Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 13:41   #1921
Fikusek82
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakich używacie szamponów? szukam czegoś nowego do wypróbowania
Ja też pantene aqua ligt w tej chwili, a;e ja zmieniam szapony co jakis czas, mam chyba tylko z 4 rodzaje co moje włosy toleruja i tak je wymieniam.

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
A nie sprawdzą Ci czy masz rozwarcie???czy szyjka zgładzona??? czy takie tam??? pytam tak z ciekawości
ja tak nie lubię tego zaglądania
Małgos mnie ubiegła, więc potwierdzam to co napisała, tutaj zaglądają dopiero jak się znajdziesz z bólami na porodówce, wcześniej nie, twierdzą że to jest niepotrzebna ingerencja.

Cytat:
Papryczka-ja tam nie wiem jak mi obliczają, ale dostaje więcej niż normalnie i mi się to podoba haha
o której masz gina???

Dziewczyny ja już w gotowości czekam i będziemy się zbierac do dowcipnisia boję się Jego reakcji bo jak na początku nic nie przytyłam tak przez te 4 tygodnie 3kg mi doszło jak stanę na wagę to sie spalę ze wstydu
kobieto, co ty gadasz? 3 kilo i masz się spalić ze wstydu? to co mają powiedzieć te co tyją po kilkadziesiąt. To jest naprawdę bardzo malutko i pewnie nawet lekarz nie zareaguje.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 13:51   #1922
papryczka160
Wtajemniczenie

To ja chyba najpóźniej idę bo na 16:45 trzymam mocno kciuki dziewczyny
S ja używam Elseve czy jakoś tak to się pisze. ale coś mi ostatnio sie włosy zaczęły przetluszczac.

Ide zurek wcinac tesciowa zrobila.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2014-01-27 o 13:52
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 13:57   #1923
Malgos_12
Zakorzenienie

Papryczka - to w sumie będziemy w jednym czasie u lekarza

a którego Elseve używasz? ja ostatnio w polskim sklepie kupiłam 2 z Joanny z apteczki Babuni, są baaardzo tanie i ciekawa jestem jak się będą sprawdzać. Ogólnie lubię ten Timotei 0% i przez jakiś czas super działał na moje włosy Biolage (Matrixa) wzmacniający, ale mam ochotę poeksperymentować

Fikusek - a jakich jeszcze używałaś? wiem, że każde włosy są inne i inaczej mogą reagować, ale tak z ciekawości pytam
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 13:59   #1924
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
no to nieźle Wam zacenili za dach kurcze u nas dach wymieniony fakt, że robiliśmy go sobie sami i firma rodzinna go zmieniała ale wiadomo zapłacić płaciliśmy tylko, że może trochę mniej niż normalnie ale to i tak płaciliśmy ok 20 tys a nie 70... straszna ta cena nie ma jakieś innej firmy?

wiesz ten remont to tylko tapety, więc może nie jakieś kokosy ale też ok 1000 zł i może nie było by to nic wielkiego gdyby nie to, że za dużo na raz tej kasy trzeba, remont, komunia, zęby i wyprawka no ale liczę, że zima szybko się skończy, mąż pójdzie do pracy i jakoś się ułoży chociaż TŻ jakoś truje o wymianie samochodu, bo nie wiadomo w tym naszym "maluszku" pomieścimy się z dzieckiem no ale to już później na pewno nie teraz
Już druga firma nam podoną ofertę dała więc z taką kwotą musimy się niestety liczyć A ten ktoś od Ciebie nie chciałby przyjechać do mnie i zrobić?
Dobrze że te nasze chłopy same w domu robią to chociaż robocizna odchodzi ale pieniądze ubywają w strasznym tempie
Cytat:
Hej jak się rozgadały z rana Kobietki

Matko jaka jak noc miałam, przysnęłam na pół godziny po czym sie obudziłam po 1 wyspana i ni jak zasnac...niedawno wstałam jakies sny głupie miałam

Pradip-no te dachy to kosztują w ogóle wszystko takie drogie ja się tak cieszę, że już tyle o ile mamy wykończone mieszkanie chociaż jakbym miala jeszcze luźnego grosza troche na pewno co wymyślilabym do zrobienia
To teraz Ty będziesz po nocach na forum siedzieć
Nie znam pojęcia "luźny grosz" ale gdyby taki był to mogę remont domu zaczynać od początku
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
My od dziś sami Tż musiał wrócić do pracy , a tak dobrze było Nam w trójkę , oby do weekendu

Pradip - strasznie dużo za ten dach Nasz znajomy teraz postawił dom i dach z oknami wyniósł Go 40 tys, więc ta Wasza firma chyba przesadziła z cenami, może warto poszukać w mniejszych miastach, ceny na pewno będą niższe.
Sama też dasz sobie doskonale radę i jak tylko się ociepli przystąpisz do dalszej części swojego planu czyli spacerki po tatusia
A zapytałabyś znajomego jaki to wykonawca? Prosiliśmy o wycenę kilka firm nie tylko z Warszawy i ceny są niestety zbliżone do siebie ale każda oferta jest dla nas cenna.
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Witam laryngolog zaliczony okazała się ze mam tzw katar ciążowy.
Też nie mogłam dzisiaj zasnac mialam straszna zgage. A gdy już spalam mialam chore sny. Śniło mi sie ze wypaadaly mi wlosy garściami .

I co Ci na ten katar zalecił?
Cytat:
Dziewczyny jak w Polsce oblicza sie wyplate na L4 bo jedni piszą ze bierze się średnia z 3 miesiecy inni ze z 12?
Jeśli masz przepracowane 12 miesięcy to średnia z 12 jeśli nie to tylko z 3. A wiecie jakie składki są potrącane na L4?
Cytat:
Dziewczyny ja już w gotowości czekam i będziemy się zbierac do dowcipnisia boję się Jego reakcji bo jak na początku nic nie przytyłam tak przez te 4 tygodnie 3kg mi doszło jak stanę na wagę to sie spalę ze wstydu
Nie denerwuj się to ładna waga za to ja mam się czego wstydzić a żaden lekarz nic mi nie mówił.

Fiona no to oczarowałaś gościa ale dobrze że ostrożna jesteś
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 14:18   #1925
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - na taki ciążowy kata, przytkany nos to chyba nie ma leku... bo to przez nabrzmienie śluzówek (zwiększona ilość krwi w organizmie) itd ...
Stary 2014-01-27, 14:30   #1926
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja chyba najpóźniej idę bo na 16:45 trzymam mocno kciuki dziewczyny
S ja używam Elseve czy jakoś tak to się pisze. ale coś mi ostatnio sie włosy zaczęły przetluszczac.

Ide zurek wcinac tesciowa zrobila.

To papryczko idziemy razem
Ja też mam dzisiaj wizytę na 16:45

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 14:50   #1927
papryczka160
Wtajemniczenie

Dokładnie Pradip tak jak Malgos pisze na ten katar nie ma leku jedynie moge nos sobie nawilzac.
Meduzko to milo ze razem mamy na jedna godz.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:15   #1928
Izetka_
Zadomowienie

Wróciwszy

Wszystko ok. Wyniki badań dobre. Mam powtórzyc tokso bo nie mam przeciwciał. Słyszałam serduszko mojego Glutka no i stanęłam na wagę a tam 80kg (ostatnio było 76,6) i mówię 80 kg, a On do mnie no sporo sporo ehhhh 13 lutego idę na usg połówkowe

Trzymam kciuki za Wasze wizyty

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:24   #1929
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Pradip z tym dachem to porażka. Ile kasy kosztuje wykończenie domu to szok. Wszystko idzie w tysiącach,a weź tu człowieku je uzbieraj . Trzeba grać w totka i liczyć na cud
Nam zostało poddasze do zrobienia i sami nie wiemy czy je teraz robić czy zaczekać, aż będzie drugie dziecko, bo po co płacić tyle za ogrzewanie, jak i tak na górze nie będziemy siedzieć.
No porażka totalna nawet w totka nie mamy za co grac My razem z dachem chcemy podnieść trochę poddasze żeby za jednym zamachem było i też na razie nie będziemy nic tam robić no bo za co?.
Cytat:
Dokładnie Pradip tak jak Malgos pisze na ten katar nie ma leku jedynie moge nos sobie nawilzac.
Meduzko to milo ze razem mamy na jedna godz.

oj to mam nadzieję że się po prostu z nim zaprzyjaźnisz i nie będzie aż tak uciążliwy
Cytat:
Wróciwszy

Wszystko ok. Wyniki badań dobre. Mam powtórzyc tokso bo nie mam przeciwciał. Słyszałam serduszko mojego Glutka no i stanęłam na wagę a tam 80kg (ostatnio było 76,6) i mówię 80 kg, a On do mnie no sporo sporo ehhhh 13 lutego idę na usg połówkowe

Oj tam oj tam wizyta udana

Ja zaliczyłam endo i zajechałam teraz do mamy
Powiedzcie mi czy zamawiałyście już coś z tej polecanej apteki gemmini czy jakoś tak? Mój poprosił mnie o tabletki na rzucenie palenia i tam kosztują prawie 20zł mniej i się zastanawiam czy od razu nie pozamawiać rzeczy dla malucha i dla mnie po porodzie?
Stary 2014-01-27, 16:35   #1930
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciwszy

Ja nie wiem, gdzie ty masz te 80 kg .
No i maluszek cały i zdrowy, a to najważniejsze
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 17:44   #1931
Izetka_
Zadomowienie

Pradipku-ja nic nie zamawiałam a powiedz mi bierzesz jakieś witaminki???a jak tak to jakie? bo musze kupic a nie uśmiecha mi się znowu tyle kasy na ten fembion dawac

dziekuję za słowa otuchy z ta wagą, ale o losie jak ja się wstydzę, ze w miesiąc tyle przypakowałam ale apetyt mi wrócił a i z ruchem u mnie kiepsko więc rosnę

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Jak tam wizyty??????????

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 18:05   #1932
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetko - po pierwsze ty jesteś bardzo wysoka, po drugie masz prawie połowę ciąży i przytyłaś dopiero 4 kg... najważniejsze, że wszystko jest OK

Pradip - ja z tej stronki nie korzystałam, ale pamiętasz Magnusię z Żon 2012? ona bardzo dużo rzeczy tam zamawiała

dziś to była chyba najszybsza wizyta w szpitalu... co się dowiedziałam? - że wszystko OK, pani lekarka leciutko popukała urządzeniem od usg w brzuszek i powiedziała maluchowi, że ma wychodzić
powiem wam, że jak patrzyłam na niektóre kobietki to sobie myślę, że cieszę się z tego jak się czuję, niektóre ledwo co się ruszały, a były np w 30 tc - współczuję im szczerze, bo widać, że niesamowicie zmęczone, nie mówiąc o tych niektórych w 36tc i wyżej...
Stary 2014-01-27, 18:13   #1933
Izetka_
Zadomowienie

Małgoś-czyli bez żadnych nowości...ehhh...coś ten Twój poród mi się dłuży

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 18:29   #1934
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - właśnie przeszło przeze mnie kilka skurczy, a na koniec jeden taki długi, że nie mogłam się ruszyć, ani wstać ani siedzieć, prawie na klęczkach poszłam po piłkę i poskakałam troszkę... ufff aż lepiej - odpuściło za 45min tż powinien być w domku więc wtedy niech się dzieje co chce
Stary 2014-01-27, 18:38   #1935
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka - właśnie przeszło przeze mnie kilka skurczy, a na koniec jeden taki długi, że nie mogłam się ruszyć, ani wstać ani siedzieć, prawie na klęczkach poszłam po piłkę i poskakałam troszkę... ufff aż lepiej - odpuściło za 45min tż powinien być w domku więc wtedy niech się dzieje co chce
ojej ojej niech się rozkręcają

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 18:47   #1936
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - ja nie bardzo w to wierzę, bo ja już skurcze miałam prawie 3 tyg temu i zdążyły się nawet zupełnie wyciszyć... dziś sobie wróciły, ale teraz znów cisza, więc nie ma co się nakręcać ale nie miałabym nic przeciwko temu jakby się rozkręciły tak na dobre
Stary 2014-01-27, 18:50   #1937
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka - ja nie bardzo w to wierzę, bo ja już skurcze miałam prawie 3 tyg temu i zdążyły się nawet zupełnie wyciszyć... dziś sobie wróciły, ale teraz znów cisza, więc nie ma co się nakręcać ale nie miałabym nic przeciwko temu jakby się rozkręciły tak na dobre
ja też nie już chciałabym zobaczyc Twojego Kacperka po przejściu na drugą stronę

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-27, 19:25   #1938
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Już druga firma nam podoną ofertę dała więc z taką kwotą musimy się niestety liczyć A ten ktoś od Ciebie nie chciałby przyjechać do mnie i zrobić?
Dobrze że te nasze chłopy same w domu robią to chociaż robocizna odchodzi ale pieniądze ubywają w strasznym tempie

To teraz Ty będziesz po nocach na forum siedzieć
Nie znam pojęcia "luźny grosz" ale gdyby taki był to mogę remont domu zaczynać od początku

Sama też dasz sobie doskonale radę i jak tylko się ociepli przystąpisz do dalszej części swojego planu czyli spacerki po tatusia
A zapytałabyś znajomego jaki to wykonawca? Prosiliśmy o wycenę kilka firm nie tylko z Warszawy i ceny są niestety zbliżone do siebie ale każda oferta jest dla nas cenna.

I co Ci na ten katar zalecił?

Jeśli masz przepracowane 12 miesięcy to średnia z 12 jeśli nie to tylko z 3. A wiecie jakie składki są potrącane na L4?

Nie denerwuj się to ładna waga za to ja mam się czego wstydzić a żaden lekarz nic mi nie mówił.

Fiona no to oczarowałaś gościa ale dobrze że ostrożna jesteś
trochę daleko do Was ale spróbujcie jakieś małe firmy takie jedno- dwu osobowe oni mają zazwyczaj na lewo ludzi zatrudnionych i powinno być łatwiej no ale jak robicie to z podniesieniem domu to trochę Was to niestety będzie kosztować... Szkoda ze kasa nie spada z nieba

Cytat:
Wróciwszy

no to super, że z maluchem wszystko ok a Ty wcale dużo nie przytyłaś, prawie połowa ciąży a Ty mas +kg dopiero

Cytat:
No porażka totalna nawet w totka nie mamy za co grac My razem z dachem chcemy podnieść trochę poddasze żeby za jednym zamachem było i też na razie nie będziemy nic tam robić no bo za co?.

oj to mam nadzieję że się po prostu z nim zaprzyjaźnisz i nie będzie aż tak uciążliwy

Oj tam oj tam wizyta udana

Ja zaliczyłam endo i zajechałam teraz do mamy
Powiedzcie mi czy zamawiałyście już coś z tej polecanej apteki gemmini czy jakoś tak? Mój poprosił mnie o tabletki na rzucenie palenia i tam kosztują prawie 20zł mniej i się zastanawiam czy od razu nie pozamawiać rzeczy dla malucha i dla mnie po porodzie?
ja zamawiałam z tej apteki i jestem zadowolona, 2-3 dni i towar na miejscu a czym więcej zamawiasz tym bardziej się opłaca. Ja do malucha też planuje z stamtąd zamówić ale to ok kwietnia może
-
Cytat:

oho oby się rozkręcało i jak jutro wejde na wizaz to oby było info że Małgoś jest na porodówce
Stary 2014-01-27, 19:32   #1939
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
oho oby się rozkręcało i jak jutro wejde na wizaz to oby było info że Małgoś jest na porodówce
to byłoby zbyt piękne, aby było prawdziwe
Stary 2014-01-27, 20:16   #1940
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
to byłoby zbyt piękne, aby było prawdziwe
Ja Ci przepowiadam poród
Na wizycie tez się dużo dowiedziałaś
Stary 2014-01-27, 20:30   #1941
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - hahah no jak zwykle ja to wchodzę do gabinetu i wychodzę za 2 min, kobietki pewnie się zastanawiają czy mnie lekarka od razu wywaliła czy co

eee już mi przeszły skurcze ....
Stary 2014-01-27, 20:33   #1942
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Fiona - hahah no jak zwykle ja to wchodzę do gabinetu i wychodzę za 2 min, kobietki pewnie się zastanawiają czy mnie lekarka od razu wywaliła czy co

eee już mi przeszły skurcze ....
Przepowiednia poszła w świat i masz urodzić nie masz wyjścia
Stary 2014-01-27, 20:35   #1943
Malgos_12
Zakorzenienie

Fionka - na kiedy mi przepowiadasz ?
Stary 2014-01-27, 21:02   #1944
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradipku-ja nic nie zamawiałam a powiedz mi bierzesz jakieś witaminki???a jak tak to jakie? bo musze kupic a nie uśmiecha mi się znowu tyle kasy na ten fembion dawac

dziekuję za słowa otuchy z ta wagą, ale o losie jak ja się wstydzę, ze w miesiąc tyle przypakowałam ale apetyt mi wrócił a i z ruchem u mnie kiepsko więc rosnę
Biorę Vitaminer+DHA jak dla mnie dobry skład i niska cena.
Naprawdę nie masz się co poprzejmować wagą szczególnie przy Twoim wzroście. Ja ledwo minęłam połowę a mam prawie +7kg
Cytat:
Pradip - ja z tej stronki nie korzystałam, ale pamiętasz Magnusię z Żon 2012? ona bardzo dużo rzeczy tam zamawiała

dziś to była chyba najszybsza wizyta w szpitalu... co się dowiedziałam? - że wszystko OK, pani lekarka leciutko popukała urządzeniem od usg w brzuszek i powiedziała maluchowi, że ma wychodzić
powiem wam, że jak patrzyłam na niektóre kobietki to sobie myślę, że cieszę się z tego jak się czuję, niektóre ledwo co się ruszały, a były np w 30 tc - współczuję im szczerze, bo widać, że niesamowicie zmęczone, nie mówiąc o tych niektórych w 36tc i wyżej...
Pamiętam ale nie wiedziałam że tam kupowała dzięki
Kacper nie chce słuchać rodziców ani ciotek to może lekarki?
Cytat:
No i po coś na tej piłce skakała
Cytat:
trochę daleko do Was ale spróbujcie jakieś małe firmy takie jedno- dwu osobowe oni mają zazwyczaj na lewo ludzi zatrudnionych i powinno być łatwiej no ale jak robicie to z podniesieniem domu to trochę Was to niestety będzie kosztować... Szkoda ze kasa nie spada z nieba

ja zamawiałam z tej apteki i jestem zadowolona, 2-3 dni i towar na miejscu a czym więcej zamawiasz tym bardziej się opłaca. Ja do malucha też planuje z stamtąd zamówić ale to ok kwietnia może
Już miałam raz przejścia z fachowcami z netu i więcej w ciemno nie wezmę bo się boję.

Ja miałam w maju zamawiać ale tabletki Tża tam są 20zł tańsze a nie każe mu czekać 3 miesięcy i się gryzę czy brać też inne rzeczy za jednym razem a co planujesz u nich wziąć?
Stary 2014-01-27, 21:08   #1945
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Wróciwszy

4 kg to bardzo niewiele ja tam nie wiem gdzie ci się schowało to 80kg, przy moim wzroście to dopiero bym wyglądała tragicznie z 80 kg
Ale super, że z maluszkiem wszystko ok

Cytat:
: kciuki: oby to były już te skurcze
Kacperku wychodź już, bo nie możemy się już ciebie doczekać

Cytat:
Może to kiepskie pocieszenie ale my wczoraj dostaliśmy ofertę dachu na ponad 70 tysięcy a mamy całe 20 Mąż się wkurzył i zaczął znów wspominać o wyjeździe za granicę albo wpadł na jeszcze lepszy pomysł sprzedania nerki bo już chyba tylko to nam zostało Nie wiem co robić...
Choroba minęła?
To niezłą wam cenę podali nam za zmianę dachu wyszło jakieś 25tyś. Dom to jednak jedna wielka skarbonka, jedno się zrobi to trzeba wkładać kasę w następne...

Cytat:
Ewelika - a powiem ci, że ta końcówka ciąży to mi się dłuży przynajmniej 10 razy bardziej niż cała reszta... mam wrażenie, że ja to będę w tej ciąży już na zawsze i może urodzę dopiero po Tobie dni są takie same, brak mi zajęcia i już nie mogę znieść tych wszystkich wiadomości od znajomych brzmiących jednakowo "czy już"? ewentualnie, żeby dać znać, jak będę jechać na porodówkę - o tak! na pewno! będę siedzieć i pisać do nich sms-y - dobrze, że mam dziś wizytę bo normalnie to idzie oszaleć, a tak to wyjdę z domu...

Aldrin - szkoda, że od tej kasy tak wiele zależy... mam nadzieję, że jakoś sobie to wszystko ogarniecie. Ząbki ważna rzecz, więc tego nie wolno zaniedbać... a może remont zrobicie troszkę później? albo podzielicie sobie na etapy?
o nie kochana nie ma przepuszczania w kolejce u nas na wątku,
wyobrażam sobie jak takie smsy mogą denerwować, ja mam zamiar dać znać znajomym i dalszej rodzinie, że mała się urodziła dopiero jak będziemy w domu, bo nie chcę żadnych odwiedzin w szpitalu. A znając życie to zaraz po porodzie by były u mnie wycieczki

Cytat:
Witam laryngolog zaliczony okazała się ze mam tzw katar ciążowy.
Też nie mogłam dzisiaj zasnac mialam straszna zgage. A gdy już spalam mialam chore sny. Śniło mi sie ze wypaadaly mi wlosy garściami .

A ten katar masz cały czas? Bo ja taki mam zazwyczaj tylko rano i wieczorem jak się kładę do łóżka. No i mi czasami leci krew z nosa, a nie pamiętam, żeby kiedykolwiek leciała mi przed ciążą.

O nic mi nie mów o snach, ja to mam takie porąbane, że szok. Ostatnio bardzo często śnią mi się przytulanki

Cytat:
dziewczyny jakich używacie szamponów? szukam czegoś nowego do wypróbowania
Ja używam Nivea, w ogóle t większość moich kosmetyków jest z Nivea.

Cytat:
Mogę Wam się pożalić?
jakaś depresja mnie złapała po tej chorobie

Zaplanowaliśmy sobie remont mieszkania przed urodzeniem młodego, więc z kasą się liczyliśmy, wczoraj się okazało, że 2 tygodnie przed porodem mamy iść na 2 komunie a to też sporo kasy, bo to jednak bliscy nam ludzie, chociaż nigdy na tego typu imprezy sobie nie chodziliśmy, tak teraz nie wypada odmówić
Ja nie mam sobie co ubierać do pracy powoli, bo wszystkie moje dotychczasowe bluzki jakoś są ciasnawe już na brzuszku nie wspominam o kurtce a do tego mój mąż ma 3 zęby na kanałowym leczeniu a za jeden ząb 500 zł... Jakoś się zaczynam martwić, mało miesięcy pozostało a tyle wydatków nas czeka i nie wiem jak sobie z tym poradzić

Eh to się wygadałam sorki za smętny
Nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumiem, my ostatnio też mamy beznadziejną sytuację finansową. Po tym jak K stracił pracę w sierpniu, dopiero w tym miesiącu dostanie pierwszą normalną wypłatę, a tak miał samą podstawę. Na koncie mamy trochę debetu, a wyprawkę musimy zrobić na dniach. Do tego zaczyna psuć nam się samochód i na najważniejsze części do niego musimy wydać ponad 1tyś. zł, a to dopiero początek napraw... Kurtkę też muszę kupić, bo już się nie mieszczę w grubym swetrze w niej i chodzę teraz w kurtce K

Wiecie co moja córka dziś się cały dzień wyżywa na moim pęcherzu, ciekawe czym on jej zawinił

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Prad ja bym na twoim miejscu wszytko na raz kupiła, na wątku mam marzec-kwiecień ta apteka robi furorę

Kasica_89 jak chcesz nas podczytywać to nie krępuj się i się przedstaw. Bo tak nie kulturalnie jest poczytywać, a samemu nic nie pisać!!!

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2014-01-27 o 21:10
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 21:20   #1946
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - w sumie masz rację... po co ja skakałam na piłce???

nie nakręcamy się dziewczyny - ja już nie mam absolutnie żadnych skurczy

Ewelika - a tam trzeba ci kogoś nowego na forum... za miła jesteś hahahaha przecież nam tu dobrze samym
Stary 2014-01-27, 21:26   #1947
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Pradip - w sumie masz rację... po co ja skakałam na piłce???

nie nakręcamy się dziewczyny - ja już nie mam absolutnie żadnych skurczy

Ewelika - a tam trzeba ci kogoś nowego na forum... za miła jesteś hahahaha przecież nam tu dobrze samym
Oj Małgoś, bo ja tak w delikatny sposób chciałam wyrazić moje niezadowolenie z niechcianych gości
A ta dziewczyna już jakiś czas nas podczytuje i jak chce tak bardzo nas poznać to i ona niech się ujawni

może, którejś się spodoba http://allegro.pl/show_item.php?item=3872310441 ja mam chęć kupić, ale kurcze to już będzie 3 kocyk i nie wiem czy K mnie nie wygna z domu
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 21:37   #1948
fiona27
Zakorzenienie

Malgos przepowiednia ważna 48h Reklamacji nie przyjmuję

Ewelika jaka ostra z Ciebie babka

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ciekawe jak Meduzka i papryczka tez miały wizyty
Stary 2014-01-27, 21:37   #1949
meduzka88
Wtajemniczenie

hej dziewuszki
Chciałam powiedzieć ,że jakiś czas nie będzie mnie na forum...
Mam skierowanie do szpitala i jutro idę się tam stawić...
Trzymajcie kciuki ,żeby wszystko było dobrze...
Buuuziaki

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 21:40   #1950
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - jak chce to niech się ujawni, a potem spada hahaha przeze mnie to dopiero miłość do bliźniego przemawia

ja kupiłam jeden kocyk, a potem moja kolekcja powiększyła się do 5-ciu (resztę dostałam jako prezenty

Fiona - OK, 48godz - super, pasuje mi hahah

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Meduzka - z jakiego powodu tam idziesz? ciśnienie? napisz nam proszę - oczywiście mocno trzymamy za was kciuki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości