|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Cytat:
alliw MarJANEK cuudny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
polecam jakas dobra ksiazke kucharską
![]() ![]() ![]() ![]() tak serio to o której kolacje jadłas? i oktorej idziesz spac ? Cytat:
ale tego typu teksty to normalka u wszystkich dzieci chyba ... trochę zasłyszane od kolegow ,z książek ,dodane cos od siebie i voila! Z tez Cie kiedyś nie raz zaskoczy ![]()
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Spóźnione sto lat dla Janka i Karola - rośnijcie zdrowo, z uśmiechem na buzi
![]()
#2885 |
Zakorzenienie
|
CR - i jak maly? zdrowy już ?
#2886 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Monika tak właśnie chcę ubrać Kamila-w polówkę albo koszulę ale nie białą tylko zieloną w kratkę+dzinsy. A dzinsy tak jak u Pani u nas są od święta bo ja lubie jak Kamilowi jest wygodnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Nestelle, tak, w niedzielę odzyskał apetyt i świetny humor, od poniedziałku chodzi do żłobka. Jest nieźle. Wychodzi przeszczęśliwy, a bałam się, że będzie przeżywał i będzie markotny.
Bzinka - dużo zdrówka dla Hani. Tasia - bardzo, bardzo Ci współczuję. Jeśli będę mogła jakoś Ci pomóc, wal jak w dym.
#2888 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawa dla Kacperka i za wizytę ![]() ![]()
![]() |
#2889 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie wiem co jest Kamilowi ale płacze w łóżeczku
![]() ![]() 3 razy już przysypiał i nagle ryk. Zęby, skok, strach? ![]() Cytat:
![]() wow jaki solenizant ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tasia daj znać jak porozmawiacie. Martwię się ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
mój ojciec ma taki arsenał kasków ![]() ![]() ostatnio było włamanie do jego królestwa (majątek tam jest a ukradli... 0,5 l ukraińskiej wódki, która została po imprezie mojego brata) i jak spisywali protokół to padło pytanie o kolor kasku (porzucony w krzaku jak się okazało)... matka zadzwoniła do ojca a on ją wyśmiał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doskonałe skojarzenie ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-03-04 o 20:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() no jak tam Kasia- alfabetem morsa nadajesz? ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Ja pindole chcialam edytowac a se usunelam i o same kropki mi zostaly
![]() Bzinka - zdrUFka dla Hani Oliwka - ![]() Scarllet - mowisz ze Zosia do MarJanka podobna ciut ![]() Klemntynka - ![]() Nestelle - foty mieszkania pozniej, jakuz bede na 100% urzadzona jeszcze mi zostalo kila rzeczy do pochowania ![]() - Ninki teksty jak zawsze powalaja na lopatki ![]() Dzis mama wychodzac z lazienki kieruje sie do salonu Milun drepta za nia i slysze jak mama sie go pyta - Emilianku a gdzie schowales babcin schowek na piegi ![]() ![]() Ide cos jeszcze poczytac bom ciut opozniona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2895 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no wez, daj jedno takie tyci mini foto Z ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze ze W juz zdrowy. A Ty w pracy juz? Cytat:
![]() Z bliźniaków padłam ![]() Dzięki Wam za mile słowa ![]() ![]() ![]() ![]() A nadrabialam tak, ze posta pisalam w notatniku na starym kompie, ktory nie ma dostepu do netu, obok na lapku czytalam wizaz, potem kopiuj-wklej kopiuj-wklej i po godzinie post napisany ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-03-04 o 21:07 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Nestelle jadłam przed 18.00 a o której zasne to nie wiem bo O.chyba brzuch boli i ciągle sie wierci
#2898 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za życzenia ![]() Ja zmykam spać bo padnięta jestem najpierw "teściowie" byli później niespodziankę zrobiła mi mama z siostrą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Nestelle ależ te Twoje dzieciaczki mają powiedzonka ![]() Kasia tekst Twojej mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z nadrabiania Twojego padłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
CR dobrze że Wojtuś już zdrów i humorek mu dopisuje teraz oby w żłobku wszytsko dobrze było
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Moderna- przetrzymałam Milkę do 20.40, o dziwo swietnie się bawila w łózeczku, więc zobaczymy jak bedzie w nocy. Dam jej butlę jak sie bedę kładła koło północy, z nadzieją, że bez nocnych zabaw będzie.....
#2902 |
Zakorzenienie
|
anika_s przed 18 jadłaś no kobieto
![]() Mogłaś zjeść o tej 21 coś jeszcze a nie głodna siedzieć ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- despa ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- A czy któraś z Was mieszka w Toruniu?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kolacja powinna być ok.2 godzin przed spaniem ,posiłki co 3 godzinki bo inaczej zwalnia przemiana materii.... a z nocą -to nie powinnas isc spac głodna bo potem organizm przechodzi na trawienie miesni (katabolizm)(efektem tego tez jest bol głowy) Oliwka - ale masz super z tymi bracmi ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2904 | ||
Zadomowienie
|
nie probowalam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ja niedaleko, a co? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Luna0;45439836]Nie wiem co jest Kamilowi ale płacze w łóżeczku
![]() ![]() 3 razy już przysypiał i nagle ryk. Zęby, skok, strach? ![]() QUOTE] U mnie podobnie, J. ma za sobą takie okropne noce że hohoho podejrzewam tylko zęby, może skok również ale co się bidula napłącze i nakrzyczy przy tym....w ciagu dnia przy jedzeniu dziś tez się rozpłakała bardzo, głodna była bo miała długą drzemkę i przespała godziny jedzenia - wzięłam ją spokojem chociaż w środku się gotowałam od tych krzyków, plucia jedzeniem przez zęby itp.....zresztą cały dzisiejszy dzień przeplatany jęczeniem i śmiechem - nieprzewidywalne te dzieci nasze som ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() chciałam Was poczytać ale muszę nadrobić prasowanie bo w ciagu dnia ciężko coś z J. zrobić dla siebie ![]()
![]() |
#2906 |
MBZ♥
|
Oliwka ale super
![]() ![]() Alliw ![]() ![]() ![]() szacun za strzyżenie ![]() Despa mocne kciuki ![]() Kasiu ![]() ![]() a Miluś od małego wie co u Kobiet ważne ![]() Scarlett ja zaczynam od tego miejsca, które lubię sprzątać najbardziej, potem jak się rozkręcę to już nic nie jest straszne ![]() ![]() Nestelle, o matko i córko i żono żołnierza ![]() ![]() Klementyna to ![]() ![]() Anika, kolację na 2 godziny przed snem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
o jaa cie ...a jakiez to miejsce????
bo ja takiego miejsca nie mam .... ![]() ![]()
#2909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapędy hamuję, bo jedyne co fascynuje J. w jeździkach/samochodzikach i tego typu zabawkach to kółka, ani na tym nie usiedzi, ani nie interesuje go kierownica czy cokolwiek, tylko te kółka. ostatnio upodobał sobie wózek dla lalek bo miał kółka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie, no to ja też niczego nie zabraniam jeśli jesteśmy w bawialni (tylko tam J. ma dostęp do różnych "starszych" zabawek, bo nie ma starszego rodzeństwa), bawi się czym chce. na podobnej zasadzie, wsadzam i zdejmuję jak się nie podoba, dlatego widzę, że to kompletnie nie dla niego w tym momencie i hamuję zapędy, bo zanim on to załapie będą jeszcze kolejne okazje w razie czego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
Powitać
![]() Nie mogę Was czytac na tel. Chciałam być na bieżąco, a nie siadać wieczorem i nadrabiać po kilka stron.... I oczywiście nie pamiętam co i komu miałam napisać. Bez cytowania nie umiem pisać - mam za dużą sklerozę. Tasia niezmiennie trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Ciebie i maluszków Oliwka wszystkiego naj! Super tort ![]() bzinka Duuużo zdrówka, oby angina minęła raz dwa ![]() Pani gratuluję wychowawczego -- do kiedy masz zamiar? I składasz tylko w firmie podanie. Co do wypoczynkowego, to sprawdzałam, że najbezpieczniej jest napisać 2 tyg. przed końcem rodzicielskiego/macierzyńskiego. Ale nie pamiętam, czy to mus, czy po prostu lepiej tak. Pewnie na bieżąco będe sobie przypominać co chciałam napisać ![]() nestelle tekst Niny ![]() ![]() alliw super foty ![]() U mnie jakoś męcząco. Niby nic nowego się nie dzieje, nie mam więcej zajęć,a jakoś czasu i ochoty mniej. Nawet mi się gotować nie chce. Samochód znowu mi sie zepsuł. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.