to ciężko, nawet takiemu małemu
Jeśli zdecydowałabym sie dac pieniądze, to ile uważacie jest ok? Będę chrzestną. jestem siostrą mamy małego. Ona dała 500zł na chrzest mojej c.óry, dużo wg mnie, ale ona była w innej sytuacji materialnej.. nie bede tego rozpisywac za bardzo, ale my pieniadze liczymy -ona nie.
moim zdaniem kasa to najlepszy prezent w tej sytuacji- raz ze macie srednie kontakty, dwa ze wydadza na co potrzebuja.
mozesz dokupic jakis tani bajerek zeby tylko bylo cos rzeczowego...zeby maly mial pamiatke.
nie powinni patrzec ile sami dali a ile ty wiem ze ludzie tak robia i jeszcze obgaduja za plecami ale uwazam to za bardzo niskie klasowo
liczy sie gest, powinni byc wdzieczni ze sie zgodzilas, prezent to sprawa moim zdaniem w takiej sytuacji symboliczna.
co innego gdy kos z premedytacja daje malo, bo skapi czy bo nie chce dac, a co innego gdy daje tyle ile ma z glebi serca
Stary 2014-01-20, 12:39   #975
exclusivee
Zakorzenienie

Hej

Princeska gratuluję mieszkanka! Nie ma to jak mieszkać samemu...
Ja ostatnio często myślę o tym że jednak wolałabym mieszkać z tż w mieszkaniu- bo ogrzewanie wyszłoby taniej, i mogłabym więcej grzać (a ja zmarzluch jestem, przykładowo teraz siedzę w bluzce na ramiączkach, koszuli z długim rękawem i bluzie tż-ta z polarem od środka a zimno mi, i tak całymi dniami ), poza tym mam wrażenie że mieszkanie łatwiej jest urządzić tak żeby wyglądało dobrze No ale zaraz później przypominam sobie że tutaj nie mamy sąsiadów, poza tym jest ogródek no i więcej pokoi i miejsca... jednak to w jaki sposób jest urządzony ten dom nie podoba mi się. Jeśli tu z tż zostaniemy to marzę o tym żebyśmy mogli z czasem urządzić się po swojemu

Lavia współczuję Ci bardzo Mi babcia bardzo pomaga i jest taką dobrą duszą, nie chcę nawet myśleć o tym że może jej któregoś dnia zabraknąć...

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Bunny kochana a jest jakas rada na wypadanie wlosow po porodzie? Jestem 6 tygodni po no i wlosy zaczynaja leciec... Niestety nic nie moge brac na to bo karmie cycem. Jedynie moze wcierac? To chyba do pokarmu nie przechodzi?
Moze kupie szczotke TT ona podobno tak wlosow nie ciagnie podczas czesania. Pewnie bedzie jeszcze gorzej zanim te hormony mi sie uspokoja ale moze moge cos zrobic zeby jakos lagodniej to sie dzialo?

Mnie przed wypadaniem włosów po ciąży uratował seboradin z czarną rzodkwią w postaci atomizera

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
zdjęcie robione czajnikiem w albumie

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

dorzuciłam jeszcze w związanych włosach z każdego boku
Bosko Ci w tej grzyweczce!

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 12:43   #976
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

wróciłam
cała i zdrowa i z mnóstwem wrażeń
było super ,dzieciaki zadowolone i już są plany jechać na wakacje ponownie do Wisły

byłam dziś na USG brzucha i okazało się, że te bóle które mnie tak męczyły od przed sylwestra to kamienie i piasek , które schodziły z prawej nerki , jest jeszcze troche miedniczka poszerzona na szczęście nic juz tak nie ma i ból minął ,ale to było okropne

kitka mój mały też był na cycu i miał kolki ...darł się nieraz jakby go ze skóry obdzierali raz to aż na pogotowiu wylądowaliśmy bo płakał ze 3 godziny non stop .dostał taki lek - syrop na trawienie specjalny i oprócz tego kropelki dostawał .jakbyś chciała mogę ci podać nazwe tego leku bo mam go w książeczce zapisanego. pomogało mu
asia a nie pieklo cie podczas sikania
piasek zawsze boli jak schodzi... lekkiej goraczki nie mialas?

kitka a wlasnie, niestety ale z moich doswiadczen nie ma cudownego specyfiku na zatrzymanie tego wypadania, musisz przeczekac... oczywiscie mozesz sie wspomagac wcierkami itp. ale sadze ze to niewiele pomoze, bo te wlosy co maja wypasc to i tak wypadna.
myj teraz lagodniejszymi srodkami i staraj sie ich nie przeciazac.
Stary 2014-01-20, 12:44   #977
exclusivee
Zakorzenienie

Eveline i (o ile dobrze pamiętam) Princeska dziękuję

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

dziewczynki, poszlam z lola na zakupy do biedry jakiego kanara wycielam na lodzie
lolka mnie pociagnela, wypieprzylam sie na ulicy i biodrem w kraweznik przywalilam- na bok polecialam...mam siniaka na udzie, w sumie to krwiaka upadlam lolce na zad, to tylko jeknela i uciekla, w koncu ja zlapalam, byla przerazona az sie telepala... a ja ledwo wstalam, teraz nie moge na noge stanac
witamy zime
najlepsze ze mialam zimowe, plaskie buty mukluki az sie chwile poryczalam z bolu teraz juz mniej boli...
Ona jest piękna Oglądałam kiedyś jakąś telenowelę z nią

Współczuję upadku U mnie deszczowo, zimy nie widać (na szczęście)

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-20, 12:47   #978
Renatka89
Zakorzenienie

Kurde, zazdroszcze Wam tej zimy, u mnie 5 stopni na plusie i leje deszcz od nocy Zima to ma byc zima
na sanki bym poszła z młodą chętnie

bunny- o kurde, nieźle upadłaś.. Posmaruj czymś siniaka może arniką? mi kiedyś pomagała, bo ja mam taką skórę, ze mocnie dotkniesz i siniak
A,że w płaskich butach.. Na pocieszenie Ci powiem,że ja przed ciążą to słynęłam w lataniu w wysokich szpilkach- nieważne czy ognisko w lesie ze znajomymi czy w klubie- Renatka chodziła w szpilkach A jak kupiłam sobie w liceum pierwsze adidasy od czasów dzieciaka- to tak wyrżnęłam z krawężnika na ulice, po prostu sie jakos potknęłam, pewnie był krzywy że już w locie chyba ze strachu straciłam przytomnosc i tak wyrznęłam głową w ulice,że miałam krwiaka na mózgu i wstrząśnienie mózgu.
Wole szpile Chociaz teraz jak musze ganiac za moją agentką to rzadko noszę

masz rację co do prezentu-tak własnie myslalam z TZ,żeby kupic jakąs drobną pamiatkę, do tego album zamiast akrtki od chrzestnych- taki gdzie sie wpisuje miejsce chrztu, date itd w formie ksiazki a nie zwykłej malej kartki i dac kase. Mam nadzieje,że oni mają w sobie na tyle klasy, że nie beda patrzec na to ile dałam ..

bunny- słoneczko, kusi mnie Palona kawa Joanny, bo mam w domu i jak otwieram szafke i widze ten kolor
Stary 2014-01-20, 12:50   #979
nikolla87
Zadomowienie

