|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- mmhym ![]() ale za te zdjęcia masz po dupsku! ![]() takiej ochoty mi narobiłaś na owoce z bitą śmietaną ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-03-05 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
taki marudny stary dziad
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- mmhym akurat jadłam budyń i tak patrzę na te zdjęcia i się zorientowałam że mi łyżka coraz szybciej do buzi kursuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Rozeznanie
|
Tak więc moje miłe Panie, uroczyście oświadczam, że trwa nabór do klubu samotnych i stetryczałych ciążówek, znudzonych końcówką oczekiwań na Maluszki!
Twój tż długo nie wraca z pracy? Jesteś gderliwa, marudna, znudzona? Nie masz co robić w domu i tylko zrzędzisz? Ten klub jest właśnie dla Ciebie! Przyjmujemy bezwarunkowo wszystkie stetryczałe ciążowe baby ![]() a oto klubowa maskotka: ![]() Motto przewodnie: nie przejmuj się, kiedyś i tak urodzisz ![]() ktoś chce coś jeszcze dodać? ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-03-05 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zadomowienie
|
Podoba mi się
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4715 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz - teraz TŻ będzie miał przerąbane - zaraz zadzwonię że bez takiego pucharka może się nie pokazywać w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój mąż dziś ma jakiś pilny kosztorys i będzie do późna w pracy, z rozpaczy chyba wezmę taksówkę do Grycana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() Ja też się ZAPISUJE ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Ale nim mój TŻ zrobi mi taki pyszny deserek to idę zrobić sobie kawkę ![]()
![]() |
#4718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Marudzcie, marudzcie- potem nie bedzie na to czasu. Emi wlasnie w czasie "wietrzenia" zasikala i obrzygala calą siebie
![]() Tz ja przebral, zawinal w rozek i uspał. Tyle, ze zaraz przyjdzie polozna na wazenie i musze ja do tego rozebrac- wiec na bank się obudzi. Wiem, że końcówka jest tragiczna, szczególnie w okolicach terminu. Mnie na szczescie męczyły tylko przepowiadacze i poród był ekspresowy, ale "po" świat wygląda inaczej. Czasem jestem w euforii j mogę skakać ze szczęścia (na szczęścid większość czasu), a dziś wybił mnie jeden ptoblem z rytmu i moje zdenerwowanie odczuła Mała marudząc na potęgę. Co do TZ... Zajmuje sie malą rewelacyjnie, chociaz chyba widzi, ze nie ma cyckowego argumentu. Ok-polozna przyszla.
#4721 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
musiałam iść so sklepu po owoce i galaretkę żeby jakoś przeżyć ten deser powyżej i popcorn też kupiłam bo nie powiem kto o nim pisał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zbieram się na sr ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się dołączam do klubu stetryczałych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
tak się tylko zastanawiam... czy tylko tiny love się rozkłada na płasko?
w ogóle to witam się 37 tygodniu ![]() plan remontowo-dzieciowy mnie na poważnie zaczyna przerażać - panele położymy najszybciej za 2 tygodnie (znowu przy robieniu czegoś innego odpadł nam kawałek tynku :/), tylko czy dzieć będzie dalej się słuchał? wydaje mi się, że mam brzucholka nieco niżej... i często pobolewa mnie w dole brzucha - tak jakby nęci, jak na kilka dni przed okresem nie chcę dać rodzicom, szczególnie mamie, satysfakcji i żeby było "a nie mówiłam lenie, że się nie wyrobicie" przyszedł narożnik - super łatwo się rozkłada ![]() ![]() ale przecież nie może być inaczej jak pechowo, więc... panowie z dostawy rozwalili nam podłogę i zrobili 4cm rysę z kropką obok :/ mąż chciał ściągać panele z podłogi, ale jeszcze tego brakowało, żeby na to czas poszedł :/ więc... odpuściliśmy
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokazuj ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też ostatnio mam mega doła. Wiem, że jest depresja poporodowa ale ja do porodu mam jeszcze 1,5 miesiąca więc nie wiem jak w takim humorze wytrwam do końca... Jak chodziłam do pracy to się czułam super a teraz jak taka ciapa. Wychodzę codziennie do ludzi ale to nie to samo ![]() Masakra jakaś.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja Wam wszystkim wysyłam pozytywne fluidy od mojej radosnej Zuzanki ![]() Cytat:
Asia,dziś mam nerwa na męża. On generalnie twierdzi że nie słyszy. A jak go budze,to słyszę 'zaraz' i zasypia.. Dziś jakiś zły dzień mam! Dołączam Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam bitą śmietaną i galaretkę w barku to pewnie mi nie wolno ![]() Cytat:
![]() Mikołaj znowu śpi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeca zaznaczyłam, że leń ze mnie ostatnio tragiczny... jedyne co jestem sobie w stanie zrobić na słodko, to kanapki z dżemem ![]() Cytat:
![]() Mi się właśnie przypomniało, co wczoraj połozna mówiła na KTG... Ona jest też środowiskowa, więc chodzi na wizyty patronażowe do młodych matek i mówi, że baby blues, chocby delikatny dotyka 90% kobiet i żeby być tego świadomym i porozmiawiać przed porodem z partnerem, mamą czy kimś bliskim po prostu i uświadomić ich, że coś takiego może mieć miejsce. Oni muszą wiedzieć, że gdy widzą u nas jakieś mocniejsze smutki, uciążliwe zmeczenie, wahania nastrojów, płaczliwość itp. mają nie bać się z nami o tym pogadać i nawet na siłę trochę wysłać samą na miasto, poprzytulać, dać czy wypłakać czy co nam pomaga. Była przy nas jeszcze jakaś pielęgniarka i ona potwierdziła i powiedziała, że w ciąży mogłaby chodzić 12 miesięcy w roku i rodzić jak najbardziej, ale przez to jaki miała połóg (nie mówiła szczegółów, ale domyśliłam się, że chodziło głównie o problemy psychiczne) nie zdecydowała się na drugie dziecko. ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spania ja jak zabita.. NAjgorzej mialam w 8 miesiacu. Teraz zasypiam jak dzidzia i spie do 10. Z 3 max 4 przerwami na siku. Ale to na polspiiaco z zamknietymi oczami i klade sie i spie ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do remontu oby sprawnie wszystko psozlo i byscie sie wyrobili. Wiem jakie to flustrujace. Ruszysz cos a kolejna dziura wyłazi ![]() A co z tamtym oszustem, sprawa ruszyla do przodu?? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
No i chwalę się.. Pokoik Monisi..
Nie potrafilam calosci ujac.. Łóżeczko jeszcze stoi w niewlasciwym miejscu ale poglad jakis jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tez mam na niego nerwa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2014-03-05 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() To też zasuwam do kuchni ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() Elunka, Elunka... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Ja sie do klubu zmeczonych nie pisze
![]() ![]() Za galaretki nalezy sie ![]() ![]() ![]() Pojechalam tez dzisiaj sama na miasto ![]() ![]() ![]() Wysylam pozytywy i powery dla zmeczonych ciaza. ![]() A no i jestem ciekawa jak to jest z tym bejbi blusem Kiedy sie pojawia, bo u mnie Ni widu ni slychu bejbi blusa, mam nadzieje, ze tak Zstanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.