|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie pomalu tez zaczyna spanie szwankowac, jak sie nie budzilam tyle miesiecy na siku to od paru dni nawet 2 razy ![]() Na ostatki nie mamy zadnych planow Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajne prezenty Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ide sie ogarnac, zmykamy na zakupy a potem na festyn z karuzelami. Natalia bedzie zadowolona ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-03-01 o 10:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Ela87 opis porodu piękny i b.wzruszający, super, że miałaś taką dobrą opiekę, trochę gorzej, że potem czułaś się źle, mam nadzieję, że ja szybko dojdę do siebie bo będę musiała szybko lecieć załatwiać sprawy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam dziś w planach odpocząć tylko nie wiem czy bliscy mi na to pozwolą ![]() ![]()
![]() |
#4114 |
Rozeznanie
|
moje kochane marcóweczki nadszedł nasz czas!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życzę nam żeby marzec był łaskawy pod względem lekkich porodów i zdrowych bobasków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale policja polska czy niemiecka? w sumie to może być inne prawo tam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A przy przewijaniu jak sie pupe podnosi jak nie mozna za nozki ![]() A z obiadami dasz rade - od czego masz wizaz? Zawsze jakiegos pomysla Ci zapodamy ![]() Cytat:
![]() Juz sobie znalazlam zajecie - tradycyjnie sprzatanie + przyszykowalam juz lozeczko ![]() Przez te 2 tygodnie akurat sie wszystko ulezy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Ostatki są we wtorek? No to mam takie plany: dopakowanie torby do szpitala, depilacja podwozia, obgryzanie paznokci z nerwów ![]() 3. Mój też dzisiaj w pracy ![]() ![]()
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż powiedział wczoraj że jak jego brat niczego nie wymyśli to dostanie jakieś srebrne kolczyki. Przed urodzinami chcemy jechać do fashion house, może tam znajdziemy coś ciekawego ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- To ja już nie wiem jak Wy te tygodnie liczycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Edzia400 będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2. no to piątka, bo mam to samo! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- też mam w paski! ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Olo chyba ma mało miejsca, bo czuję go jakby był tuż pod skórą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Ela87 nawet nie wiesz jak miło czyta się takie posty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast w szpitalu i do terminu porodu liczą tygodnie zakończone, dlatego termin porodu mam za równe 7 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli niby ciąża donoszona jest od 37t1d tak? a Koleżanka w styczniu urodziła dokładnie w 37t1d i ma w papierach dziecka wpisane jako wcześniak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- tak sobie jeszcze pomyślałam, że skoro wcześniakiem nie jest dziecko urodzone na dwa togdnie przez terminem porodu oznaczałoby że donoszone kurczątko jest od tygodnia 39 wg tych naszych obliczeń...skoro rodzimy w 41 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no niemiecka a to czy inne prawo to nie wiem W sumie to Europa, chyba takie same prawa ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się w MARCU - nadal 2w1 !
