Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 18:26   #3781
anusia4u
Raczkowanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Pm-ki kochane, na ile wcześniej chcecie potwierdzenie przybycia na wesele?
Miesiąc czy więcej?

Ja chciałam dwa miesiące, ale nie wiem czy tak wypada... ?
ja mam właśnie 2 m-ce
niby wcześnie, ale jednak muszę ustalić wcześniej kto potrzebuje noclegu itp., i zawsze mam dodatkowy czas na telefony do śpiochów, którzy nie dadzą znać w terminie czy w ogóle będą :P
no i odpowiednio wcześniej muszę znać konkretną liczbę gości z danymi bo chcę zamówić winiteki, a na nie też trzeba troszkę poczekać..
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:29   #3782
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość

Ysia jak dla mnie za mocny ten makijaż jak dla PM, ale ja generalnie lubię takie co są bardzo delikatne, takie moje zboczenie
aprat splyca kolory bardzo, i nie kazdemu dobrze jest w delikatnym makijazu. Np mnie jest dobrze w mocnym i ciemnym, a bez wygladam jak 15sto latka bez wyrazu.

Swiat Katarzyny - super ten makeup!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:29   #3783
KasiaK_080290
Zadomowienie

swiat_katarzyny co jeden to lepszy wyglądasz jak 1 000 000$

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:30   #3784
Anesthesia
Wtajemniczenie

Widzę, że macie podobne zdanie co do bukietów jak i ja, szczególnie Świat Katarzyny Ja swojego bukietu nigdzie nie zostawię, bo nie mam ślubu kościelnego, więc świadkowe będą bez bukietów, a mnie zostanie trochę kasy w kieszeni :P
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:38   #3785
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

swiat_katarzyny makijaż jak z Harper Bazaar

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Dzięki Kochana, a Twój makijaż jest powalający!!!!!

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość

Dziewczyny, myślicie, że to będzie w porządku, jak rozdamy zaproszenia na ślub w czasie imprezy urodzinowej siostry TŻ i jego mamy (obie mają w lutym, w odstępie tygodnia i robią wspólną rodzinną posiadówkę) - będą ciotki i kuzynostwo TŻ, z którymi ciężko się spotkać bo prawie każdy ma zmianową pracę i zgranie się w jednym terminie graniczy z cudem. Ogólnie wychodzę z założenia, że to ich święto, i trochę nie chciałabym im psuć tego dnia, ale z drugiej strony byłoby to wielkie ułatwienie dla nas - druga taka okazja może się nie trafić
ja bym zapytała czy nie maja nic przeciwko temu może nie rozdawłabym ich na poczatku przyjecia ale pod koniec?
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
aprat splyca kolory bardzo, i nie kazdemu dobrze jest w delikatnym makijazu. Np mnie jest dobrze w mocnym i ciemnym, a bez wygladam jak 15sto latka bez wyrazu.

Swiat Katarzyny - super ten makeup!
piątka! ja bez makijazu wyglądam jak dziecko a bez kresek (same rzęsy) jakbym była chora
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
swiat_katarzyny co jeden to lepszy wyglądasz jak 1 000 000$
dzięki wielkie dziewczyny
będę ćwiczyć dalej
p.s. taki make up jak dziś zajął mi 50 minut, ale jest dokładny
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:48   #3786
rabbitka
Rozeznanie

Kasia make up super! Bardzo Ci pasuje! Slicznie oczyska wygladaja! przy takim talencie nie dziwie sie, ze sama sie malujesz
Ysia Twoj tez mi się podoba ale w razie gdy uzbasz, ze za mocny, jak ktoś radził ja bym jeszcze spróbowała kocich kresek i czerwonych ust
Anesthesia u mnie swiadkowa i druchny beda miec korsarze kwiatowe, ale to moj wymysl :p

Offtopujac przyjechal dzis kurier, otwieram a tam paczka z Asos'a no ale ja nic nie zamawialam.. Dopiero TZ krzyczy, ze to dla niego, no ale jak juz widzialam to moge otworzyc, tak wiec dostalam wczesniejszy prezent walentykowy - 4 nowe sukienki .

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:50   #3787
kasia1201
Rozeznanie

Iza śliczne te Twoje zaproszenia!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:57   #3788
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam bo siedzę w salonie i czekam na dopasowanie ale jestem zła jak diabli... Nie mogłam zrobić.zdjęcia w mojej sukni

Wysłane z telefonu
No co Ty? Ja bym nawet nie pytała tylko robiła zdjęcia. Przecież to TWOJA sukienka

Cytat:
Dziewczyny, myślicie, że to będzie w porządku, jak rozdamy zaproszenia na ślub w czasie imprezy urodzinowej siostry TŻ i jego mamy (obie mają w lutym, w odstępie tygodnia i robią wspólną rodzinną posiadówkę) - będą ciotki i kuzynostwo TŻ, z którymi ciężko się spotkać bo prawie każdy ma zmianową pracę i zgranie się w jednym terminie graniczy z cudem. Ogólnie wychodzę z założenia, że to ich święto, i trochę nie chciałabym im psuć tego dnia, ale z drugiej strony byłoby to wielkie ułatwienie dla nas - druga taka okazja może się nie trafić
Moim zdaniem nie wypada
Zresztą ja, jako gość nie chciałabym iść do X na urodziny, a w trakcie dostać zaproszenie na ślub od Y.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:04   #3789
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Offtopujac przyjechal dzis kurier, otwieram a tam paczka z Asos'a no ale ja nic nie zamawialam.. Dopiero TZ krzyczy, ze to dla niego, no ale jak juz widzialam to moge otworzyc, tak wiec dostalam wczesniejszy prezent walentykowy - 4 nowe sukienki .
No to Twój TŻ zaszalał z prezentem

Dziewczyny zamawiała może któraś z Was zaproszenia z tej strony? Podoba mi się stamtąd kilka zaproszeń ale zastanawiam się jak jest z ich jakością i czy warto u nich zamówić.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:20   #3790
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
p.s. taki make up jak dziś zajął mi 50 minut, ale jest dokładny
fjuu to długo, ale faktycznie makijażystka mówiła, że na make up lPM-ki liczy lekko godzinę

Cytat:

ale fajowsko

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:27   #3791
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
fjuu to długo, ale faktycznie makijażystka mówiła, że na make up lPM-ki liczy lekko godzinę

ale fajowsko
jak ja maluje kobiety to z kepkami zawsze wychodzi godzinka, a bez kępek, taki lżejszy make-up (np.: dla 45 latki) to tak 40 minut... tego się nie przyspieszy
Stary 2014-02-10, 19:39   #3792
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Iza śliczne te Twoje zaproszenia!
Dziękuję Kochana!

Off!!
Kocham biegać!! Dzisiaj sobie o tym przypomniałam i szczerze od wakacji nie wyszłam z formy!! I love it!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:42   #3793
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow, to TŻ się postarał!

Ja potrzebuję konsultacji fryzjerskiej
Mam na oku 3 typy i nie wiem, na co się zdecydować...
1) Studio 1/1 - cenowo ok. 120-150zł ślubna, 80-100zł próbna, zapis dopiero 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie średnio oddalonym od mojego domu, nie ma zdjęć jego fryzur na necie, za to moja bliska znajoma i jej siostra się tam czesały na swoje śluby i bardzo polecają.
2) Sylwia - cenowo ok. 150zł ślubna, 120zł próbna, 80-120zł do sesji plenerowej, zapis 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie który jest mi nie do końca po drodze w dniu ślubu, dobre opinie na necie.
3) Ania - cenowo 80zł próbna, 150zł ślubna, 100zł do sesji, zapis już teraz, czesanie w moim domu, nie ma za dużo opinii na necie, jedynie tyle, co na fanpageu, gdzie są mocno pochlebne. Pracuje przy sesjach modowych i czesze PMki, w jednym z magazynów fryzjerskich zajęła 1sze miejsce w konkursie na stylizację ślubną sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.

Pod tym linkiem znajdziecie fryzury Sylwii i Ani, zdjęcia są podpisane. Dajcie znać, którego z tych 3 fryzjerów byście wybrały, będę bardzo wdzięczna za pomoc
Stary 2014-02-10, 19:47   #3794
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
tu to ja sie musze wypowiedzieć aparat bardzo spłyca kolory, bardzo.... teraz codziennie robie sobie jakiś makijaż i go obfotografowuje ze wszystkich stron i zawsze jest o jakies 2-3 tony jasniejszy niż na zywo... wiec makijaż fotograficzny (a makijaż PM jest też makijażem foto) musi byc bardziej intensywny, by też sie pieknie prezentowal na zdjęciach, nie tylko na żywo...

Przykład z dzisiaj - nie uwierzycie ale ja mam na sobie czarne, bardzo czarne smoky
obłędnie wygląda! jakbyś nie była tak daleko to bym się do Ciebie zapisała

Cornflower girl śliczne te makijaze co wrzuciłaś!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Pytanie: czy bukiet dla świadkowej to "obowiązek"? Bo szczerze - nie widzę w nim większego sensu W zasadzie to po co jej?
U nas jest tak, że bukiet świadkowej zostawia się w kościele.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam bo siedzę w salonie i czekam na dopasowanie ale jestem zła jak diabli... Nie mogłam zrobić.zdjęcia w mojej sukni
A to niby dlaczego?? Ja bym się kłóciła!

Cytat:
My dostaliśmy zaproszenie od jednych znajomych na weselu drugich Poprosili nas na stronę żeby nie robić zamieszania i było git Zrób tak albo pod koniec imprezy wręcz zaproszenia, żeby nie robić szumu

Cytat:
Offtopujac przyjechal dzis kurier, otwieram a tam paczka z Asos'a no ale ja nic nie zamawialam.. Dopiero TZ krzyczy, ze to dla niego, no ale jak juz widzialam to moge otworzyc, tak wiec dostalam wczesniejszy prezent walentykowy -4 nowe sukienki .
Pokażę to mojemu i może mi zasponsoruje 2

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiała może któraś z Was zaproszenia z tej strony? Podoba mi się stamtąd kilka zaproszeń ale zastanawiam się jak jest z ich jakością i czy warto u nich zamówić.
Moja koleżanka zamawiała z tej strony model Barcelona listki - porażka! Papier jest bardzo cienki i strasznie miernie wyglądają Dodatkowo dostała je tylko zbigowane do samodzielnego złożenia i kokardki musi sama zawiązać. Z tą cenę naprawdę można dostać lepsze. I nie ma w zestawie kopert. Nie wiem jak inne się prezentują ale ja byłam mega rozczarowana jak je zobaczyłam, ona też - zwłaszcza że nie zwróciła uwagi na gramaturę papieru, gdzie okładka ma 120g, a to jest bardzo mało!

Anesthesia wzięłabym Anię! Jej fryzury wydają mi się bardziej dopracowane i są w moim stylu
Stary 2014-02-10, 19:48   #3795
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:

ja bym zapytała czy nie maja nic przeciwko temu może nie rozdawłabym ich na poczatku przyjecia ale pod koniec?
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie wypada
Zresztą ja, jako gość nie chciałabym iść do X na urodziny, a w trakcie dostać zaproszenie na ślub od Y.
Wiadomo, że powiedzą, że nie mają nic przeciwko, bo chyba żadna matka nie powie "synu nie możesz dać dzisiaj zaproszeń bo to są MOJE urodziny" Właśnie chciałam tak pod koniec powiedzieć, że korzystając z okazji, że jesteśmy wszyscy a tak ciężko się nam zgrać ble ble ble

moooniaaaa, ja właśnie też chyba nie bardzo ale z drugiej strony jak próbujemy się umówić np. z kuzynką TŻ, której mąż jest policjantem, to jak TŻ ma wolny dzień, to on ma służbę, jak ten ma wolne to TŻ pracuje albo ja mam wcześniejsze zobowiązania; to samo z ciotką - mąż jest kierowcą bombowca MPK a ona pielęgniarką i kuzynem - narzeczona pracuje na zmiany w sklepie... Masakra jakaś. Jak tak dalej pójdzie to rozdamy zaproszenia w kwietniu

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 19:54   #3796
Magheru
Raczkowanie

Anesthesia ja w dużej mierze brałam pod uwagę to, by jak najmniej się przemieszczać w mieście (przygotowania w Olsztynie, ale ślub i wesele i sesja plenerowa ok. 60 km. dalej, więc było istotne, by w sobotę nie tracić czasu na przejazdy. Pewnie jakbym miała warunki na stancji, to chciałabym, żeby wszyscy przyjechali do mnie, bo mam jakiś niefart w takich sprawach np. autobus, którym jechałam na maturę wylądował w rowie i ledwo co zdążyłam na egzamin).

puchaczmalinowy ślubujemy tego samego dnia

Odnośnie makijażu, to chcę mieć mocny, bo na co dzień wprawdzie się nie maluję, ale jak już biorę się za mazanie, to na ostro Ciekawi mnie jak to będzie z wizażystką, bo suknia dziewczęca, bukiecik lekki, a makijaż jak do teledysku SlipKnota
Stary 2014-02-10, 19:57   #3797
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Uspokoiłaś mnie, że babka jednak się odezwała
Jednak Cię zasmucę - znalazłam inną krawcową niedaleko Inowrocławia.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:00   #3798
rabbitka
Rozeznanie

Enzunio dopiero zauwazylam, ze nie pozwoli Ci sie obfocic w sukni masakra jakas! Przeciez jest juz Twoja, no to czemu nie!

Anesthesia prace obu fryzjerek mi sie podobaja wybralabym Anie, ze wzgledu, ze mozesz juz zarezerwowac i ze uczesze Cie w domu wiec nie ma problemu z dojazdami, osiagniecia tez ma, no i cena przystepniejsza

No powiem Wam, ze postaral sie nie spodziewalam sie, a on na to, ze lato sie zbliza, wiec pora na sukienki i musze ladnie wygladac i ze dawno nic sobie noe kupilam gdzie tam do lata jeszcze :p
Lemon pokazuj! I wtedy nie bedziesz miala problemu, ktora wybrac

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:03   #3799
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
puchaczmalinowy ślubujemy tego samego dnia
faktycznie

wiecie co, mnie kusi by na pierwszy taniec puścić Maanam Po To Jesteś Na Świecie będziemy wyglądać jak dwoje z parkinsonem ale co tam!

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:06   #3800
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, to TŻ się postarał!

Ja potrzebuję konsultacji fryzjerskiej
Mam na oku 3 typy i nie wiem, na co się zdecydować...
1) Studio 1/1 - cenowo ok. 120-150zł ślubna, 80-100zł próbna, zapis dopiero 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie średnio oddalonym od mojego domu, nie ma zdjęć jego fryzur na necie, za to moja bliska znajoma i jej siostra się tam czesały na swoje śluby i bardzo polecają.
2) Sylwia - cenowo ok. 150zł ślubna, 120zł próbna, 80-120zł do sesji plenerowej, zapis 2-3 miesiące przed ślubem, czesanie w salonie który jest mi nie do końca po drodze w dniu ślubu, dobre opinie na necie.
3) Ania - cenowo 80zł próbna, 150zł ślubna, 100zł do sesji, zapis już teraz, czesanie w moim domu, nie ma za dużo opinii na necie, jedynie tyle, co na fanpageu, gdzie są mocno pochlebne. Pracuje przy sesjach modowych i czesze PMki, w jednym z magazynów fryzjerskich zajęła 1sze miejsce w konkursie na stylizację ślubną sympatyczna, podkreśliła w rozmowie, że jeśli się zdecyduję, będzie ode mnie potrzebować kilka informacji, aby dobrze się przygotować do czesania.

Pod tym linkiem znajdziecie fryzury Sylwii i Ani, zdjęcia są podpisane. Dajcie znać, którego z tych 3 fryzjerów byście wybrały, będę bardzo wdzięczna za pomoc
Po fryzurach wybrałabym Anię
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:08   #3801
mojakaren
Zakorzenienie

Anesthesia obydwie panie widać, że mają umiejętności i serce do swojej pracy! każda z fryzur jest zjawiskowa tylko tutaj trzeba wziąć pod uwagę także umiejętności fotografów ogólnie - na którą sie nie zdecydujesz to będzie doskonały wybór, jestem pewna

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-10, 20:12   #3802
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Anesthesia obydwie panie widać, że mają umiejętności i serce do swojej pracy! każda z fryzur jest zjawiskowa tylko tutaj trzeba wziąć pod uwagę także umiejętności fotografów ogólnie - na którą sie nie zdecydujesz to będzie doskonały wybór, jestem pewna
mam dokladnie takie samo zdanie że też u mnie nie ma takich fryzjerów
Stary 2014-02-10, 20:20   #3803
mimi_77
Zakorzenienie

Witam się

cornflower no właśnie, a za prosiaka typowo zrobionego na wesele sporo się płaci. Bardzo ładny bukiet

iza super zaproszenia! brawo

antonina bardzo ładne buciki

ysia makijaz piękny, ale wg mnie na jakies wyjście lub imprezę

anesthesia moja świadkowa chyba będzie mieć takie cos na ręke... w tym momencie wypadła mi z głowy nazwa. stroik?

swiat katarzyny mega wyglądasz w tym makijazu ...

Oglądaliśmy dziś obrączki i raczej mamy już wybrane klasyczne, płaskie bez kamieni i wzorów, soczewkowe, moje szerokość 5 mm , a TŻ 7 mm.

Obejrzeliśmy garnitury (raczej słabej jakości, czekamy na nową kolekcje), glazurę do kuchni. Chyba je kupimy w tym tygodniu

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:24   #3804
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Nasi znajomi mieli wesele na ok. 150 osób i o ile dobrze pamiętam, drzewko A3! Za duże też nie jest fajne, bo niestety, nie zawsze 100% osób odbija swoje odciski, a takie "łyse" drzewko źle wygląda. To tylko 1 odcisk kciuka każdej z osób, wydaje mi się, że A3 na pewno styknie

Super! Powodzenia
No nie wiem na co dzień pracuję z arkuszami i wydaje mi się że format a2 to taki w sam raz no ale każdy zrobi jakie sobie chce i jak duże będzie chciał mieć potem na ścianie

u mnie nie ma bukietu dla świadkowej i nie będę kupować niczego podobnego

edit: fryzjerka dla mnie Ania. Uczesze ci wszystko co zechcesz chyba

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-02-10 o 20:41
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:25   #3805
coffee lover
Raczkowanie

Dziewczyny przymierzylam ja to chyba ta
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1392060530392.jpg (6,3 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1392060562176.jpg (26,9 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1392060579440.jpg (9,0 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1392060598613.jpg (44,7 KB, 64 załadowań)
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:32   #3806
Anesthesia
Wtajemniczenie

Lemon Drop, Magheru, rabbitka, monia, mojakaren, swiat_katarzyny - bardzo dziękuję za opinie! Zdecyduję się chyba na Anię w takim razie! Jutro podejmę decyzję ostateczną i jak coś będę do niej pisać

Cytat:
wiecie co, mnie kusi by na pierwszy taniec puścić Maanam Po To Jesteś Na Świecie będziemy wyglądać jak dwoje z parkinsonem ale co tam!
Ja ostatnimi czasy uwielbiam Manaam, mnie się pomysł bardzo podoba!
Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Śliczna i mimo, że zdjęcia b. małe to widać, że super w niej wyglądasz! Gratulacje!
Stary 2014-02-10, 20:37   #3807
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
iza super zaproszenia! brawo
Dziękuję ))
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:46   #3808
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
fajne sa no nie ?
hahah dobre! Oni mnie niezle bajerowali, jeden z nich (dwoch ich tam bylo) powiedzial na odchodne, ze jakby do slubunie doszlo to on by chcial ode mnie numer moja mama malo nie padla
Nooo buty sa zarabiste!! haha ale bajeranci ! nic dziwnego, ze Cie zapamietali jak propozycja spotkania by padla wczoraj tez byli ci dwaj

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

Madzixx, te buty są doskonałe ja jeszcze robię podejście do zamówienia trochę niższych butów z bialebuty, a jak nie wyjdzie to biorę te z GR
Ja jak je zalozylam to poczulam taka wygode, wielkie WOW i potem ze zdziwieniem patrze, ze maja 10 cm w ogole tego nie czuc!
Potem mierzylam te zlote z Rylko, to bez porownania..odpadaja w przedbiegach za brak platformy

A tak w ogole przez to mierzenie butow Tz zakochalam sie w torebce Kazar.. on mierzyl a ja do niej wzdychalam

Cytat:
Ostatni egzamin napisany, jeszcze tylko magisterka do czwartku i będe mogła oddac sie wizażowi w 100 %
ale macie tempo! 2 dni nie zerkałam na forum i nie wiem co sie dzieje
Gratuluje!! ja jeszcze w trakcie

Cytat:
My też zdecydowaliśmy się na czarną - TŻ jak James Bond wygląda a ostatnio jego ciotka mówi do nas "dlaczego kupiliście czarną?! przecież będziesz wyglądał jak kelner!" mogła się już w język ugryzc
Moj tez jak James Bond, tylko w wersji blond ciotka dobra
Choc moj to sam najpierw sie bronil przed mucha, ze wlasnie jak kelner ale tak samo sie bronil przed smokingiem i co? mamy jedno i drugie przymiarki zweryfikowaly wszystko, poza tym tak go komplementowalam, panie z salonu rowniez, ze jak moglby nie wziac

Swiat_katarzyny- wygladasz przepieknie jaki makijaz !!
Chetnie bym wpadla do Ciebie na takie cudo, nigdy nie mialam takich mega pomalowanych oczu!

Rabbitka-brawa dla Tz! Super prezent

Dziewczyny, moja doba jest za krotka nie mam czasu spokojnie na wizazu posiedziec

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:49   #3809
cude
Zadomowienie

Anesthesia, trochę mnie uspokoiłaś z rozmiarem księgi.
Zamierzałam już celować w jakiś format B lub C, bo A wydawało mi się tyć za duże. Będziemy robili wg własnego projektu, więc w razie potrzeby się przytnie

annic, ja słyszałam inaczej, PM zostawia w kościele, a świadkowa oddaje jej swój

puchaczmalinowy, TŻ chce rozdawać na chrzcinach siostrzeńca, więc nie widzę u Ciebie problemu Ale dogadać się trzeba.

coffee lover, pięknie

Byliśmy dziś na pierwszej katechezie W piątek się okaże czy będę miała kiecę czy nie.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 20:52   #3810
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
dół ma cudowny

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
A tak w ogole przez to mierzenie butow Tz zakochalam sie w torebce Kazar.. on mierzyl a ja do niej wzdychalam
ja już mojego poinstruowałam, którą torebkę kocham miłością bezwzględną i pragnę mieć w swoich zbiorach

ale ostatnio zaszalałam i kupiłam taką torebkę ($$$) w TK MAX, że noszę ją jak jajko

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości