Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-04, 11:17   #3211
papryczka160
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Mam nadzieje że maluszek pokaże co między nóżkami chowa ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 11:33   #3212
Malgos_12
Zakorzenienie

Czemu moje dziecko nie może zasnąć wcześniej niż o 2 w nocy? jeszcze się uaktywnia koło północy ehhh

Izetka
- no ja nie jestem pewna czy to hemoroidy, bo jak jakiś dzień nie idę do toalety to nic nie boli ani nie krwawi... no ale zobaczymy

Fikusek - fajna wycieczka sama bym poszła a Nadia wygląda na najgrzeczniejsze dziecko na świecie

Aldrin - ja zawsze powtarzałam, że moja ciąża jest dwa razy dłuższa niż u innych - widzę, że ty masz to samo odczucie
strasznie się cieszymy, że autko sprzedane, bo największy problem z tym, że tego drugiego nie mieliśmy gdzie trzymać, bo mamy parking podziemny i tylko jedno miejsce, a poza tym kasa się przyda

no właśnie, gdzie Meduzka??
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 11:42   #3213
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Czemu moje dziecko nie może zasnąć wcześniej niż o 2 w nocy? jeszcze się uaktywnia koło północy ehhh

Izetka
- no ja nie jestem pewna czy to hemoroidy, bo jak jakiś dzień nie idę do toalety to nic nie boli ani nie krwawi... no ale zobaczymy

Fikusek - fajna wycieczka sama bym poszła a Nadia wygląda na najgrzeczniejsze dziecko na świecie

Aldrin - ja zawsze powtarzałam, że moja ciąża jest dwa razy dłuższa niż u innych - widzę, że ty masz to samo odczucie
strasznie się cieszymy, że autko sprzedane, bo największy problem z tym, że tego drugiego nie mieliśmy gdzie trzymać, bo mamy parking podziemny i tylko jedno miejsce, a poza tym kasa się przyda

no ja to czuje się jak słoń z tą ciążą ona trwa i trwa chociaż jak tak sobie z drugiej strony pomyśle to przecież nie dawno Wam mówiłam, że mój est nie wykrył ciąży
Stary 2014-03-04, 11:49   #3214
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - najdziwniejsze, że nie wyszły mi po porodzie, a po głupim zatwardzeniu... szkoda gadać ... coś czytałam o nich, ale raczej mało przyjemne rzeczy....
To niestety podobno nic przyjemnego ale może to wcale nie to skoro teraz nic nie boli? Dobrze że Ci maść przywiozą tak na wszelki a co u Magnusi?
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Czuje się dziś fatalnie w głowie mi sie kreci przez to wymiotuje. Do dupy. Zero apetytu.
podobno jelitówka szaleje staraj się chociaż pić
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Elektroniczna niania brondi - jak dla Nas rewelacja - sprawdza się no i za ta cenę to już w ogóle, nie widać śladów użytkowania, zapakowana w oryginalne pudełko, wygląda jak nowa, znajomi nie chcieli uwierzyć, że to używana.

Prezent dostał w moje urodziny jak przyjechał do Nas do szpitala - serduszko piękne - zrobię zdjęcie i wstawię
A nie planujesz jej sprzedać za jakieś 3 miesiące? jakbyś wyczaiła dobrą ofertę to daj mi znać.
A zdjęcia zdjęcia jestem bardzo ciekawa
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Byliśmy w Muzeum historii naturalnej w Londynie, bo Nadia ma fisia na punkcie zwierząt i dinozaurów. Na zoo jeszcze za zimno a dinozaurów raczej w zoo się nie uświadczy .
superwycieczka i według mnie Nadia robi się coraz bardziej podobna do Ciebie
Cytat:
My zamówiliśmy salę na chrzest , Ja fryzjera, jeszcze musimy iść do kościoła wszystko zaczynamy od strony
czyli najważniejsze już jest w święta będziecie chrzcili?

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Witam z rana jeszcze w łóżku;-)
Dzisiaj juz lepiej ja mam wizyte w 10 jupi połówkowe. Ale ten czas szybko leci . Zaczynam dzisiaj 20 tydz.
A ty Izetko jak dzisiaj sie czujesz?
Szybko poszla wam sprzedaż auta Malgos super.

za kolejny tydzien i już się nie mogę doczekać wizyty
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45427956]
Ja mam wizytę w poniedziałek.
Mi wczoraj moja łobuziara cały dzień trzymała piętę w żebrach, myślałam, że się wścieknę z bólu. Na szczęście jak tatuś wrócił z pracy i z nią porozmawiał to mi odpuściła [/QUOTE]
od początku mała czuje respekt przed tatusiem
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45428971]
Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę

Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką
A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte.[/QUOTE]
Szkoda ale może z wózkami już się spotkamy
A gdzie zamawiacie wózek?