![]() ![]() dotrwałam ![]() teQibko cóż ci poradzić. my też ciągle same - dzisiaj tż też w pracy ale mam Malwinkę więc przynajmniej jest dodo kogo japę otworzyć ![]() brawo za kolejny rozpoczęty tydzień! ![]() w ogóle brawo za wszystkie rozpoczęte tygodnie!!!! w marcu się bedzie działo ![]() ![]() wczoraj mnie rozbroiła! kąpę się ona patrzy na mnie i pyta- mamusia masz już mleko w cyckach ![]() jak nie masz to wlej sobie bo jak Filip będzie głodny to jak mu dasz jeść? ![]() byłysmy na zakupach - wszędzie masa ludzi. w Lidlu wystałam się tyle w kolejce że szok! ![]() my dziś idziemy na ostatkową imprezę! ![]() ciekawe ile wytrzymam przy stole z moim bólem żeber ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | ||
Moderator
|
No dokladnie
![]() ![]() ![]() Coraz blizej ![]() Cytat:
![]() Lekarze zazwyczaj wpisuja skonczone tygodnie... ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() Fajnie ze masz Malwinke - ja wlasnie nie mam do kogo tej buzi otworzyc i stad sie denerwuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do kolejek to skądś to znam, jeszcze nikt nigdzie nigdy mnie nie przepuścił. Raz się zdarzyło, że Pani otworzyła nową kasę jak szłam więc się załapałam jako pierwsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Wtajemniczenie
|
Witam się s pięknym miesiącu marcu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4129 |
Zadomowienie
|
Witam się porannie
![]() Noc w sumie nie okazała się taka tragiczna. Po porannym karmieniu piersi bolą już dużo mniej, ale karmiłam chyba we wszystkich możliwych pozycjach- nawet z "Mała na górze" jak leżałam na plecach- Emilka akrobatka odciągnęła mi wszystko z zawalonych kanalików ![]() Gratuluje weekendowo rozpoczętych tygodni i Marcówki- teraz Wasza kolej. Ale nie będę się pytać "czy to już"- stresu na końcówce jest wystarczająco dużo. Mamy dziś z TZ druga część piątej rocznicy poznania się- pierwsza randka była 29.02 ![]() ![]() Ok- Głodzilla się włączyła, więc do później i sorki za brak cytatów... Jeszcze do końca nie ogarniam ![]()
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | ||||
Zakorzenienie
|
koziemleko może się ruszy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() WOW ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Dziękuję wszystkim za gratulacje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio powiedziałam TZ ze się stresuję i nie wiem jak się dotknąć do takiego małego brzdąca nie mówiąc już o ubieraniu, przemywaniu... i że jestem szczęśliwa, że on taki opanowany i spokojny. Na co usłyszałam, że on spokojny bo myślał, że ja to wszystko wiem jak robić.... efekt -> oboje jesteśmy przerażeni ![]() Co do gotowania to szybko się wkręcisz i bez problemu dasz radę. Ja do niedawna byłam pewna, że ciasta w życiu nie upiekę i wystarczyło tylko kilka tygodni w domu, żeby zmienić zdanie. Cytat:
![]() Też się nadal zastanawiam jak się tą pupę ogarnia ![]() Gratulacje i ![]() ![]() ![]() My dziś stwierdziliśmy, że czas w końcu skręcić łóżeczko i zobaczyć jak wygląda w pełnej okazałości ![]() IMG_2659.jpg |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |||||||
Raczkowanie
|
Kochane witamy się w marcu, więc baczność i kolejno odlicz !
![]() ![]() ![]() Moja mała cycolinda chwilowo śpi nażarta z 4 cycków ![]() ![]() Ela piękny opis porodu ![]() Cytat:
Da się, jeśli rodzisz naturalnie, ale wygodniej podkłady zmieniać w koszuli i krocze wietrzyć. Cytat:
Po 6 tyg zacznę ćwiczyć z Mel B. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4134 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() 3majcie się dzielnie ![]()
![]() |
#4135 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4137 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do siedzenia przy stole z bólem żeber, to łączę się w bólu, my dziś idziemy na imieniny do babci ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ślicznie! ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() karuzeli nie mamy, liczymy na nią w formie prezentu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny które mają już swoje Skarby - świetnie sobie radzicie, trzymamy za was ![]() ![]()
![]() |
#4139 |
Rozeznanie
|
mój tż właśnie wrócił z pracy z miną bohatera i mówi: 'powiedziałem już w pracy, że w każdej chwili możesz rodzić i jak nie przyjdę, to znaczy, że już
![]() ![]() chociaż z drugiej strony już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zadomowienie
|
Wewillrockyou tego samego Ci życzę :-*
Ag ![]() ![]() Side ![]() ![]() Smaritta to masz 37tc :P Castia ![]() ![]() Magduś ![]() Ja właśnie z mama ogarnęłam łóżeczko ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.