|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Ależ Ci zazdroszczę że to już jutro ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak tam po ktg? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
asiall powiem ci ze mam tak od czasu do czasu jak mi się jakaś kośc przestawi. np. w sobotę jak się schyliłam to w pół.dupku mi cos skoczyło - tak jakby się kości na siebie nalozyly - ani stanac nie moglam ani siasc nic - plakałam z bólu. zaczęłam powolutku kręcic nogą itp jakies cwiczenia robic i przeszlo.
moze to cos podobnego u ciebie ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Mona a ty jak szykujesz się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
melduje się po dzień wcześniejszej wizycie
no wiecie co... jedną ręką dzieć zasłonił buziuchnę i w 3d widziałam tylko jedno oko a drugą ręką - no zgadnijcie co zasłaniał!!!!!!!!!!! no więc... po próbach rozbujania brzuchola, które spełzły na niczym, nawet gim powiedział do brzucha "nie to nie, nie będę zaglądał" :P:P:P no, niby twierdzi, że jak kiedyś tam, w 19 czy 20 tyg, przebąknął że chłopak, to pewnie nadal tak jest i nic mu nie 'odpadło :P', ale że się od tego czasu ciągle zasłania... to nigdy nic nie wiadomo paciora brak ![]() następna wizyta 17.03 niechże ja do tej pory rodzę jeszcze ;P dopiero od soboty mamy płyty osb jako podłogę, a od wczoraj sufit :P:P:P:P:P jak dobrze pójdzie, to za tydzień malowanie, ale jak znam życie jeszcze coś trzeba będzie w międzyczasie dorobić :/ i się przeciągnie w czasie mama się nie odzywa :P za to teściowa bez problemu stwierdziła, że jak się nie wyrobimy i jednak dzieć bedzie miał chęć wcześniej się pokazać, to zaprasza do siebie ![]() ![]() w ogóle odwiedziła nas wczoraj i przywiozła mnóóóóóóstwo słodkości ![]()
#4355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam dzis na SR myslalam ze sie rozruszam ale to nic nie dało;/
![]() |
#4356 | ||||
Zakorzenienie
|
Mara dzień do gina! Lepiej pięć razy za dużo zadzwonić niż tego niezrobić
Cytat:
brawa Cytat:
kurcze. Trzymam mocno kciuki Cytat:
brokuł dla Ciebie ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Castia, a już się łudziłam że rodzisz ... ![]() no nic, dzień się jeszcze nie skończył, więc może pójdzie coś... co do kłucia w pochwie i skracającej się szyjki to moja musiałaby nie istnieć miewam takie kłucia,a lekarz ostatnio tylko pokiwał głową i powiedział "jeszcze daleko". to było na ostatniej naszej wizycie 19 lutego. Ciekawe co teraz tam jest ![]() W sobotę jak byłam na ktg poszłam na porodówkę, bo akurat położna miała tam dyżur a był spokój i leżałam w pokoju dla aktywnych. U nas wszystkie są aktywne, ale ten się tak nazywa bo nawet nie ma łóżka tylko materace na podłodze i poduchy i bardzo mi się na nim podobało. Zastanawiałam się czy nie jest wogóle najlepszy bo nie trzeba się gramolić na jakieś łóżko tylko od razu rzucić się na materace i wszystko już na ziemi odbywać... aga9 myślę że u was już emocje grają dużą rolę, super wiedzieć że zara będziecie w komplecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||
Moderator
|
Nam położna na SR mówiła że dziecko zagłodzić się nie da, więc skoro śpi to potrzebuje bardziej snu niż jedzenia
![]() A mnie się ta wersja też podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak? - A czemu do szpitala nie można? Nawet nie wiedziałam o tym... Cytat:
![]() A płcią się nie przejmuj - mi też ostatni raz potwierdzili jakoś po 20tc i od tej pory mały siedzi na tyłku więc nie ma jak podejrzeć. Trzeba być dobrej myśli - na razie wszystkim dziewczynom płcie się zgadzają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
do operacji nie można mieć pierścionków. Dlatego jak się idze na poród to żeby potem w razie nagłego cc nie sciągać na siłę, lepiej zdjąć wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też kolczyków nie można i gumek do włosów z metalem (czasem takie są)
![]() |
#4361 |
Wtajemniczenie
|
side no niestety nie rodzę.......
ale moze jutro ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2014-03-03 o 14:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
![]() Castia bede czekac na info! I życzę z całego serca zebys trafiła na ta polozna co ja. Wiem że pytałam 100 razy ale do ktorego gina Ty chodzisz ? Frogutka pamietam, a Ciebie nigdy nie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Raczkowanie
|
I moje pozytywne nastawienie szlag trafił, bo po konsultacji z anestezjologiem okazało sie, ze będę miała znieczulenie ogólne
![]() Nie zobaczę Małego od razu, będę miała jakąś rurkę w gardle i dłużej będę dochodzic do siebie ;( Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ze świeceniem dupcią - "gorsze" rzeczy widywał, tak jak mówisz ![]() Wychodzi na to, że nasz watek nie produkuje innych dzieci jak cudowne, złote i grzeczniutkie ![]() ![]() Cytat:
![]() thidien brawo za udaną wizytę i brak robala ![]() Cytat:
![]() Chodzi o to, że gdyby coś się działo, to pomoże Ci rozkręcić poród jakaś oxy czy cos? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja do Kowalskiego chodze. ja tez nie pamietam do kogo wy chodzicie z frogutką ![]() ![]() dam znać jakby co - jadę tak 10-11 takze niech WASZA moc będzie ze mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- No co? Ile można w nocy spać ![]() Wiem, że kiedyś będę żałowała tego żartu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() justi no chyba tak - pewnie z oxy spróbuje choc nie powiem ze wolalabym dostac sama skurczy bez wspomagaczy ![]() szkoda z tym znieczuleniem ale jak trzeba to trzeba- nie smutaj się! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Bo za tydzień do porodu na pewno bym nie zdjęła, teraz ledwo na krem mi się udało, więc dobrze że zrobiłam to wcześniej ![]() Cytat:
![]() będzie, będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Mmhym no ja moge z 9 godz, mój maz pewnie i z 15 by dał rade więc nie wiem o co temu dziecku chodzi
![]() Castia nie wiem jak oksy bo oprocz próby juz nie miałam,ale oby cewnik Cie ominął Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4377 | ||
Raczkowanie
|
witam się w 35 tc
![]() wewillrockyou gratulacje donoszenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak sie nazywała ale miala na imię mariola i nosi okulary. Troszke starsza. I była jeszcze taka mloda, też prze fajna - Iza miala na imię. I fajna jest jeszcze taka w krótkich czarnych włosach - kasia. Ona przyjmowala z moja ginka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4380 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że macie rację bo to dopiero cisza przed burzą tak naprawdę .napiszę mu dzień po np. w zależności od mojego samopoczucia bo porody jak już wiemy są różne... Dziękuję ![]() ![]() mmhym ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.