Cytat:

mialas juz "pokaz" jak ci wyszedl odcien bezowy i chcesz na to polozyc beżowy z joanny

blond bunny doradź więc czym mogę pokryć ten rudawy odrost
żeby jako tako wyglądac. jutro mam wyjazd i muszę cos na szybko wymyslec. na długości tak jak mówiłam są troszkę szarawe z domieszka niebieskiego, ale to raczej przez to ze te rudości chciałam ratować szamponem fioletowym Joanny
Stary 2014-01-20, 12:56   #980
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Kurde, zazdroszcze Wam tej zimy, u mnie 5 stopni na plusie i leje deszcz od nocy Zima to ma byc zima

bunny- o kurde, nieźle upadłaś.. Posmaruj czymś siniaka może arniką? mi kiedyś pomagała, bo ja mam taką skórę, ze mocnie dotkniesz i siniak
A,że w płaskich butach.. Na pocieszenie Ci powiem,że ja przed ciążą to słynęłam w lataniu w wysokich szpilkach- nieważne czy ognisko w lesie ze znajomymi czy w klubie- Renatka chodziła w szpilkach A jak kupiłam sobie w liceum pierwsze adidasy od czasów dzieciaka- to tak wyrżnęłam z krawężnika na ulice, po prostu sie jakos potknęłam, pewnie był krzywy że już w locie chyba ze strachu straciłam przytomnosc i tak wyrznęłam głową w ulice,że miałam krwiaka na mózgu i wstrząśnienie mózgu.

masz rację co do prezentu-tak własnie myslalam z TZ,żeby kupic jakąs drobną pamiatkę, do tego album zamiast akrtki od chrzestnych- taki gdzie sie wpisuje miejsce chrztu, date itd w formie ksiazki a nie zwykłej malej kartki i dac kase. Mam nadzieje,że oni mają w sobie na tyle klasy, że nie beda patrzec na to ile dałam ..

bunny- słoneczko, kusi mnie Palona kawa Joanny, bo mam w domu i jak otwieram szafke i widze ten kolor

OjejStraszna przygoda.Dobrze ze na stałe nie odczuwasz skutków tego upadku
Renatka daj tyle na ile możesz sobie pozwolić .Powinni to zrozumieć,liczy się to że zgodziłaś się zostać chrzestną , a nie ile pieniędzy dasz.

U mnie śniegu pod dostatkiem a w nocy było -11 .Ja chcę wiosny Teraz jest -8 brrr
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 12:57   #981
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
asia a nie pieklo cie podczas sikania
piasek zawsze boli jak schodzi... lekkiej goraczki nie mialas?

nie piekło ,ale bóle takie miałam , że nie wiedziałam co mnie boli ani siedzieć ani leżeć ... aż w plecach czułam taki jakby mnie ktoś przeszył czymś na wylot jedynie miałam tak, że raz nie chciało mi się sikać tak jakby mi coś przytkało, a potem chciało mi się sikać non stop i dziwnie ten mocz pachniał może przez leki bo cały czas byłam na przeciwbólowych i rozkurczowych

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 13:02   #982
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam czym go posmarowac, zreszta juz sie zrobil to juz popij woda ale boli jak chodze. szlag by
u nas wczoraj caly dzien padalo, dzis jest -5 i lodowisko wszedzie
az tak przyciemnic chcesz ?

