|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
marsi, próbowałam wysłać Ci PW, ale masz zawaloną skrzynkę, musisz coś pokasować
![]() czołem moje dziecko nie miało porannej drzemki i teraz śpi już prawie 2 h a wczoraj przeżyłyśmy chwilę grozy, bo spadłyśmy razem ze schodów ![]() ja jestem potłuczona, na szczęście Julka mi nie wypadła, bo jedyne o czym myślałam, to zeby jej nie puścić z rąk... nie chce myśleć co by było...
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mogłaś mi najpierw na maila odpisać? ![]() kurcze dobrze ze nic się nie stało, ja mam za sobą podobną historię tyle,że leos złapałam bo wyleciał mi z rąk |
|
|
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widziałam, ze teraz tu urzędujesz, to chciałam tutaj
|
|
|
#1594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EWCIU - wszystkiego najlepszego ksiezniczko!!!! Cytat:
a na dokladke powiem ze wiatr wieje z predkoscia 300 pierdyliardow km na sekunde ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywacie mydelek do mycia raczek? jesli tak to jakich? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() uwierz - nie chcesz zimy u nas dzis zaspy ponad samochod, nawialo przez 4 godziny ![]() Cytat:
no ale my po sasiedzku to i pogoda identyko ![]() Cytat:
o boziu!!! u nas -12, w necie pisza ze odczuwalna -22 ![]() wg mnie -122, nie znaja sie Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czesc
Wpadam na sekundę bo poniewaz robie tort ....... no i rybka, tam są surowe jajka??? W waszych tez były? nie wiem, czy jako karmiaca mam ryzykowac? moge zjesc (rzecz jasna najpier musi wyjsc )W ogole to wczoraj i przedwczoraj nadrabiałam, a jedyne co zapamietałam to to, że Szklanka ma podobną córę do mojej....tylko nie pamietam do jakiego zachowania to sie tyczyło
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-01-31 o 16:41 |
|
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne wy całe szczęście że nic poważnego się nie stało Cytat:
|
||
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
omatko cała dobrze, że nic się wam nie stło!!!
![]() pamiętam jak marsi pisała, jak Leoś miał ze 2 miesiące, jak jej spadł.... Ostatnio mój małż się potknął o jakąś zabawkę bąbla jak pierd...... to się regały zatrzęsły, a żuczka miał na rękach, mówi, że wszystko robił, żeby tylko na młodego nie upaść..... Marsi, pustki bo weekend
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze CALA dobrze, ze wszystko ok z Wami!
INSOLITO, pytalas ile Kuba spi w dzien. 2 razy po 40min lub po godzinie, takze wydaje mi sie, ze to nie duzo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie dziś cały dzień ale nie mam na nic czasu znów buuuuudopiero jak Daria zaśnie to będę nadrabiać
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Kubus nie plakal dzis przy kapaniu
ale tu cisza... ![]() hop hop, jest tu kto????????? oo, nawet na Interii pisza o moich okolicach ![]() ps. uwierzcie ze te zdjecia to i tak sa mega lajtowe miejscami jest o wieeeeele gorzej :/http://raportdrogowy.interia.pl/news...ac,nId,1098297 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-01-31 o 19:24 |
|
|
|
#1603 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kochane takiego telefonu ze żłobka bałam się najbardziej. W przeciągu 40 min dostałam trzy telefony. Pierwszy : stan podgorączkowy - 37.5, drugi 38,3 st, trzeci 39,2st.
Siedziałam w pociągu jak na szpilkach, a ten maszynista tak wolno jechał Jak wpadłam do żłobka, to już trwał bal, ale Blanki na nim nie było Poszła na górę, a Ona leżała wtulona w ciocię, ledwo na oczka patrzyła Aż mi się łzy w oczach zakręciły Tak się cieszyłam, że zdążę na bal, że posiedzę z Malutką troszkę, a Ona biedna taka gorączka Schodziłyśmy na dół, zobaczyła, że dzieci tańczą, to też zaczęła mi na rękach tańczyć Weszłyśmy na chwilkę, bo ciocie chciały zdjęcia Jej zrobić, żeby miała pamiątkę. Wróciłam do domu, podałam nurofen, gorączka szybko przeszła, nie wróciła jak na razie. Żadnych objawów innych nie ma, więc albo zęby albo trzydniówka ![]() Chciałabyś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję, będę pamiętać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam nie czuję się chudziną. Wkurza mnie mój brzuch Fajnie, że mamy takich tżtów Wsiadłam, ale jechałam do domu mnóstwo czasu... ![]() Co się dzieje w domu? |
|||||
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale mi powiedziala, że najwcześniej mam przyjśc pod koniec lutego.... ![]() Przynajmniej Kubulencjusz może na sankach smigać ;P ale ja tam zimy nie zazdroszczę byłam dzis na sushi ![]() I kupiłam jej parę rzeczy w Zarze na przecenie...
|
|
#1605 | ||||
|
Zadomowienie
|
Co taka cisza ? Internety Wam pomroziło czy jak
Ewcia, 100 lat i dużo uśmiechu Chyba jednak średnio mi się kalkuluje ta podróż Ale kiedyś i tak Cię nawiedzę Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44905043] My po lekarzu, osłuchowo i gardło ok, więc wapno, witamina c i takie tam. I to chyba na moje oko zębowe jednak katarzysko. [/QUOTE] Uff... niech katarzysko szybko przechodzi ![]() Cytat:
Cytat:
O jej, dobrze, że nic się małej nie stało ![]() Cytat:
A może właśnie za mało śpi w dzień ? Piotrek jak był młodszy to jeśli nie odespał swojego w dzień to noc też była z głowy . Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej A dzięki za opinie dot kiecy
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Ty się w ogóle podziewasz? ![]() Cytat:
Ja nie używam mydełek, myję wodą ciepłą tylko. |
||
|
|
|
#1607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak z tż? Cytat:
Cytat:
zdrówka ![]() Kubuś wykąpany, śpi, ja oglądam Matrixa, tż nie ma, imprezuje :/słodkiego mi się chce a mam tylko biszkopty, tak nisko nie upadnę
|
|||
|
|
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
wiecie cooooooooooooooooooo????? ????????????????????????? ??????? weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! uwielbiam piątek wieczór ![]() ale że ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawa jestem, jak się czuje i czy była jakaś widownia, ale pewnie dalej napiszesz, więc nadrabiam
|
|
#1609 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ewciu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dot. odkurzacza i uszek ![]() Nam się zepsuł odkurzacz na dobre. Nie włączył się dziś.... musiał się spalić przez ten KATAREK ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
straszne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
buzi, buzi dla Ewci
no to o to pare masz mniej do zrzucenia ![]() a co do szczepienia, to ja też nie poszłam od razu po skończonym roczku, choć w przychodni pielęgniarki mi tak zapisały Cytat:
ja też już zaliczyłam z Filipem wywrotkę na schodach, ale na tyłku zjechałam, więc nie było najgorzej Cytat:
![]() dobrze, że gorączka spadła, ale wyobrażam sobie jak się musiałąś denerwować Cytat:
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fewciu - zdrowka dla Blanki! |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz zamiar zrzucać?? pokażę ale musze cyknąć foto bo nie ze strony kupowałam, tylko w sklepie a online tego nie ma ![]() no nie wiem... juz kiedys mi tak samo mówiła...
|
|
#1613 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam, było absolutnie rewelacyjnie
chcę jeszcze!Blaneczko Fewciowa, zdrowiej! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeestem. 1:0 dla mnie, jedno zaliczenie na 4.5 - z głowy
W niedzielę jeszcze jedno, no a potem cała sesyja ![]() Zaraz nadrobię, mignęło mi tylko że Bokeh buszowała w Zarze - poka poka:P |
|
|
|
#1615 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola też Cytat:
Jak wstaje do pracy, to nawet lampki nocnej nie zaświeca, tylko telefonem sobie świeci po szafkach Cytat:
![]() Oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! Cytat:
![]() Yep Cytat:
Jak dwie drzemki, to max po 40 minut, jak jedna to do 1,5h, chyba że przed południem, to 2h Cała, dobrze, że nic poważnego Wam się nie stało ![]() Ewcia, sto lat i daj mamie pospać! Pisałam Wam o Tymku z grudniowego wątku i na razie zeszła mu opuchlizna z oczu ( ), widzi już i ogólnie odzyskał humor
|
||||||
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁAŁ! U nas NIGDY tak się nie zdarzyło Jejku mam nadzieję że gorączka już nie wróci. Bidulka mała.Buziaczek od cioci
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
Ewciu sto lat!!
Cala-chwila grozy ale dobrze, że wybrnelyscie. Twoja Julka coraz bardziej do Ciebie podobna ![]() Fewciu ale przykro, ze akurat dzis tak Blanke zmoglo... zdrowka ![]() Marsi a mogę wiedzieć jakie mieliscie doswiadczenia ze szczepieniem przy Samuelu? Zjadlam kebaba, pije somersby i odlatuje powoli, cos mnie wypompowal ten dzien. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
#1619 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas taka gorączka na zęby była, szły 3 naraz i trwała 5 dni Buziaki dla Blanusi Co to za ciele mele w tej Twojej byłej pracy Toć taki zwrot to nawet ja rozumiem Mam nadziję, że to już ostatni raz Ci nerwy zszargały Cytat:
Zjadł połowę tego co ja bym zjadła więc jak na niego o super ![]() Poka zakupy ![]() I ja znaczy, że Piotrek nie baba ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Też bym zjadła, ale ni mam ![]() Mój Tż tez taki najgorszy nie jest. Rano jak wychodzi do pracy to cichaczem, że nic nie słyszymy I zawsze rano jak jest w domy( nawet jak na noc na 12 godz do roboty idzie) to bierze małego o której by nie wstał i zajmuję się nim , a ja śpię czasami do 10-11 No i zakupy nam robi Ale ma też wady nie to co TżFewci i TżLady
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
no jasne, że mam zamiar, już po porodzie od razu miałam i jakoś mi tak zeszło rok
a tak na serio, to muszę, bo źle się czuję, tylko za cholerę jasną nie mogę się zmobilizować teraz już któryś raz z kolei postanawiam sobie, że nie jem słodyczy (od jutra ), no ale poza tym trzeba coś jeszcze robić;jeden jedyny raz się tak zmobilizowałam i trzymałam dietę, wszyscy byli w szoku, że się tak zawzięłam; schudłam 10kg i było mi super, tylko dieta dupna była (dukana), zaczęły mi się sypać włosy i paznokcie, olałam i wszystko wróciło ![]() także ten tego poszukuję cudownego sposobu ![]() ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

to o której on idzie spać na noc?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

całe szczęście że nic poważnego się nie stało 

wsiadłaś w końcu???

), widzi już i ogólnie odzyskał humor