Małgoś nie zacytowało mi ale ciesze się razem z Tobą że auto tak szybko poszło

Witajcie gaduły lubię jak mam dużo do nadrabiania choć dziś jestem nie do życia... Niestety sprawy rodzinne nadal się komplikują i wczoraj po kolejnych newsach mocno się spłakałam więc noc miałam z głowy. Dziś byłam na tej nieszczęsnej glukozie i oczywiście nie obyło się bez problemów więc nie wiem czy nie będę musiała jej powtarzać źle się po niej czuje i powinnam iść umyć głowę ale chyba się kimnę bo mogę położyć się w łazience jak się schylę nad wanną
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 11:54   #3215
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witajcie gaduły lubię jak mam dużo do nadrabiania choć dziś jestem nie do życia... Niestety sprawy rodzinne nadal się komplikują i wczoraj po kolejnych newsach mocno się spłakałam więc noc miałam z głowy. Dziś byłam na tej nieszczęsnej glukozie i oczywiście nie obyło się bez problemów więc nie wiem czy nie będę musiała jej powtarzać źle się po niej czuje i powinnam iść umyć głowę ale chyba się kimnę bo mogę położyć się w łazience jak się schylę nad wanną

co się dzieje? nie powinnaś się teraz denerwować
co się działo na glukozie? słabo ci było czy jak?
Stary 2014-03-04, 12:34   #3216
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - a co się podziało kochana? mam nadzieję, że szybciutko wszystko będzie OK
Stary 2014-03-04, 12:56   #3217
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
co się dzieje? nie powinnaś się teraz denerwować
co się działo na glukozie? słabo ci było czy jak?
Cytat:
Pradip - a co się podziało kochana? mam nadzieję, że szybciutko wszystko będzie OK
Pisałam Wam ponad tydzień temu że kiepsko się u mnie dzieje i niestety sprawy coraz bardziej się komplikują. Co do glukozy to miałam nadzieję że lepiej ją zniosę. Strasznie chciało mi się spać, kręciło mi się w głowie i byłam bliska omdlenia ale wytrzymałam . Niestety panie w recepcji dały Byłam w laboratorium 8:05 i przede mną były 3 osoby na glukozę. Po chwili doszła jeszcze jedna już z gabinetu ze źle wypełnionym skierowaniem. Przy każdej z nas pani miała problem. A to nie wiedziała jak ma wypełnić kartę, a to nie miała jak wydać reszty, a to pomyliła badania. U mnie musiała zadzwonić do ubezpieczyciela potwierdzić czy badania mam w pakiecie co sama zrobiłam już wczoraj. Finalnie pierwszy raz krew pobrano mi o 8:40 drugi po 45 minutach i 3 o 10: 20 no i uprzedzili mnie że wynik może być fałszywy...
Stary 2014-03-04, 13:00   #3218
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
To niestety podobno nic przyjemnego ale może to wcale nie to skoro teraz nic nie boli? Dobrze że Ci maść przywiozą tak na wszelki a co u Magnusi?

podobno jelitówka szaleje staraj się chociaż pić

A nie planujesz jej sprzedać za jakieś 3 miesiące? jakbyś wyczaiła dobrą ofertę to daj mi znać.
A zdjęcia zdjęcia jestem bardzo ciekawa

superwycieczka i według mnie Nadia robi się coraz bardziej podobna do Ciebie

czyli najważniejsze już jest w święta będziecie chrzcili?

za kolejny tydzien i już się nie mogę doczekać wizyty

od początku mała czuje respekt przed tatusiem

Szkoda ale może z wózkami już się spotkamy
A gdzie zamawiacie wózek?

Małgoś nie zacytowało mi ale ciesze się razem z Tobą że auto tak szybko poszło

Chrzest będzie w maju dokładnie 25.05 chcieliśmy w czerwcu, ale terminy już zajęte, na święta nie chrzcimy bo Tż bratowa jest chrzestna u kogoś tam, a głupio, żeby ich nie było, a po za tym jeszcze zimno pewnie będzie, a Ja chcę ciepła

Raczej nie będę jej sprzedawać bo jak będziemy jeździć na działkę to mały jak będzie spał w domu to Ja na dworze będę miała podsłuch , ale jeśli coś to dam znać
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 13:05   #3219
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam Wam ponad tydzień temu że kiepsko się u mnie dzieje i niestety sprawy coraz bardziej się komplikują. Co do glukozy to miałam nadzieję że lepiej ją zniosę. Strasznie chciało mi się spać, kręciło mi się w głowie i byłam bliska omdlenia ale wytrzymałam . Niestety panie w recepcji dały Byłam w laboratorium 8:05 i przede mną były 3 osoby na glukozę. Po chwili doszła jeszcze jedna już z gabinetu ze źle wypełnionym skierowaniem. Przy każdej z nas pani miała problem. A to nie wiedziała jak ma wypełnić kartę, a to nie miała jak wydać reszty, a to pomyliła badania. U mnie musiała zadzwonić do ubezpieczyciela potwierdzić czy badania mam w pakiecie co sama zrobiłam już wczoraj. Finalnie pierwszy raz krew pobrano mi o 8:40 drugi po 45 minutach i 3 o 10: 20 no i uprzedzili mnie że wynik może być fałszywy...
czyli 20 min przed czasem wynik może być podwyższony ale może nie ma się co martwić, bo jak będziesz mieć niski poziom to żadna różnica
Jak ja się cieszę, że ominęło mnie to laboratorium, chyba będę lekarza na rękach nosić przecież to paranoja co tam się dzieję wiadomo, że człowiek jest na czczo trzeba się spieszyć, różnie się reaguje po glukozie ah szkoda gadać
Stary 2014-03-04, 13:13   #3220
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
3 razy Ci pobierali? mi tylko 2 razy.
Ja nie jestem w temacie bo niestety nie nadrobiłam Was, ale mam nadzieję, że wszystko szybko się ułoży.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:

Izetka

Nasz też w nocy nie spał , spał do 24.30, ale chyba teraz to przeze mnie płakał bo zjadłam wczoraj ogórka zielonego do obiadu, niby można w czasie karmienia, ale mój osobisty dietetyk uważa inaczej jestem stara i głupia, nie dość, że Mały się męczył to i My, ale cóż człowiek na błędach się uczy.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Byliśmy w Muzeum historii naturalnej w Londynie, bo Nadia ma fisia na punkcie zwierząt i dinozaurów. Na zoo jeszcze za zimno a dinozaurów raczej w zoo się nie uświadczy .

trzymam kciuki żeby wszystko się udało w tym miesiącu.

Ja to po 30 minut wisiałam na laktatorze i ściągałam po 100 ml z dwóch piersi, więc hmmm.

No to Justii widze że dalej bijesz wszystkich na głowę z przypadłościami.

Moja powoli juz zaczyna się chichotać, jeszcze jej nie wychodzi tak do końca, a oczy zrobiły jej się stalowo szare.

Widzę że Marcelek na modela już startuje .

Taa wiem coś o tym żelazie nieszczęsnym.
Ja jestem pod szczęśliwą gwiazdą urodzona, więc wszystkie dolegliwości muszą być moje już się przyzwyczaiłam

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Hej

Ja miałam wczoraj jakiś kiepski dzień, chyba wstałam lewą nogą mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej

No nocne gadułypewnie będzie nas z czasem coraz więcej

Fikusek-widac, że wyjście się udało

Justii-a jak kolorek włosów, będziesz znowu rudziała???

Małgoś-hemoroidy ciężka sprawa, ja tez sie z nimi męczę sprytni jesteście autko sprzedane

Papryczka-jak tam samopoczucie???

A kiedy teraz mamy jakieś wizyty???usg??
Meduzka co tam u Ciebie???
Nie chce na razie takich ostrych rudych, coś chcę delikatniejszego, ale zobaczymy co wyjdzie
DO ostro rudych trzeba być opalonym, a zanim Ja się opalę to trochę minie, no chyba, że wysmaruję się bejcą
Stary 2014-03-04, 22:07   #3221
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Chrzest będzie w maju dokładnie 25.05 chcieliśmy w czerwcu, ale terminy już zajęte, na święta nie chrzcimy bo Tż bratowa jest chrzestna u kogoś tam, a głupio, żeby ich nie było, a po za tym jeszcze zimno pewnie będzie, a Ja chcę ciepła

