|
|
#721 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LII
moje dziecko mi przyniosło na jutjubsku fajną piosenke do pokazania..moj hit z czasów jak mialam mniej wiecej tyle lat co ona
|
|
#722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja to nawet nie wiem do jakiego gatunku to zaliczyć..., film po prostu MIAZGA
Cytat:
Cytat:
ja chyba na własnych urodzinach się załatwiłam bo graliśmy w xbox-a , sporo ruchu a okno otwarte..Tera leżę w wyrze i pewnie skorzystam z listy filmów jakie tu dziewczyny polecają Najgorsze że warsztaty zapachowe w sobotę ...mam nadzieję że mnie nie rozłoży na amen
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aileenn, Wam też dużo zdrowia
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I powiem że jak tak ich kilka razy posłuchałam to teraz jak lecą to sama łażę i nucę.. ![]() Dzięki Sed
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-03 o 20:20 |
|
|
|
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakieś świętowanie okrągłe? Wyjazdowe?
Cytat:
), suspens. Nie interesuje mnie na ten moment alternatywa. Po prostu. Może kiedyś. 2. Pogrubione oglądałam z kilkadzieścia razy jak nic, piękne są. Cytat:
Ja zawsze byłam filmomaniakiem i oglądałąm ogromne ilości filmów, pogorszyło się to ostatnimi czasy, stąd nie znam wielu świeżych filmów. Tzn jeszcze nie znam ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Kurcze a mnie tak skusił zdjęciami, że nie odpuszczę, muszę sama się przekonać. |
||
|
|
|
#727 |
|
Nindżopesz
|
Jeśli ktoś chce naprawdę porąbany film to polecam Ludzką stonogę, zwłaszcza dwójkę
Wiele zdzierżę ale to...
|
|
|
|
#728 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
tysiąc razy byyyło
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() branoc
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na mojej top liście jest: Skarbonka Mamma Mia Shrek i moja ukochana Philadelfia
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jak wszystkim lub prawie wszystkim
![]() Cytat:
Nam się Stoker podobał, czegoś mi tam trochę zabrakło, ale to takie 6,5/10.
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Listy filmów nie podaję, bo się zdubluje większość, poza tym ja lubię conajmniej kilkadziesiąt, o których zapomniałam że widziałam, wyleciały mi z głowy. Lubiłam film Guya Ritchie Przekręt, Porachunki ten typ filmów bardzo mi odpowiada. Lubię gangsterskie, oraz wszelkie dziejące sie na południu USA, zwłąszcza traktujące o tamtejszych problemach i zwyczajach. Lubię filmy z Mathew Mac conagahaghghgh
ze Spaceym. No to już rzucę tak z rękawa na szybko Uśpieni Czas Zabijania Chłopcy z Ferajny Podejrzani K- Pax Tajne przez poufne (dopisuję) Ręka Boga - acz nei wiem czy to są "dobre" filmy. To filmy, które mi sie podobały, bo czymś mnie zaskoczyły, wywołały jakieś emocje, zaciekawiły. One wcale nie muszą być dobre. tak na prawdę jest tego mnóśtwo. Nie mam żednej shortlisty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-03 o 20:57 |
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#735 | |
|
Nindżopesz
|
Oooodejdź
Nie znoszę go!Cytat:
|
|
|
|
|
#736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad przelatywania Was
Cytat:
z ef be chyba ![]() Cytat:
Cytat:
(ale nie kąpaliśmy się ani nie opalaliśmy ), a po południu na spontanicznej imprezie A Tż zadzwonił tylko do kolegi po to, żeby mu oddał ładowarkę do akumulatora, a skończyło się imprezą i nawet nie wiem czy mamy tę ładowarkę w końcu ![]() Cytat:
I tak, znam drugą część tego powiedzenia ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#737 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#738 |
|
Nindżopesz
|
Filmy filmami, a ja bym chętnie poznała też książkowe propozycje.
A może też już była lista, pewnie Mić mi ją znajdzie
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak sie skłąda że umie grać, nabrałam do neigo szacunku, bo z gębą Kena niełatwo i robieniem się na Kena to dosyć sprzeczne. No po prostu dobry jest. Podoba mi sie, że gra głównie role o południu USA, skąd pochodzi. Celowe działanie.
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#740 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ostatnioż zdekenizował się |
||
|
|
|
#741 |
|
Nindżopesz
|
Nie, nie, pełna dowolność :P Mile widziane pozycje dołujące.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-03 o 21:04 |
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od razu napiszę że Marcinkiewicz to nie rodzina.. ![]() może było ,ale od tego czasu na pewno cosik nowego każdy przeczytał wszak książek jest tałzeny...
|
|
#744 |
|
Piers do przodu
|
No właśnie kombinuję jakiś romantyczny dłuższy weekend
mam trochę czasu do 21 października
|
#745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje Tu siedzę Nie dałabym rady
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#746 |
|
Wpisz tu zomzing
|
I bez życzenia Red byłyby głównie pozycje dołujące
:Tarjei Vesaas, Ptaki Vilhelm Moberg, Rodzina Rasków Wiliam Faulkner - wszystko, jednakowoż głównie Pylon, Dzikie palmy, Wściekłość i wrzask Marcel Proust, W poszukiwaniu straconego czasu [całość] James Joyce, Ulissess Małgorzata Saramonowicz, Siostra Tomek Tryzna, Panna Nikt Joanna Bator, Ciemno, prawie noc James Oliver Curwood, Dolina ludzi milczących Nancy Kress, Hiszpańscy żebracy [całość trylogii] Jacek Dukaj, Lód, Perfekcyjna niedoskonałość Gabriel Garcia Marquez, Sto lat samotności Juan Rulfo, Pedro Paramo Arnold Zweig, Topór z Wandsbek Sigrid Undset, Krystyna, córka Lavransa Wienedikt Jerofiejew, Moskwa-Pietuszki Karen Blixen, Pożegnanie z Afryką Charles Palliser, Kwinkunks Emil Zola, Germinal Wiktor Hugo, Nędznicy Simon Sebag Montefiore, Katarzyna Wielka i Potiomkin Lisa Appignanesi, Żegnając umarłych Olga Tokarczuk, Podróż ludzi Księgi i ciąg dalszy nastąpi |
|
|
|
#747 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tylko to póki co czytałam, wszystko mi się bardzo podobało. |
|
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Łoeesu ![]() ![]() Dobranoc, się zmęczyłam przelatywaniem
|||
|
|
|
#749 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja do smażenia też, plus do sałat rzepakowy nierafinowany słonecznikowy niestety nawet na surowo nie taki zdrowy, a szkoda bo w smaku mój ulubiony długi i dołujący, ale dobry jesli o filmach mowa, to właśnie skończyłam O Brother, Where Art Thou? i chyba będzie tydzień z braćmi cohen
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

miłego

Śniło mi sie że przyszła powiedzieć do tró że to ma !