Pierre Rene Skin Balance (Podkład kryjący) (stara wersja)

Kiniapl
    24 stycznia 2016 o 20:33
    Porażka na całej lini
    Bardzo sie zawiodlam na tym podkładzie, poniewaz przeczytalam na jego temat mnostwo pozytywnych opiini.Podlkad okazal sie za gęsty i za ciezki jak dlamnie i nawet nakladnaie za pomoca super gąbeczki BB okropnie wygladal na mojej twarzy, nienaturalnie , nie wiem co jest tego przyczyna bo np Revlon Colorstay nalozony ta gabka wyglada super . jest to najgprszy podklad jaki mialam pkazje wyprobowac. Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 26 maja 2015 o 21:43
    taki see..
    Skusiły mnie opinie na youtubie, a że trafiłam okazję to kupiłam. Mam już swoich faworytów podkładowych, ale jakoś cierpię na brak jasnych (żółtych) kolorów. Najjaśniejsze podkłady z Rimmel\'a są dla mnie ciut niedopasowane. I tu ten podkład sprawdza się rewelacyjnie ( nr 20 ). Po wymieszaniu z Wake me up czy innymi podkładami jakie posiadam kolor staje się trafiony w 10 . Mieszanka wygląda naturalnie i wtapia się w cerę i nie jest podatna na ścieranie. Sam niestety jest straszny w rozprowadzaniu. Rozprowadzałam go palcami, pędzlem... no niestety robi smugi, przemieszcza się, wyciera po najmniejszym dotknięciu. Nie użyję go już samego, ale jako produkt do rozjaśniania innych podkładów jest ok i nie ma wtedy tego efektu smug. Moim zdaniem ma też dziwny zapach ( ale jest to subiektywne odczuć bo przyzwyczaiłam się do zapachu Rimmel\'a :) ) Myślałam, że będzie trochę lepszy po przeczytaniu opinii... + za kolor. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1/4
  • 27 kwietnia 2015 o 15:03
    nie moja bajka, duży plus za jasny kolor
    Podkład kusił mnie już od dłuższego czasu, głównie za sprawą bardzo jasnego odcienia i pozytywnych recenzji. Mimo wszystko już po pierwszym użyciu nie byłam zadowolona, głównie ze względu na lepką konsystencję. Po nałożeniu tego podkładu, czuje się jakbym oblepiła twarz mazią, która się nigdy nie wchłania. Jest to dla mnie spory dyskomfort. Dopiero nałożenie pudru w jakiś sposób uśmierzało to katastroficzne uczucie. Ponadto podkład tworzy taki ciasteczkowy efekt i wydaję mi się, że twarz nie wygląda wcale atrakcyjnej. Czepiłabym się tez jego krycia. Za każdym razem jak go stosowałam czegoś mi w nim brakowało i mieszałam go z l\'oreal true match. Taka mieszanka sprawiała, że byłam w miarę usatysfakcjonowana. Mam wrażenie że podład świetnie się sprawdzi u osób, które mają skórę suchą. Ten kosmwetyk totalnie nie współgra z moją twarzą i ponownie go nie zakupię. plusy: -jasny kolor champagne -cena, produkt nie zrujnuje nam portfela minusy: -dyskomfort po nałożeniu -lepka konsystencja -świecenie -ciasteczkowaty efekt -konieczność poprawianie makijażu po kilku godzinach -bez zmieszania z innym podkładem uważam że wypada bardzo słabo i raczej na większe wyjścia bym go nie użyła -robi smugi -podkład do chodzenia po domu, aby zużyć ;P Niestety ja nie mogę polecić, ale myślę że wielu osobom może podpasować, mimo wszystko. Używam tego produktu od: kilka użyć Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 19 marca 2015 o 19:10
    Bardzo dobry
    +bardzo dobrze kryje, +ładny zapach, +gęsta konsystencja, podkład się nie rozlewa przy aplikacji na dłoń przed naniesieniem na twarz, +maskuje wszelkie niedoskonałości, przy używaniu go zrezygnowałam z korektora, +dopasowuje się do struktury skóry, +można budować krycie, +nadaje delikatny efekt zmatowienia skóry, twarz wygląda bardzo naturalnie, +nie tworzy efektu maski, +bardzo wydajny, -wchodzi we wszelkie załamania, nad oczami, pod oczami, przy płatkach nosa, -odbija się (np na telefonie), mimo utrwalania go pudrami, -ma tendencję do ścierania się, np nawet przy delikatnym pocieraniu po skórze, -waży mi się z niektórymi kremami, -nie jest wodoodporny, -bardzo słaba gama kolorystyczna, mam w odcieniu najjaśniejszym i jest odrobinę za jasny, natomiast ten o jeden ton ciemniejszy jest już dużo za ciemny, -słabo dostępny w moim mieście. Póki co, uważam go za swojego ulubieńca. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze- w trakcie zużycia
  • 13 marca 2015 o 18:41
    bardzo dobry produkt
    Podkład jest świetny. I wbrew temu, co piszecie wcale nie jest ciężki. Mam porównanie jeśli chodzi o podkłady kryjące, poczynając od najtańszego rimmela kończąc na clinique i droższych. Jest tani nawet bardzo, bo ciężko dostać taki podkład w takiej niskiej cenie. Ma słodki zapach, co jest dla mnie nowością, bo przyzwyczaiłam się do chemicznego zapaszku podkładów. Wodoodporny? producent chyba się pomylił, bo zmywam go łatwo nawet mleczkiem antyalergicznym. Dobrze kryje, a mam często problemy z cerą i na mojej skórze długo sie utrzymuje. Nie tworzy efektu maski, skóra jest błyszcząca, ale nie tłusta. Odcień 20 idealny dla mnie, mam jasną karnację, ale nie wyglądam w nim jak wampir. WYDAJNY Używam tego produktu od: 1,5msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego