|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Taaa, okłamuję się
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
delightful, żelatyna z mlekiem żeby takie plasterki wyciągające zaskórniki zrobić
|
|
|
|
#1983 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż rozumiem Cię, ja też szukałabym 101 teorii na to, co on tam z nią robił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie lepiej zainwestować w jakiś tonik z kwasami?
|
||||||
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie? Przecież wyciągnięcie CZĘŚCI czopa ropnego zbytnio sytuacji nie zmienia...
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby taki wielki nie, ale błądzę jak dziecko we mgle. Poczekam na błotko od Wróbelka.
|
|
|
|
#1986 |
|
Nindżopesz
|
Uśmiechnięte
Medzik, Ty walczyłaś z odchudzaniem ud, prawda? Wynalazłaś jakiś przełomowy sposób, jakieś specjalne ćwiczenia, masaże, coś? |
|
|
|
#1987 |
|
Spaceroholiczka
|
Kascysko, mogę nałożyć tonik salicylowy mając zmiany na twarzy, w tym jedną sączącą się? Chyba nie bardzo, prawda?
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Aaach, jutro egzamin, ale łóżko takie miękkie, caly sezon South Parka ściągnięty, szafa tak pięknie stoi... To nie będzie zbyt produktywna niedziela.
![]() Używała któraś? Bo wygląda ciekawie .https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...z-awokado.html
|
#1989 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Popełniłam właśnie zamówienie na swoje pierwsze lakiery China Glaze. Ot, prezent dla siebie samej na 18-tkę. Problem w tym, że urodziny dopiero w marcu... |
|
|
|
|
#1990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znam się, ale... tani, pojemność ± standardowa, nie na parafinie.. skąd to wytrzasnęłaś?
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram się ![]() Przebij nas !Cytat:
będę trzymać kciuki Ja obecnie czekam na wyniki z ostatniego egzaminu, miały być wczoraj i .upa ![]() Cytat:
![]() Kupiłam w Biedronce te Biovaxy w saszetkach po 1,99, może się skuszę na jakiś pełnowymiarowy jak potestuję ![]() Do chciejstw jeszcze TO mi dołączyło
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Zmotywujcie mnie jakoś! Od jakiegoś czasu zaczęłam jeść słodycze i nie ćwiczę, przez co oponka na brzuchu powróciła.. Ale teraz mam ferie, więc zamierzam dużoo ćwiczyć ![]() A w temacie, umyłam włosy, nałożyłam na 10 min pod czepek scandica la strada, a później wysuszyłam na prosto
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Wolnosci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cholera, nie byłam dawno na zakupach, a jak już to moje zakupy internetowe ostatnio były z cyklu "umrę bez tego" i wydawałam kasę bez opamiętania .Mam ochotę na Vanille Noire Yves Rocher - ponoć podobny do Hypnotic Poison Diora, a nie chce mi się tyle kasy wydawać. Miała któraś? Ediza, powiesz mi coś?
|
|
#1996 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Naolejowałam włosy olejkiem z Babydream dla mam. Dzisiaj jedziemy z TŻ na urodziny jego dziadka o 15:00. Mam nadzieję, że będę miała GHD!
|
|
|
|
#1997 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez w sumie do dłuższych trochę dążę, ale gdy już osiągnę takie to będę wniebowzięta
mnie też nie kusiła, ale jak na blogu Anwen się pojawiła to jakoś tak nagle kusić mnie zaczęła na kwc pisze, że kosztuje 24zł więc w Biedrze opłaca się ją wziąć. Chyba się skuszę na nią, pojemność duża więc chyba warto jak do wtorku będzie to bierę ją![]() Cytat:
Od jakichś 2 miesięcy robię brzuszki na ławeczce skośnej klik stopami zahaczam się o ten najwyższy uchwyt, czyli robię prawie głową w dół i powiem Ci, że mięśnie ud tak przy tym pracują, że ćwicząc same brzuszki z ud spadł mi 1cm no i zrobiły się bardziej napięte, a te 'bułeczki' dość sporo zmalały
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chrzestną dla mojej siostry ciotecznej
aaa co najlepsze jej mama jest moją chrzestną ![]() Im bliżej tego całego kolokwium tym bardziej mi się nie chce czytać setny raz tego samego jutro zamierzam iść przypomnieć się w sprawie praktyk do szkoły kuzyna zapytać na którą godzinę przyjść zanieść instrukcję iii takie tam pierdoły Jeszcze dostałam @ iii już wgl żyć nie umierać
|
|
|
|
#2000 | ||
|
Nindżopesz
|
Nienawidzę tego wątku! Skusiłyście mnie na maskę błotną i jeszcze się czaję na brzozowo-nagietkowy krem Sylveco, używała któraś? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-betulina.html Potrzebuję czegoś mocno natłuszczającego, na podrażnienia i takie tam bo żel hial + oleje nie dają rady przy obecnej pogodzie.
Cytat:
Wyjedliśmy z TŻtem zapasy i będziemy się wspólnie odchudzać. Ja tak w sumie dla picu, kosmetyczne poprawki.Cytat:
Kurcze, nie mam miejsca na taki sprzęcior... Agrafka powiadasz niezbyt skuteczna na dłuższą metę? Swego czasu próbowałam coś nią zdziałać ale nie widziałam zbytnio rezultatów.
|
||
|
|
|
#2001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mogę polecić tonik z glukonolaktonem, mocznikiem i kwasem hialuronowym, najlepszy nawilżacz ever - można dodać też oleju (na dłoni). Mocno natłuszczajace, ochronne, regenerujące - masło shea.
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Normalnie mieszasz trzy pierwsze czy jakaś bardziej skomplikowana procedura? Shea być może mnie zapycha ale głowy nie dam, lepiej nie rydzykować.
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w domu ciągle jakieś słodycze są, które bardzo kuszą, dlatego mam ciężko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cóż, ja zaczęłam robić Skalpel, ale że nie mam czasu go robić często, to jeszcze się teraz pochorowałam. Za to dziś będzie 7 dzień Squat challenge, 4 dzień A6W (ciekawa jestem ile z nią wytrzymam ) i chyba zacznę robić coś z Mel B... może na nogi dla równowagi? Ja to mam taką motywację, że hej.. urojoną niemal Bo gdy szłam do liceum, wkroczyłam z najlepszą figurą w klaie. Teraz autobusy i siedzenie na tyłku, więc się tyje, a jedzenia sobie nie odmawiam. Mój Luby za to... cóż, brzuszek zauważalny - zabronił mi pozbywania się boczków, ale i tak wie, że zrobię po swojemu Fajnie to będzie kiedyś w lecie wyglądać - ja chuda i wylaszczona (może wreszcie się odważę na założenie spodenek), i taki Misiu najukochańszy mimo wszystko
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czy mocznik w proszku sprzedają normalnie w aptekach czy tylko w sklepach typu BU, ZSK? |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie 14-o dniowe wyzwanie z Chodakowską, chyba dodam to do codziennego treningu.No i muszę ograniczyć słodycze, bo poza nimi odżywiam się zdrowo ![]() To ale będziecie kontrastowi ![]() Zazdroszczę figury
|
|
#2007 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Shea mnie nie zapycha, jak jest go mniej niż 20%, ostatnio łączę je z filtrem i nie robi mi krzywdy. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
. Ja swój kupiłam na ZSK.,
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co?
Kusi mnie kupno jakieś wcierki do włosów . Zastanawiam się nad Jantarem, Redicalem i Joanną Rzepą. Orientuje się może, któraś z was czy w sprzedaży Rossmanna znajdują się papiloty? Znudziły mi się proste włosy, więc chciałabym je raz na jakiś czas zakręcić.
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wiecie czy można gdzieś w Krakowie kupić stacjonarnie Amle? |
|
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zbiorach rzecz jasna ![]() Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

A, że masz urodziny .. 

Chociaż rozumiem Cię, ja też szukałabym 101 teorii na to, co on tam z nią robił 

.

. Ja swój kupiłam na ZSK.,