Cytat:
blond bunny doradź więc czym mogę pokryć ten rudawy odrost
żeby jako tako wyglądac. jutro mam wyjazd i muszę cos na szybko wymyslec. na długości tak jak mówiłam są troszkę szarawe z domieszka niebieskiego, ale to raczej przez to ze te rudości chciałam ratować szamponem fioletowym Joanny
na rudy odrost farba popielata. tysiac razy na tych watkach to jest napisane
z innej strony jest bezowy wyszedl ci tak cieplo to przy popielu moze byc tak ze gdzieniegdzie zgnilo-zielony zafarbuje. roznie to jest, zalezy jakie wlosy i co przeszly.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
nie piekło ,ale bóle takie miałam , że nie wiedziałam co mnie boli ani siedzieć ani leżeć ... aż w plecach czułam taki jakby mnie ktoś przeszył czymś na wylot jedynie miałam tak, że raz nie chciało mi się sikać tak jakby mi coś przytkało, a potem chciało mi się sikać non stop i dziwnie ten mocz pachniał może przez leki bo cały czas byłam na przeciwbólowych i rozkurczowych
to objawy jakby ci kamyk zszedl nie piasek.
ja tak mialam w zeszlym miesiacu w nocy, nagle sie obudzilam bo poczulam bol jakby mi nerka sie obrocila to wlasnei jak kamyk zejdzie albo sie ruszy i jak zejdzie juz do pecherza to wlasnie jest parcie ciagle ale bez bolu podczas sikania... jak wysikasz to parcie minie.
najgorsza droga z nerki do pecherza- tam boli
jak schodzi sam piach to piecze, jest parcie, nawet goraczka czy krew w moczu
Stary 2014-01-20, 13:05   #983
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY co myślisz o kolorkach? wzielam cien flamingo
kredka strawberry milk
błyszczyk sugar pie

Ja bym na chrzest dała kase i jak BUNNY mowi cos żeby miał pamiatke. Daje się np. medalik, łańcuszek, można dac Biblie(są wydania dla dzieci)

BUNNY wspolczuje upadku Moja Siostra wczoraj się przewrocila na lodzie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 13:06   #984
nikolla87
Zadomowienie

Cytat:
na rudy odrost farba popielata. tysiac razy na tych watkach to jest napisane
z innej strony jest bezowy wyszedl ci tak cieplo to przy popielu moze byc tak ze gdzieniegdzie zgnilo-zielony zafarbuje. roznie to jest, zalezy jakie wlosy i co przeszly.

czyli dobrego antidotum na to nie ma
ciemniejsza farba tez może złapać na zielono??? przyciemniłabym je tak do średniego/ ciemnego blondu nawet
Stary 2014-01-20, 13:06   #985
Agatau88
Zakorzenienie

ASIA wspolczuje tych boli bo nerkowe bole sa dość mocne.
Stary 2014-01-20, 13:07   #986
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:

To widzę że u nas pogoda taka sama Zresztą co się dziwić jak blisko

Na allegro można znaleźć dużo ciekawych rzeczy na chrzest, np.:
http://allegro.pl/skarbonka-posrebrz...861157229.html
http://allegro.pl/album-dzieciecy-z-...874510550.html
http://allegro.pl/kocyk-z-imieniem-h...863679787.html
http://allegro.pl/tort-rowerek-z-pie...863538156.html
http://allegro.pl/odcisk-bobasa-racz...886630307.html
http://allegro.pl/odcisk-bobasa-albu...869011564.html
http://allegro.pl/pamiatka-chrztu-pr...870761395.html
http://allegro.pl/prezent-statuetka-...896447785.html
http://allegro.pl/biblia-dla-dzieci-...891670888.html
http://allegro.pl/unikatowy-prezent-...887104609.html
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-pr...889741018.html
Swoją drogą- myśleliście może o jakimś autku na którym dziecko mogłoby jeździć jak podrośnie? Na pewno się przyda, a za około stówkę można kupić.

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-20, 13:12   #987
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
BUNNY co myślisz o kolorkach? wzielam cien flamingo
kredka strawberry milk
błyszczyk sugar pie

Ja bym na chrzest dała kase i jak BUNNY mowi cos żeby miał pamiatke. Daje się np. medalik, łańcuszek, można dac Biblie(są wydania dla dzieci)

BUNNY wspolczuje upadku Moja Siostra wczoraj się przewrocila na lodzie.
mysle ze kolory wybralas do swojego typu urody ok, tylko ten cien flamingo jest brudnym pudrowym rozem czy taki mocny ostry?

masakra w naszym lbn niby posypane wszedzie piachem u mnie na dzielnicy ale tak malo ze jak zle staniesz to i tak polecisz a odkuwac to im sie nie chce
Cytat:
czyli dobrego antidotum na to nie ma
ciemniejsza farba tez może złapać na zielono??? przyciemniłabym je tak do średniego/ ciemnego blondu nawet
no nie ma... tym bardziej ze to swiezo po farbowaniu...czekaj az sie spierze troche i przyciemniaj naturalnym blondem czy ciemnym blondem...
Stary 2014-01-20, 13:16   #988
nikolla87
Zadomowienie

Cytat:
mysle ze kolory wybralas do swojego typu urody ok, tylko ten cien flamingo jest brudnym pudrowym rozem czy taki mocny ostry?

masakra w naszym lbn niby posypane wszedzie piachem u mnie na dzielnicy ale tak malo ze jak zle staniesz to i tak polecisz a odkuwac to im sie nie chce

no nie ma... tym bardziej ze to swiezo po farbowaniu...czekaj az sie spierze troche i przyciemniaj naturalnym blondem czy ciemnym blondem...
czyli cos w takim odcieniu?
z 0 po kropce lub 1??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wella.jpg (28,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2014-01-20, 13:17   #989
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

pokaz wloski

witamy napisz cos o sobie, czym farbujesz, czym sie zajmujesz itp.

a ja od razu ci mowilam 11.11
to sie na perly uparlas, zawsze mozesz mieszac 11.11. z innej strony to mocny popiel a ty mowilas ze sie nie lubisz w szarosci

i jak ta maska???
bo mam odzywke i to moja ulubiona odzywka, wreszcie mam odzywkowy nr 1 i jak wykoncze to planuje sprobowac ta repair, bo mam nawilzajaca teraz, a tamta podobno lepsza- silniej dziala.
i tym sposobem skompletowalam najlepsze kosmetyki dla siebie:
szampon j&j, eva brzoskwinia, oczyszcz. familijny
odzywka- wella moisture
maska- loreal extreme i color vive

odrosnie ci brew ale to moze potrwac do miesiaca, tez mialam w jednej luke bo za mocno wyskubywalam a teraz zostawilam to odrosl w koncu krzywy krzaczor, w☠☠☠☠* sie i znow wyrwalam to teraz odrosla juz normalnie

witamy zime
O matko, biedna, lolka musiala sie tez niezle przestraszyc. Ale dobrze ze nic wiecej ci sie nie stalo.

Ja kilka lat temu to poslizgnelam sie na schodach i upadlam tak ze prawie uderzylam glowa o róg schodów. Siniaka na dupie mialam ogromnego i zrobił sie czarny aż.
Stary 2014-01-20, 13:19   #990
Renatka89
Zakorzenienie

bunny- nie wiem czy aż tak chcę, ale już kiedys byłam przekonana do brązu (pamiętasz?), potem w dniu w którym miałam nałozyc farbe stchórzyłam.. podoba mi sie ten kolor, byłby spokój, mało bym przy nim miała roboty, ale boje sie,ze przy ciemnych teraz, gdy jestem blada, zmęczona, czesto nie mam czasu zrobic sie na człowieka bede wygladac niekorzystnie.. a znowu jak widze te odrosty to mam ochote ogolic te kudły na łyso i juz

Dzieki za rady odnosnie chrztu.
Ex- u mnie w rodzinie jakos nie ma zwyczaju dawaniu zabawek.. Moja D. tez od wszytskich dostaje kase- a my jej albo kupujemy za to jakas zabawke- gdy jest potrzeba, np na jakis rowerek czy cos, albo wpłacamy na jej konto.
Poza tym młody bedzie miał duzo zabawek po mojej D własnie

a takie pamiatki to są i mnie w sklepiku też, tzn te do których podałas linki. i własnie myslalam o czyms takim plus kasa.

Pogoda niestety taka sama Bo ja to bym chciała zimę
ex- Ty byłas zawsze allegrowiczką pełną gebą widziałas ostatnio jakies fajne aukcje z kurtkami?

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości