|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Może umieśćmy taką informację na pierwszej stronie |
|
|
|
|
#1202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą samokontrolą tak jakoś nauczyłam się ostatnimi czasy bo wczesniej byle co z równowagi potrafiło mnie wyprowadzić ![]() teść zarzucił głupim tekstem, a ja potrafiłam się spakować i rowerem do domu pojechać 15 km ![]() no ale już do tego stopnia nie zrobiłabym, raz że ciąża, dwa że w końcu osobno mieszkamy, trzy że własnie ta choroba potrzebuje spokoju ![]() mój mąż oaza spokoju, a jest teraz bardziej nerwowy, musze nieraz go uspokajać, chodze za nim i powtarzam "reeelaaax!" Cytat:
dziękuję to jest firma George - pierwsze się z nią spotkałam (ale made in China ), może masz z tej samej ![]() mój mąż nawet przyznał, ze żal by było tego nie wziąć, nawet jak teraz ponoszę mało, to później na jesień ![]() |
||
|
|
|
#1203 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musisz kochać tego tż-ta, co![]() ?? Cytat:
i jeszcze taki głupszy program o szukaniu idealnej niani, to to jest dopiero dno i wodorost![]() Co tam się stało??Lepiej już glukoza nie zając nie ucieknie![]() ![]() Cytat:
Ja już sama nie wiem czego chcę, już od oglądania wózków dostaję To co podobało mi się w graco to np. ta przekładana rączka, ale pisałyście, że spacerówka kiepska, więc wygooglowałam "wszystkie" możliwe wózki z przekładaną rączką co mnie niby zachwyciły i te 3 wózki efekt mojej pracy ![]() No to tak mieszkam w domu, na parterze, mamy dwa samochody, ale do mojego g..w..o się mieści (citroen c3), więc szukam czegoś mniejszego, lekkiego, łatwego w składaniu (szybki) no i przede wszystkim wygodnego dla mojej księżniczki dobrze by było, jakby spacerówa była w dwie strony. To tyle, co może mi Pani polecić??? ps. za rozsądną cenę, jeśli drogi a fajny to może upoluję używkę ![]() A teraz 4you zaszalałaś z tymi pączkami i za ten pierwszy raz ale wiesz, że dzieci z tego nie będzie![]() Cytat:
, a wybieracie się razem??
|
|||||
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela, tak już lepiej
Nie wiem co mi jest, od wczoraj tak mam, że rano czuje się fatalnie i znów mi mdłości wróciły
|
|
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Mamusie!
Przede wszystkim gartuluje kolejnych tygodni. (Ja wczoraj zaczełam 25TC). I za glukozę!!! (Dzielne dziewczynki, jak narazie na wątku nie było żadnych problemów z jej piciem co jest dla mnie bardzo pocieszające Wykonam ją w czwartek- troche późno co? (będzie to skończony 25TC i pierwszy dzień 26TC), ale od 2 tyg jestem poza Wrocławiem, wiec zrobie jak wroce. W czwartek moja przyjaciolka ma wolny dzien i chce ze mną pojsc, Moj TZ pracuje od rana, przez remonty sporo sie urywal, wiec nie chce go ciągnac). Pyszne pączki, prace domowe, dzielne sprzatanie po remontach, wybory wózków, walke z infekcjami, zakupy, nio i jakoś ustały wojny z TŻami! Super!Tak jak Wam informowałam mniej pisze, ponieważ walczymy z łazienką, jestem u mamy, gdzie nie działa mi WIFI a siedzenie przy komputerze jest klopotliwe, bo po dluzej chwili wszystko mnie boli i uciska ;( Musze byc odgieta a najwygodniej mi po prostu w lozeczku na lezaco, no ale tak jak pisze, nie mam od 2 tyg takiej mozliwości. Co do naszej lazienki: remont miał trwac tydzien a trwa juz drugi... (tyle niespodzianek wyszło w tzw. miedzy czasie). Nie wspomne o kosztach- to co szacowlaiśmy to kropla w morzu potrzeb. Mam nadzieje, ze w sobote sie skonczy a na przyszy zostanie tylko kosmetyka: lustro i parawan i takie tam drobiazgi. Powiem Wam, ze wstępnie jestem zadowolona. Totalna prostota, bez ozdobników, mozajek, dekorów... W poprzedniej było pstrokato, wiec teraz marzyła mi się klasyka, sterylnosc, ład i taki nowoczesny minimalizm. Chyba uda nam się to osiagnać. Wybralam sie do lumpeksu, nie wierzylam, ze cos uda mi się upolowac, bo tu gdzie teraz jestem to mala miejscowosc, ale ku mojemu zdziwieniu wyrwałam 3 siatki ciuszków! Wszystko po 2 złote, szał po prostu. Cieszyłam sie jak dziecko! Dzis wykopałam w pokoju brata worek z akcesoriami dla niemowląt( po córeczkach): butelkami i laktatorem aventu oraz ciuszkami 0-9miesiecy (kilkanascie sztuk). On był pewny, ze wydali to z pozostalymi rzeczami znajomym, ale jak się okazało ten worek się zapodział i został- czego był nieswiadomy, Więc teraz 3majcie kciuki, by moja Dzidzia faktycznie byla dziewczyneczką. Płeć mam okresloną tylko raz, na jednym badaniu, od tego czasu nie chce się ujawnić. Więc taka niepewność... szkoda mi bedzie tych łupów jak coś, ale cóż. Będzie jak ma być. Byle zdorwe. A ciuszki sprzedam.. i najwyzej chlopcu kupie cos w mniej atrakcyjnych cenach- trudno. Ale wierzę, ze lekarz się nie pomylił... Pisałyście o nerwach w ciazy, wiec ja się tu bardzo relaksowałam, sporo spacerowałam, pogoda naprawde cudna, nio i to powietrze.... Któras z was pytała mnie o ceny bielizny od brafiterki. Niestety nie pamiętam kto. A wiec ceny stanika ok 120-300zł.. Co do zgagi- super, ze o tym wspomniałyście, ponieważ wczoraj doswiadczylam jej po raz pierwszy. Zaczeło się od nocnego glodu. Kolacje zjadlam ok 20:00 a poszłam spac ok 23:00. O 1 obudzilam sie mega głodna, ale pomyslalam, ze nie wstane przeciez jesc w srodku nocy. Jakoś zasnęłam. Obudzilam sie ok 3 i umieralam z glodu, wiec siegnełam po kinder bueno z torebki, zjadłam,napiłam się wody i zasnęłam. O 7 znowu sie przebudzilam, juz bolala mnie glowa i musialam wstac i zjesc cos konkretnego, bo wypalo mi zoładek dosłownie. Pozniej caly dzien czulam własnie takie pieczenie i dyskomfort. MASAKRA. W ogole co chwile jestem glodna, Musze jesc co 2h. Staram sie nie jesc smieci, slodyczy, tylko konkrety i porcje owoców, ale dostrzegam zwiekszone zapotrzebowanie energetyczne... Oczywiscie naczytalam sie w necie, ze takie napady glodu to objaw cukrzycy ciazowej. I jak ja się mam nie stresowac? Załamie się jak mi ją wykryją.. Niech juz jest ten czwartek! Cytat:
Ambero: gondolka juz nizej, nie ma tego pikowania, material wydaje się chyba lepszy, ale gondolka ma te dwa bolce. Moga uwierac przy przenoszeniu... Za to budka naprawde super, lzejszy stelaz, hamulec, ktory jednoczesnie blokuje dwa tylne koła.. Nie wiem. Cena kusząca, bo za zestaw (razem z drozszym, porzadniejszym fotelikiem) wychodzi jakis 1000zł taniej niz za tamte. I teraz pytanie dlaczego? Skad taka spora roznica? Kuszące, bo i tak nie wiem czy sie szybciej nie przesiadziemy w lżejsza spacerówke itd, nie mam jeszcze doswiadczenia. Jak widzę jakimi wozkami ludzie operuja (najtansze i to jeszcze odkupione uzywki) to stwierdzam, ze z kazdym mozna przetrwac i nie wiem czy warto przeplacac. Na samym poczatku mielismy jechac do Niemiec po Hartana, bo tam wychodzi sporo taniej, ale mój TZ przemyslam sprawie i stwierdził, ze nie swirujemy, w PL tyle za niego nie dam a jak kupie tam to klopot z gwarancją. Tutek ma wiele dobrych opinii w necie, jestem w szoku A właśnie jeszcze sprzatanie. dziewczynki tak ładnie opisuja swoje prace domowe, że sprzatają aż domek lśni, więc może się poradzę. Jak zabrać się za ogarnianie mieszkania po remoncie? Chyba przydałby mi się poradnik perfekcyjnej Pani Domu, no bo przeciez musze zrobic wszystko, ogarnac każdy kącik dosłownie, okna.. aj wszystko. Pociagamy folie zabezpieczajace i co dalej? Od czego zacząć, pomocyyy ![]() Miłych snów!
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! Edytowane przez Prowansja88 Czas edycji: 2014-02-28 o 00:25 |
|
|
|
|
#1206 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuję remontu ![]() Cytat:
![]() Mojego też ostatnio coś naszło na spidermana, kazał sobie buźkę umalować u koleżanki na urodzinach. Tylko, że mój w życiu nie oglądał tej bajki, więc fanem raczej nie jest-jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie nie ![]() Może na następnej wizycie maleństwo pokaże, co tam chowa w razie czego w kieszeń weź kilka cukierków i butelkę wody![]() Cytat:
Cytat:
i oczywiście za wyniki. Mi też było słabo, nawet trafiło mnie przez chwilę uderzenie gorąca i kołatanie serducha...ale żyję![]() Cytat:
pierwsza kosmetyczka dla księżniczki fajna.Cytat:
" Tylko nie pisz, żeś zdziwiona![]() Cytat:
![]() Cytat:
a gipsów nie zazdroszczę
|
||||||||||
|
|
|
#1208 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajne te zakupyPłaszczyk mam podobny z zary i liczę, że też schowam właśnie w nim brzucha na wiosnę.Choć brzuch jak brzuch, bo na niego jest sporo miejsca, boję się o biust![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc[/QUOTE] Super ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45361205]A i przytyłam 2kg od ostatniej wizyty, czyli na plusie już 7kg [/QUOTE] Bardzo ładnie kochana Ty za tydz. wchodzisz w III trym. to co 2 kg chciałabyś przytyć, przecież kawał chłopiska w brzuszku masz![]() ![]() Fajne, pieluszka w biedrony super ![]() Cytat:
to może jakieś foty ??Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45362289]No i super, taki miałam dobry humor no i Miałam w planie zjeść dziś tyyleee pączków, kupiłam sobie trzy plus teściowa przyniosła własnej roboty... No i zjadłam dwa i mam zgage Do tego Adaś znowu przeziębiony Kiedy on wyzdrowiał? Tydzień-dwa temu? I znowu... Mam dość [/QUOTE] Ja właśnie teraz mam i nie mogę usnąć dlatego Was nadrabiamZdrówka dla synka ![]() Cytat:
następna szalona![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||||||||
|
|
|
#1209 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Napisz nam co ciekawego się dowiesz![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------ Męczą mnie zatoki, zgaga i na dodatek wykończyła mnie biedronka i tesco- kręgosłupa nie czuję. Już tyle razy obiecałam sobie, że bez tż-ta nie jadę Ledwo żyję, a jeszcze ang miałam wieczorem![]() Dzisiaj pojawiła się wypłata, a ja już na zakupy . Udało mi się załapać na resztki w tesco, kilka ciuszków dla dzieciaczków. I mimo, że taniej -30% , a nawet 50% to i tak ceny wysokie w porównaniu do SH Od razu przeliczałam ile bym za to kupiła w lumpku Udało mi się też kupić ostatnie dwie paczki tych chusteczek co o nich pisał Kucyk---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
i za glukozę.Fajnie, że udało Ci się w lumpku no i te siaty od brata za dziewuszkę![]() Co do remontu, temat rzeka nam z tz-tem nigdy nie udało się wycyrklować z kasą, zawsze budżet jest przekroczony jeśli chodzi o czas remontu, to jeśli to robi "miecio fachura" to niestety potrafi się taki remont ciągnąć jak krew z nochala.Sami się z tż-tem przekonaliśmy na własnej skórze![]() A sprzątanie najlepiej zacząć od kawki i wizazu ![]() ------------------- Dobrej nocki |
|||||||||
|
|
|
#1210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1211 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale kusisz ![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45345427] ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- A i powiedzcie mi, o co chodzi z tymi klubami, które działają przy wątkach?? Bo też nie ogarniam... Tam się coś innego pisze, czy jak??[/QUOTE] Mamuski wrzucaja zdjecia itp tak bardziej prywatnie jest. Mysle ze to fajny pomysl Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45363846]ja nadal nie mogę ryb Nawet w witaminach mam to dha, to mi się odbija jakąś godzinę po połknięciu, tak jakbym rybę zjadła i mi niedobrze [/QUOTE]uu wspolczuje ja tak mialam z rybami i miesem ale tylko w I trymie na szczescie ... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aldrin , tropposesible , morin , karolkya , berenika_26 , mala_czarno_biala , kamilla123 , pradip , poziomkka , majkela12 , kocyk_truskawkowy - dziekuje kochane za wszystkie rady! Na szczescia ja juz jestem ok maz tez .. No i Dominik sie mocno trzyma! Nic mu nie dolega takze miejmy nadzieje ze go ominelo ![]()
|
|
|
#1212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, że udało Ci się upolować tyle ciuszków w lumpku, ja tez mam nadzieję, że płęć się nie zmieni, bo piękne sukienki mam i byłoby szkoda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry w piątek dzień dziś zaczynam od kawki i pączusia, pewnie jako nie jedyna |
|||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
No prezent fajny ale niestety ze mną nie pójdzie robota rozkręciła mu się na dobre i podejrzewam że jeżeli zima nie wróci to go już rzadko w domy będę widywać.Co do zgagi ja jestem akurat przyzwyczajona i przed ciążą ciągle ją miałam, więc teraz różnicy mi nie robi, gorzej z innymi objawami ciąży, wymioty mam co jakiś czas ale praktycznie nie ma tygodnia bez, plus już mi żołądek zaczyna uciskać mój bobas więc boli i to czasami bardzo. Mam nadzieję że jakoś to przebrniemy, zresztą to już tak nie długo i będziemy tęsknić za kopniakami i naszymi maleństwami pod serduszkiem
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ramona ja dzień zaczynam od kawki i zaraz bedę pochłaniała jogurt z ciasteczkami owsianymi
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadanku, jajecznica z pomidorkami, awokado i rzeżuchą ![]() Na razie się lenie w łóżku jeszcze a potem jakoś trzeba się zebrać i z położną spotkać Miłego dnia |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś muszę jechać do PUP'U a znów się źle czuje, także będzie ciekawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Blue to
za wypad obyś wszystko załatwiła szybciorem
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za zdobycze ciuszkowe. Ja w poniedziałek lub jutro znów uderzam na łowy.Co do sprzątania po remoncie to tak wg moich spostrzeżeń: - nie sprzątaj dopóki fachowcy całkowicie nie skończą, dopóki nie będziesz miała pewności że coś nie będzie cięte, wiercone czy robione - zacznij od pozbycia się wszystkich rzeczy które potrzebne były na czas remontu (narzędzia itp) i - jak masz dużo śmieci zalegających na podłogach to miotłą zamieć, a później to już wszystko najlepiej odkurzaczem wciągać bo tak to kurz tylko będzie latał w powietrzu - - usiądź na wizażu, wypij kawkę i poczekaj aż kurz osiądzie bo innaczej w nieskończoność będziesz sprzątać - najlepiej żeby ktoś Ci pomógł (mi pomogła teściowa) żebyś się nie przemęczyła bo skutki tego nie są fajne - dziel prace na kilka dni - no i od góry do dołu sprzątaj Nie wiem na ile pomogłam, mam nadzieję że choć trochę pomogą moje rady. I najwazniejsze jeszcze raz- nie przemęczaj się bo ![]() porządek nie zając, nie ucieknieJa już po kawce i pączku (został mi z wczoraj) j myślę czym to się zając żeby dzień jakoś zleciał.
|
|
#1219 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Aleeeee naskrobałyście, zaczynam nadrabianie, w częściach
.Cytat:
Cytat:
![]() he he ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Współczuję remontu, zwłaszcza tych gładzi i sprzątania po tym ![]() Gratki za tydzień ![]() Cytat:
, ja na początku ciąży ciągle płakałam i każdy powód był do tego dobry , mam nadzieję, że moje dziecko aż tak płaczliwe jak ja wtedy to nie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc ![]() [/QUOTE] Super, że wszystko ok |
|||||||
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
WITAM SIE Z RANA DZIŚ 22 tydz
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1222 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
A te fajne pieluchy to tetrowe? Podobają mi się baaaaaardzo Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45362289] Do tego Adaś znowu przeziębiony [/QUOTE]Zdrówka dla Adasia Cytat:
Cytat:
![]() Zaproś mnie na takie pyszne kanapki ![]() Cytat:
i jak rozmawiacie o różnych programach, to ja nie mam pojęcia co to i o czym
|
||||||
|
|
|
#1223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ambitne śniadanko, ja tak jak i niektóre z dziewczyn na śniadania pożarłam pączka ![]() Nie ma pomysły co dziś robić cały dzień... Może mi coś wymyślicie?
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybka to do Lublina, na Krakowskie i masz kanapki
![]() Tak mówicie o wózkach ja muszę obmacać ten: http://www.roan.pl/#marita.html pisałam już maila ponoć współpracują z rampersem na inżynierskiej |
|
|
|
#1225 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
. A poza tym nasze porody będą lekkie, cud, miód i malina ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45363846]ja nadal nie mogę ryb Nawet w witaminach mam to dha, to mi się odbija jakąś godzinę po połknięciu, tak jakbym rybę zjadła i mi niedobrze [/QUOTE]Ja mam dokładnie to samo ![]() Cytat:
Cytat:
Pokaż łazienkę, jak skończycie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nadrobiłam, ufffff chyba że coś dopisałyście już ![]() Chyba jeszcze coś cytowałam, ale mi wcięło , na pewno chciałam napisać, że któraś z Was wkleiła zakupiony płaszczyk i wygląda w nim super. I jeszcze coś, ale zapomniałam .
|
||||||
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry brzuchatki
![]() ramona ja też już po pączusiu ![]() któraś prosiła o link do wyprawki przepraszam zapomniałam która ale proszę bardzo ![]() http://allegro.pl/wyprawka-komplecik...973164758.html
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety zaczęłam chodzić, szukać sobie zajęcia i zakręciło mi się w głowie i trochę przysłabiło. Głowa od rana mi pęka.
|
|
#1229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za linka,Niestety we Wrocławiu nie mają wózków Camarelo. Ale wpadłam na lepszy pomysł.Zamówię na allegro. Obejrze sobie i jak nie będzie mi pasował to go odeślę U mnie kiepsko. Miałam mieć wizytę za tydzień ale poszłam wczoraj...Naczytałam się rożnych rzeczy w necie i obudził się we mnie niepokój. Ja to mam nosa...Szyjka skrócona, rozwarcie wewnętrzne..Za tydzień kontrola i decyzja co dalej.. Czy szpital czy może leżenie w domu, magnez, nospa itd wystarczą. Czekam na wyniki badań z krwi i znowu do gina mu je pokazać idę zaraz.
|
||||
|
|
|
#1230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby ta szyjka się uspokoiła. Odpoczywaj dużo, leż już teraz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ale Ty ceną to naprawdę powalasz - świetny łup za świetną cenę!
i jeszcze taki głupszy program o szukaniu idealnej niani, to to jest dopiero dno i wodorost
glukoza nie zając nie ucieknie
w razie czego w kieszeń weź kilka cukierków i butelkę wody
i nie mogę usnąć dlatego Was nadrabiam
Ledwo żyję, a jeszcze ang miałam wieczorem
Nawet w witaminach mam to dha, to mi się odbija jakąś godzinę po połknięciu, tak jakbym rybę zjadła i mi niedobrze
juz z 15min czekamy..

13.07.2013 

, mam nadzieję, że moje dziecko aż tak płaczliwe jak ja wtedy to nie będzie
klask i: