|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
hejka
widzę ze nie tylko moje dzieci były atakowane przez martwe przedmioty ostatnio, tydzień duchów czy co? ![]() ![]() nie potrzebnie pokazałyscie te wysciólki to wózków.... ![]() mam mini remont w domu, bo u mnie tż z tych co chcą robić sami wszytsko wiec mam taki rozpidziel w domu ze szkoda gadać, wział sobie poniedizałek wolny ze w 3 dni zrobi i co? w pt rozwalił kafelki, a rano w sb obudził sie chory i zielony cały dzień przelezał, w nd kuć nie bardzo bo ja w bloku mieszkam wiec naprawde wział się do roboty w pn takze jest bosko:kupa gruzu, syf w mieszkaniu, dziura w łazience prawie do sąsiada. zapomniałam dodać co robi-> zakłada wodomierz ![]() dla solenizantów Wszystkiego najlepszego!!!!!Karolku, Janku sto lat! próbuje coś nadrobić, odpisać w miarę mądrze, a krzykacz mi wisi u krzesła i sie nie da, czy wy tez tak macie ze jak wam dziecko marudzi albo płacze to się nie mozecie skupić? ![]()
#2852 | |||||||
Zakorzenienie
|
ja nie mam piegów ale i tak ich nie lubię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem, cichaczem poczytuję bo smutam, ale jestem ![]() cdn... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Zamowilam la millou pomaranczowego hipstera
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- ![]()
![]() |
#2854 |
Rozeznanie
|
kasia na widok twojego Milusia mały wydał głośne "mmmmmmmm" i się do niego uśmiechał także chyba mu się spodobał, nie wiem tylko czy sie cieszyć czy martwić
![]() Tasia przykro mi z powodu twojej sytuacji, trzymam kciuki zeby się wszystko ułożyło najlepiej dla ciebie i dzieci ![]() oliwka zazdraszczam upominków ![]() bzinka ja tez słyszałam ze angina w tym wieku sporadycznie, skonsultujesz się z kims innym? no kurde no nie dam rady wiecej odpisac, młoda na zajeciach myslalam ze sie wrzaskun czyms zajmie a ja sobie wreszcie posiedze na wizazu..... klementyna kciukasy temat spania:w nocy 10h +w dzien 20minut do 2h(spacer)
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2014-03-04 o 16:01 Powód: wrzaskun |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
MBZ♥
|
Moderna bez paragonu nie ryzykowalabym. Kupujący może uzyskać od sklepu duplikat dowodu zakupu. Robiłam tak z nawigacją i tabletem. Spróbuj w ten sposób podejść sprzedajacych i sprawdzić reakcję.
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-03-04 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A wiecie, ja dołączam do alliw bo też już podcinałam synkowi włoski ![]() Dziś byliśmy na pobraniu krwi, ale wredota z ludzi tylko patrzą żeby czasem im się z dzieckiem nie wcisnąć w kolejkę ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
alliw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nestelle jak będą obie to usiądę i zacznę chyba płakać bo nie umiem się zdecydować albo każę wybierać tż wtedy on napewno wybierze tańszą ![]() despa generalnie ciasto nie jestjakoś bardzo słodkie (mój tż za nim przepada a on słodkie sporadycznie jada parę razy do roku i nie narzeka że jakoś bardzo słodkie) możesz dodać mnie cukru pudru do bezy wiórkowej na wierzch bo do biszkopta to nie wiem czy się da a masa jest bez cukru robiona na budyniu bez cukru. Chyba że masz inny przepis na biszkopt ale z tym smakuje najlepiej bo moja mama raz zrobiła swój biszkopt na szybko i całkiem inaczej to ciasto smakowało. ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Agateczko a dlaczego się smutasz ???? A czemu z wynikami małego miało by być nie wporządku? Głowa do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam taką okazje kupic rowerek R za 250 -tez podwojny prezent ,cena normalna to 500 zl .Nie kupiłam ..teraz zaluje bardzo. Cytat:
![]() u nas od 3 godzinek naprawdę zimno ,wiatr najgorszy ..... poszłam ,R z czerwonym noskiem wrocił . Cytat:
![]() no tak uprzejmość ludzi ![]() Cytat:
![]() mój ma moje torebki ,szczoteczki i inne pierdoły gleboko w pompie .... nawet mu nie wspominam ze kupiłam ... tz poszedł z Ninka na basen ... mam wolne ! ![]() ![]()
![]() |
#2859 | |||||
Zadomowienie
|
Bzinka, zdrowka dla Hani
![]() ![]() nawet nie pytaj jak to zrobiłam ![]() ![]() Cytat:
ja tylko do firmy składalam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
remontu wspolczuje ojej, a co sie dzieje? Cytat:
![]() Wrzucam foto mojego roczniaka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
MBZ♥
|
Alliw, Cudny Przystojniak
![]() Jak nadrabiałaś? ![]() Agatko co się dzieje, czemu smucisz się? ![]() za wyniki kciukam ![]() Ja to zawsze miałam wrażenie, że w ciąży czy teraz z Zoś jestem niewidzialna w przychodniach czy labach ![]() Moderna ![]() ![]() ![]() Bziko, o matko:/ najważniejsze że macie leki, mam nadzieję, że diagnoza jednak trafiona ![]() Oliwka, Twój TŻ wybiera torebki? ![]() ![]() Pani to wychowawczy jednak? Tylko do firmy ![]() Co do szczepienia to ja absolutnie nie namawiam do tej drugiej ![]() ![]() Nestelle super, że taką eko cukiernię u siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() my nie mamy i mieć nie będziemy ![]() Cytat:
Zdrówka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2862 |
MBZ♥
|
Trolla, dobrze że nic się nie stało
![]() a zrujnowania łazienki współczuję:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że biszkopt mi wyjdzie bo nigdy w życiu go jeszcze nie robiłam ![]() Cytat:
![]() Haha dobre, niestety prawdziwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno będą ![]() Super!!! ![]() ![]()
![]() |
#2864 |
MBZ♥
|
Alliw dobry argument
![]() Ciekawe co u CR ![]() Scarlett jak mi się chce tak, że mi się nie chce to powtarzam sobie, że koniec marudzenia i użalania się bo samo się nie zrobi. Zdrowia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i kciuki za wyniki! ![]() ![]() ![]() Alliw, dziękuję za foty pana Jana ![]() ![]() a jaki elegencki na roczku ![]() ![]() ![]() buhahahahaaha teraz musisz się pochwalić ![]() ![]() ![]() jednak. bardzo mi z tym dziwnie, ale inaczej - póki co - się nie da. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Wtajemniczenie
|
#2868 |
Zakorzenienie
|
Alliw Jaśko boski !!!!
![]() ![]() Nestelle, BYou nie nie źle mnie zrozumiałyście tż nie wybiera torebek, ale jeśli pojedzie ze mną po ten prezent jak już będzie na sklepie a ja się nie będę mogła zdecydować między jedną a drugą to on to załatwi w 5 sekund powie pewnie tak : "w czym problem przecież takie same kawałek skóry i tyle kosztuje ja za to bym miał to i to i to i jeszcze to ...." i weźmie tańsza ![]() ![]() z resztą on to w żadnym wyborze nie pomoże bo przecież to wszystko takie same i w czym problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Wtajemniczenie
|
Agateczka
![]() Alliw, śliczny kawaler! Widze, że też macie ten stoliczek Fp z laptopikiem ![]() ----- Znajoma wrzuciła na feysa zdjęcie z dzieckiem ze szpitala. Oczywiscie na biezaco jest relacja z operacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
MBZ♥
|
Oliwka, eeee to odbłogosławić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2872 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
jestem dopiero na 89 stronie i pewnie was nie dogodnie dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2873 | ||
Zakorzenienie
|
Trolla - duchy powiadasz?
![]() współczuje bajzlu w łazience ![]() łooo cudo ![]() ![]() no ja tez umieram z ciekawości jak nadrobiłaś w takim razie??? Cytat:
Cytat:
![]() musiałam starszakom kolacje zrobić a R akurat chciał się ze mna bawic ...wiec poprosiłam Ninke aby zajęła się R a ja w tym czasie zrobie jedzenie . Ninka bawiła się z R a ja jej podziękowałam..: ja: dziękuję Ci kochanie ze tak pięknie zajmujesz się Roszkiem . Nina: spoko mamo -nie takie rzeczy się robiło ... ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Trolla - mowisz ze Mlody sie "oblizal" na widok Milusia
![]() Alliw - Janek jak zawsze BOSKI ![]() Agatko - nioo ciut mu urosly planuje w czerwcu je ciut podciac - chcialam na roczek ale wtedy chyba Milun nie mialby wloskow ![]() Tasiu ![]() ( jak nie podesle Milunia by skopal dodatkowy tylek ![]() I od dzis oficjalnie jestem przeprowadzona ![]() ![]() ![]() Poza tym Mama jutro wylatuje do PL na 2tyg i ja sie pytam "jak zyc..?" Haha. Nie no dam se rade ![]() Aaaaa i uznali mi podwojne rodzinne dzis dostalam wyrowanie za zeszly miesiac, w sumie lepsze to niz nic ;-). Teraz poczekam czy wyruwnaja za wszystkie miesiace wstecz ;-) Ide klasc Milusia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2876 | |
Wtajemniczenie
|
No własnie raczej nie...Operacja była dawno zaplanowana, a zdjęcie to "rodzinna fota z rąsi przed zabiegiem i wszyscy się cieszą"
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() ----- Dziewczyny a jak to jest - chyba jest dalej odliczenie od podatku jak się ma dziecko? Ale uzaleznione od dochodu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() 1 dziecko: jeżeli rozliczasz się z tż to łączny dochód nie może przekroczyć 112.000zł lub 56.000zł gdy rozliczasz się sama Przy 2 dzieci i więcej : ulga przysługuje niezależnie od dochodow
![]() |
#2878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za kciuki!KAcoer-zdrowy chłop-tak powiedziała p. doktor ![]() ![]() A czekając na echo K. widział jak starsi koledzy chodzą i zaczął po korytarzu chodzić za reke ![]() ![]() ![]() ![]() Ide czytać dalej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() na pyt.Ci nie odpowiem bo nie wiem. Kasia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no i ![]() ![]()
![]() |
#2880 |
Wtajemniczenie
|
ale jestem głodnaaaa
![]() ![]() ![]() a zawsze wieczorem mnie ssie i ...tak bym zjadła coś słodkiego ![]() miłej nocy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.