|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Meneq, pytalas o TZ...
Wrocil z pracy o 15:30, zmeczony (normalne, rozumiem, wstaje ok 5:30). Kuba spal, a TZ polozyl sie obok niego na chwile czym oczywiscie go obudzil :/ Pobawil sie troche z nim, pogadal i sru do kompa na 1,5h... Potem stwierdzil, ze szkoda czasu, woli sie z nami pobawic, wiec przyszedl do nas na podloge (ja zajmowalam sie Kubusiem caly czas jak wrocil). 5 min zabawy i kimnal na macie z puzzli... I tak spal do 21 :/ 3h ponad... Ja malego wykapalam, nakarmilam, uspalam, a ten dalej spal. W koncu sie obudzil zdziwiony, ani me ani be i na lozko sie przeniosl do spania. Kuba obudzil sie po 30min,a ten nic... Obudzilam go, zeby sie W KONCU zajal dzieckiem to pretensje ma, bo JEMU SIE CHCE SPAC!! Nosz k..... A mi to nie????? Jeszcze przeziebiona jestem, moze nie umieram jak on ostatnio, ale jednak chrype jak rasowy zul mam, kaszel mnie dusi, z nosa leci, ale przeciez on zmeczony.... Gdyby jeszcze Kuba dal odpoczac - nie ma szans, teraz beda figle do polnocy... To sie wygadalam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-01-30 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajna ? http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...zip-mini-skirt
![]() |
#1503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwone i wyczuwalne ![]() Cytat:
![]() U nas to czerwone krostki sa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
to teraz strzel mu z plaskacza i będzie Ci lepiej
![]() za każdym razem, jak czytam tu o takich akcjach, to utwierdzam się w przekonaniu, że faceci to jednak zupełnie inna rasa, oni chyba mają tylko o jeden zwój mózgowy więcej od kury ![]() Cytat:
![]() ten suwak zapewnia bardzo dobry dostęp do miejsc strategicznych ![]()
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój też mnie dziś wnerwił bo wrócił z nocy położył się spać( no wiadomo) i oczywiście jak ja Piotra uspałam to mu się sikać zachciało. no i powiedzcie mi jak można podczas jednego wyjścia do kibla, trzasnąć drzwiami 4 (! ![]() ![]() Oczywiście rozumiem, że on noc musi odespać, sama kiedyś na nocki pracowałam to wiem jak to katorga, ale chyba obsługi drzwi, po prawie 30 latach na świecie można się nauczyć ![]()
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Dzis tylko na szybko Was przelece, nie pocytuje, nie poodpowiadam, bo spac mi sie chce jak jasny pieron ale musze byc na bieżąco ![]() Prośba: jak jeszcze raz przyjdzie mo do głowy chwalic sie przespaną nocą to stuknijcie mnie w czółko- jednorazowy wybryk sie dzieciowi przytrafił ![]() ![]() ![]() ![]() no to bieore sie za czytanie i mam nadzieje, ze jutro juz normalnie wróce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Ellmi, gdyby to cos dalo, to i nokaut bym mu zafundowala :P
Tekst Twojego TZ powala ![]() insolito, mi sie nie podoba, pewnie przez te zamki po bokach... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na drzwiach od łazienki wisi taki przybornik na pierdóły i jak się zbyt gwałtownie otworzy, to uderza o nie i co??????? za każdym razem jak w nocy wchodzi do łązienki, to ten przybornik wali o drzwi ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
nie pocytuję, dzisiaj 22 osoby na bieganiu, dyszkę machnęłam, padam na pysk, idę spać, kocham Was
![]() ![]() buziaki!
#1510 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam ogóra kiszonego na to dwie krówki i szklanka coli,mogę iść spać
![]() Padam na pysk dzisiaj. Dobranoc laski.
#1511 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o tej porze? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem ![]() ![]() ![]() co się stało? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44895664] Dorka też brudas, ale to dlatego, że ona CIĄGLE coś memla w paszczy, teraz do tego ma mega katar i zwyczajnie - musiałaby być cały czas myta ![]() ![]() Jak odciągasz ten mega katar? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny które mają odciągacz KATAREK. Czy działo Wam się coś dziwnego z odkurzaczem?? Mój się jakby zaczyna psuć od tego ![]() Ostatnio byłam 3 dni u moich rodziców i wzięłam ze sobą odciągacz. I z ich odkurzaczem to samo się stało ... sam się wyłączył i nie chciał się włączyć. Dopiero na drugi dzień.... ![]() ![]() ![]() ![]() tu np pisze http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,7...odkurzacz.html obawiam się że mi się spalił odkurzacz ![]() ![]() i jeszcze pytanie. Jak czyścicie dzieciaczkom uszy??? Czy któraś czyści patyczkami?? Lekarka mi powiedziała że ABSOLUTNIE nie można patyczkami.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-01-30 o 21:23 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do uszów, to ja czyszczę/suszę patyczkami z tym ogranicznikiem, ale tylko na zewnatrz małżowinę, a tam do środka nie dziubię, bo się boję, że się szarpnie i mu zrobię krzywdę
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Ja tak, jak ELLMI - patyczkami, ale tylko malzowine, glebiej nic nie wciskam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ws. katarka - nic się nie dzieje ws. odkurzacza - u mnie w domu tak się dzialo że jak wyłączyłam odkurzacz na chwile i chciałam włączyć to nie włączył sie s☠☠☠☠iel, dopiero za dłuższy czas ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Meteor się nazywał taki mały zgrabny zielony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Mi lekarka kazała kupić to do czyszczenia uszu
http://apteka.sc/higiena-uszu/3298-v...enia-uszu.html psikać raz w tyg i podobno brud sam wychodzi
#1516 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też na przewijaku zmieniam chociaż ostatnio mi ucieka gargulec albo się obraca. Jak siku to kit ale przy kupie to już inns sprawa ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
Silver ja myje myjką podczas kąpieli.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1521 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a uczy myję myjką w kąpieli a patyczkami na zewnątrz ![]()
![]() |
#1522 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pieluchomajtek - tak, to byłoby cudowne wyjście w obecnym momencie, tylko szkoda, że ich cena jest taka sama, jak normalnych pampersów, ale sztuk o 20 mniej ![]() Cytat:
![]() Mycie buzi i obcinanie paznokci, to też jak jej zaleci, ale najczęściej na raty, albo jak się czymś zajmie (przy myciu np. ogląda się w lustrze) Pampersy to samo, czasem na klęcząco, czasem na czworaka ![]() Pola się uspokaja tylko jak widzi, jak zakładamy to już inna bajka ![]() ![]() Cytat:
Pola śpi od 20.30 ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-01-30 o 21:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
na tvp kultura leci wlasnie film plac zbawiciela.. Ktoras o niego ost pytala... Ide ogladac, jutro napisze co u nas.... Powiem tylko ze nie ciekawie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |||||||
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44883943]
pewnie reh. proszę - nie dzwoń do końca tygodnia bo w Kambodży jest ![]() http://www.matyja-gabinet.com.pl pani Iwona Dranka W katowicach na 1000leciu przyjmuje ![]() ![]() Neurolożka prywatnie w Siemcach, z dnia na dzień przyjęła, ale fuksem, z reguły tydzień się czeka: Ewa Głuszkiewicz http://www.pkt.pl/głuszkiewicz-ewa-l...a/2705991/5-1/ znasz siemce troszkę? bo nie wiem czy ci tłumaczyć dojazd, bo jest banalny a gps nas prowadził głupio autobusem też mogę wytłumaczyć SI - mogę reh. w czwartek spytać, pewnie ktoś z tego ośrodka prywatnie przyjmuje [/QUOTE] Dzięki!! Jesteś nieoceniona. Dam radę z dojazdem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44895664]Fewciu, no to strasznie się cieszę ![]() Dorka też brudas, ale to dlatego, że ona CIĄGLE coś memla w paszczy, teraz do tego ma mega katar i zwyczajnie - musiałaby być cały czas myta ![]() ![]() Oooo u nas też brudasek! My mamy piece ![]() ![]() I serdecznie dziękuję każdemu, kto ma do mnie pretensje, że Oli z brudnymi rękami chodzi. (babcia, teście ![]() ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ja tylko na momentos bo padam po dzisiejszym ciężkim dniu, znowu miałam domowe przedszkole w chałupie :P Z tego co zauważyłam Hope: blanka tez ma uczulenie na białko kurze. Kiedyś jej dałam jajecznice z jednego jaja i po tym miała oczy spuchnięte i pokrzywke na plecach . Co do szczepionek to pielęgniarka odradziła na razie szczepienie i mamy jakieś zaśw. od alergologa załatwić że uczulona. I moja córka też flejtuch i buntownik przy myciu i wycieraniu ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Rozeznanie
|
W ogóle to hje, dzięki
![]() ![]() ![]() I jak miło. Tż rano pojechał do pracy tramwajem, bo mu auto nie odpaliło. Przyjechał po niej po auto, bo jechał do następnej pracy z której wraca koło 24 więc musi je mieć. Sąsiad miał mu pomóc, no i ni cholery nie wiem, czy dojechał, bo nie odbiera moich telefonów od 18. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Yellow, bo matka to inny gatunek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.