|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Witajcie dziewczyny! Uff nadrobiłam
Aż się boję co to będzie jak sezon ze ślubami ruszy na dobre ![]() Cytat:
Mam nadzieję że kciuki pomogą ![]() Ysia fryzura na zdjęciu nr 2 podoba mi się bardziej, chociaż spróbowałabym jeszcze taką jak wrzuciła Opium ![]() emdzik gratki za postępy! Cytat:
bardzo fajna sala! Ijaa 59 dni szybko zleci gratki za florystkę!Cytat:
Cytat:
edit: doczytałam - zwalcie winę na drukarnię ![]() Cytat:
Czasem jest taki gorszy czas, ja też go teraz mam.... Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało ![]() Marlenka trzymam kciuki żeby udało się zostać w pracy! ![]() Cytat:
Co do zaproszeń - nie chcielismy przepłacać i postawiliśmy sobie pułap cenowy do 2zl/szt, udało się znaleźć ładne więc ok Cytat:
Cytat:
![]() Biedactwo! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() frezja, elula1810, Le_lena, patricia_pati Witajcie!
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
tak jeszze sie pochwalę, ze... dziisja 100dniówka:D
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1895 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ines
Zazdroszczę, że to już tak blisko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podobają Mu się sukienki odsłaniające bardzo dekolt, a moja ma zabudowany. Chociaż jej nie widział.Cytat:
Gratulacje Mi również ![]() Któraś z Was pisała o butach nude w Marks&Spencer (lakierowane platformy). Ja je kupiłam na swoje wesele. Jak dla mnie to mega wygodne buty, a nawet najwygodniejsze. Mam 3 pary w innym kolorze i chodzę w nich już drugi rok. Zamówiłam też dla mojej mamy, bo mi podbierała ![]() justynkie np. kupiła te buty i dla niej są niewygodne, więc wszystko zależy od tego, jak kto się czuje w danych butach. Dzisiaj 100 ddś
![]() Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-02-27 o 17:51 |
|||||||||
|
|
|
#1896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to przepraszam, nie pamiętam która pisała ![]() A ja w końu napisałam do salonów w okolicy, gdzie mają buty z La Body o to czy mają na miejscu 41 do zmierzenia, czy są już nowe kolekcje m.in. sandałki i dostępna ta opcja z zamówieniem butów od razu w innym kolorze i w związku z tym próbki materiałów ![]() Wiem, że niektóre salony już mają takie katalogi próbek i już zamawiają kolorowe buty. Niestety do tego salonu, który to ma, mam bardzo daleko.
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-02-27 o 17:39 |
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki bo to mają być Twoje wymarzone buty ![]() u nas dzisiaj 7 miesięcy
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja poszukuję butów, ostatnio w salonie mi pani powiedziała że moga mi zamówić brokatowe za ok 180 zł, ale to jednak za dużo. bo ja chcę obcas 5 cm, a wiecej w takim malym obcasie juz nigdzie nie pojde i 180 zl na jeden raz.
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-02-27 o 17:54 |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- I na pewno moglibyśmy wziąć dwie różne, ale czy można zmieniać modele katalogowe to nie wiem, bo naszych nie można (ramki z tytanu sa stałe i nic nie da rady zmienić). ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- I na pewno moglibyśmy wziąć dwie różne, ale czy można zmieniać modele katalogowe to nie wiem, bo naszych nie można (ramki z tytanu sa stałe i nic nie da rady zmienić).
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Ty jeszcze tylko 100dni a ja się dziś cieszyłam, ze dziś równe 6 m-cy![]() Mam wrażenie, że tylko mi tak ten czas do wesela się ciągnie
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren Ciężko o dobrego kamerzystę poniżej 3 tys. Jak któraś z Was takiego znalazła, to gratuluję
![]() dodaja Pochwalisz się florystką? zakrecona kropka Starsze dzieci jak najbardziej - ale jak pisałam - nigdy nie ogarnę trzymanie małego dzieciaka na sali do późnych godzin nocnych. Zaspane toto, marudne. ewaden A nie myśleliście o błogosławieństwie dzień wcześniej, w kameralnym gronie? Można też zrobić przed ceremonią w kościele. Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy - gdzie warto zajrzeć w poszukiwaniu ładnych, ślubnych butów? Mam te swoje upatrzone na oku, ale w razie jakby nie wypaliło, przydałyby się namiary na inne miejsca
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
my zamówiliśmy ostatni obrączki w A. Nie mogę sie doczekać
|
|
|
|
#1903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Co do dzieci i zaproszeń. My na żadnym zaproszeniu nie wpisaliśmy dzieci i w zasadzie nawet nie dlatego, że nie chcemy dzieci na weselu co dlatego że po prostu zapomnieliśmy Co do dzieci na weselu, mi to jest obojętne czy będą czy nie. Jednak wypowiem się jako rodzic i szczerze ? Nie wiem co kieruje rodzicami którzy biorą dzieci na wesele, serio. Toć to minimum zabawy a miximum skupienia i opieki nad dzieckiem. Ja swojego maluszka zawsze z kimś zostawiałam, raz jeden jedyny był z Nami na poprawinach i sie umęczyłam po pachy. Na Naszym ślubie będzie Nasz syn ( to chyba oczywiste) ale będzie wynajęta do niego opiekunka i to ona będzie się Nim zajmowała a potem ( ok 22-23) pojedzie z Nim do domu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaa daj spokój taka wtopa to nie wtopa/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja się dziś wybrałam na spacer z przyjaciółką, która ma ślub we wrześniu i właśnie mi powiedziała, że zamówiła sobie kieckę. Cieszę się bardzo bo wiem, że spędzało jej to sen z powiek-chciała wydać mało a mieć coś fajnego, i takim oto sposobem zdecydowała się na wypożyczenie sukni.
|
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mieszkam w małym mieście i florystka nie ma swojej strony www
![]() Próbną na pewno obfocę ![]() Cytat:
![]() Ja mam 3 rodzeństwa, 4 siostrzeńców, siostrzenicę i kolejna w drodze. Tż posobnie, 3 rodzeństwa, 3 siostrzenice, 2 siostrzeńców i siostrzeniec w drodze. W moim życiu zawsze były dzieci i traktuję je jako pełnoprawnych członków rodziny o których potrzeby trzeba po prostu nieco inaczej zadbać ![]() Z tym chodzeniem i nie chodzeniem na wesela, to również może wynikać z regionów. Na Śląsku panuje zasada, im więcej tym lepiej Cytat:
![]() Florystka nie ma strony, ale wklejam bazowe bukiety ![]() Cytat:
![]() Dwa pierwsze bukiety z lewej są bazowymi dla florystki
|
|||
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten piękny pączkowy dzień
![]() Cytat:
Dla mnie wesele jest imprezą rodzinną - zgodziłam się na nie jedynie ze względu na chęć spotkania się z bliskimi. Do mojej rodziny również należą moje siostrzenice - co więcej traktuję je jak własne dzieci i mi samej serce by pękło jak by się nie pojawiły, a co dopiero im. Na spotkaniu z fotografem wspomniałam, że moje dzieciaki są dla mnie niezwykle ważne i nie może ich zabraknąć na zdjęciach. Na Sylwestrze wytrzymują do 3 to i na weselu wytrzymają (a jak nie to będzie na nie czekał pokój). Nie zapraszamy za to dzieci kuzynów ze względu na finanse - ale gdybym miała nieograniczone środki to pewnie też by je zaprosiła. W sumie to brata tż'a też nie powinniśmy zapraszać bo ma tylko 13 lat Kurde na prawdę nie wyobrażam sobie tego dnia bez moich najbliższych.
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
Kochana kradnę ten po lewej - piwonie i frezje
![]() Chyba mam bukiet marzeń dzięki tobie Dodajko
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedzę i ślimtam
http://www.youtube.com/watch?v=6tDzXizoeocMam pytanie, bardzo zależy mi na odpowiedzi. Czy, któraś z Was była na weselu gdzie były zimne ognie? Chce podczas tańca "cudownych rodziców mam" aby goście odpalili zimne ognie, ale obawiam się specyficznego zapachu. Miała któraś z takim pomysłem styczność??
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-02-27 o 18:47 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na twoim miejscu dobrze bym to przemyślała. A może gdzieś na zewnątrz, w innym momencie wesela? Znalazłam coś takiego: ![]() ![]()
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-02-27 o 18:59 |
|
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=positive rebel;45363236]Fajnie to wygląda, to fakt. Ale u mnie smród palonych sztucznych ogni powoduje odruch wymiotny, a później przez dłuższy czas mam okropny metaliczny posmak w ustach. Nie wytrzymuję minuty w pomieszczeniu, w którym ktoś odpali sztuczne ognie, choć jako dziecko nie miałam z tym problemu.
Na twoim miejscu dobrze bym to przemyślała. A może gdzieś na zewnątrz, w innym momencie wesela? Właśnie tego się obawiałam Dzięki bardzo za pomoc
|
#1913 | |
|
BAN stały
|
Piękne, prawie identyczne jak moje, tylko moje bez kamyczków
![]() Cytat:
Lookajcie na ołtarz: http://www.youtube.com/watch?v=PQWRChk5iDs |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ślub na początku sierpnia i trochę was podczytuję, bardzo przyjemnie tu u was i dajecie przydatne rady my z przygotowaniami jakoś specjalnie się nie spieszymy, bo jeszcze jest dużo czasu. na chwilę obecną mamy zaklepaną salę i godzinę w kościele, wybrałam już sukienkę i makijażystkę i w sumie to tyle a chciałam podpytać was kto będzie prowadził was do ołtarza ? idziecie z TŻ czy tatą ? ja chciałabym, żeby to tata mnie prowadził i przekazał do rąk TŻ, chociaż nie wiem czy to jeszcze tak się teraz robi ![]() i co myślicie o śmiesznym mixie utworów na pierwszy taniec ? czy jednak jesteście za jedną klasyczną romantyczną piosenką ? ![]()
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniało mi to o pewnym kościele - chyba Sopot. Tym widokiem, który widzą Państwo Młodzi przy ołtarzu jestem zakochana http://jaceksiwko.com/dorota-lukasz-godding-sopot/
|
|
|
#1916 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() i będziemy tańczyć walca ![]() Cytat:
Ładna fryzura (szkoda, że się rozbełtała na końcu filmu:/) http://www.youtube.com/watch?v=J8WJzRYfXOc |
||
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
a ja będę miała zimne ognie
![]() takie robi to niesamowite wrażenie że nie zrezygnuje z tego, zresztą sale mam bardzo wysoką i dużą, żal byłoby tego nie wykorzystać - będą zimne/sztuczne ognie na pozegnanie fotografa i kamerzysty czyli o 2 w nocy
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-02-27 o 19:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w całej rozciągłości ![]() Cytat:
Cieszę się ! Ja mam w zamówieniu zapisane jeszcze eutomę i groszek ![]() Pani w kwiaciarni też nie mogła się nadziwić jakie cudo wybrałam
|
||
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
aaa, dziewczyny strasznie szybko i dużo piszecie
Nie nadążam z czytaniem, a co dopiero Wam odpisać, mam strasznie dużo nauki, jak zwykle ehh... A oprócz nauki muszę jeszcze znaleźć czas dla siebie, na moją pasję kosmetykowo-makijażową, ćwiczenia, basen, zrobienie czegoś dobrego do jedzonka... Postaram się w miarę możliwości wszystko czytać, ale nie wiem jak ja to ogarnę. Ja zastanawiam się nad zaproszeniem braci ciotecznych z "drugą połówką". Nie jest to wesele, jak już mówiłam, tylko malutkie przyjęcie, które nie będzie trwało całej nocy. Nie będzie zespołu, tańców itd. To ma być po prostu długa "posiadówka" rodzinna, jak w święta. Jak uważacie? Mam dwóch braci ciotecznych w wieku 18 i 20 lat. Wiem, że mają jakieś tam dziewczyny, ale wiecie, to nie są jakieś zadeklarowane związki, trwają krótko, nie znam ich dziewczyn no i zastanawiam się czy zapraszać ich z nimi, skoro to ma być typowo rodzinna impreza? Wiadomo, jakby było wesele z tańcami to oczywiście bym ich zaprosiła, ja sama jak miałam 16 lat to zapraszano mnie w takich sytuacjach z osobą towarzyszącą, żebym miała się z kim bawić. Ale tutaj ? Gdzie będziemy sobie siedzieć i rozmawiać, śmiać się, opowiadać historyjki różne? Te dziewczyny będą się źle czuły no i rodzina też dziwnie zapewne. A z drugiej strony czy to nie będzie nie ładnie z mojej strony? Edytowane przez frezja123 Czas edycji: 2014-02-27 o 19:28 |
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
ależ ten po lewej slicznie wygląda !
Cytat:
![]() Cytat:
- mi sie całkowicie niepodobaja zmixowane pierwsze tańce, bardziej to dla mnie żenujące niżeli zabawne, ale wiadome, kazdemu co innego sie podoba, a wiec my stawiamy na klasyk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

Aż się boję co to będzie jak sezon ze ślubami ruszy na dobre 

Mam nadzieję że kciuki pomogą
bardzo fajna sala!
. Pocieszam się tym, że to nie moja wina...
Mam jeszcze nadzieję, że szef Tż przemyśli co nie co i zadzwoni, że jednak popełnił błąd. Mieliśmy dzisiaj odstawić samochód do warsztatu ale w obecnej sytuacji odpuściliśmy, bo nie wiemy co będzie.

) Porywa się też PMkę nad ranem i młody musi ją wykupić. Nie podoba mi się to ale już mi zapowiedzieli, że nie zrezygnują z tego.

Podobają Mu się sukienki odsłaniające bardzo dekolt, a moja ma zabudowany. Chociaż jej nie widział.
Jeśli tak, to przepraszam, nie pamiętam która pisała