|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
o to zaraz lecę przeczytać
Cytat:
Czyli u Ciebie termometr bezdotykowy. On naprawdę działa? jeszcze nigdy nie miałam takiego w ręku i mam głupie wrażenie że on zawsze mierzy temperaturę powietrza skoro do niczego nie dotyka ![]() A podkładów ile kupiłaś/zużyłaś? Cytat:
a myślałaś już o innej antykoncepcji? dzięki za odpowiedzi rozkminiam jeszcze te maści tzn czym się rożni alantan niebieski od zielonego i innych linomagów i różnice pomiędzy płynami do kąpieli emolium, atoperal, oillan i czym więcej czytam tym bardziej nie mogę się zdecydować A i listonosz właśnie przyniósł mi laktator i stwierdzam że to jakaś maszyna tortur jest
|
||
|
|
|
#2012 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradip gumki nam zostały bo ja nie wiem czy psychicznie i fizycznie wytrzymam testowanie kolejnych specyfików. Normalnie bym się nie decydowała na tabletki ale panicznie bałam się kolejnej ciąży. Ten lęk teraz już zmalal. To znaczy nie chce 3 dziecka ale też nie chcę się męczyć tak tymi hormonami. Zresztą ja sama sobie nie ufam bo ja zapominalska a gumki zawsze w szufladzie.
Daria się tu mi szczerzy dziąsłami. A Nadia sie ma mnie drze bo się uparla że cyferka 4 to jest 2 i się jek nie przetłumaczy.
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - a może przez te tabletki to nie widzisz, że 2 to w rzeczywistości jest 4
![]() Pradip - a pewnie co bys nie kupiła z tych maści to będzie OK, czasami jednemu dzidziusiowi pasuje linomag innemu Alantan itd - ja kupiłam alantan kierując się opiniami, a kolory to z tego co widzę, jedno to maść a drugie to krem - nie wiem czy jest jeszcze jakaś inna różnica |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Papryczko super, ze wizyta udana Fikusek Ty to się masz z tymi tabletkami, daj sobie z nimi spokój. |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - ty myślisz, że ja to łatwo potrafię sobie policzyć ile to jest 48h?? hahahah
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2017 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To jest to imię co kiedyś już pisałam je w klubie Cytat:
Ja też chcę na ramiączka, albo na krótki rękaw. Za tydzień nawet fajne będą w Lidlu po 30zł. Cytat:
U mnie dziś była położna. Fajne, rzeczy opowiadała o połogu, higienie krocza po porodzie, o karmieniu piersią i diecie. Zostawiła mi wszystkie notatki, to jutro je zeskanuję i wrzucę tu może, którejś się coś z nich przyda Właśnie sobie uwiadomiłam podczas wizyty, że moje święta w tym roku będą bardzo postne. Wszyscy będę się zajadać pysznościami, a ja tylko na to będę mogła popatrzeć A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu
|
|||
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
rosmanowska babydream
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44853434] U mnie dziś była położna. Fajne, rzeczy opowiadała o połogu, higienie krocza po porodzie, o karmieniu piersią i diecie. Zostawiła mi wszystkie notatki, to jutro je zeskanuję i wrzucę tu może, którejś się coś z nich przyda Właśnie sobie uwiadomiłam podczas wizyty, że moje święta w tym roku będą bardzo postne. Wszyscy będę się zajadać pysznościami, a ja tylko na to będę mogła popatrzeć A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu [/QUOTE]bo masz fajny brzuszek na notatki będziemy czekać z niecierpliwością
|
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz Ewelika ja myślałam dokładnie tak samo i dlatego się zdecydowałam na tabletki a teraz pluje sobie w brodę. Chociaż może tobie podpisują jak je lekarz odpowiednio dobierze pod kątem twoich potrzeb a nie na zasadzie bo to najpopularniejsze i wiele kobiet je toleruje.
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona - a jakże by inaczej... dobrze, że choć pamiętam swoje imię
czyli mam czas do jutra wieczorem, prawda?Ewelika - wrzuć notatki, chętnie zerknę ![]() mój tż powiedział, że po drugim dziecku on chętnie podda się wazektomii i nie będzie problemu no ale jeszcze trzeba się zabezpieczać czymś pomiędzy tymi dziećmi Pani położna ma rację, że masz ładny brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Fikusek - wydaje mi się, że w PL też czasami przepisują troszkę na chybił trafił, ale ponieważ nie interesowałam się tematem tabletek to nie znam tego z własnego przykładu |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na cyfrach to może Ty się nie znasz [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44853434] Numer już do ciebie poleciał Ja też chcę na ramiączka, albo na krótki rękaw. Za tydzień nawet fajne będą w Lidlu po 30zł. U mnie dziś była położna. Fajne, rzeczy opowiadała o połogu, higienie krocza po porodzie, o karmieniu piersią i diecie. Zostawiła mi wszystkie notatki, to jutro je zeskanuję i wrzucę tu może, którejś się coś z nich przyda Właśnie sobie uwiadomiłam podczas wizyty, że moje święta w tym roku będą bardzo postne. Wszyscy będę się zajadać pysznościami, a ja tylko na to będę mogła popatrzeć A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu [/QUOTE]A napiszesz mi jeszcze jak ten ktoś sie nazywa albo jaka to firma ? Muszę zajrzeć do gazetki Lidla. My też Ci mówimy że masz ładny brzuszek i wrzuć nam notatki A to smaruję się ich emulsją
|
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też
|
||
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - rzeczywiście bzdurny powód do kłótni, ale ja też nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić
![]() a imię fajowe ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Aldrin - to fajnie ci się udało a może też dostosował do tych innych powodów i potrzeb i dlatego było łatwiej... a może po prostu większość tabletek twój organizm by tolerował - ale to takie gdybanie prawda?teoretycznie to lekarze chyba powinni robić badania hormonów przed przepisaniem tabletek, a może się mylę? |
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak powinni robić badania i w Polsce chyba większość lekarzy robi takowe ale mój nie zresztą mój wiele kobiet "leczy" po wywiadzie i kurcze zazwyczaj ma opinie bardzo dobre i zawsze mu się udaje trafić w odpowiednie lekarstwa nie wiem czy on pod szczęśliwą gwiazdą urodzony czy jak
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie najgorsze jest to że nakupujemy nie wiadomo czego a maluchowi to nie podpasuje |
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - powiem ci, że wielu moim koleżankom z którymi rozmawiałam lekarze przepisywali tabletki bez badań (może 1 zlecił badania), a reszta właśnie na chybił trafił
|
|
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradip o libido to mi nawet nie wspominaj bo ja już nie wiem co to jest
ale czy to akurat wina tabletek czy ciąży to już nie wiem. Po nadii przez 3 miesiące mi się nie chciało a później ciężko przełamać się było. A co do gumek nam nie przeszkadzają. Mąż sam mi kazał tabletki wyrzucić bo widzi że mi nie pasią.
|
#2028 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie brałam nigdy żadnych tabletek, ale pewnie po porodzie trzeba będzie pomyślec
Ale dałam czadu myślę sobie zrobię sałatkę owocową bomba witaminowa pokroiłam i ja nieszczęsna zajrzałam po coś do szafki i ku moim oczom ukazała się bita śmietana no to zamiast bomby witaminowej wyszła bomba kaloryczna opruszona czekoladą ale nie żałuję bo czuję się tak błogo jak po dobrych przytulankach z tż Pradip-fajnie, że już robisz zakupy ![]() Ewelika-a o tych koszulach to słyszałaś od kogoś, bo nie mogę znależc na stronie a w ogóle jak tam Twój interes idzie? tak sobie przypomniałam o nim![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Aaaa wiem, żeWam płaczę, że dużo waże, a później sie objadam ale naprawdę nie mogłam sie oprzec ![]() Ciekawe co tam u Meduzki....
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mężaCytat:
![]() Ja wiem czy fajnie nie będę płacić 2 razy za przesyłkę a mężowi może uda się do końca rzucić palenie. No i koszta troszkę sie rozłożą choć to i tak kropla w morzu... Dziś dzwoniła teściowa i Tż znów powtarzał że pomału kompletujemy wyprawkę i juz nic nie wspomniała ze coś dorzuci
|
||
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-to przybijam piątkę za kolację
trochę mi lżej, że nie tylko ja mam takie zachciewajki![]() A teściowa może jakąś kasę wnukowi da
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też myślę o Meduzce i Magalska dawno nie pisała co u nich a mogła by podpowiedzieć coś od siebie w temacie wyprawki |
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - czasami trzeba sobie pobłażać
ale jak usłyszę, że ty dużo ważysz, to będę musiała cię jakimś batem po tyłku stłuc za takie głupoty ![]() też myślałam dzisiaj o niej... mam nadzieję, że wszystko OK - pewnie się tam nudzi biedaczka |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - z tym, że ja odwrotnie bo mówię Izetce, że przecież ciężarnej się należy coś od życia
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-to dobrze, że sprostowałaś bo myślałam podobnie jak Prad
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2037 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też się cały czas smaruję tą emulsją Kosmetyki bebydream mają bardzo dobrą opinię na blogu Sroczki i też mam zamiar je stosować dla dziecka Cytat:
Widziałam w papierowej gazetce. Ale znalazłam i na stronie http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=MKdDPl str. 14 w dolnym lewym rogu Interes tak sobie... ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Małgoś wczoraj pokazałam twoje zdjęcie mężowi i nie chciał uwierzyć, że ty masz termin porodu za 2 dni, zawzięcie twierdził, że wyglądasz na 7 miesiąc
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-01-28 o 20:58 |
||||
|
|
|
#2038 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44853434]
też cały czas myślę co będziemy używać po porodzie. Tak fajnie jest bez gumki,ale jednocześnie panicznie boję się zajść w kolejną ciążę od razu. Tabletek nigdy nie używałam, ale chyba się zdecyduje na nie, chociaż na jakiś czas po porodzie A i powiedziała mi miłą rzecz. Że mam bardzo ładny brzuszek, bez zbędnego tłuszczu [/QUOTE]Witaj w klubie tez nigdy nie brałam tabsów, a gumek też nie lubimy dlatego ich nie używam, bo przez nie o mało co w ciążę bym zaszła ![]() A powód do kłótni niesamowity ![]() Cytat:
Gorzej jak nie urodzisz to reklamacje bedziesz składała.... siet ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:06 |
|||
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - ja czytałam, że można i lekarze takie przepisują, ale jak jest na 100% to nie wiem...
Izetko - ja myślę, że można sobie na przyjemności pozwolić jak najbardziej tym bardziej ty - a co do twoich kg to nie możesz narzekać bo nie masz na co - o to mi chodziło, masz pozwolenie tyć ![]() no to nie dość, że nie umiem liczyć to jeszcze do tego nie potrafię ubrać swoich myśli w słowa hahah Ewelika - o jak miło przyjemnie słyszeć takie komplementy ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Fiona - jak nie urodzę do jutra, to wiem gdzie cię znaleźć na wizażu hahaha |
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

pomóżcie...

no to zamiast bomby witaminowej wyszła bomba kaloryczna opruszona czekoladą
ale nie żałuję bo czuję się tak błogo jak po dobrych przytulankach z tż 
a w ogóle jak tam Twój interes idzie? tak sobie przypomniałam o nim
dla męża