|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() jak dobrze mieć mądre głowy na forum ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Edziu - a Ty idziesz tylko na kontrolę, czy każą Ci się położyć do szpitala? bo chyba nie doczytałam...
![]() z trzech imion zredukowaliśmy do dwóch. i będzie zacięta walka do końca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
mam dziś wyjątkowo marudny dzień ![]() Baja, Justine gratulacje!! ![]() I wielkie JUPIIIII dla Mikolajka i Jasia ![]() ![]() ![]() Lutien przepiękne rzeczy, sukienusia z miki zachwycająca ![]() ![]() Uparta ja też wybrałabym Zuzię, nie Patrycję - może mąż sie da przekonać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Raczkowanie
|
Baja i Justine GRATULACJE
![]() Edzia400 :brokuł: Oby wszystko poszło po Twojej myśli. Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za opinie co do imienia - nam też się bardzo podoba i nie uważamy, że jest super wymyślne czy nowoczesne, ja czuję, że babcie tak pomyślą - tylko tyle. A ile fajnych zdrobnień dla maluszka - znajomi już "ochrzcili" Młodego i mówią Igi. ![]() maggie ja też mam materac tej firmy, na razie jeszcze w folii i się nie martwię - spokojnie, obserwować warto ale szkoda nerwów. Specjalnie wybrałam tą firmę bo ma bardzo dobre opinie a każdemu może zdarzyć się wpadka. Przypadków było kilka, więc zakładam, że wycofano wadliwe egzemplarze. Co do brzucha i podwozia i depilacji ![]() ![]() Edytowane przez nivka Czas edycji: 2014-03-05 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- to po co się chwalisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam czy mam się czymś. Martwić Odpowiedział ze może niczym. Porostu będę miała drobne dziecko, albo coś się dzieje i musi. To sprawdzić.... powiedział ze raczej nic nie mam ze sobą zabierać. Tylko kartę wynik gbs i klapki... bo będę na Oddział ginekologiczny Wchodziła.... tyle wiem i tyle mi powiedział... ja mu jeszcze powiedziałam ze ja się ur z wagą 2750 i ze moja kuzynka tez Urodziła córeczkę przeterminowana z wagą 2800 i 48 cm a dziś mała ma 4 lata i. Metr dwadzieścia wzrostu... Wpisał tylko na kartce sobie ze mam przyjśc i w nawiasie podejrzenie hipotrofii..... Jak czytam Google to waga w 37 tyg małej nie jest aż tak tragiczna bo 2600... jak byłam w 32 chyba tyg mała miała 1400 chyba... wiec nie wiem o co biega...... No to się napocilam
![]() |
#4691 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() BAJA i JUSTINE GRATULACJE ![]() ![]() ![]() No to koziemleko czekamy na niespodziankę ![]() Ag9 daj znać jak już będzie po. ![]() Ale dzisiaj miałam fatalny dzień. Od paru dni mam chyba depresję przedporodową ![]() ![]() Wstawiam mój brzuszek oraz jak się prezentujemy w prezencie od tatusia ![]()
![]() |
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poważnie gratuluję redukcji do 2 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4693 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nivka ja depilowałam i boli normalnie, ale zawsze się psychicznie nastawiam ![]() agunia4ever śliczny brzuszek, bardzo zgrabniutki i koszulka mi się strasznie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a depresja....cóż... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a maz sie nie moze raz w nocy Zu zajac, zebys mogla sie wyspac ?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja już jak ten smerf maruda się zachowuję - TŻ tylko się ze mnie śmieje, a mnie to wkurza jeszcze bardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() klub samotnych ciążówek? ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Moderator
|
![]() Samotnych i stetryczałych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Moderator
|
zgorzkniały i gderliwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Próbowałam dzisiaj juz chyba 1,5 godziny i skończyło się znowu butelką żeby nie płakał ![]() A na filmikach na yt tak ładnie to wygląda i ja też chcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam, może Mikołaj wstawać ![]()
![]() |
#4707 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ide po schodach polazić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja sie przyłączam do marudzących, stetryczałych i jakich tam jeszcze... ![]() Poza tym jestem jeszcze nieprzygotowana, ciuszki w workach próżniowych, TŻ obiecał przywieźć komodę i tak wiezie ją już drugi tydzień, nie mam spakowanej torby ani nic, nie wiem nawet czy czegoś dokupić nie muszę, ale zwyczajnie nie chce mi się za to zabierać. Starszy za bardzo mnie absorbuje.. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić - ale staraj się być dobrej myśli. Myślę podobnie jak dziewczyny, że na tym etapie antybiotyk już nie zaszkodzi maleństwu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ag wszystkiego dobrego, trzymam mocno kciuki!!!! ![]() ![]() Edzia400 ![]() ![]() i dla wszystkich potrzebujących, stetryczałych i cierpiących ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy pisałam ale kupiłam wczoraj materac do łóżeczka i wózek. A teraz jestem w trakcie farbowania włosów - właśnie muszę lecieć zmyć farbę ![]()
![]() |
#4710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() asialll, agunia4ever, side85, czbasia, teQiba, wewillrockyou, Lewek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie nie jest źle - znaczy lenia mam i mega wpieprza na to francowane świństwo na ustach, które jakoś niechętnie reaguje na specyfiki, ale nie jest najgorzej ![]() Zobaczycie, niedługo dzidziusie będą z nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.