|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Mam nadzieje że maluszek pokaże co między nóżkami chowa ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu moje dziecko nie może zasnąć wcześniej niż o 2 w nocy? jeszcze się uaktywnia koło północy ehhh
Izetka - no ja nie jestem pewna czy to hemoroidy, bo jak jakiś dzień nie idę do toalety to nic nie boli ani nie krwawi... no ale zobaczymy Fikusek - fajna wycieczka sama bym poszła a Nadia wygląda na najgrzeczniejsze dziecko na świecieAldrin - ja zawsze powtarzałam, że moja ciąża jest dwa razy dłuższa niż u innych - widzę, że ty masz to samo odczucie ![]() strasznie się cieszymy, że autko sprzedane, bo największy problem z tym, że tego drugiego nie mieliśmy gdzie trzymać, bo mamy parking podziemny i tylko jedno miejsce, a poza tym kasa się przyda ![]() no właśnie, gdzie Meduzka?? |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja to czuje się jak słoń z tą ciążą ona trwa i trwa chociaż jak tak sobie z drugiej strony pomyśle to przecież nie dawno Wam mówiłam, że mój est nie wykrył ciąży
|
|
|
|
|
#3214 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakbyś wyczaiła dobrą ofertę to daj mi znać.A zdjęcia zdjęcia jestem bardzo ciekawa Cytat:
Cytat:
w święta będziecie chrzcili?Cytat:
za kolejny tydzien i już się nie mogę doczekać wizyty ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45427956] Ja mam wizytę w poniedziałek. Mi wczoraj moja łobuziara cały dzień trzymała piętę w żebrach, myślałam, że się wścieknę z bólu. Na szczęście jak tatuś wrócił z pracy i z nią porozmawiał to mi odpuściła [/QUOTE]od początku mała czuje respekt przed tatusiem ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45428971] Ja teraz po cichu licytuję parę sukieneczek na allegro, jak mi się uda coś kupić to się pochwalę Bo sobie ubzdurałam, że na święta chcę malutką ubrać w sukienkę ![]() Prad zapomniałam ci odpisać. Niestety dziś nie dam rady dojechać, bo umówiłam się z koleżanką ![]() A co do wózka to jednak nie byliśmy w tym sklepie co lin podawała mi Justii, bo ciągle nam nie pasowały godziny. K pracuje w tych samych co oni mają otwarte.[/QUOTE] Szkoda ale może z wózkami już się spotkamy A gdzie zamawiacie wózek? Małgoś nie zacytowało mi ale ciesze się razem z Tobą że auto tak szybko poszło Witajcie gaduły lubię jak mam dużo do nadrabiania choć dziś jestem nie do życia... Niestety sprawy rodzinne nadal się komplikują i wczoraj po kolejnych newsach mocno się spłakałam więc noc miałam z głowy. Dziś byłam na tej nieszczęsnej glukozie i oczywiście nie obyło się bez problemów więc nie wiem czy nie będę musiała jej powtarzać
|
||||||
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się dzieje? nie powinnaś się teraz denerwować ![]() co się działo na glukozie? słabo ci było czy jak? |
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - a co się podziało kochana? mam nadzieję, że szybciutko wszystko będzie OK
|
|
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcieliśmy w czerwcu, ale terminy już zajęte, na święta nie chrzcimy bo Tż bratowa jest chrzestna u kogoś tam, a głupio, żeby ich nie było, a po za tym jeszcze zimno pewnie będzie, a Ja chcę ciepła ![]() Raczej nie będę jej sprzedawać bo jak będziemy jeździć na działkę to mały jak będzie spał w domu to Ja na dworze będę miała podsłuch , ale jeśli coś to dam znać
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja się cieszę, że ominęło mnie to laboratorium, chyba będę lekarza na rękach nosić przecież to paranoja co tam się dzieję
|
|
|
|
|
#3220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem w temacie bo niestety nie nadrobiłam Was, ale mam nadzieję, że wszystko szybko się ułoży. ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
DO ostro rudych trzeba być opalonym, a zanim Ja się opalę to trochę minie, no chyba, że wysmaruję się bejcą
|
||||
|
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś zmieniła zdanie co do niani to daj znać ![]() Cytat:
Cytat:
Będę monotematyczna i znów napiszę że uwielbiam Twój ostry rudy A co tu taka cisza? |
|||
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-no cisza cały dzień
rano się wygadały babeczki mam tylko nadzieję, że nie będziesz musiała powtarzac
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się też masowe chrzty nie podobają im więcej dzieci to tak na odpierdziel robią. Nadia miała chrzest prywatny po mszy, tylko my chrzestni i goście ale to dlatego że chrzestny tż ta to ksiądz. Ślubu nam też udzielał więc mamy wtyki
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pozałatwiałam różne rzeczy
zauważyłam w południe, że Kacper ma leciutką wysypkę i zadzwoniłam do lekarza i pomimo tego, że nie mieli wolnych miejsc, jak powiedziałam że ma 4 tyg to kazali mi zaraz przyjść, więc w ciągu 10 min już byliśmy w drodze. Jak się na szczęście okazało to nic poważnego, nie wygląda na alergię i w sumie troszkę mu zeszło. Zjadłam wczoraj trochę winogrona i tak sobie myślę czy nie od tego... pani dr skasowała nas połowę ceny za wizytę, bo to malutkie dziecko i dała w razie czego list do szpitala, więc jakby coś się działo to możemy jechać i nie musimy nic płacić. Choć żadnych innych objawów nie ma, ładnie śpi i je nie ma temperatury i w sumie już po wizycie u lekarza nawet troszkę mu to zeszło. Posmarowałam alantanem i będę obserwować. Poza tym musiałam popytać bo czasami jakby chrumka, jakby troszkę flegmy zalegało mu w gardle, ale płuca ma czyste -być może to słynna sapka a i moje dziecko straciło włoski na czubku głowy hahah zeszły razem z łuszczącą się skórką i tak teraz śmiesznie wygląda. Bałam się, że to jakaś ciemieniucha, ale ta skóra zeszła i teraz ma gładziuteńką główkę i powolutku odrastają mu włoski ale wygląda komicznie ![]() Potem zrobiliśmy sobie wycieczkę i zarejestrowaliśmy Kacpra, więc już istnieje jako człowiek w Irlandii teraz tylko czekamy na numer PPS (to jak PESEL) i będziemy składać o paszport No i tż kazał mi iść się przespać, więc jestem jak nowa 3 godz spokojnego snu robią swoje Justii - to czekamy na zdjęcia po wizycie, ciekawe jaki kolor ci wyjdzie U mnie Kacper jakoś przeważnie ma czas aktywności między 23.00 a 2 w nocy i mało w tym czasie śpi (jeśli w ogóle śpi) Pradip - nianię fajnie mieć nawet jak dziecko ma roczek, bo jak sobie drzemie w łóżeczku to ty spokojnie możesz sobie coś robić w innym pokoju oby wynik glukozy był poprawny ![]() jutro przyjeżdża moja rodzinka więc pewnie nie będę tu za często
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
To oby nie trzeba było powtarzać glukozy Cytat:
![]() Cytat:
to oby wysypka zeszła całkowicie i nie było powodu do niepokoju udanej zabawy z rodzinką ![]() Wczoraj przyszła już paczka z buteleczkami, jeszcze poczekam na te ubranka i razem wrzucę obiecane zdjęcia
|
|||
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenia Aldrin- chyba jakies przesilenie nas dopadło...to czego Ci jeszcze brakuje???chyba niewiele??? a wózek jak wybieracie??? Małgoś-lepiej dmuchac na zimne będziesz miała wesoło
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paczki przychodzą ale po kilka sztuk a jednak sporo tego wszystkiego trzeba ale kasy brak, więc trzeba sobie to podzielić nie mam nic z kosmetyków ani kremów dla malucha, nie mam nic dla siebie typu podkłady, łóżeczka i wózka brak, ubranek hmmm coś jest ale też nie wiele nie mam pojęcia jaki wózek, musze jechać do sklepu i sobie nimi pojeździć czekamy na relacje ze szkoły rodzenia |
|
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin-no masz czas dokupisz sobie wszystko
Powiem Ci, ze byłam wczoraj w tesco i mają takie piekne rzeczy dla niemowlaków, że gały mi na wierzch wylazły ale drogie to troche, natomiast później zalecialam do pepco i tam taniocha i jakie rzeczy bodziaki po 6 zł, 7zł, pajace po 20 zł...jakieś spodnie dresowe po 10 zł...aż byłam w szoku...jakośc niektórych rzeczy taka sobie ale tez niektóre bardzo fajne
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Hey
![]() Justi i malgos slodziaki pierwsza klasa moj maly naszczescie nigdy nie aktywowal sie o tej porze co Wasze maluchy.. tfutfu nigdy jeszcze nocki nie zawalilismy ![]() Izetka fajnie ze zaczynasz sr poza rzeczami ktore mozna sie tam dowiedziec poznasz znajomych z okolicy z dziecmi w tym samym wieku.. u mnie grupa byla fajna i do teraz mamy kontakt ![]() Aldrin dobrze ze macie zakupy rozlozone na raty ![]() Moj rozrabiaka wlasnie ma drzemke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#3230 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
udanej wizyty i skrobnij nam co jakiś czas jak się bawisz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie z glukozą. Jutro odbiorę wyniki bo dziś przez warsztaty nie zdążę. Będzie co ma być ale staram się nastawić na cukrzycowy wynik ![]() Meduzka się nie odezwała? I Papryczka myślałam że jak pójdzie na l4 to będzie więcej z nami... A i jeszcze głupie pytanie. Pracodawca po tych 30 kilku dniach wysyła moje zwolnienie do zusu i co dalej? ja powinnam coś zrobić żeby mi wypłatę przelali? |
||||||
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-no właśnie Meduzka zamilkła coś
![]() A co do pepcowych rzeczy, faktycznie są materiały super nie do zdarcia, a są takie że zalożysz i robi się worek momentalnie ![]() Ja tam tylko zanoszę zwolnienie i Pracodawca chyba wszystko załatwia, bo nic nie musiałam robic w tym kierunku Robię dzisiaj pierwszy raz w życiu pierogi...trzymajcie kciuki bo strach mnie obleciał, że nie wyjdą
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-03-05 o 09:48 |
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o ubrania pepco ze swojego doswiadczenia nie polecam...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodatkowo dziewczyny mówiły aby body się zapinały na brzuszku bo łatwiej maluszka ubrać a tam takich mało a jak są to za 17 zł więc w auchanie są tańsze ![]() Cytat:
Cytat:
pracodawca niby ma 7 dni na wysłanie no ale nic nie robisz więcej oddajesz pracodawcy, ten do zusu i leci
|
|||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
to jeszcze ja, tak na szybko. Po rodziców jedziemy dopiero za 2 godz. Dokończyłam sobie sprzątanie, pomyłam podłogi, wstawiłam karkówkę i dopiero jem śniadanie ![]() Co do krosteczek Kacpra to chyba są potówki... gdzieś go pewnie przegrzałam, a wczoraj jak czekali w aucie to też było bardzo ciepło od słoneczka i dziś po spaniu znów mu wyszły, ale jak go porozpinałam i tak poleżał, to zbladły, więc mam nadzieję, że to właśnie to. Co do ubranek z pepco to niektóre są dobrej jakości bo są np z Nexta, oraz kilku innych producentów np. Primark (mam wtyki w Pepco więc są to wiadomości z pierwszej ręki, po prostu odcinają metki), dlatego nie wszystkie są takie fajne ![]() Pradip - winogrona często są mocno pryskane więc łatwo o wysypkę po nich. Aldrin - na pewno te paczuszki bardzo cię cieszą ![]() Izetko - pierogi to nie łatwa rzecz do roboty, więc nawet gdyby nie wyszły to się nie przejmuj, ale wierzę w ciebie ![]() OK uciekam kochane, jak znajdę troszkę czasu to do was zaglądnę. Buziaki kochane! |
|
|
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pierogi były smaczne, ale wygladały jakby je ktoś wałem drogowym przejechal
![]() AAA przeszłam na kolejny level ciąży-pojawiła mi się siara ![]() Małgoś-to już w pełnej gotowości jesteście pewnie podekscytowani wizytą
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - no nie mogę się doczekać, moi rodzice będą tutaj pierwszy raz, jakoś nigdy im po drodze nie było
![]() ja wstawiłam karkówkę, a tu dziś Środa Popielcowa.... no nic karkówka będzie na jutro, a dziś zrobię ryż z warzywami
|
|
|
|
#3237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
i te mi najlepiej pasują z tych tanich---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
My też Darie będziemy chrzcic latem tylko jeszcze nie wiemy kiedy nawet nie wiem kiedy będziemy jechać do Polski.
Wczoraj się z mężem o mały włos nie pożarliśmy jak mu zakomunikowalam że jedziemy nie do jego ale do moich rodziców. Obiecalismy sobie że będzie na zmiane raz u nich raz u mnie a on już mnie dwa razy wykiwal. Nie ma ja z dziećmi jadę do siebie jak mu się nie podoba niech sobie spada do mamuśki sam. Małgoś mile spędzonego czasu z rodzinka życzę. Izetka no to witamy w kolejnym etapie ciąży. Ja tam się cieszę w sumie że mi nic nie leci i się budzę z suchą piżamką.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-03-05 o 17:36 |
|
|
|
#3239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybacz kochana, ale jakieś lenistwo Mnie dopada i brak weny Cytat:
Cytat:
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po pierwszym spotkaniu, czysto organizacyjnym
czułam się jak samotna matka, bo większośc była z facetami na spotaknia będziemy chodzic w poniedziałki o 19 tak późno żeby mój się nie mógł wymigac, ze do pracy musi isc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

a Nadia wygląda na najgrzeczniejsze dziecko na świecie
chociaż jak tak sobie z drugiej strony pomyśle to przecież nie dawno Wam mówiłam, że mój est nie wykrył ciąży 
za kolejny tydzien i już się nie mogę doczekać wizyty 

ale może z wózkami już się spotkamy 

rano się wygadały babeczki
mam tylko nadzieję, że nie będziesz musiała powtarzac

Ślub 25.08.2012