|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
hejka
widzę ze nie tylko moje dzieci były atakowane przez martwe przedmioty ostatnio, tydzień duchów czy co? u nas spadły ksiązki prawie(uff) na małego, 5 minut wczesniej cos z tej półki(z wysokosci 1,80m) brałam ale długo się zastanawiały czy spaść a na młodą szafka z butami, dobrze ze się oparła na przeciwległej scianie i nic jej nie zrobiła poza obtarciem skórki na twarzynie potrzebnie pokazałyscie te wysciólki to wózków.... ![]() mam mini remont w domu, bo u mnie tż z tych co chcą robić sami wszytsko wiec mam taki rozpidziel w domu ze szkoda gadać, wział sobie poniedizałek wolny ze w 3 dni zrobi i co? w pt rozwalił kafelki, a rano w sb obudził sie chory i zielony cały dzień przelezał, w nd kuć nie bardzo bo ja w bloku mieszkam wiec naprawde wział się do roboty w pn takze jest bosko:kupa gruzu, syf w mieszkaniu, dziura w łazience prawie do sąsiada. zapomniałam dodać co robi-> zakłada wodomierz ![]() dla solenizantów Wszystkiego najlepszego!!!!!Karolku, Janku sto lat! próbuje coś nadrobić, odpisać w miarę mądrze, a krzykacz mi wisi u krzesła i sie nie da, czy wy tez tak macie ze jak wam dziecko marudzi albo płacze to się nie mozecie skupić?
|
#2852 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam piegów ale i tak ich nie lubię
![]() Cytat:
Cytat:
dla śmieszkiCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem, cichaczem poczytuję bo smutam, ale jestem cdn... |
|||||||
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam la millou pomaranczowego hipstera
(wysciolke i poduszke - udalo mi sie dostac na www.mamoo.pl )Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------
|
|
#2854 |
|
Rozeznanie
|
kasia na widok twojego Milusia mały wydał głośne "mmmmmmmm" i się do niego uśmiechał także chyba mu się spodobał, nie wiem tylko czy sie cieszyć czy martwić
![]() Tasia przykro mi z powodu twojej sytuacji, trzymam kciuki zeby się wszystko ułożyło najlepiej dla ciebie i dzieci oliwka zazdraszczam upominków bzinka ja tez słyszałam ze angina w tym wieku sporadycznie, skonsultujesz się z kims innym? no kurde no nie dam rady wiecej odpisac, młoda na zajeciach myslalam ze sie wrzaskun czyms zajmie a ja sobie wreszcie posiedze na wizazu..... klementyna kciukasy temat spania:w nocy 10h +w dzien 20minut do 2h(spacer)
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2014-03-04 o 17:01 Powód: wrzaskun |
|
|
|
#2855 |
|
MBZ♥
|
Moderna bez paragonu nie ryzykowalabym. Kupujący może uzyskać od sklepu duplikat dowodu zakupu. Robiłam tak z nawigacją i tabletem. Spróbuj w ten sposób podejść sprzedajacych i sprawdzić reakcję.
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-03-04 o 17:08 |
|
|
|
#2856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no no postarał się, piękne kwiatyCytat:
Cytat:
A wiecie, ja dołączam do alliw bo też już podcinałam synkowi włoski ![]() Dziś byliśmy na pobraniu krwi, ale wredota z ludzi tylko patrzą żeby czasem im się z dzieckiem nie wcisnąć w kolejkę zamiast przepuścić... szkoda gadać, mam nadzieję że wyniki będą dobre
|
|||||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
alliw
Cytat:
Nestelle jak będą obie to usiądę i zacznę chyba płakać bo nie umiem się zdecydować albo każę wybierać tż wtedy on napewno wybierze tańszą co by mu jeszcze na jakieś pierdy do motoru zostało despa generalnie ciasto nie jestjakoś bardzo słodkie (mój tż za nim przepada a on słodkie sporadycznie jada parę razy do roku i nie narzeka że jakoś bardzo słodkie) możesz dodać mnie cukru pudru do bezy wiórkowej na wierzch bo do biszkopta to nie wiem czy się da a masa jest bez cukru robiona na budyniu bez cukru. Chyba że masz inny przepis na biszkopt ale z tym smakuje najlepiej bo moja mama raz zrobiła swój biszkopt na szybko i całkiem inaczej to ciasto smakowało. ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Agateczko a dlaczego się smutasz ???? A czemu z wynikami małego miało by być nie wporządku? Głowa do góry |
|
|
|
|
#2858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam taką okazje kupic rowerek R za 250 -tez podwojny prezent ,cena normalna to 500 zl .Nie kupiłam ..teraz zaluje bardzo. Cytat:
. u nas od 3 godzinek naprawdę zimno ,wiatr najgorszy ..... poszłam ,R z czerwonym noskiem wrocił . Cytat:
za wyniki!no tak uprzejmość ludzi ![]() Cytat:
![]() mój ma moje torebki ,szczoteczki i inne pierdoły gleboko w pompie .... nawet mu nie wspominam ze kupiłam ... tz poszedł z Ninka na basen ... mam wolne !
|
|
#2859 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bzinka, zdrowka dla Hani
biedna malutka nawet nie pytaj jak to zrobiłam ![]() Cytat:
ja tylko do firmy składalam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
remontu wspolczuje ojej, a co sie dzieje? Cytat:
![]() Wrzucam foto mojego roczniaka
|
|||||
|
|
|
#2860 |
|
MBZ♥
|
Alliw, Cudny Przystojniak
Jak nadrabiałaś? ![]() Agatko co się dzieje, czemu smucisz się? ![]() za wyniki kciukam Ja to zawsze miałam wrażenie, że w ciąży czy teraz z Zoś jestem niewidzialna w przychodniach czy labach ![]() Moderna to sębędzie Marssello woził![]() Bziko, o matko:/ najważniejsze że macie leki, mam nadzieję, że diagnoza jednak trafiona Oliwka, Twój TŻ wybiera torebki? Pobłogosławić Go![]() Pani to wychowawczy jednak? Tylko do firmy Co do szczepienia to ja absolutnie nie namawiam do tej drugiej tylko piszę o opcji![]() Nestelle super, że taką eko cukiernię u siebie nam tort upiecze Przyjaciółka
|
|
|
|
#2861 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my nie mamy i mieć nie będziemy ![]() Cytat:
Zdrówka Cytat:
ilu ja rzeczy nie wiem...
|
|
#2862 |
|
MBZ♥
|
Trolla, dobrze że nic się nie stało
![]() a zrujnowania łazienki współczuję:/ |
|
|
|
#2863 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że biszkopt mi wyjdzie bo nigdy w życiu go jeszcze nie robiłam ![]() Cytat:
Haha dobre, niestety prawdziwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno będą Super!!!
|
|
#2864 |
|
MBZ♥
|
Alliw dobry argument
Ciekawe co u CR ![]() Scarlett jak mi się chce tak, że mi się nie chce to powtarzam sobie, że koniec marudzenia i użalania się bo samo się nie zrobi. Zdrowia!
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i kciuki za wyniki! Alliw, dziękuję za foty pana Jana cudnego masz synka. mogę patrzeć i patrzeć a jaki elegencki na roczku normalnie mój typ Gangsta i czarno-biały świat ![]() buhahahahaaha teraz musisz się pochwalić ![]() jednak. bardzo mi z tym dziwnie, ale inaczej - póki co - się nie da. Cytat:
|
|
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Alliw Jaśko boski !!!!
Nestelle, BYou nie nie źle mnie zrozumiałyście tż nie wybiera torebek, ale jeśli pojedzie ze mną po ten prezent jak już będzie na sklepie a ja się nie będę mogła zdecydować między jedną a drugą to on to załatwi w 5 sekund powie pewnie tak : "w czym problem przecież takie same kawałek skóry i tyle kosztuje ja za to bym miał to i to i to i jeszcze to ...." i weźmie tańsza z resztą on to w żadnym wyborze nie pomoże bo przecież to wszystko takie same i w czym problem ... ale jak on zamawiał ostatnio kask uwierzcie gorzej niż kobieta przez miesiąc nie mógł się zdecydować
|
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
Agateczka
Alliw, śliczny kawaler! Widze, że też macie ten stoliczek Fp z laptopikiem ----- Znajoma wrzuciła na feysa zdjęcie z dzieckiem ze szpitala. Oczywiscie na biezaco jest relacja z operacji |
|
|
|
#2870 |
|
MBZ♥
|
Oliwka, eeee to odbłogosławić
|
|
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2872 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem dopiero na 89 stronie i pewnie was nie dogodnie dziś ![]() Cytat:
w tym roku robie wspólne Julce i Karolowi bo w dniu urodzin Karola nie ma dziadka a chrzestna rodzi w dniu urodzin Julki dziadka już nie będzie bo wyjeżdza więc robimy 13.04 wtedy wszyscy będą mogli być i to najważniejsze że bedą wszyscy najbliżsi. Myślę że dzieciom to bez różnicy że to będzie po (Karola) czy przed(Julki) urodzinami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trolla - duchy powiadasz?
no ale dobrze ze synkowi nic się nie stało no i cora cała.... współczuje bajzlu w łazience ![]() łooo cudo ![]() no ja tez umieram z ciekawości jak nadrobiłaś w takim razie??? Cytat:
Cytat:
musiałam starszakom kolacje zrobić a R akurat chciał się ze mna bawic ...wiec poprosiłam Ninke aby zajęła się R a ja w tym czasie zrobie jedzenie . Ninka bawiła się z R a ja jej podziękowałam..: ja: dziękuję Ci kochanie ze tak pięknie zajmujesz się Roszkiem . Nina: spoko mamo -nie takie rzeczy się robiło ...
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Trolla - mowisz ze Mlody sie "oblizal" na widok Milusia
Alliw - Janek jak zawsze BOSKI Agatko - nioo ciut mu urosly planuje w czerwcu je ciut podciac - chcialam na roczek ale wtedy chyba Milun nie mialby wloskow Tasiu ( jak nie podesle Milunia by skopal dodatkowy tylek I od dzis oficjalnie jestem przeprowadzona ( chyba mi sie uda kredyt spalcic Poza tym Mama jutro wylatuje do PL na 2tyg i ja sie pytam "jak zyc..?" Haha. Nie no dam se rade ![]() Aaaaa i uznali mi podwojne rodzinne dzis dostalam wyrowanie za zeszly miesiac, w sumie lepsze to niz nic ;-). Teraz poczekam czy wyruwnaja za wszystkie miesiace wstecz ;-) Ide klasc Milusia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2876 | |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie raczej nie...Operacja była dawno zaplanowana, a zdjęcie to "rodzinna fota z rąsi przed zabiegiem i wszyscy się cieszą"
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
super!----- Dziewczyny a jak to jest - chyba jest dalej odliczenie od podatku jak się ma dziecko? Ale uzaleznione od dochodu?
|
|
|
|
|
#2877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
1 dziecko: jeżeli rozliczasz się z tż to łączny dochód nie może przekroczyć 112.000zł lub 56.000zł gdy rozliczasz się sama Przy 2 dzieci i więcej : ulga przysługuje niezależnie od dochodow
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za kciuki!KAcoer-zdrowy chłop-tak powiedziała p. doktor MA jakąs strunę w zstawce, o którą-szczególnie w czasie infekcji moz.e zahaczać krew i stąd te szmery0tak nam wytumaczyła na chłopski rozum, ale mówi, ze to nie żadna wada, taka uroda Następna wizyta, jak pójdzie do szkoły ok 7 roku życia;DA czekając na echo K. widział jak starsi koledzy chodzą i zaczął po korytarzu chodzić za reke do tej pory zrobił 1-2 kroki i na kolana, a od teraz łapie mnie za reke i spacerujemy Z tej okazji zakupilimsy dziś "sandałki po domu" w ambrze i na lato moze bedą jeszcze i chce kupic trzewiki, ale nie wiem wcale jakie...jakie sa wytyczna..za kostkę, i co dalej? DOdatkowo nocnik, szczorkę do zebów-taką niesilikonową;p, samochodzik i kilka innych drobizagów z nagrode za przykładną postawe podczas badania JAko jedyny nie wył;D I nie ma już wpisane na wyniku "płaczliwy"![]() Ide czytać dalej 92strona
|
||
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pyt.Ci nie odpowiem bo nie wiem. Kasia ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() no i za chodzenie za reke i za zakupy
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jestem głodnaaaa
![]() a zawsze wieczorem mnie ssie i ...tak bym zjadła coś słodkiego ![]() miłej nocy
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

u nas spadły ksiązki prawie(uff) na małego, 5 minut wczesniej cos z tej półki(z wysokosci 1,80m) brałam ale długo się zastanawiały czy spaść
a na młodą szafka z butami, dobrze ze się oparła na przeciwległej scianie i nic jej nie zrobiła poza obtarciem skórki na twarzy

trochę Zosia chodziła sama, a trochę ze mną za rączkę
dla śmieszki
Już mi trochę lepiej, ale tylko trochę...Jutro Echo serca KAcpusia, 3majcie kciuki, proszę!!

zapraszam na torta i ciacho
(nie wiem po co i dlaczego... chyba neuro chciała się wykazać... sama powiedziała, że nawet nie ma sensu go badać, bo widać, że nic nie wybada... oczywiście przypilnowałam badania i wszystko OK. Torreso pokazał jej wszystkie zegarki w gabinecie, odchylił jej mankiet

uwierzcie gorzej niż kobieta przez miesiąc nie mógł się zdecydować
05.07.2008