Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 14:43   #2071
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

dziewczyny tak się zastanawiam jak skompletować do końca strój tż. ma gratatowo-grafitory garniak. koszula biała będzie, buty pewno czarne. jaki krawat bądź muchę dobrać? poszetka, butonierka? bukiet planuję albo czerwony albo z dużą rolą czerwieni (buty czerwone)

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:51   #2072
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ktore sie znaja: jaki podklad wybrac, dobrze kryjacy ale bez efektu maski?

Nie maluje sie na slub, ale mi na codzien potrzeba? Cos slyszalam o Estee Lauder? Ale nie wiem jaki...:/ Help!

PS: dostalam mejla ze sklepu, ze obraczki przyszly! 2 tyg przed terminem!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:54   #2073
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore sie znaja: jaki podklad wybrac, dobrze kryjacy ale bez efektu maski?

Nie maluje sie na slub, ale mi na codzien potrzeba? Cos slyszalam o Estee Lauder? Ale nie wiem jaki...:/ Help!

szybko
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:07   #2074
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Tak, ale wiecie, ona jest w ciąży i zwalam wszystko na hormony, w dodatku jej facet kiedyś przyznał, że ona jest strasznie zazdrosna o wesele, więc starałam przy niej nie okazywac jak się cieszę. No a wczoraj taka akcja.
Natomiast "przyjaciel" to już inna sprawa , dla niego nie mam żadnego usprawiedliwienia, zachował się jak się zachował i to o nim świadczy, chociaż widziałam, że mojemu Tż było przykro. W dodatku to była jedyna osoba, która w twarz wyśmiała mojego Tż że przyjmuje moje nazwisko... Do tego stopnia mnie wkurzył, że miałam ból brzucha przed każdym następnym zapraszaniem, a okazało się, że każdy to ok przyjął. Szczerze to wolałabym teraz żeby nie przyszli... i jestem zła na siebie, że tak myślę

Czy to ten sam, który ma Monikkad? Chyba też go zamówię...

jaka szkoda!!! Nie martw się, wymienią
A tak z czystej ciekawości, czemu Narzeczony przyjmuje Twoje nazwisko ?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:14   #2075
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej kobitki jak któraś ma sklep Centro to sa wysokie, szpilki nude po taniości i pełno ślicznych kolczykow po 15 zł.
Ja sobie kupiłam 3 opaski kazda za 2,99. Dwie takie na gumce ozdabiane, fajne na ślub można założyć, a jedna zwykła metalowa ale pasuje tez na ślub bo jest z perełkami i kryształkami. Po 3 zł to kasy nie szkoda, a nawet jak żadnej na slub nie wykorzystam to mozna na codzień czy na imprezke założyć.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Piękne mają buty, ale chodzić się w nich nie da Chociaż tż kupił tam jakieś męskie pantofle i mówił, że bardzo wygodne.
Za to na biżu pewnie się skuszę

Cytat:

Ja teraz używam Revlon Colorstay i bardzo sobie chwalę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:24   #2076
Le_lena
Raczkowanie

Olać te botki, nie będę kombinować bo nie widzę nic ładnego w bieli
Stary 2014-02-28, 15:38   #2077
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:

Pewnie chodzi o estee lauder double wear - kiedyś miałam (dostałam od cioci z USA) i był bardzo dobry teraz przed ślubem cały czas się waham czy go nie kupić

gratuluje obrączek
Stary 2014-02-28, 15:40   #2078
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam okazję próbować (kilka próbek) Double Wear Estee Lauder i polecam, ale opinie są różne
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...up-spf-10.html
Użyłam jakieś 5-6 razy.
Gratuluję obrączek

Jeżeli chodzi o ColorStay Revlon. Dla mnie koszmar, ale wiadomo podkład to kwestia indywidualna i kwestia cery. Miałam do skóry suchej - (podkreśla suche skórki, uwidocznia pory, ciemnieje, czasem jakiś efekt zacieków)

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-02-28 o 15:44
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:43   #2079
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Piękne mają buty, ale chodzić się w nich nie da Chociaż tż kupił tam jakieś męskie pantofle i mówił, że bardzo wygodne.

Colorstay w ogole nie kryje wg mnie. Baaardzo delikatnie. Mialam i oddalam.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Pewnie chodzi o estee lauder double wear - kiedyś miałam (dostałam od cioci z USA) i był bardzo dobry teraz przed ślubem cały czas się waham czy go nie kupić

gratuluje obrączek
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja miałam okazję próbować (kilka próbek) Double Wear Estee Lauder i polecam, ale opinie są różne
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...up-spf-10.html
Użyłam jakieś 5-6 razy.
Gratuluję obrączek

Jeżeli chodzi o ColorStay Revlon. Dla mnie koszmar.
Dzieki dziewczyny.

A znacie cos innego polecenia?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:44   #2080
Dotka90
Zakorzenienie

Te buty emu to taki nasz wątkowy żarcik, nowsze dziewczyny nie znają
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:48   #2081
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
A znacie cos innego polecenia?
Ja ze względu na moją alergiczną skórę mogę stosować tylko dermokosmetyki bez parabenów i od wielu lat używam podkładu La Roche-Posay Toleriane
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html
U mnie sprawdza się rewelacyjnie, moja koleżanka mówi, że to koszmar i nigdy nie opuści swojego True Match L'Oreal, którego ja z kolei nie znoszę. Po dwóch użyciach leczyłam się miesiąc u dermatologa. Tak mnie wywaliło po tych parabenach w jego składzie

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:59   #2082
exist_
Zakorzenienie

Stary 2014-02-28, 16:01   #2083
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
dziewczyny tak się zastanawiam jak skompletować do końca strój tż. ma gratatowo-grafitory garniak. koszula biała będzie, buty pewno czarne. jaki krawat bądź muchę dobrać? poszetka, butonierka? bukiet planuję albo czerwony albo z dużą rolą czerwieni (buty czerwone)
czarny krawat/mucha

Cytat:

super,

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
ja co prawda nie Enzunio, ale u mnie taka sama sytuacja - ja mam ładniejsze nazwisko i można powiedzieć, że z buntu nie chciałam zmieniać, a że TZ nie chciał, żebyśmy się inaczej nazywali to nie miał wyjścia
Nawiasem mówiąc czekam na czasy kiedy to nie będzie budziło głupich uśmieszków i komentarzy, kiedy to będzie normalne sprawa, że ludzie wybierają nazwisko, które im bardziej odpowiada a nie "bo tak wypada"
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:11   #2084
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
tak jeszze sie pochwalę, ze... dziisja 100dniówka:D
Gratulacje!

I nasze obrączki juz są! Tydzień przed czasem
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:53   #2085
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Wy się śmiejecie a ja widziałam gdzieś foto PM w emu, haha
Odnośnie botków to nie tyle chodzi mi o to że będzie mi zimno w innych, a o to że mam jedne i to moje ulubione buty zaraz po jednych szpilkach. Pomyślałam więc że w lato odpadają całkowicie ale może na jesieni nie będą głupim pomysłem.
Szpilki są super ale ja i tak nie mogę wysokich
Postaram się zamieścić jakieś zdjęcie takich botków w wolnej chwili

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Jak wrzucisz fotkę będzie lepiej ocenić

Cytat:
Zanim ogarnę chciałam tylko napisać, że w końcu zamówiłam suknię.
Niestety zdjęcia nie pokażę, bo nie mam. Będę miała dopiero po pierwszej przymiarce
Brawo
Może chociaż opiszesz jaki krój?

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

Atomoowka, jeśli chciałabyś iść Tatą, to Twojego TŻ mogliby wprowadzić właśnie świadkowie Później na Was razem poczekać.

Świadkować będzie mi siostra, ale nie jestem z tego zadowolona. Nie odzywa się do mnie prawie wcale (mieszka w UK, ale nie napisze nic na fb i w ogóle...). Pytała kilka razy czy może zrezygnować, bo nie wie czy przyjedzie itp. Wiem, że chodziło o to, że jej facet nie będzie świadkiem oraz będą także młodsi drużbowie. Pogoniłam więc ją za takie myśli. W każdym bądź razie ze wszystkim dzwoni do Mamy i z nią omawia ślubne sprawy. Albo jak już coś ustalimy, to mówi o tym Mamie, ale zupełnie co innego! Kilka razy już wyszły różne kwiatki z tego powod
Dzięki za pomysł, chyba tak będzie najlepiej
A co do świadkowej nie możesz wybrać kogoś innego?

Cytat:
Ja bym chyba poszła w czarny krawat, muchę i czerwoną butonierkę.

Cytat:

Ooo to szybciutko.

A ja kupiłam w końcu kosmetyki do makijażu na ślub, będę teraz je testowała. Postanowione już na 100% będę się malowała sama
Fajnie mi sie trafiło bo otworzyli to hebe dziś i skorzystałam z promocji na kolorówkę więc wyszło mi 120 zł za puder max factor i podkład revlona ) oraz dobry pędzel do pudru ( wszystko przecenione).

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:30   #2086
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
iliy, ewaden Myślę, że nie warto tak sztywno trzymać się wykonawców z jednej miejscowości - w przypadku kamerunów z sąsiednich województw dojazd nie będzie problemem. Jedyne ograniczenie - jeśli np. interesuje Was plener w inny dzień, mogą naliczać koszty za dojazd lub sugerować wykonanie pleneru w innym miejscu, niż to Wasze zamieszkania.

ewaden Ja się też zastanawiałam nad błogosławieństwem dzień przed, właśnie ze względu na kameralną atmosferę, spędzenie czasu z rodzicami bez pośpiechu. Jesli byś im to tak wytłumaczyła, chyba nie powinno być problemu.

Co do kameruna - jeśli nadal szukasz, mogę dać Ci namiary na naszego na priv.
Co do błogosławieństwa, to chyba tak właśnie spróbuję.
Odnośnie wykonawców- ja absolutnie się nie trzymam swojego miasta czy regionu Np. DJa mam z Kielc, fotobudkę z Krakowa. Kamerzystę też mogę mieć spoza, byle dobry był i miał nie zabijającą stawkę. Pisałam wcześniej o tym co usłyszałam z jednej firmy, teraz dostałam od nich pełną ofertę, zakres cen: 5900zł- 20900zł+ opcje dodatkowe do wyboru, płatne osobno Są super, ale biorąc pod uwagę że ciągle zastanwiam się czy kamerzystę brać, to nawet gdyby mnie było stać, to tyle nie zapłacę.
O namiary poproszę- zaraz Ci wyślę wiadomość
Cytat:

Mi w Sephorze (każdej) panie mówią że Estee Lauder Double Wear (o tym pisała bachara) najlepiej kryje. Miałam go i byłam zadowolona. Nie wracam do niego jednak bo takiego krycia nie potrzebuję (już, wcześniej byłam nieco przerwazliwiona ). Miałam też Dior, chyba Forever, i byłam jeszcze bardziej zadowolona (moja siostra też się na niego przerzuciła po Estee Lauder)
True Match L'Oreal mnie za to wysuszał, i krycie miał chyba gorsze
Cytat:
Ja bym powiedziała, że krawat szary, srebrny lub granatowy (gładki lub z delikatną fakturą), lub względnie mucha, poszetka biała (jedwabna lub lniana), a do tego w butonierce czerwony kwiat. Ja się tego co wyczytałam u specjalistów trzymam- mój Tż ma granatowy garnitur i powyższy schemat zastosuję

Edytowane przez ewaden
Czas edycji: 2014-02-28 o 17:31
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:40   #2087
cude
Zadomowienie

Opium, nie używam jeszcze podkładów na co dzień (ale się przymierzam). Wiele dobrego słyszałam o https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

Atomoowka, mówiłam jej, że jeśli naprawdę nie chce to spoko. Ale mówi, że chce Tylko jakoś tak głupio to wszystko wychodzi.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Właśnie tak pomyślałam, że do ślubu zostało mniej niż 5 miesięcy i aż w żołądku mi się ścisnął. Czas szybko mija
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:41   #2088
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Zawsze mozna iść w emu
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
też miałam o tym pisać, ale ugryzłam się w język
Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
no tak, sweterek, bo da wystarczająco dużo ciepła, i emu, bo w szpilkach za zimno
Hahaha, a myślałam, że tylko ja jestem złośliwa

Cytat:

Gratuluję obrączek A co do kryjącego podkładu to polecam ten z Estee Lauder. Słyszałam, że jest jeszcze wersja mocno kryjąca, coś jak kamuflaż, ale jeszcze nie miałam okazji testować. Z innych godny polecenia jest Vichy Dermablend lub Make Up For Ever HD. Ale to już takie mega kryjące podkłady są.

Cytat:
A ja kupiłam w końcu kosmetyki do makijażu na ślub, będę teraz je testowała. Postanowione już na 100% będę się malowała sama
Fajnie mi sie trafiło bo otworzyli to hebe dziś i skorzystałam z promocji na kolorówkę więc wyszło mi 120 zł za puder max factor i podkład revlona ) oraz dobry pędzel do pudru ( wszystko przecenione).
Super Pokażesz efekty ??

A ja się ciagle biję z myślami - kupować na zmianę buty srebrne czy szare? Srebrnych już raczej na co dzień nie wykorzystam, za to szare mogą być takie zwykłe... Chyba, że wezmę szare lakierki i sama zrobię sobie jakiegoś brokatowego srebrnego klipsa, coś jak tu:

Edytowane przez positive rebel
Czas edycji: 2014-02-28 o 17:49
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:43   #2089
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napiszę na priv

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Te buty emu to taki nasz wątkowy żarcik, nowsze dziewczyny nie znają
Ćśśś

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
czarny krawat/mucha

super,

ja co prawda nie Enzunio, ale u mnie taka sama sytuacja - ja mam ładniejsze nazwisko i można powiedzieć, że z buntu nie chciałam zmieniać, a że TZ nie chciał, żebyśmy się inaczej nazywali to nie miał wyjścia
Nawiasem mówiąc czekam na czasy kiedy to nie będzie budziło głupich uśmieszków i komentarzy, kiedy to będzie normalne sprawa, że ludzie wybierają nazwisko, które im bardziej odpowiada a nie "bo tak wypada"
My pisaliśmy w zaproszeniach coś w stylu "A po ślubie już jako Państwo XXX zapraszamy na przyjęcie weselne bla bla bla" i tylko z tym jednym głupim komentarzem sie to spotkało, choć wiem, że linia telefoniczna była zaraz gorąca A Wy? Mówiliście, pisaliście czy mówiliście jak tylko ktoś pytał?

ZAMAWIAM JESZCZE JEDEN WELON
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:50   #2090
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha, jaki?? I czego brakuje poprzednim ? :p
Stary 2014-02-28, 17:54   #2091
mimi_77
Zakorzenienie

WItam się z zapaleniem zatok - umieram na ból głowy... Boli mnie non stop od ok 48 godzin. Jestem wykończona...

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
ależ pędzicie, im bliżej ślubu, tym mniej czasu, żeby usiaść do komputera, żaby nadrabiać itd.
Tez tak mam..

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam piękne pojemniki kawa, herbata, cukier. Tak się cieszyłam, że dziś przychodzą, że wyglądałam za kurierem no i się doczekałam, jak otworzyłam przesyłkę to doznałam szoku, mało powiedziane
Na szczęście na stronie jest info "Przejmujemy odpowiedzialność za każdą przesyłkę i wymieniamy na nasz koszt wszystkie uszkodzenia powstałe podczas transportu " Mam wysłać zdjęcie i dostać na dniach nowe pojemniki. Tylko jeden się ostał borok
o matko

Gratuluje okrągłych rocznic - dni do ślubu

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:02   #2092
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość

A ja się ciagle biję z myślami - kupować na zmianę buty srebrne czy szare? Srebrnych już raczej na co dzień nie wykorzystam, za to szare mogą być takie zwykłe... Chyba, że wezmę szare lakierki i sama zrobię sobie jakiegoś brokatowego srebrnego klipsa, coś jak tu:
To weź te szare jeśli przydadzą się potem, szczerze mówiąc nie będzie i tak widać spod sukienki, wzięłabym do tego klipsa i będzie pięknie jak np. PM będzie przenosił Cię przez próg Taki błysk

Cytat:
Hahaha, jaki?? I czego brakuje poprzednim ? :p
Mówię do mamy: Mama wiesz, dziewczyny mi doradzały pojedynczy, Ty tez mówiłaś, żeby brać pojedynczy... ale nie wiem czemu odnoszę wrażenie, że będzie łysko do takiej princeski. No i mama kazała mi się wbić w sukienkę i założyłam najpierw ten 3metrowy i było cudownie a założyłam ten 70 zm mgiełkę no i "może być", ale miałam jeszcze ten 50cm, który chciałam wykorzystać na panieński i mama mi dołożyła go do tego 70 cm i mówi "ooo teraz idealnie", no to postanowiłam kupić ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ety-p-325.html
A że będę jeszcze z tej strony bolerko zamawiać, więc dużego bólu nie będzie

Na pocieszenie trochę inspi, lubię Wam spamować, wybaczcie
To wszystko polskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1965059_620315984688584_900364692_n.jpg (85,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1900065_620316054688577_308778070_n.jpg (65,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1780746_620316081355241_742695168_n.jpg (61,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1609809_605104179543098_1636276046_n.jpg (184,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29002_472947546092096_299545909_n.jpg (170,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 553190_444567432263441_1109452240_n.jpg (164,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 373773_390738234313028_837929485_n.jpg (132,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 318782_384562838263901_1420380057_n.jpg (117,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418349_296970053689847_1067415667_n.jpg (68,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 540044_427847743935410_856971289_n.jpg (87,6 KB, 20 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:06   #2093
Magheru
Raczkowanie

Dziewczyny, przepraszam, ale nie nadrabiam.

Ślub za 4 miesiące!

Za to poprawiam się i pokazuję buciki (w załączeniu). Jutro kolejna przymiarka.

Odnośnie nazwiska, to ja będę miała dwuczłonowe. Mój TŻ upierał się, że "rodzina ma jedno nazwisko". To powiedziałam, że jeśli tak, to niech przyjmie moje (mam nazwisko typowo polskie, a on ma niemieckie, ale w polskiej pisowni) albo niech wróci do oryginalnej pisowni nazwiska swojego.

Stanęło na tym, że dodam człon odmężowski do swojego.

Co mnie zdziwiło najwięcej nacisków, żeby przyjąć jego nazwisko było ze strony mojej rodziny.

Mojej koleżanki ojciec przyjął nazwisko swojej żony, po czym po kilku latach wrócił do swojego rodowego, przez co koleżanka teraz musi udowadniać, że nie jest panieńskim dzieckiem matki, a jej ojciec ma prawa rodzicielskie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0314.jpg (141,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0312.jpg (144,3 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Magheru
Czas edycji: 2014-02-28 o 18:10
Magheru jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 18:08   #2094
Atomoowka
Wtajemniczenie

Enzunio jaki?

Positive rebel
póki co jeszcze się nimi nie malowałam. Może w weekend usiądę i się pomaluje porządnie. Moje próbne makijaże( te które do tej pory sobie wykonywałam) są w klubie, w moim wątku.

Co do butów może weź te szare, skoro srebrnych nie wykorzystasz? Ja bym chyba tak zrobiła no i jak piszesz ewentualnie jakaś spinkę do nich doczepić.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2014-02-28 o 18:10
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:09   #2095
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napiszę na priv

Ćśśś

My pisaliśmy w zaproszeniach coś w stylu "A po ślubie już jako Państwo XXX zapraszamy na przyjęcie weselne bla bla bla" i tylko z tym jednym głupim komentarzem sie to spotkało, choć wiem, że linia telefoniczna była zaraz gorąca A Wy? Mówiliście, pisaliście czy mówiliście jak tylko ktoś pytał?

z zaproszeniami jeszcze nie wystartowaliśmy, ale napisaliśmy coś podobnego do Was, na dniach mam nadzieję, że wreszcie przyjadą. TŻ często gęsto chętnie o tym mówi, że zmienia nazwisko, większość reakcji jest pozytywnych, jedynie była już żona dobrego kolegi go wyśmiała prosto w twarz. Ale ona głupia jest więc nikt się tym nie przejął Moje koleżanki w większości mówiły "o jak fajnie" jedna już mężatka zazdrości mi tego męska część mojej rodziny otwarcie nie krytykowała, ale widać było po ich reakcji, że wydziwiamy a u TZ rodziny - nie wiem czy im już powiedział, ale on na szczęście jest taki, że nie interesuje go opinia innych
A w zaproszeniach specjalnie wpisaliśmy żeby wszyscy wiedzieli i nie było głupkowatych pytań na weselu
generalnie nasze pokolenie dobrze to przyjęło, rówieśnicy rodziców nie są do tego przekonani ale to nam ma się podobać
Positive bierz szare

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-02-28 o 18:12
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:15   #2096
velika
Winter is coming

Ja nie ogarniam, czemu tak wszyscy się mieszają, w cudze nazwisko. U mnie też jest mnóstwo dziwnych tekstów, bo chcę mieć podwójne. Przecież to moje nazwisko i moja sprawa.
Podczytuję was dziewczyny ostatnio nieregularnie, bo za dużo piszecie, a u mnie prawie nic ślubnego się nie dzieje. No i jakoś tak mam mniej czasu, w pracy mam więcej obowiązków, po pracy zanim poćwiczę to jest prawie 20 i nie zawsze mam siły wejść na kompa.
Z nowości mamy zaproszenia i ruszamy z rozdawaniem. Zdążyłam już się wkurzyć, bo okazało się, że źle jest wpisane imię brata teścia Wszyscy mówią na niego inaczej, niż ma naprawdę na imię. No super, tylko teść z teściową mi robili listę gości ze swojej strony i jak już przyszły wydrukowane zapro, to teściowi się przypomniało, że brat to ma inne imię Trzymajta mnie, żebym nie poszła w nocy wbić mu noża w serce

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:16   #2097
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Estee Lauder Double Wear polecam jak najbardziej! Używam od ładnych paru lat i jestem mu wierna, lepszego nie miałam.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 18:19   #2098
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
To weź te szare jeśli przydadzą się potem, szczerze mówiąc nie będzie i tak widać spod sukienki, wzięłabym do tego klipsa i będzie pięknie jak np. PM będzie przenosił Cię przez próg Taki błysk

Mówię do mamy: Mama wiesz, dziewczyny mi doradzały pojedynczy, Ty tez mówiłaś, żeby brać pojedynczy... ale nie wiem czemu odnoszę wrażenie, że będzie łysko do takiej princeski. No i mama kazała mi się wbić w sukienkę i założyłam najpierw ten 3metrowy i było cudownie a założyłam ten 70 zm mgiełkę no i "może być", ale miałam jeszcze ten 50cm, który chciałam wykorzystać na panieński i mama mi dołożyła go do tego 70 cm i mówi "ooo teraz idealnie", no to postanowiłam kupić ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ety-p-325.html
A że będę jeszcze z tej strony bolerko zamawiać, więc dużego bólu nie będzie

Na pocieszenie trochę inspi, lubię Wam spamować, wybaczcie
To wszystko polskie
Co do butów, to na do kościoła i na początku sali będę mieć te moje brokatowe. Tylko później chciałam przebrać, napaliłam się na srebrne, a teraz siedzę i zastanawiam się, czy to dobry pomysł Ale chyba faktycznie kupię srebrne, zrobię z brokatu jakąś kokardkę albo serduszko i już. Chyba mi się nudzi, skoro tak wymyślam

Co do welonu to ja się zastanawiam nad tym podwójnym długim. Bo w sumie na salę welonu nie chcę chyba. Wydziwiam jeszcze gorzej niż ty Na początku w ogóle nie chciałam, później miał być z koralikami, później z koronką, teraz katedralny Ale chyba jedynym wyjściem będzie zamówić wszystkie opcje przed przymiarką 9 maja, przymierzę do sukni i oddam te, które mi nie podejdą

Co do inspiracji - są cudne

Cytat:
Enzunio jaki?

Positive rebel
póki co jeszcze się nimi nie malowałam. Może w weekend usiądę i się pomaluje porządnie. Moje próbne makijaże( te które do tej pory sobie wykonywałam) są w klubie, w moim wątku.

Co do butów może weź te szare, skoro srebrnych nie wykorzystasz? Ja bym chyba tak zrobiła no i jak piszesz ewentualnie jakaś spinkę do nich doczepić.
Makijaże w klubie widziałam Ale nie mogę się doczekać kolejnych

Co do butów, to chyba tak zrobię jak mi radzicie. Pokazowe brokaty będą A na później już mniej reprezentacyjne szare

Velika nie przejmuj się. Ja robiłam zaproszenie dla sąsiadów Tżta, gdzie pan nazywa się Bronisław a wszyscy mówią na niego Mieczysław. On tak woli i tak jest na zaproszeniu. Może się nawet ten brat teścia ucieszy, że mu nie napisaliście nielubianego imienia?

Edytowane przez positive rebel
Czas edycji: 2014-02-28 o 18:23
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:37   #2099
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

używam max factor lasting performance i sobie chwalę nie robi efektu maski, ale ja akurat używam b. mało - starcza na b. długo, ostatnio podkład kupiłam w maju i jeszcze mam ponad połowę

nasze obrączki przyszły po 2 tyg.

Cytat:
N

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 18:44   #2100
velika
Winter is coming

Cytat:

Velika nie przejmuj się. Ja robiłam zaproszenie dla sąsiadów Tżta, gdzie pan nazywa się Bronisław a wszyscy mówią na niego Mieczysław. On tak woli i tak jest na zaproszeniu. Może się nawet ten brat teścia ucieszy, że mu nie napisaliście nielubianego imienia?
A gdzie tam, już napisałam z prośbą o wydrukowanie nowego zapro, bo teść focha strzelił A sam mi złe imię podał Już od dawna wiem, że on jest dziwny, ale no teraz to przebił samego siebie
Ja też będę zamawiać jeszcze jeden welon jeszcze nie wiem jaki, ale chcę z kryształkami i lamówką. Wszystko przez moją matkę, która mi marudzi, że mój jest za biedny

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości