Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-28, 15:29   #2011
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
w klubie napisałam dziś jak po wizycie u gin
o to zaraz lecę przeczytać
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
My mamy -bepanthen baby - w Auchanie za 130 g zapłaciliśmy 36 zł, a za 30 g w Ross- 18 zł, więc opłaca się w Auchanie zakupić

Termometr mamy taki: Termometr Novama Free, NT17

Podkłady mam 60 x 90 chyba, ale te nie są największe, im większe tym lepsze, ale tam gdzie kupowałam to innych nie było.
bepanthen baby leczyłaś też sutki?
Czyli u Ciebie termometr bezdotykowy. On naprawdę działa? jeszcze nigdy nie miałam takiego w ręku i mam głupie wrażenie że on zawsze mierzy temperaturę powietrza skoro do niczego nie dotyka
A podkładów ile kupiłaś/zużyłaś?
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Ze mnie znowu leje się jak z kranu. W nocy musislam wstawać co 2 godziny zmieniać i podpaske i tampona a i tak wszystko poprzeciekalo. 4 zestawy pizamki poszły do prania. Teraz to jestem pewna że to przez tabletki bo przeczytałam dokładnie ulotkę i to jeden z ubocznych efektów to po cholerę mi takie tabletki które zamiast mi pomóc to uprzykrzaja życie jak tylko mogą. Nie dość że jestem słaba to całą noc praktycznie nie spalam. W doopie mam będę się truc jakaś chemią. Już nigdy tego gówna do ust nie wezmę. Może i przy okazji mi wieczny pms przejdzie i przestanę wyzywac wszystkich po kolei.
Jej ale się umęczysz
a myślałaś już o innej antykoncepcji?
dzięki za odpowiedzi

rozkminiam jeszcze te maści tzn czym się rożni alantan niebieski od zielonego i innych linomagów i różnice pomiędzy płynami do kąpieli emolium, atoperal, oillan i czym więcej czytam tym bardziej nie mogę się zdecydować

A i listonosz właśnie przyniósł mi laktator i stwierdzam że to jakaś maszyna tortur jest
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 16:10   #2012
Fikusek82
Wtajemniczenie

Pradip gumki nam zostały bo ja nie wiem czy psychicznie i fizycznie wytrzymam testowanie kolejnych specyfików. Normalnie bym się nie decydowała na tabletki ale panicznie bałam się kolejnej ciąży. Ten lęk teraz już zmalal. To znaczy nie chce 3 dziecka ale też nie chcę się męczyć tak tymi hormonami. Zresztą ja sama sobie nie ufam bo ja zapominalska a gumki zawsze w szufladzie.

Daria się tu mi szczerzy dziąsłami. A Nadia sie ma mnie drze bo się uparla że cyferka 4 to jest 2 i się jek nie przetłumaczy.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 17:16   #2013
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - a może przez te tabletki to nie widzisz, że 2 to w rzeczywistości jest 4

Pradip - a pewnie co bys nie kupiła z tych maści to będzie OK, czasami jednemu dzidziusiowi pasuje linomag innemu Alantan itd - ja kupiłam alantan kierując się opiniami, a kolory to z tego co widzę, jedno to maść a drugie to krem - nie wiem czy jest jeszcze jakaś inna różnica
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:03   #2014
fiona27
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Papryczka - to takie same początki, więc może jeszcze dużo czasu upłynąć... choć Fiona obiecała mi, że najpóźniej dziś urodzę
Hej miało być 48 h termin mija jutro, nie oszukuj

Papryczko super, ze wizyta udana

Fikusek Ty to się masz z tymi tabletkami, daj sobie z nimi spokój.
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:05   #2015
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - ty myślisz, że ja to łatwo potrafię sobie policzyć ile to jest 48h?? hahahah
Stary 2014-01-28, 18:09   #2016
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Fiona - ty myślisz, że ja to łatwo potrafię sobie policzyć ile to jest 48h?? hahahah
No taaa budyń
Stary 2014-01-28, 18:26   #2017
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
P.S.
Tzn mam może jakieś niewielkie, ale ja ich nawet jako skurczy nie uznaję

