|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Justii - pytałam o te drożdżowe coś co piekłaś... co to takiego? i czemu nie chcesz mi powiedzieć jaką elektroniczną nianię zakupiłaś hahah?
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może Ty już urodziłaś tylko nie zauważyłaś ![]() Cytat:
Widzisz nie byłaś i tym bardziej nie jesteś już słoniątkiem |
||
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ten czas leci Wy już 20,23 tc o matko
![]() Justii zaraz się okaże, że nie masz co zrzucić po ciąży skoro nawet brzucha już nie masz
|
|
|
|
#2074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponad 8 lat pobytu a co do Darii jeszcze się zastanawiamy. Cytat:
A ja? Cały styczeń mordegi (zdarzały się dni kiedy nie dałam rady) i ani kilo w dół nic a nic. Centymetry trochę spadły bo w spodnie się zamieściłem ale i tak złapał mnie dół i ta kłótnia z mężem i obzarlam się jak swinia. Zresztą ja nie wiem czemu ale jak jest zima to za cholerę schudnąć nie mogę przychodzi wiosna i leci a zimą to mogłabym się zes....ć za przeproszeniem i nic to nie da.
|
|
#2075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a przepis mam z tego bloga, Ja zamiast posypać cukrem pudrem zrobiłam z kruszonka i bez powideł bo ich nie lubię. http://www.mojewypieki.com/przepis/buchty-z-powidlamiA nianię mamy: MAXCOM BM 10 NIANIA ELEKTRONICZNA ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() W zimę zawsze się tyje bo człowiek nie ma tyle ruchu. ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - dzięki za odp
zadowolona z niani? dobrze odbiera? fajnie wygląda ta bułeczka drożdżowa, a ja dziś chce zrobić mężowi racuchy z jabłkami Fikusek - no tak, 8 lat to sporo, choć ak sobie myślę, to mi mija za kilka miesięcy 7 w IE, a jeszcze byłam na Cyprze rok, potem troszkę w UK... ale czas leci a co do odchudzania, to powoli czasami niestety waga staje, ale jak cm idą w dół to ważniejsze ![]() Pradip- myślę, że taki "maleńki" szczegół jak poród bym zauważyła hahaha |
|
|
|
#2077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sama piszesz przyjdzie wiosna to zrzucisz a i tak cm są ważniejsze niż kg Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów temat pyszności to podrzućcie fajny pomysł na walentynkowe jedzonko |
|||
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip -może jakąś fajną sałatkę, do tego winko... ups... tzn soczek
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Właśnie się dowiedziałam, że gdybym mieszkała w PL to jakbym miała rodzić to byłabym pod opieką ze szczególną troską ![]() Teściowa rozmawiała z jakiś ordynatorem tego szpitala, gdzie pracuje i powiedziała, że czeka na narodziny wnuka - ordynator od razu pytał czy coś trzeba i do jakiego szpitala ma dzwonić hahaha no ale jego znajomości do Dublina niestety nie sięgają
|
|
|
|
#2079 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ten zestaw bardzo fajny, chyba i ja się na niego zdecyduję... Ja musiałam, ale wiem że w niektórych przychodniach nie trzeba. Cytat:
My dziś zaczęliśmy 30 tydzień Dziewczyny tak się zastanawiam napisać do Meduzki jak się czuję? Czy lepiej na razie nie zawracać jej głowy? |
||||
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale byś miała chody ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44871422]Ja miałam 75g Ja kupowałam w torebkach. A ten zestaw bardzo fajny, chyba i ja się na niego zdecyduję... My dziś zaczęliśmy 30 tydzień Dziewczyny tak się zastanawiam napisać do Meduzki jak się czuję? Czy lepiej na razie nie zawracać jej głowy?[/QUOTE] Zestaw zamówiłam niestety o glukozie finalnie zapomniałam za kolejny tydzień (niedługo będziesz torbę pakować Miałam się Ciebie zapytać czy Meduzka nic się nie odzywała... |
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - myślę, że możesz do niej napisać... pozdrów ją od nas. Jak nie będzie chciała, to nie odpisze.
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś Ty to byś miała znajomości widzisz
ewelika ja też uważam, że można napisać i pozdrów ją tam od nas
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Ewelika-napisz napisz
i tez przyłączam się do pozdrowieńPradip- ja będę wybierała biustonosze i wszytskie takie gadżety z tej hurtowni http://www.ehurt.js.com.pl/c/85/biustonosze.html ![]() Justiiale mi smaka tymi bułami narobiłaś a ostatnio myślałam na zrobieniu drożdżówek samodzielnie i chyba spróbuję z tej stronki coś zrobic Małgoś- miałabyś full wypas w szpitalu to przyjeżdżaj na poród do Polski z uporem Twojego synka chyba zdążysz
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
No skakaliby koło mnie, pewnie włącznie z dyrektorem szpitala hahaha
Izetka - super te staniczki szkoda że tutaj takich nie ma
|
|
|
|
#2085 |
|
Konto usunięte
|
już napisałam
odpisała mi, że wszystko jest ok, wyniki w normie i za 2dni wychodzi. Dziękuje też za pozdrowienia
|
|
|
|
#2086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro cm idą w dół to nie jest tak źle. Przyjdzie wiosna więcej czasu na dworzu będziesz spędzała z dziewczynami, spacerki i te sprawy to szybciej zrzucisz. Z innej beczki. Nadia od kiedy rusza do przedszkola? Cytat:
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44871422] Dziewczyny tak się zastanawiam napisać do Meduzki jak się czuję? Czy lepiej na razie nie zawracać jej głowy?[/QUOTE] Napisz ciekawe co u niej ![]() Jeszcze 2 miesiące i możesz urodzić, o kurcze. Jak wyprawka? |
|||
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Ewelika-to dobrze, że u Niej ok
niech szybko wychodziFionka-a dla mnie ostatnie romantyczne walentynki to chyba były jak sie zaręczaliśmy i już nie powtórzył mi się tak wspaniały wieczór i pewnie się nie powtórzy dlatego do 14 lutego podchodzę bez iwększych emocji![]() Dziewczyny jak to jest z Waszymi brzuchami??? bo ja od dwóch dni mam mega napiętą skórę...i czuje jakby chciał mi wybuchnac taki napór czuje od środka jakby chciał rosnąc a jakby nie miał miejsca....
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
To super, że u Meduzki wszystko OK
bardzo się cieszęFiona - pewnie przynajmniej tydzień po terminie wyznaczą mi w razie czego termin na wywoływanie, ale oczywiście najwcześniej na 2 tyg po upływie terminu - wczoraj powiedziałam tż-towi, że jeśli mam czekać jeszcze 2 tyg to niech mnie zastrzeli ... fizycznie czuje się bardzo dobrze (oprócz uczucia jakby ktoś miażdżył mi żołądek w nocy), tylko psychicznie nie daję rady - choć to głupie, ale łapię doły bez powodu, zamiast cieszyć się dobrym samopoczuciem - ale to silniejsze ode mnie. Przez całą ciążę nie miałam wahań nastrojów to teraz nadrabiam ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Izetko - ja też pamiętam miałam takie uczucie, jakby skóry było za mało... i to było gdzieś koło 22-tego tygodnia, może troszkę później... wydaje mi się, że to zupełnie normalne... |
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dzisiaj padam praca dała mi w kość ale do 19 na szczęście. Chyba jednak pójdę na to L4 bo coraz bardziej się męczę.
A co do zabezpieczenia ja brałam około 5 lat tabletki idealnie gin mi je dobrał. A przez 8 lat się nie zabezpieczaliśmy tzn tylko seks przerywany i udało nam się ;-) heee heee. Małgos a ty jeszcze w dwupaku ? ;-) Mój TŻ dzisiaj przyszykował mi kolację z deserem ;-) hyyy jestem ciekawa co wykombinował. Lecę szykować sibo zaraz do domku.
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-mam nadzieję, ze synek szybciej się sam zdecyduje bo ileż Ty w tej ciąży będziesz chodziła
musiałabyś zcekac do 43 tygodnia na wywołanie???to długo jak dla mnie
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko - w sumie tak... ale dokładniej to będzie 42t 0d (czyli w sumie 43tc) 2 tyg po terminie... ale do tego czasu będą musieli mnie za hibernować
ja zaczęłam 10-ty miesiąc kalendarzowy mojej ciąży
|
|
|
|
#2092 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44872984]już napisałam odpisała mi, że wszystko jest ok, wyniki w normie i za 2dni wychodzi. Dziękuje też za pozdrowienia [/QUOTE]no to dobrze Wpadaj do mnie mąż pewnie będzie siedział w piwnicy to chociaż my sobie podogadzamy Choć ja też nie przywiązuję większej wagi do tego dnia. Nie robimy sobie prezentów tylko zazwyczaj właśnie jakiś pyszny deserek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiem Ci że masz nerwy ze stali żeby tyle lat bez zabezpieczenia jechać. Ale Cię mąż rozpieszcza smacznego
|
||||
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - jak tak dalej pójdzie to pójdę za radą mojej położnej... najpierw walnę sobie lampkę szampana, potem wejdę na górę - w sumie górki mam nie daleko, a potem zaciągnę męża do sypialni i nie wypuszczę dopóki nie zacznę rodzić (choć jego zmuszać do takich spraw nie trzeba) hahah
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- powiem wam, że ja praktycznie nie smarowałam brzucha i rozstępów na razie nie mam, aż dziwne... jeszcze całkiem na początku od czasu do czasu mi się zdarzyło, ale potem to zero systematyczności, może 1 na tydzień ... fakt, jeszcze nie urodziłam, więc może coś mi wyjść, ale i tak nie jest źle |
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Pradip- ja je będę mogła kupic max do 50 zł pewnie
![]() Małgoś -ja do tej pory tez raczej nie smarowałam...ale jak zaczęła się ta skóra napinac to się pytluje (chociaż nie lubię)...pamiętam jaki zorany brzuch miała moja mama więc boję się jak nie wiem tych rozstepów
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malgos - strasznie długo każą czekać do wywołania porodu, współczuję bo sama się męczyłam na koniec, ale dasz radę
nieprzespane noce wszystko CI wynagrodzą Izetka - bułki przepyszne, warto zrobić , a jeszcze z nutellą, Ja niestety jem na sucho, ale i tak pyszne , tylko Ja zrobiłam z kruszonką i są lepsze niż z cukrem pudrem Kurde jakie piękne te staniczki ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
8 lat bez zabezpieczania to nie dla mnie, chyba bym osiwiała, a Tż by mnie utłukł bo pewnie miałabym co miesiąc urojoną ciąże ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- http://www.ehurt.js.com.pl/p/11138/biustonosz-mm35.html |
||
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Justii- większośc z nich jest tylko na fiszbinie
http://www.ehurt.js.com.pl/p/8883/banana-split-bra.html to taki właśnie mięciutki bez fiszbin ![]() a właśnie jak z Twoim rozmiarem piersi???zmienił się??? bo chyba jak laktacja się przystosuje do dziecka to trochę spada z wielkości???
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - miałam cię pytać w czym śpisz? tzn chodzi o stanik - mi znajoma poleciła stanik sportowy do snu
a jednak wygoda wygrała w przypadku staników ![]() takie bułeczki z nutellą, toż to profanacja - bleee, ja to jestem dziwna, bo nie lubię nutelli ![]() tż-cik wrócił z pracy z kwiatami dla mnie chciał mi poprawić humor - aż się dziwię, że wpadł na ten pomysł on raczej z tych "niedomyślnych"... a najlepsze powiedział, że to z okazji narodzin naszego synka bo to wydarzy się dziś lub jutro hahahdziewczyny zrobiłam tyle ciasta na racuchy, że wykarmiłabym cały nasz wątek - zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Papryczka - też podziwiam za tyle lat bez zabezpieczenia ... nie dla moich nerwów
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś -kochany mężuś
haha
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci dobrze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - kochana.... spokojnie dam radę was wykarmić
a muszę powiedzieć, że wyszły pyszne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

, a jutro lekarza. Położna zachwycona Marcelkiem i pytała jakim cudem nie mam brzucha, skoro jestem niecałe 2 tyg po zabiegu.

za kolejny tydzień (niedługo będziesz torbę pakować