![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]()
![]() |
#2702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Widze ze poruszylyscie temat imion ja dam jedno imie dziewczynka bedzie Stella a chlopczyk Sebastian
Tragedia lejdi agi takze mna wstrzasnela zadne slowa nie opisza tego Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
martyna141 już to widziałam
![]() Cytat:
![]() lutien zdecydowanie tż panikuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Maksymilian Antoni ale to Maksymilian jest takie dlugie ze sie zastanawiam czy nie bedzie mnie klął w przyszłości ze mu sie imiona w rubryki nie mieszcza. I nie wiem co robic. Cytat:
Ja co sobote dostaje opr bo wstaje i ide do sklepu po pieczywo a przychodze z cala torbą. I krzyczą zaraz ze dzwigam ze moglam nie isc etc. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nadzwyczajna Czas edycji: 2014-01-28 o 11:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Odpakowuję gemini i zaraz się załamię - butelki i pojemniczki mam różowe dla Igora, bo jest dopisek o losowym wyborze koloru, którego nie doczytałam!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no trudno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2709 |
Moderator
|
Szkoda ze nie zauwazylas - ja tez z wielu rzeczy zrezygnowalam wlasnie przez ten dopisek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |||||
Zadomowienie
|
My chyba tak i ja myślę o Józefinie, bo moja mama jest Józefa a teściowa Antonina - domyśliłybyście się, że to taka zbitka czy niezbyt?
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do masażu, to też chciałam iść, bo mi plecy siadały gdzieś w 5 miesiącu i mi lekarka zabroniła - powiedziała, że wszelkie masaże odpadają ![]() ![]() Historia z kocykiem ![]() Mądrze prawisz z kolczykami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||
Zadomowienie
|
Ela87 trzymam kciuki by z fretką wszystko było w porządku
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym, ale jeszcze nie doszłam z Tż do porozumienia jakie ![]() Cytat:
![]() ![]() nadrabiam dalej ![]() Edit nadrobiłam ![]() Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2014-01-28 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No cóż... Igor będzie musiał się z różem zapoznać i to przeżyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest tak źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: zle przeczytalam, myslalam, ze najwiecej w ostatnich 10 tygodniach ![]() ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-01-28 o 12:09 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
nivka to nie jest tak źle
![]() ![]() Cytat:
![]() zobaczymy czy u mnie się sprawdzi chociaż mi to chyba waga teraz ostro leci w górę bo mi coraz ciężej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
To, to tak
![]() Cytat:
![]() Doczytałam, że nie jest tak źle ![]()
![]() |
#2718 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia.... my oboje mamy, ale raczej nie korzystamy, wiec w sumie po co dziecku? ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też część rodziny nie wie jakie będzie imię, a po porodzie to sobie mogą komentować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się! Więcej mi się nie chce nadrabiać! Wczoraj byliśmy cały dzień na zakupach, a wróciliśmy z kiblem ![]() ![]() ![]() ale powiem Wam, że chociaż nie miałam problemów z zaśnięciem wieczorem, jak się wychodziłam po marketach ![]()
![]() |
#2719 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym chyba w psychiatryku wylądowała po czymś takim Cytat:
Jest taka książka "W GŁĘBI KONTINUUM" bardzo polecam, to jest przeciwieństwo tego co mówi Tracy Hogg. można ściągnąć na pdfie. To jest o wychowaniu dziecka cały czas przy sobie i o tym co ono czuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas będzie jedno imię, wszyscy mamy po 1 imieniu będzie Julka albo Hania, jeszcze nie zdecydowaliśmy. jakie są znane pozytywne Hanny ? mój problem polega na tym, że imię Hanna mi się podoba ale kojarzy mi się tylko z gronkiewicz-waltz ![]() Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-28 o 12:39 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Asienka czy Twoja Nati ma coś wspólnego z tym opisem imienia?? http://www.ksiegaimion.com/natalia
![]()
#2721 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaż dziś wypiłam gorącą herbatę i takiego kopa mi sprzedał, że pępek miałam na plecach ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------ też nie mogłam spać w nocy ![]() ![]() na końcu napisała do niego jego była, bo pokłóciła się z przyjaciółką (kuzynką tżta) i zaczęły jego wciągać w swoje waśnie ![]() ![]() ![]() i teraz jakoś mi niedobrze ![]() ![]() asialll że tak niedyskretnie zapytam, z którego jesteś rocznika? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2723 |
Zadomowienie
|
Nie było mnie parę dni (mąż wrócił na weekend do domu) i aż się boję spojrzeć ile stron mam do czytania.
U mnie dzisiaj zaczął się 30 tydzień! bardziej niż to przeraża mnie liczba 10! 10 tyg do porodu... Dziewczyny w niedzielę wywinęłam niezłego orła podczas spaceru. Uderzyłam najpierw tyłkiem, później plecami i na koniec tak walnęłam głową że aż się odbiłam do drogi. Na szczęście gumka do włosów, czapka i kaptur trochę zamortyzowały upadek ale ból utrzymywał się jeszcze cały wczorajszy dzień. Mam nadzieję, że synkowi nic się nie stało. Od wczoraj piecze/pali mnie skóra pod piersiami, w miejscu gdzie zaczyna się brzuch. Miałyście tak? Średnio to przyjemne. Dziecko jest niżej więc to chyba nic związane z nim. Dzisiaj się dodatkowo martwię bo mały jest wyjątkowo aktywny. Wypina się, kopie. Aż dziwne, bo przecież środek dnia jest. Robię obiad i biorę się za nadrabianie ![]()
#2724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie daję drugiego imienia, jestem tego samego zdania - potem z tym tylko problemy. Cytat:
A przy moim trybie życia to się boję, że mi gdzieś np.na zajęciach odejdą. Cytat:
![]() Julka to moje imię więc się nie wypowiadam, żeby być obiektywną ![]() A Hania podoba mi się od niedawna. Sama zresztą też cały czas się zastanawiam jakie imię wybrać. Dziewczyny czy można w ciąży brać tantum verde w aerozolu na gardło bo strasznie mnie boli, znów mnie wzięło, piję sto herbat, zrobiłam już sobie syrop z cebuli i miodu, płuczę wodą z solą ale tak mi się wydaje, że kiedyś gdzieś tu pisałyście, że tantum verde jest ok.
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-01-28 o 13:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Moderator
|
Tez na to zwrocilam uwage
![]() W ogole mam identyczny zareczynowy ![]() Az poszlam zobaczyc czy moj jest w pudeleczku ![]() Cytat:
![]() A brzuch nie bolal? W ogole to chyba juz wiem co to sa twardnienia brzucha - w nocy wydaje mi sie ze mam... Ale to prawidlowo, tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam twardnienia, ale ich nie czuję. Tzn muszę dotknąć ręką, żeby wiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Rozeznanie
|
Tak, ja brałam jak byłam ostatnio chora. Bardzo mi pomógł ten lek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Matko świeta, aż mi się gorąco w brzuchu zrobiło, jak przeczytałam o Twoim upadku... Strasznie się cieszę, że nic poważnego się nie stało, ale i tak musiałaś się nieźle potłuc. Ja nie miałam, ale ktoś już się tu na to żalił, więc pewnie to się zdarza ![]() ![]() Właśnie się pooglądałam po kąpieli w dziennym świetle... ;-( ;-( mam rozstępy na brzuchu, udach i pupie. Wiadome było, że będę mieć, bo mam taką skłonność, że 3 kg w dowolną stronę i już mi na udach wyskakiwały, ale płakać mi się chce. No nic, trudno. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja często sama kłade ręke tż na brzuch, ale też do niego nie mówi, czasem tylko się do niego przytuli i tyle ![]() (t)asia ![]() mnie nie piekła nigdy skóra pod piersiami ![]() dobrze że Ci się nic nie stało po wywrotce ![]() Cytat:
![]() można ale cisza dzisiaj u nas ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- mmhym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.