Raczej nie będę jej sprzedawać bo jak będziemy jeździć na działkę to mały jak będzie spał w domu to Ja na dworze będę miała podsłuch , ale jeśli coś to dam znać
Myślę że to dużo fajniejszy okres niż świeta ale ja nie lubię masówek więc to tylko moje zdanie.
Jakbyś zmieniła zdanie co do niani to daj znać
Cytat:
czyli 20 min przed czasem wynik może być podwyższony ale może nie ma się co martwić, bo jak będziesz mieć niski poziom to żadna różnica
Jak ja się cieszę, że ominęło mnie to laboratorium, chyba będę lekarza na rękach nosić przecież to paranoja co tam się dzieję wiadomo, że człowiek jest na czczo trzeba się spieszyć, różnie się reaguje po glukozie ah szkoda gadać
pytałam się właśnie w którą stronę wynik może być fałszywy to pielęgniarka powiedziała ze niestety nie ma reguły wiec pewnie jak będę mieć blisko granicy to będę powtarzać
Cytat:
3 razy Ci pobierali? mi tylko 2 razy.
Ja nie jestem w temacie bo niestety nie nadrobiłam Was, ale mam nadzieję, że wszystko szybko się ułoży.

Nie chce na razie takich ostrych rudych, coś chcę delikatniejszego, ale zobaczymy co wyjdzie
DO ostro rudych trzeba być opalonym, a zanim Ja się opalę to trochę minie, no chyba, że wysmaruję się bejcą
Tak sobie zażyczył lekarz.
Będę monotematyczna i znów napiszę że uwielbiam Twój ostry rudy

A co tu taka cisza?
Stary 2014-03-04, 22:36   #3222
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-no cisza cały dzień rano się wygadały babeczki współczuje glukozy mam tylko nadzieję, że nie będziesz musiała powtarzac ja jakaś jestem drugi dzień nie ogarnięta zamulona taka, spałam w dzień ze dwie godziny...coś chyba ciśnienie lipne nie mogę się wbic w wątki, tylko czytam

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-04, 23:23   #3223
Fikusek82
Wtajemniczenie

Mnie się też masowe chrzty nie podobają im więcej dzieci to tak na odpierdziel robią. Nadia miała chrzest prywatny po mszy, tylko my chrzestni i goście ale to dlatego że chrzestny tż ta to ksiądz. Ślubu nam też udzielał więc mamy wtyki

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 00:38   #3224
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja dziś pozałatwiałam różne rzeczy

zauważyłam w południe, że Kacper ma leciutką wysypkę i zadzwoniłam do lekarza i pomimo tego, że nie mieli wolnych miejsc, jak powiedziałam że ma 4 tyg to kazali mi zaraz przyjść, więc w ciągu 10 min już byliśmy w drodze. Jak się na szczęście okazało to nic poważnego, nie wygląda na alergię i w sumie troszkę mu zeszło. Zjadłam wczoraj trochę winogrona i tak sobie myślę czy nie od tego... pani dr skasowała nas połowę ceny za wizytę, bo to malutkie dziecko i dała w razie czego list do szpitala, więc jakby coś się działo to możemy jechać i nie musimy nic płacić. Choć żadnych innych objawów nie ma, ładnie śpi i je nie ma temperatury i w sumie już po wizycie u lekarza nawet troszkę mu to zeszło. Posmarowałam alantanem i będę obserwować.
Poza tym musiałam popytać bo czasami jakby chrumka, jakby troszkę flegmy zalegało mu w gardle, ale płuca ma czyste -być może to słynna sapka a i moje dziecko straciło włoski na czubku głowy hahah zeszły razem z łuszczącą się skórką i tak teraz śmiesznie wygląda. Bałam się, że to jakaś ciemieniucha, ale ta skóra zeszła i teraz ma gładziuteńką główkę i powolutku odrastają mu włoski ale wygląda komicznie
Potem zrobiliśmy sobie wycieczkę i zarejestrowaliśmy Kacpra, więc już istnieje jako człowiek w Irlandii teraz tylko czekamy na numer PPS (to jak PESEL) i będziemy składać o paszport
No i tż kazał mi iść się przespać, więc jestem jak nowa 3 godz spokojnego snu robią swoje

Justii - to czekamy na zdjęcia po wizycie, ciekawe jaki kolor ci wyjdzie

U mnie Kacper jakoś przeważnie ma czas aktywności między 23.00 a 2 w nocy i mało w tym czasie śpi (jeśli w ogóle śpi)

Pradip - nianię fajnie mieć nawet jak dziecko ma roczek, bo jak sobie drzemie w łóżeczku to ty spokojnie możesz sobie coś robić w innym pokoju

oby wynik glukozy był poprawny

jutro przyjeżdża moja rodzinka więc pewnie nie będę tu za często
Stary 2014-03-05, 07:33   #3225
Aldrin
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
pytałam się właśnie w którą stronę wynik może być fałszywy to pielęgniarka powiedziała ze niestety nie ma reguły wiec pewnie jak będę mieć blisko granicy to będę powtarzać

To oby nie trzeba było powtarzać glukozy

Cytat:
Pradip-no cisza cały dzień rano się wygadały babeczki współczuje glukozy mam tylko nadzieję, że nie będziesz musiała powtarzac ja jakaś jestem drugi dzień nie ogarnięta zamulona taka, spałam w dzień ze dwie godziny...coś chyba ciśnienie lipne nie mogę się wbic w wątki, tylko czytam
oj tak to chyba ciśnienie, bo ja też ostatnio chodzę jakaś zamulona

Cytat:

zauważyłam w południe, że Kacper ma leciutką wysypkę i zadzwoniłam do lekarza i pomimo tego, że nie mieli wolnych miejsc, jak powiedziałam że ma 4 tyg to kazali mi zaraz przyjść, więc w ciągu 10 min już byliśmy w drodze. Jak się na szczęście okazało to nic poważnego, nie wygląda na alergię i w sumie troszkę mu zeszło. Zjadłam wczoraj trochę winogrona i tak sobie myślę czy nie od tego... pani dr skasowała nas połowę ceny za wizytę, bo to malutkie dziecko i dała w razie czego list do szpitala, więc jakby coś się działo to możemy jechać i nie musimy nic płacić. Choć żadnych innych objawów nie ma, ładnie śpi i je nie ma temperatury i w sumie już po wizycie u lekarza nawet troszkę mu to zeszło. Posmarowałam alantanem i będę obserwować.
Poza tym musiałam popytać bo czasami jakby chrumka, jakby troszkę flegmy zalegało mu w gardle, ale płuca ma czyste -być może to słynna sapka a i moje dziecko straciło włoski na czubku głowy hahah zeszły razem z łuszczącą się skórką i tak teraz śmiesznie wygląda. Bałam się, że to jakaś ciemieniucha, ale ta skóra zeszła i teraz ma gładziuteńką główkę i powolutku odrastają mu włoski ale wygląda komicznie
Potem zrobiliśmy sobie wycieczkę i zarejestrowaliśmy Kacpra, więc już istnieje jako człowiek w Irlandii teraz tylko czekamy na numer PPS (to jak PESEL) i będziemy składać o paszport
No i tż kazał mi iść się przespać, więc jestem jak nowa 3 godz spokojnego snu robią swoje

Justii - to czekamy na zdjęcia po wizycie, ciekawe jaki kolor ci wyjdzie

U mnie Kacper jakoś przeważnie ma czas aktywności między 23.00 a 2 w nocy i mało w tym czasie śpi (jeśli w ogóle śpi)

Pradip - nianię fajnie mieć nawet jak dziecko ma roczek, bo jak sobie drzemie w łóżeczku to ty spokojnie możesz sobie coś robić w innym pokoju

to oby wysypka zeszła całkowicie i nie było powodu do niepokoju
udanej zabawy z rodzinką

Wczoraj przyszła już paczka z buteleczkami, jeszcze poczekam na te ubranka i razem wrzucę obiecane zdjęcia
Stary 2014-03-05, 08:47   #3226
Izetka_
Zadomowienie

Hejka

Dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenia pewnie nic ciekawego się nie dowiem bo to organizacyjne

Aldrin- chyba jakies przesilenie nas dopadło...to czego Ci jeszcze brakuje???chyba niewiele??? a wózek jak wybieracie???

Małgoś
-lepiej dmuchac na zimne dobrze, ze pojechaliscie sprawdzic co się dzieje no i życzę udanej wizytacj rodzinki będziesz miała wesoło

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-05, 08:53   #3227
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenia pewnie nic ciekawego się nie dowiem bo to organizacyjne

Aldrin- chyba jakies przesilenie nas dopadło...to czego Ci jeszcze brakuje???chyba niewiele??? a wózek jak wybieracie???

Małgoś
-lepiej dmuchac na zimne dobrze, ze pojechaliscie sprawdzic co się dzieje no i życzę udanej wizytacj rodzinki będziesz miała wesoło
kochana brakuje strasznie dużo niestety paczki przychodzą ale po kilka sztuk a jednak sporo tego wszystkiego trzeba ale kasy brak, więc trzeba sobie to podzielić nie mam nic z kosmetyków ani kremów dla malucha, nie mam nic dla siebie typu podkłady, łóżeczka i wózka brak, ubranek hmmm coś jest ale też nie wiele
nie mam pojęcia jaki wózek, musze jechać do sklepu i sobie nimi pojeździć

czekamy na relacje ze szkoły rodzenia
Stary 2014-03-05, 08:59   #3228
Izetka_
Zadomowienie

Aldrin-no masz czas dokupisz sobie wszystko
Powiem Ci, ze byłam wczoraj w tesco i mają takie piekne rzeczy dla niemowlaków, że gały mi na wierzch wylazły ale drogie to troche, natomiast później zalecialam do pepco i tam taniocha i jakie rzeczy bodziaki po 6 zł, 7zł, pajace po 20 zł...jakieś spodnie dresowe po 10 zł...aż byłam w szoku...jakośc niektórych rzeczy taka sobie ale tez niektóre bardzo fajne

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-05, 09:04   #3229
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Hey

Justi i malgos slodziaki pierwsza klasa moj maly naszczescie nigdy nie aktywowal sie o tej porze co Wasze maluchy.. tfutfu nigdy jeszcze nocki nie zawalilismy

Izetka fajnie ze zaczynasz sr poza rzeczami ktore mozna sie tam dowiedziec poznasz znajomych z okolicy z dziecmi w tym samym wieku.. u mnie grupa byla fajna i do teraz mamy kontakt

Aldrin dobrze ze macie zakupy rozlozone na raty

Moj rozrabiaka wlasnie ma drzemke

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 09:21   #3230
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
może przesilenie wiosenne Cię dopada? odpoczywaj sobie
Cytat:
Mnie się też masowe chrzty nie podobają im więcej dzieci to tak na odpierdziel robią. Nadia miała chrzest prywatny po mszy, tylko my chrzestni i goście ale to dlatego że chrzestny tż ta to ksiądz. Ślubu nam też udzielał więc mamy wtyki
o tak tak kameralnie i rodzinnie
Cytat:

Pradip -

na sr na bank cos mówili o winogronach ale nie mogę sobie teraz przypomnieć co w każdym razie dobrze że to nie skaza i obserwuj Kacpra szczególnie podjadając teraz polskie smakołyki
udanej wizyty i skrobnij nam co jakiś czas jak się bawisz
Cytat:
To oby nie trzeba było powtarzać glukozy

Wczoraj przyszła już paczka z buteleczkami, jeszcze poczekam na te ubranka i razem wrzucę obiecane zdjęcia
szybciutko doszła paczka jak zwykle z niecierpliwością czekam na jej zawartość
Cytat:
Hejka

mam nadzieje że dowiesz się wielu ciekawych rzeczy
Cytat:
Powiem Ci, ze byłam wczoraj w tesco i mają takie piekne rzeczy dla niemowlaków, że gały mi na wierzch wylazły ale drogie to troche, natomiast później zalecialam do pepco i tam taniocha i jakie rzeczy bodziaki po 6 zł, 7zł, pajace po 20 zł...jakieś spodnie dresowe po 10 zł...aż byłam w szoku...jakośc niektórych rzeczy taka sobie ale tez niektóre bardzo fajne
Pierwszy raz w życiu byłam niedawno w pepco obejrzeć te słynne tanie rzeczy dla dzieci. Ceny faktycznie bardzo konkurencyjne ale słyszałam opinie że na rzeczy dobre gatunkowo trzeba trafić

Dzięki dziewczyny za wsparcie z glukozą. Jutro odbiorę wyniki bo dziś przez warsztaty nie zdążę. Będzie co ma być ale staram się nastawić na cukrzycowy wynik

Meduzka się nie odezwała?
I Papryczka myślałam że jak pójdzie na l4 to będzie więcej z nami...

A i jeszcze głupie pytanie. Pracodawca po tych 30 kilku dniach wysyła moje zwolnienie do zusu i co dalej? ja powinnam coś zrobić żeby mi wypłatę przelali?
Stary 2014-03-05, 09:45   #3231
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-no właśnie Meduzka zamilkła coś
A co do pepcowych rzeczy, faktycznie są materiały super nie do zdarcia, a są takie że zalożysz i robi się worek momentalnie

Ja tam tylko zanoszę zwolnienie i Pracodawca chyba wszystko załatwia, bo nic nie musiałam robic w tym kierunku

Robię dzisiaj pierwszy raz w życiu pierogi...trzymajcie kciuki bo strach mnie obleciał, że nie wyjdą

Michaś
02.07.2014r.

Edytowane przez Izetka_
Czas edycji: 2014-03-05 o 09:48
Stary 2014-03-05, 10:15   #3232
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Jesli chodzi o ubrania pepco ze swojego doswiadczenia nie polecam...

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 11:42   #3233
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
w pepcko są fajne ale jakoś różna ale to już wiesz dodatkowo dziewczyny mówiły aby body się zapinały na brzuszku bo łatwiej maluszka ubrać a tam takich mało a jak są to za 17 zł więc w auchanie są tańsze

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Hey

Justi i malgos slodziaki pierwsza klasa moj maly naszczescie nigdy nie aktywowal sie o tej porze co Wasze maluchy.. tfutfu nigdy jeszcze nocki nie zawalilismy

Izetka fajnie ze zaczynasz sr poza rzeczami ktore mozna sie tam dowiedziec poznasz znajomych z okolicy z dziecmi w tym samym wieku.. u mnie grupa byla fajna i do teraz mamy kontakt

rozrabiaka? to aniołek a nie rozrabiaka

Cytat:

Dzięki dziewczyny za wsparcie z glukozą. Jutro odbiorę wyniki bo dziś przez warsztaty nie zdążę. Będzie co ma być ale staram się nastawić na cukrzycowy wynik

Meduzka się nie odezwała?

A i jeszcze głupie pytanie. Pracodawca po tych 30 kilku dniach wysyła moje zwolnienie do zusu i co dalej? ja powinnam coś zrobić żeby mi wypłatę przelali?
nie wyjdzie ci nic na tej glukozie

pracodawca niby ma 7 dni na wysłanie no ale nic nie robisz więcej oddajesz pracodawcy, ten do zusu i leci
Stary 2014-03-05, 14:16   #3234
Malgos_12
Zakorzenienie

Hej to jeszcze ja, tak na szybko. Po rodziców jedziemy dopiero za 2 godz. Dokończyłam sobie sprzątanie, pomyłam podłogi, wstawiłam karkówkę i dopiero jem śniadanie

Co do krosteczek Kacpra to chyba są potówki... gdzieś go pewnie przegrzałam, a wczoraj jak czekali w aucie to też było bardzo ciepło od słoneczka i dziś po spaniu znów mu wyszły, ale jak go porozpinałam i tak poleżał, to zbladły, więc mam nadzieję, że to właśnie to.

Co do ubranek z pepco to niektóre są dobrej jakości bo są np z Nexta, oraz kilku innych producentów np. Primark (mam wtyki w Pepco więc są to wiadomości z pierwszej ręki, po prostu odcinają metki), dlatego nie wszystkie są takie fajne

Pradip - winogrona często są mocno pryskane więc łatwo o wysypkę po nich.
Aldrin - na pewno te paczuszki bardzo cię cieszą
Izetko - pierogi to nie łatwa rzecz do roboty, więc nawet gdyby nie wyszły to się nie przejmuj, ale wierzę w ciebie

OK uciekam kochane, jak znajdę troszkę czasu to do was zaglądnę. Buziaki kochane!
Stary 2014-03-05, 14:21   #3235
Izetka_
Zadomowienie

Dziewczyny pierogi były smaczne, ale wygladały jakby je ktoś wałem drogowym przejechal o losie długo już nie zrobię

AAA przeszłam na kolejny level ciąży-pojawiła mi się siara

Małgoś-to już w pełnej gotowości jesteście pewnie podekscytowani wizytą

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-05, 15:31   #3236
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - no nie mogę się doczekać, moi rodzice będą tutaj pierwszy raz, jakoś nigdy im po drodze nie było

ja wstawiłam karkówkę, a tu dziś Środa Popielcowa.... no nic karkówka będzie na jutro, a dziś zrobię ryż z warzywami
Stary 2014-03-05, 16:31   #3237
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Izetka - no nie mogę się doczekać, moi rodzice będą tutaj pierwszy raz, jakoś nigdy im po drodze nie było

ja wstawiłam karkówkę, a tu dziś Środa Popielcowa.... no nic karkówka będzie na jutro, a dziś zrobię ryż z warzywami
Środa popielcowa? Nawet nie wiedziałam i zjadłam kanapki z wędlina, ale Ja jako karmiąca muszę jeść mięso, żeby pokarm był wartościowy :P

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Dziewczyny pierogi były smaczne, ale wygladały jakby je ktoś wałem drogowym przejechal o losie długo już nie zrobię

AAA przeszłam na kolejny level ciąży-pojawiła mi się siara

Małgoś-to już w pełnej gotowości jesteście pewnie podekscytowani wizytą
Dobre wkładki laktacyjne są z Rossmana BD - Ja już wypróbowałam wszystkie możliwe i te mi najlepiej pasują z tych tanich

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Hej to jeszcze ja, tak na szybko. Po rodziców jedziemy dopiero za 2 godz. Dokończyłam sobie sprzątanie, pomyłam podłogi, wstawiłam karkówkę i dopiero jem śniadanie

Co do krosteczek Kacpra to chyba są potówki... gdzieś go pewnie przegrzałam, a wczoraj jak czekali w aucie to też było bardzo ciepło od słoneczka i dziś po spaniu znów mu wyszły, ale jak go porozpinałam i tak poleżał, to zbladły, więc mam nadzieję, że to właśnie to.

Co do ubranek z pepco to niektóre są dobrej jakości bo są np z Nexta, oraz kilku innych producentów np. Primark (mam wtyki w Pepco więc są to wiadomości z pierwszej ręki, po prostu odcinają metki), dlatego nie wszystkie są takie fajne

Izetko - pierogi to nie łatwa rzecz do roboty, więc nawet gdyby nie wyszły to się nie przejmuj, ale wierzę w ciebie

OK uciekam kochane, jak znajdę troszkę czasu to do was zaglądnę. Buziaki kochane!
Potówki, albo trądzik niemowlęcy - który ginie na dworze, a pojawia się w domu, zazwyczaj pojawia się u chłopców. Musisz poobserwować

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Hey

Zazdroszczę

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Ja nie chciałam chrztu w święta, Ja lubię ciepłe miesiące i dlatego chrzest będzie pod koniec maja
Stary 2014-03-05, 17:34   #3238
Fikusek82
Wtajemniczenie

My też Darie będziemy chrzcic latem tylko jeszcze nie wiemy kiedy nawet nie wiem kiedy będziemy jechać do Polski.
Wczoraj się z mężem o mały włos nie pożarliśmy jak mu zakomunikowalam że jedziemy nie do jego ale do moich rodziców. Obiecalismy sobie że będzie na zmiane raz u nich raz u mnie a on już mnie dwa razy wykiwal. Nie ma ja z dziećmi jadę do siebie jak mu się nie podoba niech sobie spada do mamuśki sam.

Małgoś mile spędzonego czasu z rodzinka życzę.

Izetka no to witamy w kolejnym etapie ciąży. Ja tam się cieszę w sumie że mi nic nie leci i się budzę z suchą piżamką.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48

Edytowane przez Fikusek82
Czas edycji: 2014-03-05 o 17:36
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 19:31   #3239
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka

I jak po spotkaniu ? Też muszę poszukać jakiejś szkoły

Cytat:
Wybacz kochana, ale jakieś lenistwo Mnie dopada i brak weny

Cytat:
Pradip-no właśnie Meduzka zamilkła coś
A co do pepcowych rzeczy, faktycznie są materiały super nie do zdarcia, a są takie że zalożysz i robi się worek momentalnie

Ja tam tylko zanoszę zwolnienie i Pracodawca chyba wszystko załatwia, bo nic nie musiałam robic w tym kierunku

Robię dzisiaj pierwszy raz w życiu pierogi...trzymajcie kciuki bo strach mnie obleciał, że nie wyjdą
A z czym pierożki robiłaś ? Smacznego

Cytat:

Pozdrów rodziców

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:44   #3240
Izetka_
Zadomowienie

Ja już po pierwszym spotkaniu, czysto organizacyjnym czułam się jak samotna matka, bo większośc była z facetami na spotaknia będziemy chodzic w poniedziałki o 19 tak późno żeby mój się nie mógł wymigac, ze do pracy musi isc

Michaś
02.07.2014r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości