|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Silver dobrze, ze mama zdecydowała się ich pozwać. Trzymam kciuki za pozew i za następna operacje.
Ubrałam dziecia, siebie , wychodzę a tu zaczyna kropic. Ale dobra poszłam do.tesco po mleko, wychodzę a tam ulewa. :banghead::banghead: dobrze ze folie mam zawsze w wózku. Jakoś doszliśmy do domu. Pogoda paskudna. Jeszcze mnie mąż wczoraj wkurzył ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
Ewulka gratuluje skonczenia studiów
to chyba tyle, bo musze sie w koncu ubrac
|
|
|
|
#3424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U nas rano pięknie słonko świeciło a teraz pada mam nadzieję że przestanie bo do sklepu muszę iść kupić składniki na dzisiejszą kolację ![]() Moje dziecie śpi już godzinę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-14 o 11:43 |
|||
|
|
|
#3425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deli, twoj TZ rozwalil system ![]() Cytat:
tez byloby mi przykro ![]() Cytat:
nie dziwie sie, ze TZ bylo przykro, ale tez nie bardzo wiem w jaki sposob jego zdaniem mielibyscie go rozpieszczac :/ chyba nie tedy droga... Ach, co to byla za noc!! Kuba przespal cala calutka calusienka noc BEZ uu w LOZECZKU Obudzil sie o 7, pociumkal, wzielam go do siebie i kimalismy do 9 tylko dlatego, ze nas budzik obudzil ![]() Potem rehabilitacja - nie to dziecko. Zawsze jest wrzask przez 30min, a dzis na poczatku podkowa i chwilke maruda, a potem pieknie cwiczyl i nawet usmiechal sie do rehabilitantki (1. raz to sie zdarzylo!! - zawsze tylko patrzyl z pretensja, ze cos od niego chce). Nie poznaje mego dziecia Snu mu chyba malo, bo wlasnie drzemkuje ![]() nadrabiam dalej
|
|||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi!
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45143852] Agatka taka była, minęło, ale niestety to trwa.[/QUOTE] Panie powiedziały mi w żłobku, że tak mniej więcej do momentu pójścia do szkoły, czyli przede mną jeszcze jakieś... 5 lat ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Dei rozumiem Cię bo ja kiedyś na tablicy zostałam oszukana na podobna kwotę
|
|
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wpadam jak po ogień (z ogniem? jak to się mówi? ) bo dziś walentynki no i coś niecoś podmalować ![]() więc z okazji dzisiejszego święta zmieniłam pościel i się wykąpię, co by TŻ mnie czystą brał także ten tego, chciałam wam życzyć MOOORZA MIŁOŚCI! a fewciu, żeby twój tż się nie zmieniał i dawał wzór naszym! no i romantico wieczoru kochane i w ogóle kocham was ![]() nie wiem, czy uda mi się jeszcze dziś do was zajrzeć ![]() a w ogóle, moja mała dzisiaj wyrównuje bilans i się zachowuje jak may aniołek i ma dzisiaj dzień żarłoka - od 7 do 11 zdążyła wsunąć danio, pół kinder pingui ( ), parówkę z szynki i 120ml mleka z kleikiem
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, co za p*zda z tej baby
Nina, ja tez nie wyobrazam sobie jak takie malenstwo bedzie chodzic w okularkach.. Choc to pewnie kwestia przyzwyczajenia i cierpliwosci rodzicow. Opisz jak wyglada badanie ![]() My walentynek nie obchodzimy. Z tej okazji idziemy na spozywcze zakupy na roczek Kuby. Romantico nie? ![]() Wypada w poniedzialek, ale robimy w niedziele. Wiem, powinno sie robic po urodzinach, ale wtedy nikomu nie pasuje... |
|
|
|
#3430 |
|
Konto usunięte
|
Eeee miałam pocytowane i nie ma
Silver, za mamę kciuki ![]() Jaka, buziaki dla Krzysia ![]() Ewa, gratulacje ukończenia studiów i wiesz... też mówiłam, że nigdy więcej
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
nafiqa- o jaaaa, gratulacje za nockę
Nina- nic się nie martw, znam dziewczynę, jej córeczką ma straszną wadę i nosi okulary zanim skończyla roczek. Ma piękne oprawki i nic sobie nie ściąga kurcze brawa,że szybko zareagowaliście, oby wada szybko została skorygowana |
|
|
|
#3432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I chyba z tych moich nerwów Oli źle spała bo się z płaczem kilka razy budziła
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, czym Cię tż wkurzył?
|
#3434 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej
tak mysle poposze sobie z Wami to moze mniej glupich mysli miec bede Silver kciuki za Mamę mocno trzymam Cytat:
co do kulek to mialam, one cwicza miesnie Kegla ale jak maz wyjezdzal to mi je gdzies schowal, do tej pory nie znalezlismy Cytat:
sciagne od Ciebie za rok Cytat:
ojej biedulka, ale dobrze, ze poszliscie tak szybciutko i bedziecie korygowac Cytat:
Cytat:
ode mnie rowniez
|
|||||
|
|
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Dzisiaj Mąż wraca ![]() hope mam nadzieję, że On tylko tak z Tobą pogrywa i ma coś w zanadrzu fewciu może Blanka tak mało tego snu potrzebuj? nie wiem:/ Ifwka to miałaś szczęście w Lidlu. bo ja jak byłam w poniedziałek to już nic nie było:/ pstryku Twój Mąż powinien udzielić korepetycji niektórym szanownym tutaj ![]() silver to się super wieczór zapowiada mój też tak późno będzie:/nawijko brawa za nockę dla Kubusia Buziaki dla Krzysia
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry,że ja ciągle z takimi ciężkimi tematami ale przed chwilą przeczytałam
http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wr...-aborcje/5kv7p szok po prostu kurcze ale nie wiem czy w tym artykule pisza prawde bo wskazania do przrwania ciąży w każdym wieku płodowym to chyba nie jest prawda? ![]() pamiętam jak kiedyś czytałam,że przy wykryciu wad genetycznych tylko do 24 tyg jest przerywana Ale u mnie dziś gwizda,coś bym zjadla dobrego tylko nie wiem co mam ochotę popisać się jakąś dobrą kolacją a pomyslów brak
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane dużo miłości Wam życzę
Jednym jej utrzymania i pielegnowania a niektórym z nas znalezienia tej jedynej drugiej polowki ![]() Ja na walentynki dostałam truskawki zawsze to coś chociaż i tak sie nasluchalam ze kwiatkow nie bo po co i tak więdną...Buziaki, potem poczytam ![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..ha jestem!! Nie mam czasu.... jutro roczekaaaaaaaaaaaaaaa..
p.s. co z miką?? widziałam na fb... ??
|
#3439 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
dla mnie to juz morderstwo. Rozumiem ok aborcja do 12 tygodnia, czy tam 14 jesli dziecko ma duze wady, zadnych szans na przezycie-wiadomo to tez trauma dla matki itp ale 24 tydzien?(tak jest napisane w artykule), dziecko wazace 700 gram? To co nie wiedzieli ile wazy? Nie wiedzieli wczesniej, ze chore? A matka? Ja w tym tygodniu bylam juz mocno zzyta z dzieckiem ;/ Pozdrawiam gejosa ktory dzwonil do mnie z pytaniem czy przyjde jutro do pracy!! Kiedy wie, ze robimy roczek i po wzielam dzis wolne. I wiecie co powiedzial? No przeciez jest moj tz on nie ogarnie?
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
mnie (chyba nas z Pietraszkiem
) mąż dzisiaj gdzieś zabiera nie wiem gdzie po co jak i dlaczego muszę się zrobić ale dzisiaj taki dzień, że nic mi się nie chce i znowu syf w chałupie..... Wolałabym pobiegać ![]() odespaliśmy nockę także trochę mi lepiej ale dalej się czuję jak zombie
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
marsi tak słyszałam o tym. Ale właśnie w Polsce terminacja może się odbyć do 24go tygodnia potem już nie więc tam bzdury piszą.
Little, pewnie na połówkowym wyszło, zanim się papierologię załatwi znajdzie szpital, gdzie w ogóle się czegoś takiego podejmą to mija trochę. Nie nam oceniać. Ja sama nie wiem co bym zrobiła, człowiek o tym po prostu nie myśli i mam nadzieję, że żadnej z nas nie będzie dane nigdy podejmować takiej decyzji
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra z tą aborcją. Powiem Wam, że mojego tzta siostra cioteczna jest w ciązy, chyba już 2 trymestr, w każdym razie...... zjadła albo surowe mięso, niedogotowane i nieprzebadane, które miało w sobie pasożyta- włośnica. Powiem Wam, ze no masakra... nie wiadomo, czy dziecko będzie zdrowe, może być niewidome, niesłyszeć, no w każdym razie bierze takie antybiotyki, które bardzo zagrażają dzidziusiowi. . . .
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna..Właśnie się robi obiad - dziś kuchnia serwuje ziemniaczki, brokuł + udko z kurczaka pieczone w piekarniku. Ciekawe czy Amelcia chociaz spróbuje.. |
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś kopytka albo leniwe, do wyboru
![]() A wieczorem: kino domowe, popkorn i wino
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() to jeszcze sie taki nam uchowal? 100 latek kochaniutki Krzysiulku!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oby maluszek byl zdrowy.... - my dzis mielismy walentynkowe disco bandżo :banan::banan::banan: wytancowalam sie za wszystkie czasy ![]() nawet dostalam walentynke - co tam ze nazwisko z leksza zle napisane, grunt ze jest ![]() tak wiec juz prawie oficjalnie moge uznac ze ferie zimowe czas rozpoczac
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie naszło na pizzę i właśnie się robi
![]() Deli-kurde żeby dzidzia była zdrowa *** Jak to człowiek nie ma pojęcia(bynajmniej ja nie miałam) co może się wydarzyć w ciąży(złych myśli się przecież nie dopuszcza). Dopiero jak się zostaje rodzicem ma się tą świadomość ile od nas zależało. Ile mogło się wydarzyć złych rzeczy. Niby słyszy się o takich sytuacjach ale chcemy wierzyć w to że nas nigdy to nie będzie dotyczyć. Wiecie... Czasami sobie siedzę i tak dumam o tym że miałam idealnie wzorcową ciążę,zero komplikacji,żadnych szpitali i przede wszystkim donosiłam ta ciążę... Poród- był bolesny,jak to poród ale urodziłam szybko,zdrowe,śliczne dziecko. Ono przeżyło. Ja przeżyłam. I nachodzi mnie taka refleksja ilu kobietom się nie udało . Ile jest poronień,śmierci dzieci podczas porodu lub tuż po ![]() Jakie cholerne szczęście miałam wtedy i mam teraz. Czego można więcej chcieć od życia? kiedy spotkało mnie największe szczęście z możliwych. Dozgonna wdzięczność dla tych którzy nade mną czuwali. Dzięki temu moje serce ma dla kogo bić. Mam dla kogo żyć. Mam dla kogo się uśmiechać i mam dla kogo walczyć o lepsze jutro. Moje dziecko jest moją energią dzięki której funkcjonuje,dzięki której chce żyć i wiem że mam po co żyć To już się nigdy nie zmieni.
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

aha, pobudka na dzien dobry o 6,20
buuu jak czas szybko leci
), a co jeszcze lepsze ponoc mam astygmatyzm
, ktorego tamta nigdy nie stwierdziła, a wisienka na torcie jest pojawienie sie plamki zwyrodnienieniowej na oku
poleca nie poleca, lepszy wibroaction? 

no i coś niecoś podmalować 
i ma dzisiaj dzień żarłoka - od 7 do 11 zdążyła wsunąć danio, pół kinder pingui (
), parówkę z szynki i 120ml mleka z kleikiem

14.08.2011
za 11 miesiecy dla Krzysia jakowego
mój też tak późno będzie:/