|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1922 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja chyba najpóźniej idę bo na 16:45 trzymam mocno kciuki dziewczyny
S ja używam Elseve czy jakoś tak to się pisze. ale coś mi ostatnio sie włosy zaczęły przetluszczac. Ide zurek wcinac tesciowa zrobila. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka Śpij mój kochany Aniołku Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-01-27 o 13:52 |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczka - to w sumie będziemy w jednym czasie u lekarza
![]() a którego Elseve używasz? ja ostatnio w polskim sklepie kupiłam 2 z Joanny z apteczki Babuni, są baaardzo tanie i ciekawa jestem jak się będą sprawdzać. Ogólnie lubię ten Timotei 0% i przez jakiś czas super działał na moje włosy Biolage (Matrixa) wzmacniający, ale mam ochotę poeksperymentować ![]() Fikusek - a jakich jeszcze używałaś? wiem, że każde włosy są inne i inaczej mogą reagować, ale tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
#1924 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że te nasze chłopy same w domu robią to chociaż robocizna odchodzi ale pieniądze ubywają w strasznym tempie Cytat:
![]() Nie znam pojęcia "luźny grosz" ale gdyby taki był to mogę remont domu zaczynać od początku Cytat:
![]() A zapytałabyś znajomego jaki to wykonawca? Prosiliśmy o wycenę kilka firm nie tylko z Warszawy i ceny są niestety zbliżone do siebie ale każda oferta jest dla nas cenna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fiona no to oczarowałaś gościa ale dobrze że ostrożna jesteś
|
||||||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - na taki ciążowy kata, przytkany nos to chyba nie ma leku... bo to przez nabrzmienie śluzówek (zwiększona ilość krwi w organizmie) itd ...
|
|
|
|
#1926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To papryczko idziemy razem ![]() Ja też mam dzisiaj wizytę na 16:45
|
|
#1927 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie Pradip tak jak Malgos pisze na ten katar nie ma leku jedynie moge nos sobie nawilzac.
Meduzko to milo ze razem mamy na jedna godz. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
Wróciwszy
![]() Wszystko ok. Wyniki badań dobre. Mam powtórzyc tokso bo nie mam przeciwciał. Słyszałam serduszko mojego Glutka ![]() Trzymam kciuki za Wasze wizyty
|
#1929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zaliczyłam endo i zajechałam teraz do mamy ![]() Powiedzcie mi czy zamawiałyście już coś z tej polecanej apteki gemmini czy jakoś tak? Mój poprosił mnie o tabletki na rzucenie palenia i tam kosztują prawie 20zł mniej i się zastanawiam czy od razu nie pozamawiać rzeczy dla malucha i dla mnie po porodzie? |
|||
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i maluszek cały i zdrowy, a to najważniejsze |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Pradipku-ja nic nie zamawiałam
a powiedz mi bierzesz jakieś witaminki???a jak tak to jakie? bo musze kupic a nie uśmiecha mi się znowu tyle kasy na ten fembion dawac![]() dziekuję za słowa otuchy z ta wagą, ale o losie jak ja się wstydzę, ze w miesiąc tyle przypakowałam ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Jak tam wizyty??????????
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - po pierwsze ty jesteś bardzo wysoka, po drugie masz prawie połowę ciąży i przytyłaś dopiero 4 kg... najważniejsze, że wszystko jest OK
Pradip - ja z tej stronki nie korzystałam, ale pamiętasz Magnusię z Żon 2012? ona bardzo dużo rzeczy tam zamawiała dziś to była chyba najszybsza wizyta w szpitalu... co się dowiedziałam? - że wszystko OK, pani lekarka leciutko popukała urządzeniem od usg w brzuszek i powiedziała maluchowi, że ma wychodzić powiem wam, że jak patrzyłam na niektóre kobietki to sobie myślę, że cieszę się z tego jak się czuję, niektóre ledwo co się ruszały, a były np w 30 tc - współczuję im szczerze, bo widać, że niesamowicie zmęczone, nie mówiąc o tych niektórych w 36tc i wyżej... |
|
|
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-czyli bez żadnych nowości...ehhh...coś ten Twój poród mi się dłuży
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - właśnie przeszło przeze mnie kilka skurczy, a na koniec jeden taki długi, że nie mogłam się ruszyć, ani wstać ani siedzieć, prawie na klęczkach poszłam po piłkę i poskakałam troszkę... ufff aż lepiej - odpuściło
za 45min tż powinien być w domku więc wtedy niech się dzieje co chce
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - ja nie bardzo w to wierzę, bo ja już skurcze miałam prawie 3 tyg temu i zdążyły się nawet zupełnie wyciszyć... dziś sobie wróciły, ale teraz znów cisza, więc nie ma co się nakręcać
ale nie miałabym nic przeciwko temu jakby się rozkręciły tak na dobre
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już chciałabym zobaczyc Twojego Kacperka po przejściu na drugą stronę
|
|
#1938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- Cytat:
oho oby się rozkręcało i jak jutro wejde na wizaz to oby było info że Małgoś jest na porodówce
|
||||
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - hahah no jak zwykle
ja to wchodzę do gabinetu i wychodzę za 2 min, kobietki pewnie się zastanawiają czy mnie lekarka od razu wywaliła czy co ![]() eee już mi przeszły skurcze .... |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka - na kiedy mi przepowiadasz ?
|
|
|
|
#1944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę nie masz się co poprzejmować wagą szczególnie przy Twoim wzroście. Ja ledwo minęłam połowę a mam prawie +7kg Cytat:
Kacper nie chce słuchać rodziców ani ciotek to może lekarki? Cytat:
Cytat:
Ja miałam w maju zamawiać ale tabletki Tża tam są 20zł tańsze a nie każe mu czekać 3 miesięcy i się gryzę czy brać też inne rzeczy za jednym razem a co planujesz u nich wziąć?
|
||||
|
|
|
#1945 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale super, że z maluszkiem wszystko ok Cytat:
![]() ![]() : kciuki: oby to były już te skurcze Kacperku wychodź już, bo nie możemy się już ciebie doczekać Cytat:
nam za zmianę dachu wyszło jakieś 25tyś. Dom to jednak jedna wielka skarbonka, jedno się zrobi to trzeba wkładać kasę w następne...Cytat:
wyobrażam sobie jak takie smsy mogą denerwować, ja mam zamiar dać znać znajomym i dalszej rodzinie, że mała się urodziła dopiero jak będziemy w domu, bo nie chcę żadnych odwiedzin w szpitalu. A znając życie to zaraz po porodzie by były u mnie wycieczki ![]() Cytat:
O nic mi nie mów o snach, ja to mam takie porąbane, że szok. Ostatnio bardzo często śnią mi się przytulanki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie co moja córka dziś się cały dzień wyżywa na moim pęcherzu, ciekawe czym on jej zawinił ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Prad ja bym na twoim miejscu wszytko na raz kupiła, na wątku mam marzec-kwiecień ta apteka robi furorę Kasica_89 jak chcesz nas podczytywać to nie krępuj się i się przedstaw. Bo tak nie kulturalnie jest poczytywać, a samemu nic nie pisać!!! Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-01-27 o 21:10 |
|||||||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - w sumie masz rację... po co ja skakałam na piłce???
nie nakręcamy się dziewczyny - ja już nie mam absolutnie żadnych skurczy Ewelika - a tam trzeba ci kogoś nowego na forum... za miła jesteś hahahaha przecież nam tu dobrze samym
|
|
|
|
#1947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ta dziewczyna już jakiś czas nas podczytuje i jak chce tak bardzo nas poznać to i ona niech się ujawni może, którejś się spodoba http://allegro.pl/show_item.php?item=3872310441 ja mam chęć kupić, ale kurcze to już będzie 3 kocyk i nie wiem czy K mnie nie wygna z domu
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos przepowiednia ważna 48h
Reklamacji nie przyjmuję ![]() Ewelika jaka ostra z Ciebie babka ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ciekawe jak Meduzka i papryczka tez miały wizyty
|
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki
![]() Chciałam powiedzieć ,że jakiś czas nie będzie mnie na forum... Mam skierowanie do szpitala i jutro idę się tam stawić... Trzymajcie kciuki ,żeby wszystko było dobrze... Buuuziaki
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - jak chce to niech się ujawni, a potem spada
hahaha przeze mnie to dopiero miłość do bliźniego przemawia ![]() ja kupiłam jeden kocyk, a potem moja kolekcja powiększyła się do 5-ciu (resztę dostałam jako prezenty Fiona - OK, 48godz - super, pasuje mi hahah---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Meduzka - z jakiego powodu tam idziesz? ciśnienie? napisz nam proszę - oczywiście mocno trzymamy za was kciuki! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

haha

w ogóle wszystko takie drogie
Tż musiał wrócić do pracy 

. 

nie masz wyjścia
nam za zmianę dachu wyszło jakieś 25tyś. Dom to jednak jedna wielka skarbonka, jedno się zrobi to trzeba wkładać kasę w następne...