|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Większość kilka razy. Najlepsze filmy robili lata temu. seduction - my do kina nie chodzimy celowo, nie lubimy |
|||
|
|
|
#694 |
|
To ja :)
|
Mój kumpel nie był chyba, ale myślę, że warto. Kiedyś przelotnie znałam dziewczynę, która zajmowała się rozpatrywaniem wniosków i ona mówiła, że jak coś odpada, to nie dlatego, że plan jest kiepski, tylko, że wniosek nie spełnia wymogów formalnych...
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#696 |
|
|
Szalona
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() upsss....
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Nie mammy kina miejskiego blisko to raz. Sieciówki nas zniesmaczyły chamstwem i buractwem współoglądaczy, ceną biletów i 25 minutową serią reklam - tak, liczyłam. Ogólnie nie lubimy oglądać filmów czyli przeżywać emocji, historii wśród obcych ludzi. Nie czujemy się komfortowo. Dla nas najważniejsze jest domowe zacisze, dowolny strój lub jego brak, pauza na siku w dowolnym momencie, pyszne żarcie i wino, pozycja dowolna leżąca półleżąca jak wygodnie. Nie dla nas siedzenie fotel w fotel z kimś kto chrupie śmierdzący popcorn albo coś innego. Ostatnio miałam wprost odrażająco migdalącą się parę po lewej, kolesia bez skarpet z nogami na oparciu poniżej. Yyyyyyyyyyyhg, Po prostu wolimy po swojemu - a że ekran w domu mamy duży, dźwięk wypasiony to żyć nie umierać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-03 o 18:56 |
|||
|
|
|
#700 | |
|
|
Cytat:
A teraz przepraszam za drastyczne sceny, ale... Patrzcie, co dziś ludzie jedli u mojego małżona w pracy... Ktoś z urlopu, jako przysmak przywiózł...
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, zaraz po analizie matematycznej i statystyce...
![]() ad kina, to uwielbiam studyjne w dni gdy na sali jest kilka osób. my mamy malutkie kino i często mi się udaje wbić gdy na sali jest 4-6 widzów a w poniedziałki zapraszaja na dkf, wtedy można i pić na sali ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
|
#702 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ceny mieszkan..marzenie Cytat:
tak tak! ale ja tylko w kategorii ogolne top 10, bo np komedi to iglądąłam pewnie ze 5 w zyciu, zara cos sklece ej i dawajcie listy pisane a nie linkowane zeby dsobie do wordzika wkleic
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Twój wstręt do buraków w kinie, dlatego my chodzimy w taki sposób do kina, jak nie inny, jak opisywałam wcześniej. Pamiętam jedną sytuację: przełamaliśmy się i poszliśmy do kina na Jestem bogiem (ten o pkt, a nie z Cooperem), całe kino zawalone i obok mnie siedziały jakieś dwa buraki, pijani, wrzeszczący, przeklinający i jeszcze się do mnie przyczepili na domiar złego. Początkowo próbowałam sama sprawić, że się odwalą, ale coś mi nie szło to tż wkroczył do akcji. Cisza w kinie, trwa jakieś 20minut filmu, a tż do kolesia, czy się uspokoi, czy ma go wyprowadzić i mu przy%$&^% To ostatni raz było jak poszliśmy do kina, jak było tyle ludzi, ale nie spodziewaliśmy się tego, bo film już leciał sporo czasu. Cytat:
powiedz, że to tylko wygląda na to, co wygląda, a w rzeczywistości to coś innego.Zaraz dokleję linki do mojej listy
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2014-03-03 o 19:12 |
||
|
|
|
#704 |
|
|
Chciałabym...
|
#705 | ||
|
Mother of Cats
|
Ale dziś w Barze głośno
![]() Dziękuję pięknie Cytat:
Cytat:
Na mojej filmowej top liście są m.in. (bez dzielenia na rodzaje): Persepolis Dom latających sztyletów i Hero Władca pierścieni Podwójne życie Weroniki z cudowną muzyką Preisnera Shrek niezawodny na smutki pełnometrażówki Monty'ego Pythona, zwłaszcza Monty Python i święty Graal stare filmy Emira Kusturicy (np. Czarny kot, biały kot, Czas Cyganów z tęsknym Ederlezi czy Arizona dream z młodym Deepem) filmy Burtona z Gnijącą panną młodą na czele V jak vendetta Marzyciel |
||
|
|
|
#707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nigdy mimo planow, nie udalo mi sie z nich nic zrobić, zawsze pożerane na świeżo ![]() 2. Musze obadac kiedy to i czy się uda ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
Tak, tylko nie każdy się kwalifikuje na tą kasę, nie każdy może dostać dotację. Ojciec dostal dwa razy. No i to chyba będzie na tyle w najbliższej przyszłości, bo narazie nie ma nic, o co moglby się starać. . 2. Ale to nie naturalne, ta skrajność, u mnie na porządku dziennym. Po co coś robić, kiedy mozna kasę za darmo z gminy dostać. Po co pracować, lepiej sie planowo poopierdzielać 3. Moj też nie narzeka. Zawsze mogło być gorzej. Tylko dochód dość jest niepewny i często niewspólmierny do kosztow i nakladu pracy. No ale on jest średni , nie ma zwierzow ani sadu ![]() 4. Pomylka, to malo powiedziane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy prawdziwe? ![]() Dobra, z innej beczki ![]() Robił ktoś ostatnio zamowienie w Mazidłach? 13 lutego kliklam zamowienie, oplacilam od razu. Dostałam potwierdzenie przelewu. I do tej pory cisza, zero przesyłki, na stronie sklepu status do realizacji. No to napisałam wczoraj @ do p Lidi, o co cho. A ona mi na to,że przelewu nie mają. I żeby wysłać potwierdzenie wykonania przelewu. No to wysłalam. I od tej pory cisza ![]() Na potwierdzeniu wszystko się zgadza( jeszcze sprawdzalam kilka razy, czy przypadkiem nie poslalam gdzie indziej, ale nie.) Mazidła dostaly. Nr konta dobry . Z mojego kasę ściągnęło. Wszystko normalnie. Chyba jutro zadzwonię do nich z malą awanturą
|
||||
|
|
|
#708 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale czad wiekszosci waszych filmów nie widzialam
, sie napaliłam, na pierwszy rzut oka najbardziej mi sie podoba lista seduction
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie jestem zdziwiona, wszak ludzie jedzą wszystko oczy genitalia co tam się da ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#711 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Snad szklanki mleczka z miodem i duuużą ilością czosnku, bierze mnie coś oj bierze...
![]() Cytat:
Skończyłam właśnie 12 gniewnych..., powiem Ci Red że całkiem przyjemne kino, stare ale jare Ile może jeden człowiek... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Ja też, że jakieś ciastko/pianka/żelka/cokolwiek... Cytat:
żadne kino ambitne, takiego mało oglądam, ale chciałabym to zmienić
|
|
#713 |
|
Piers do przodu
|
U mnie będzie okrągła dwudziestka
![]() Nie nadrobię miłego
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknęłam i okazało się, że Martwica mózgu widziana
|
#715 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nazwy kategori prosze traktowac bardzo luźno
"o miłości" 1. Pamietnik 2. Tajemnica Brokeback Mountain 3. Dzikość serca 4. Niebezpieczne związki 5. Przełamując fale 6. niebianskie stworzenia 7. blue valentine "historyczne" 1. braterstwo wilkow 2. królowa margot 3. underground "zakręcone" 1. inland empire 2. PI 3. zagubiona autostrada "straszne" 1. wyspa tajemnic 2. urodzeni mordercy 3. milczenie owiec 4. siedem 5. szósty zmysł "inne" 1. atlas chmur 2. efekt motyla 3. sekretarka 4. fanatyk 5. piękny umysł 6. podwójne życie weroniki 7. trainspotting 8. lot nad kukułczym gniazdem 9. arizona dream 10. matrix 11. truman show
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-03-03 o 19:43 |
|
|
|
#716 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja, normalnie w ciągu trzech czy czterech dni przyszła paczka. 1. muszę obejrzeć 2. ja też ![]() Z romansów lubię Wyznania gejszy, Upiora w operze, Tajemnicę Brocośtam Mountain i Wichrowe wzgórza. |
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#718 |
|
grozi wypollizowaniem
|
inne fajne filmy dla tych co wszytko widzieli
(moze trafie chociaz jeden dla rachel)1. Frida 2. harry angel 3. Nizyński 4. Krzyk wolnośći 5. Czas cyganów 6. Blow 7. Śniadanie u Tiffanego 8. Farinelli 9. Kolor purpury 10 Moje własne Idaho 11. Wojaczek 12. Bandyta 13. Plac Waszyngtona 14 Doberman 15 Koneser 16. Pokuta 17. 1900 człowiek legenda 18 Idy marcowe 19 wielki błłekit 20 .Obrona Łużyna (tytuł nie zachęca, wiem )
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-03-03 o 19:59 |
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie lubię
|
|
#720 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

) to już obczaiłam że kilka z nich jest na Zalukaj więc zaraz się podpinam pod telefisor i będę oglądać
Większość kilka razy. Najlepsze filmy robili lata temu. 

Trzy razy oglądałam i za każdym razem coś nowego odkrywałam..