![]() |
#1831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Oficjalnie uważam się za pogromce mitów. Pełnia tak jak napisała Trisdom nie działa ![]() ![]() Przepraszam że się nie odniose cytatami, ale jakoś nie mam weny przez ten mój humor :-( chociaż dzisiaj niby lepiej. Także gratuluje kazdej udanej wizyty i donoszonej ciąży ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dla Majeczki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Melduję od wczoraj kilogram mniej na wadze (przy zachowaniu tych samych warunków pomiarowych ![]() ![]() ![]() ![]() To jeszcze 7,7 plus nadprogramowe 2 sprzed ciąży ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1835 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszczę ![]() ![]()
![]() |
#1837 |
Zadomowienie
|
Magdus czego? Że mam jeszcze prawie 10 kg do zrzucenia?
![]() Liczę na kp, spacery z Julkiem w pierwszych 3 miesiącach. Dopiero później na basen z Julem i bieganie, chcialam też wrócić do tańca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to weszłam na wagę już w klinice następnego dnia jak tylko wstać mogłam i doznałam szoku bo wychodziło na to, że nic mi nie ubyło na wadze po porodzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam bóle w pachwinach, podobno to dziecko uciska na jakieś nerwy ![]() Cytat:
![]() A mąż niech się odczepi od twojej wagi ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Faktycznie ta pelnia jakas przereklamowana - chociaz mi na wczesno-porannym KTG zapisaly sie 3 skurcze, a ja ich nawet nie czulam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Wtajemniczenie
|
Kupony do rossmanna. Któraś chętna? Mogę wysłać w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1843 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za rady co do gemini
![]() ![]() Cytat:
Ja się nie mogę zapisać. Co prawda jestem mega uradowana że podczas ciąży moje owłosienie na nogach prawie nie istnieje, ale za to w innych miejscach nie zauważyłam spowolnienia jego rośnięcia ![]() Od zawsze miałam z tym problem, depilacja woskiem wystarcza mi na tydzień, dlatego zakupiłam podgrzewacz do wosku i depilację robię sama w domu. teraz odpuściłam bo jakieś takie niegramotne ruchy mam i pewnie wszystko w wosku byłoby poobklejane ![]() Włosy na głowie też rosną mi baaardzo szybko, wszyscy mi ich zazdroszczą, szkoda, że depilacji już mniej. Ja dzisiaj doprowadzam się do stany używalności przed jutrzejszą wizytą. Może sobie nawet hybrydki u stóp zrobię. Zobaczymy jak mi wyjdzie ![]() Cytat:
![]() cayenne twój spadek wagi napawa mnie optymistycznie!!! Ja się dzisiaj zważyłam w 31t5d mam +11kg...A miałam nadzieję, że uda się dużo mniej. Ostatnio pozwalam sobie na coraz większe ilości słodyczy i to mnie gubi. Od dzisiaj tylko czasami na pobudzenie Szymka! Za sukces uznaje również zaprzestanie częstych wizyt w łazience w nocy! Dzisiaj nie byłam np ani razu! ![]() Oglądam właśnie co za tydzień- kolecja butów kazar ![]() ![]() ![]() ![]() I wrzucam swoje zdjęcie z rana ![]()
![]() |
#1844 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1845 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie moje zdanie. Amen ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() to dobrze, że wizaż chociaż na filmie Cię uratował bo byś miała z rana bardzo spuchnięte oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zadomowienie
|
Jeszcze ktoras pytala o ta maść, nazywa się w DE Mirfulan, skład: 10 g Zinkoxid (cynk?), 1 g Harnstoff (Tris, Wiesz może co to?), poza tym witaminy A i D3, wazelina, reszta w małych ilościach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1848 | |
Wtajemniczenie
|
juz niedlugo
![]() ![]() Cytat:
Ty z kolei masz malutki brzuszek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kazdy zrobi tak jak uwaza za sluszne, ja tego czasu z Julkiem na pewno nie zmarnuje. Jesli to nie jest ok, to popelnie bledy wychowawcze, ale jakze slodkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Tasia, pięknu brzusio! ja mam taki sam termin jak Ty
![]() ![]() Ja tam nie dopuszczam myśli o wcześniejszym porodzie. Choć dziś w nocy miałam dwa skurcze bolesne i już się wystraszyłam że to to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() beatifulle Twoja kolezanka plecie ☠☠☠☠☠☠☠y ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamietam, ze pierwsze co zrobilam po wejsciu do domu po prawie 3 dniach w szpitalu to wazenie i bylo 7,5 kg mniej ![]() tasia malutki ten Twoj brzuszek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Dobrze ze o tym piszesz bo chcialabym sobie synka wychowac podobnie do Twojego Marcelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz nie pilnowalam sie jakos, po prostu wtedy przeginalam ![]() Wierze, ze to jest do zrzucenia, te 10 pozostale, zobaczymy jak to w nast dniach bedzie wygladalo. Nie stosuje zadnej diety matki karmiacej poki Co, wiec sadze, ze jesli ktos ma ochote na jedzenie zdrowe rodem z parowaru, pewnie moznaby tempo chudniecia podkrecic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Majka- wyłaź !!!!! ![]() Myśmy byli już na spacerze i właśnie pochłonęłam kawałek mojego ciasta ![]()
![]() |
#1855 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja. 36tydzień skończony
![]() Cytat:
trzymam mocno kciuki żeby kanapa szybko dojechała i za kuchnię też Cytat:
oj tam oj tam. Dziecko musi mieć poczucie bliskości. Przynajmniej ja z takiego założenia wychodzę. Zuzia do 3-4tygodnia w nocy spala z nami między moja poduszka a ścianą a później nie bylo problemu z nestawieniem do łóżeczka. Przede wszystkim to chyba ja potrzebowałam mieć ba blisko i słyszeć że oddycha jak sie rusza Cytat:
jestem pewną że dziecku w brzuchu nic nie mogło sie stać Cytat:
muszę sie przyłączyć do Ciebie Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1856 |
Zadomowienie
|
Maggie- gratulacje
![]() Ciekawe co tam u Kolby i Justine. Odzywały się do którejś??
#1857 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja również w dwupaku- pełnia rzeczywiście jest przereklamowana ![]() ![]() Gratki za rozpoczęte tygodnie ![]() (t)asia fajny brzuszek ![]() ![]() elunka mnie też coś dziś w pachwinie ciagnęło Kate ![]() agunia i jak się spało w nowym miejscu? Idę na obiad. Dziś mam brokuły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | ||
Zakorzenienie
|
Pełnia przereklamowana. U mnie i tak za wcześnie na poród, ale dzisiaj pierwszy raz coś mnie zakuło w szyjce, aż się skuliłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Tasia Brzuszek malutki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1859 |
Rozeznanie
|
Czesc.
Ja wlasnie wrocilam ze spaceru. ledwo doszlam. Jezu jak ja sie czuje...ociezala jestem jak slon. Ale potrzebuje tlenu bo nie moge oddychac i wyciągnęłam TZta. Posiedzialam na lawce i powdychalam powietrze i jakos przyjemnie bylo. TZ mi sie przyznal ze nie spi wcale w nocy bo ja tak straszliwie chrapie. Az sie poryczalam jakos mi sie przykro zrobilo. To przez ciążę i ucisk na pluca. Ale zaczęłam sie bac ze to nie minie po porodzie i tak bede chrapolic jak stary dziad. I jak ja jeszcze spalam to on gdzies pojechal i przywiozl mi bukiet róż ![]() No i ja mam termin na 23.03 ale mam plan urodzic miedzy 10-12 marca przed zamknięciem oddzialu. Nie wiem jak ale to zrobie ![]() Odnosnie golenia. Ja cala ciaze gole nogi, jak tylko sie kąpię, jak mam nieogolone czuję sie niemal gruba:p takie glupie uczucie. Macie tak? Teraz to golenie to juz prawie sztuczka cyrkowa. TZ sie oferuje ale ja puki co sobie jakos radzę. Troche na slepo heh. Mam juz jakis ucisk na nerw i mam niedowlad dwoch palcow prawej reki. Zginaja sie z duzym bolem. Dobrze ze leworeczna jestem. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
chyba odchodzi mi czop...... w nocy wypadlo ze mnie cos gestego zoltawe dosc duzo, dzis rano delikatne brazowe plamienie a teraz znowu galaretka bezbarwna. czy to moze byc to??????
![]() ![]() ![]() ide chyba torbe pakowac na wszelki wypadek bo oczywiście lenistwo wrodzone wzielo gore i dalej w pudle wszystko ![]() a mala szaleje ze hoho... ... ale poza tym nic sie nie dzieje wiec pewnie jeszcze potrwa. cholera zalalam wczoraj klawiature na szczescie lapek dziala alee pisac musze z ekranowej. 1 zdanie pol godz,,, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.