![]() |
#2011 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Sukienka ładna ![]() Na początku ciąży się wysypiałam po 12 godzin ![]() A kiedy wychodzisz ?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także łap ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kate pisała, że dzisiaj musi wstawić się na patologii.
![]() |
#2012 |
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyny, to skandal z tymi skurczami. Do niczego, że tak męczą. Ból jak diabli, skurcze, rozbudzona nadzieja i nic. Strasznie Wam współczuję.
![]() Ja dzisiaj ledwie oddycham. Wszystko mi jakoś na płuca naciska i nie mogę oddechu złapać. A co za tym idzie, serce mi przyspiesza i cała się trzęsę. Z tym, że jestem przyzwyczajona bo mam wadę serca. U mnie tętno na codzień to ok. 120, a w ciąży juz większe. Z tym że dziś chyba rekord biję. Idę zaraz z Amelką na spacer, to może trochę się dotlenię. Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypomnialo mi sie tez, jak wyjechalam z zespolem do Wloch, w 3 tyg schudlam 14 kg, jadlam lekko i codziennie koncert. Matka jak mnie zobaczylam, to zaplakala i powiedziala, ze mnie wiecej nie pusci ![]() Efekt - skora sie zbyt mocno rozciaga, np dorobilam sie rozstepow wowczas pod kolanami ![]() Wolniejsze chudniecie lepiej mi sie podoba ![]() ![]() O cesarzu Julianie, jesli tys to sprawil, bede Cie wielbic ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Hej
Widze, że efekt pełni dotarł do nas z opóźnieniem Trisdom, Gianna miałyście próbę skurczy, pewne poród już blisko ![]() Kate, Enia trzymam za Was kciuki ![]() Cytat:
![]() Maggie ale fajne zdjecia, brzuszek po porodzie godny pozazdroszczenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
maggie123 ta sukienka jest świetna. Ja nie wiem zupełnie jak wrócę do wagi a idziemy na wesele 26 kwietnia więc Piotruś będzie miał ponad miesiąc. Jeśłi tylko będzie zdrowy to idziemy w trójeczkę więc będe potrzebowała sukienki ale podejrzewam że nie będę miała odwagi założyć takiej obcisłej. Zaraz przejrzę stronę czy jest tak coś jeszcze dla mnie
![]() i druga rzecz; ten brzuch po porodzie ![]() ![]() kolba: bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki ![]() Gianna M, tygrysek83 gratulacje za odejście czopa ![]() elunka88 świetne ciuszki! Ja teraz pierwszy zakup na który się zczaję to jakieś ładne adidaski na bieganie z wózkiem ![]() ela87 gratulacje za donoszoną Oleńkę marima: cudownie się czyta to co piszesz o swoim macierzyństwie ![]() ![]() Trisdom: ja wczoraj tez zanotowałam parę skurczy które polegały na twardnieniu brzucha i potem bólu idącym z góry brzucha w dół do pachwin i trwało tak po 40 sekund. Niestety tylko kilka. Dziś za to ból w pachwinach elunka88 to ty nie wiesz że na Śląsku lepsze dziurawe wiadro niemieckie niż całe polskie ![]() ![]() a tak serio to mieszkam w jak to mówię zawsze najmniej śląskim mieście na ślasku bo ludzie tu są głównie napływowi z powodu Politechniki Śląskiej i wielkich zakładów wokól Kanału Gliwickiego, więc nigdy nie odczułam niechęci Polak-Ślązak. Jednak małe wioski na około to już bardzo często mniejszość niemiecka, może nie jak w woj. opolskim ale jednak... i niejednokrotnie w domach mówi się po niemiecku więc nie zdziwiłabym się gdyby bardziej niż Stochowi kibicowali Niemieckim skoczkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() taką zimę to lubię ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pierwszego zdania na temat wiadra to był to jedynie żart, aczkolwiek z życia wzięty bo kiedyś gdy ojciec (właściwie góral bo spod Wadowic) dogryzał sobie z kolegą Ślązakiem w żartach własnie takie zdanie usłyszał i tak do dziś mi się z tego śmiać chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oby następnym razem rozwineła się akcja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |||||
Zadomowienie
|
Trisdom, Kate, GiannaM, Współczuję cięzkich nocy i trudów - oby jak najszybciej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Wtajemniczenie
|
side85- nie tłumacz się ja też żartowałam ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znaczy masz dobry gust ![]() ![]() Cytat:
![]() Wózek stary, mąż stary to chociaż nowe ciuchy nałożę ![]() Cytat:
![]() Ja też biorę wszystko 34 i mam nadzieję, że nie będę musiała rezygnować ![]() Cytat:
![]() na prawdę zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() to kłucie to podobno normalne po pełni ![]() Cytat:
![]() ![]() Wewillrockyou jak się będziesz do 12 przekręcała z boku na bok to na pewno wszystko zjem!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz na razie po prostu sie wchlania i szczerze mowiac wyglada duzo lepiej ![]() Dziewczyny, ktore juz rodzily - robilyscie cos z brzuchem ZARAZ PO porodzie? Jakies pasy wyszczuplajace, cos? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2024 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mojej corci powtarzam codziennie, nawet kilkakrotnie jak bardzo ja kocham, i ona sama tez czesto mi to mowi Muzyka dla moich uszu ![]() cayenne trzeba byc twradym, nie mietkim ![]() wczoraj tz pstryknal nam kilka fotek, 31t3d
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
virginia
![]() u mnie też nie było wylewnie z uczuciami cayenneOna jak mąż mówi że nie ma brzuszka to znaczy że jest dobrze ![]() i ciekawe czy to sprawka Juliana że masz skórę w dobrej kondycji, pewnie to hormony więc wielb cesarza ![]() amelka jeśli Ci duszno to spacerek wskazany tylko spokojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |||
Zadomowienie
|
Spóźnione dzień dobry
![]() Sliczne zakupy ubraniowe dziewczyny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
asienka śliczny brzuszek
![]() a z tym loading to też miałam taki pomysł na sesje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | ||
Zakorzenienie
|
a ja mam rodzinę w Dąbrowie Górniczej i własnie niedawno się dowiedziałam, że oni nie ze śląska, tylko z zagłębia. BTW moja ulubiona rodzina. przynajmniej raz w roku ich odwiedzamy
Cytat:
te pasy to chyba na psychikę działają a efekt mogą mieć jak bandaż u Ciebie przy Kajtku Cytat:
![]()
![]() |
#2029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale świetna sesja ![]() Jesteście tak samo ubrane nawet ![]() Malutki brzuszek masz ![]()
![]() |
#2030 |
Zadomowienie
|
Asia, super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |||||||
Rozeznanie
|
Heeeeeeeeeej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Babo ciążowa, żadne gazety ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() yyyy, chociaż moja mama też miała wklęsły brzuch od razu jak mnie urodziła, ja tego nie odziedziczę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- kate1623 razem z Olkiem Wam kibicujemy i trzymamy mocno kciuki!! ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#2035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- super to pierwsze zdjęcie z małą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2038 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() a swoją drogą, ile przytyłaś w poprzedniej ciąży, że taka chudzinka po porodzie byłaś? ![]() też tak chcę, a wiem, że tak nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też mam zamiar mówić mojej Oli, że ją kocham. Poza tym my z tż sobie to mówimy, więc ona pewnie będzie to słyszała. Moi rodzice sobie tego nie mówili, więc mam zamiar inaczej to rozegrać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.