Ewelika - ja powiem tyle, podziwiam wszystkich, którzy potrafią/chcą mieszkać z rodzicami. Nawet jak mają osobne piętro i rodzice są super itd ... a o co wam poszło?
a zdradzisz nam w klubie co to za imię?
O straszna głupotę, bo mama zwróciła mi uwagę, że powinnam usmażyć K do pracy warzywa a nie kluski do kurczaka na obiad w pracy

To jest to imię co kiedyś już pisałam je w klubie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Siedzę od rana w tej aptece i nie jestem w stanie nic wybrać pomóżcie...

A to szefowi powiedziałaś a koleżankom nie?

Kochana jesteś

Współczuję kłótni z mamą Faktycznie ciężka decyzja przed Wami i nikt Wam nie pomoże jej podjąć.

Kurcze jak wybrać dobre podkłady, nakładki, majtki, maści czy inne rzeczy których nigdy nawet na oczy nie widziałam
Numer już do ciebie poleciał

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
właśnie taki miałam zamiar żeby sobie kupic na ramiączkach
Ja też chcę na ramiączka, albo na krótki rękaw. Za tydzień nawet fajne będą w Lidlu po 30zł.

Cytat:
Fikusek - bardzo dziękuję za kopa i chętnie przyjmuję

no pewnie, nie ma się co męczyć z tabletkami jak ci zupełnie nie pasują... mnie jakoś zawsze martwiło, że właśnie mogą być niedopasowane i zamiast ułatwiać to popsują mi życie i dlatego jakoś nigdy się nie nie zdecydowałam ... pewnie kwestia dopasowania, ale ... no cóż ciekawe co wykombinujemy po porodzie - bo tak jakoś nam dobrze bez gumek
też cały czas myślę co będziemy używać po porodzie. Tak fajnie jest bez gumki,ale jednocześnie panicznie boję się zajść w kolejną ciążę od razu. Tabletek nigdy nie używałam, ale chyba się zdecyduje na nie, chociaż na jakiś czas po porodzie

U mnie dziś była położna. Fajne, rzeczy opowiadała o połogu, higienie krocza po porodzie, o karmieniu piersią i diecie. Zostawiła mi wszystkie notatki, to jutro je zeskanuję i wrzucę tu może, którejś się coś z nich przyda Właśnie sobie uwiadomiłam podczas wizyty, że moje święta w tym roku będą bardzo postne. Wszyscy będę się zajadać pysznościami, a ja tylko na to będę mogła popatrzeć

A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 18:34   #2018
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za firma bd?
rosmanowska babydream

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44853434]

U mnie dziś była położna. Fajne, rzeczy opowiadała o połogu, higienie krocza po porodzie, o karmieniu piersią i diecie. Zostawiła mi wszystkie notatki, to jutro je zeskanuję i wrzucę tu może, którejś się coś z nich przyda Właśnie sobie uwiadomiłam podczas wizyty, że moje święta w tym roku będą bardzo postne. Wszyscy będę się zajadać pysznościami, a ja tylko na to będę mogła popatrzeć

A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu [/QUOTE]

bo masz fajny brzuszek
na notatki będziemy czekać z niecierpliwością
Stary 2014-01-28, 18:50   #2019
Fikusek82
Wtajemniczenie

No widzisz Ewelika ja myślałam dokładnie tak samo i dlatego się zdecydowałam na tabletki a teraz pluje sobie w brodę. Chociaż może tobie podpisują jak je lekarz odpowiednio dobierze pod kątem twoich potrzeb a nie na zasadzie bo to najpopularniejsze i wiele kobiet je toleruje.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-01-28, 18:52   #2020
Malgos_12
Zakorzenienie

Fiona - a jakże by inaczej... dobrze, że choć pamiętam swoje imię czyli mam czas do jutra wieczorem, prawda?

Ewelika - wrzuć notatki, chętnie zerknę
mój tż powiedział, że po drugim dziecku on chętnie podda się wazektomii i nie będzie problemu no ale jeszcze trzeba się zabezpieczać czymś pomiędzy tymi dziećmi
Pani położna ma rację, że masz ładny brzuszek

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Fikusek - wydaje mi się, że w PL też czasami przepisują troszkę na chybił trafił, ale ponieważ nie interesowałam się tematem tabletek to nie znam tego z własnego przykładu
Stary 2014-01-28, 18:56   #2021
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip gumki nam zostały bo ja nie wiem czy psychicznie i fizycznie wytrzymam testowanie kolejnych specyfików. Normalnie bym się nie decydowała na tabletki ale panicznie bałam się kolejnej ciąży. Ten lęk teraz już zmalal. To znaczy nie chce 3 dziecka ale też nie chcę się męczyć tak tymi hormonami. Zresztą ja sama sobie nie ufam bo ja zapominalska a gumki zawsze w szufladzie.

Daria się tu mi szczerzy dziąsłami. A Nadia sie ma mnie drze bo się uparla że cyferka 4 to jest 2 i się jek nie przetłumaczy.
Ja nie znoszę gumek
A na cyfrach to może Ty się nie znasz
Numer już do ciebie poleciał

Ja też chcę na ramiączka, albo na krótki rękaw. Za tydzień nawet fajne będą w Lidlu po 30zł.

A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu [/QUOTE]
A napiszesz mi jeszcze jak ten ktoś sie nazywa albo jaka to firma ?
Muszę zajrzeć do gazetki Lidla.
My też Ci mówimy że masz ładny brzuszek i wrzuć nam notatki
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
rosmanowska babydream
A to smaruję się ich emulsją
Stary 2014-01-28, 19:06   #2022
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz Ewelika ja myślałam dokładnie tak samo i dlatego się zdecydowałam na tabletki a teraz pluje sobie w brodę. Chociaż może tobie podpisują jak je lekarz odpowiednio dobierze pod kątem twoich potrzeb a nie na zasadzie bo to najpopularniejsze i wiele kobiet je toleruje.
to chyba zależy od tabletek, ja stosowałam 5 lat tabsy i były idealne, mimo, że przez pierwsze 3 miesiace miałam częste plamienia

Cytat:

Fikusek - wydaje mi się, że w PL też czasami przepisują troszkę na chybił trafił, ale ponieważ nie interesowałam się tematem tabletek to nie znam tego z własnego przykładu
no właśnie mój też przepisał na chybił trafił ale od razu po pierwszym podejściu mu się udało, nie wiem czy tak dobrze zrobił wywiad czy mu się udało ale ja też brałam tabletki z trochę innego powodu nie tylko dla zabezpieczenia

Cytat:
ja też podobno kosmetyki dla dzieci mają dobre, np ten żel do kąpieli z pompką i dla dorosłego i dla dziecka dobry no ale wiadomo każdej mamie i każdemu dziecku podpasuje coś innego
Stary 2014-01-28, 19:10   #2023
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewelika - rzeczywiście bzdurny powód do kłótni, ale ja też nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić

a imię fajowe

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Aldrin - to fajnie ci się udało a może też dostosował do tych innych powodów i potrzeb i dlatego było łatwiej... a może po prostu większość tabletek twój organizm by tolerował - ale to takie gdybanie prawda?
teoretycznie to lekarze chyba powinni robić badania hormonów przed przepisaniem tabletek, a może się mylę?
Stary 2014-01-28, 19:21   #2024
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelika - rzeczywiście bzdurny powód do kłótni, ale ja też nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić

a imię fajowe

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Aldrin - to fajnie ci się udało a może też dostosował do tych innych powodów i potrzeb i dlatego było łatwiej... a może po prostu większość tabletek twój organizm by tolerował - ale to takie gdybanie prawda?
teoretycznie to lekarze chyba powinni robić badania hormonów przed przepisaniem tabletek, a może się mylę?
może i mój organizm toleruje większość tabletek a może faktycznie dopasował pod te moje problemy nie wiem i się już pewnie nie dowiem ale wtedy się cieszyłam, że nie miałam żadnych problemów
tak powinni robić badania i w Polsce chyba większość lekarzy robi takowe ale mój nie zresztą mój wiele kobiet "leczy" po wywiadzie i kurcze zazwyczaj ma opinie bardzo dobre i zawsze mu się udaje trafić w odpowiednie lekarstwa nie wiem czy on pod szczęśliwą gwiazdą urodzony czy jak
Stary 2014-01-28, 19:30   #2025
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
to chyba zależy od tabletek, ja stosowałam 5 lat tabsy i były idealne, mimo, że przez pierwsze 3 miesiace miałam częste plamienia

no właśnie mój też przepisał na chybił trafił ale od razu po pierwszym podejściu mu się udało, nie wiem czy tak dobrze zrobił wywiad czy mu się udało ale ja też brałam tabletki z trochę innego powodu nie tylko dla zabezpieczenia

ja też podobno kosmetyki dla dzieci mają dobre, np ten żel do kąpieli z pompką i dla dorosłego i dla dziecka dobry no ale wiadomo każdej mamie i każdemu dziecku podpasuje coś innego
Ja brałam chyba z 7 lat 3 albo 4 różnych firm i pomimo że każde były przepisywane na oko to po żadnych nie miałąm jakis wiekszych dolegliwości no może po za spadkiem libido...
Właśnie najgorsze jest to że nakupujemy nie wiadomo czego a maluchowi to nie podpasuje no nic na razie zamówię alantan maść i zasypkę, podkłady, majtki, wkładki laktacyjne i witaminy dla mnie. Nie wiem jeszcze czy brać i jeśli tak to który bepanthen żeby był ewentualnie na sutki i dla synka a emulsje do kąpieli tańszą znalazłam w sklepie niedaleko mnie więc wole tam kupić
Stary 2014-01-28, 19:32   #2026
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - powiem ci, że wielu moim koleżankom z którymi rozmawiałam lekarze przepisywali tabletki bez badań (może 1 zlecił badania), a reszta właśnie na chybił trafił
Stary 2014-01-28, 19:38   #2027
Fikusek82
Wtajemniczenie

Pradip o libido to mi nawet nie wspominaj bo ja już nie wiem co to jest ale czy to akurat wina tabletek czy ciąży to już nie wiem. Po nadii przez 3 miesiące mi się nie chciało a później ciężko przełamać się było. A co do gumek nam nie przeszkadzają. Mąż sam mi kazał tabletki wyrzucić bo widzi że mi nie pasią.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-01-28, 20:02   #2028
Izetka_
Zadomowienie

A ja nie brałam nigdy żadnych tabletek, ale pewnie po porodzie trzeba będzie pomyślec

Ale dałam czadu myślę sobie zrobię sałatkę owocową bomba witaminowa pokroiłam i ja nieszczęsna zajrzałam po coś do szafki i ku moim oczom ukazała się bita śmietana no to zamiast bomby witaminowej wyszła bomba kaloryczna opruszona czekoladą ale nie żałuję bo czuję się tak błogo jak po dobrych przytulankach z tż jak to niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba

Pradip-fajnie, że już robisz zakupy ja się pewnie przełamię dopiero koło kwietnia/maja

Ewelika-a o tych koszulach to słyszałaś od kogoś, bo nie mogę znależc na stronie a w ogóle jak tam Twój interes idzie? tak sobie przypomniałam o nim

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Aaaa wiem, żeWam płaczę, że dużo waże, a później sie objadam ale naprawdę nie mogłam sie oprzec

Ciekawe co tam u Meduzki....

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 20:09   #2029
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip o libido to mi nawet nie wspominaj bo ja już nie wiem co to jest ale czy to akurat wina tabletek czy ciąży to już nie wiem. Po nadii przez 3 miesiące mi się nie chciało a później ciężko przełamać się było. A co do gumek nam nie przeszkadzają. Mąż sam mi kazał tabletki wyrzucić bo widzi że mi nie pasią.
dla męża
Cytat:
A ja nie brałam nigdy żadnych tabletek, ale pewnie po porodzie trzeba będzie pomyślec

Ale dałam czadu myślę sobie zrobię sałatkę owocową bomba witaminowa pokroiłam i ja nieszczęsna zajrzałam po coś do szafki i ku moim oczom ukazała się bita śmietana no to zamiast bomby witaminowej wyszła bomba kaloryczna opruszona czekoladą ale nie żałuję bo czuję się tak błogo jak po dobrych przytulankach z tż jak to niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba

Pradip-fajnie, że już robisz zakupy ja się pewnie przełamię dopiero koło kwietnia/maja
No to żeśmy sobie dogodziły bo ja na kolację miałam zjeść naleśnika z jogurtem ale wyjmując jogurt dostrzegłam polewę czekoladową i lody i na talerzyku wylądowało wszystko
Ja wiem czy fajnie nie będę płacić 2 razy za przesyłkę a mężowi może uda się do końca rzucić palenie. No i koszta troszkę sie rozłożą choć to i tak kropla w morzu...
Dziś dzwoniła teściowa i Tż znów powtarzał że pomału kompletujemy wyprawkę i juz nic nie wspomniała ze coś dorzuci
Stary 2014-01-28, 20:11   #2030
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-to przybijam piątkę za kolację trochę mi lżej, że nie tylko ja mam takie zachciewajki
A teściowa może jakąś kasę wnukowi da

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-28, 20:21   #2031
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip-to przybijam piątkę za kolację trochę mi lżej, że nie tylko ja mam takie zachciewajki
A teściowa może jakąś kasę wnukowi da
Synowi nie dała a wnukowi ma dać? wątpię może i kupiłaby cos jak przyjedzie ale ja niebardzo wiem co "dla niej" zostawić no i pewnie będę czatowała na okazje tak jak ten laktator szczególnie właśnie tych droższych rzeczy.

Ja też myślę o Meduzce i Magalska dawno nie pisała co u nich a mogła by podpowiedzieć coś od siebie w temacie wyprawki
Stary 2014-01-28, 20:28   #2032
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetko - czasami trzeba sobie pobłażać ale jak usłyszę, że ty dużo ważysz, to będę musiała cię jakimś batem po tyłku stłuc za takie głupoty

też myślałam dzisiaj o niej... mam nadzieję, że wszystko OK - pewnie się tam nudzi biedaczka
Stary 2014-01-28, 20:31   #2033
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Izetko - czasami trzeba sobie pobłażać ale jak usłyszę, że ty dużo ważysz, to będę musiała cię jakimś batem po tyłku stłuc za takie głupoty
Myślałam że jak Justii zajrzy to nas zaraz do pionu postawi a tu proszę Małgoś też bacikiem grozi
Stary 2014-01-28, 20:35   #2034
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - z tym, że ja odwrotnie bo mówię Izetce, że przecież ciężarnej się należy coś od życia
Stary 2014-01-28, 20:44   #2035
Izetka_
Zadomowienie

Małgoś-to dobrze, że sprostowałaś bo myślałam podobnie jak Prad

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-01-28, 20:45   #2036
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip - z tym, że ja odwrotnie bo mówię Izetce, że przecież ciężarnej się należy coś od życia
wiem wiem ale bacik szykujesz jak zacznie marudzić
Czy to prawda że w ciąży nie powinno się łykać magnez+b6?
Stary 2014-01-28, 20:56   #2037
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa

Cytat:
No właśnie z tymi tabletkami tak jest, jak nie dobrane to lipa. Ale i tak spróbować będę chciała, a nóż u mnie mu się uda dobrać

Cytat:
Ja nie znoszę gumek
A na cyfrach to może Ty się nie znasz

A napiszesz mi jeszcze jak ten ktoś sie nazywa albo jaka to firma ?
Muszę zajrzeć do gazetki Lidla.
My też Ci mówimy że masz ładny brzuszek i wrzuć nam notatki

Kurcze pytałam taty i nie może sobie przypomnieć, bo w telefonie ma go zapisane po ,,dach''

Ja też się cały czas smaruję tą emulsją
Kosmetyki bebydream mają bardzo dobrą opinię na blogu Sroczki i też mam zamiar je stosować dla dziecka

Cytat:

Ewelika-a o tych koszulach to słyszałaś od kogoś, bo nie mogę znależc na stronie a w ogóle jak tam Twój interes idzie? tak sobie przypomniałam o nim

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Aaaa wiem, żeWam płaczę, że dużo waże, a później sie objadam ale naprawdę nie mogłam sie oprzec

Ciekawe co tam u Meduzki....
Na pocieszenie powiem ci, że ja właśnie zjadłam porządną porcję lodów bananowych

Widziałam w papierowej gazetce. Ale znalazłam i na stronie
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=MKdDPl
str. 14 w dolnym lewym rogu
Interes tak sobie...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
wiem wiem ale bacik szykujesz jak zacznie marudzić
Czy to prawda że w ciąży nie powinno się łykać magnez+b6?
Można, ja biorę cały czas chela Mag b6 mama. O taki https://www.google.pl/search?q=mag+b...s%3B1179%3B925

Małgoś wczoraj pokazałam twoje zdjęcie mężowi i nie chciał uwierzyć, że ty masz termin porodu za 2 dni, zawzięcie twierdził, że wyglądasz na 7 miesiąc

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2014-01-28 o 20:58
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-28, 21:03   #2038
fiona27
Zakorzenienie

też cały czas myślę co będziemy używać po porodzie. Tak fajnie jest bez gumki,ale jednocześnie panicznie boję się zajść w kolejną ciążę od razu. Tabletek nigdy nie używałam, ale chyba się zdecyduje na nie, chociaż na jakiś czas po porodzie

Witaj w klubie tez nigdy nie brałam tabsów, a gumek też nie lubimy dlatego ich nie używam, bo przez nie o mało co w ciążę bym zaszła

A powód do kłótni niesamowity

Cytat:
Fiona - a jakże by inaczej... dobrze, że choć pamiętam swoje imię czyli mam czas do jutra wieczorem, prawda?
Coś takiego.
Gorzej jak nie urodzisz to reklamacje bedziesz składała.... siet
Cytat:
Cytat:
dla męża

No to żeśmy sobie dogodziły bo ja na kolację miałam zjeść naleśnika z jogurtem ale wyjmując jogurt dostrzegłam polewę czekoladową i lody i na talerzyku wylądowało wszystko
Ja wiem czy fajnie nie będę płacić 2 razy za przesyłkę a mężowi może uda się do końca rzucić palenie. No i koszta troszkę sie rozłożą choć to i tak kropla w morzu...
Dziś dzwoniła teściowa i Tż znów powtarzał że pomału kompletujemy wyprawkę i juz nic nie wspomniała ze coś dorzuci
Ale wyżerka dziewczyny ....

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-01-28 o 21:06
Stary 2014-01-28, 21:07   #2039
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ja czytałam, że można i lekarze takie przepisują, ale jak jest na 100% to nie wiem...

Izetko - ja myślę, że można sobie na przyjemności pozwolić jak najbardziej tym bardziej ty - a co do twoich kg to nie możesz narzekać bo nie masz na co - o to mi chodziło, masz pozwolenie tyć
no to nie dość, że nie umiem liczyć to jeszcze do tego nie potrafię ubrać swoich myśli w słowa hahah

Ewelika - o jak miło przyjemnie słyszeć takie komplementy

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Fiona - jak nie urodzę do jutra, to wiem gdzie cię znaleźć na wizażu hahaha
Stary 2014-01-28, 21:10   #2040
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
[B]

[/COLOR]Fiona - jak nie urodzę do jutra, to wiem gdzie cię znaleźć na wizażu hahaha
Będę musiała się ewakuować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości