|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Dragusia jak Florek? lepiej?
#3962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam takiej promocji ani na mailu, ani na karcie rossnę (sprawdzałam wczoraj s sklepie), więc to chyba jakieś losowo wybierane promocje dla konkretnych kart, bo u mnie są inne. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zadomowienie
|
witam
![]() dziękuję Wam bardzo dziewczyny za życzenia zdrowia! ![]() przydały się bardzo, dziś już czuję się lepiej.. gardło odpuściło trochę, gorzej głowa ale faszeruje sie i daje rade.. mąż zajmuje się Ewunią, fajnie razem szaleja ale i tak smutno mi że nie mogę jej wyściskac i wycalowac ![]() dla wszystkich chorowitków takze dużo zdrowka ![]() u nas cały czas taka piękna pogoda.. sąsiad wyjął nawet kosiarkę ![]() po południu chyba pójdę na spacer bo w domu nie umiem wysiedzieć.. nadrobiłam trochę póki Ewcia śpi ![]() Vilga- wiem wiem ja też nie lubię się chwalić/przypominać, że mam urodziny.. wolę żeby zrobił to fb'uk ![]() Moderna- mam umówioną wizytę u dermatologa na 20ego marca ![]() Dragusia- zdrówka! można jeszcze wypełnić tą Twoją ankietę? jak tak ja+małż chętni ![]() no i dla Florka STO LAT STO LAT! ![]() ![]() ![]() Scarlett- gotować znaczy się wyparzać? ja to robię od zawsze codziennie ![]() alliw- ale J. superowy! ![]() [B]Małpka-[/B biedny Karolek ![]() Lunka- u nas Ewa zachowywała się podobnie, ale u nas przeszło po jakiś 3,4 dniach.. teraz często się zgrywa albo popisuje.. Hally- też bym musiała się wziąć za zdjęcia, przynajmniej segregację czy selekcję.. ale czekam na zdjęcia z roczku, porobie Ewuni i wtedy też dziadkom zrobimy niespodziankę ![]() Oliwka- ![]() ![]() Bzinka- super te buciki, pochwalisz się które kupiłaś? Ewkaaa- STO LAT STO LAT DLA SOLENIZANTA! |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | ||
Zakorzenienie
|
instynktowna potrzeba "husiania" (nienawidzę tego słowa
![]() ![]() ![]() bierz ile wlezie ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj, po spacerze, chciałam by sobie chodził w attipaskach i ryk był jak ta lala.... Cytat:
mam jednego z H&Mu. za 20 zł ![]() Alliwka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3966 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh raz lepiej raz gorzej, w nocy znowu miał gorączke i co chwile sie budził ![]() Cytat:
![]() można można, jak ci nie wysłałam to podaj maila ![]() nadrobiłam, a teraz idę bo babcia do Florka przyjechała ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Zadomowienie
|
Jola, ja nawet na fb sie nie chwale
![]() Pisalyscie ze lubicie rampersy, ja wlasnie nie bardzo, mam wrażenie, że Kinga marznie w stopki w nich. Ostatnio jak bylam na szmatkach to właśnie duuzo takich bylo nob ale nie kupilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i zjadło mi cytat: Pani, na westwing były dostepne tylko w okreslonych dniach (bo tam sa te kampanie jak na limango czy Baby's secret) ale cena akurat tego była taka sama, na inne nie patrzyłam. Wiem ze duzo spamu, ale rzeczy fajne i w fajnych cenach wiec czasem cos zakupie ![]() Jakbys któras chciała sie zarejestrowac na tym westwing.pl (tam jest masa rzeczy do domu) to dostałam dwa kupony rabatowe na zakupy dla przyjaciół, wiec jak któras cos to pisać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.hm.com/de/product/00854?article=00854-Q
![]() |
#3972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sprzątałam w pokoju i nagle patrzę na Mikołaja, a ten coś memła w buzi. Patrzę dalej, a on wyciągnął na chwilę język i schował. Zauważyłam coś czarnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3973 |
Zadomowienie
|
Achna- to masz biedronkozerce! ;-):-P
Biedna biedroneczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko tak piąte przez dziesiąte wieczorem moze was uda się poczytać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może postaw mu butki w pokoju kolo zabawek niech sie napatrzy niech się pobawi nimi może je polubi ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() a teraz jeszcze zaczął sie ćwiczyć na piłce(aż go nagrałam ostatnio ![]() ![]() muszę wam filmik wrzucić ![]()
![]() |
#3975 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
http://www.ceneo.pl/16315422 Wychodzi na to, że najtaniej ma TANIO.net, bo za 189zł. Niby więcej z przesyłką, ale jeszcze dodają zabawkę gratis, a także jest informacja, że jak się zapiszę do newslettera (nigdy nie byłam zapisana), to dostanę 20zł do wykorzystania na zakupy. 1 wózek + 1 tania żarówka - i wózek przyjedzie do mnie do domu sam, koszt kuriera zniweluje mi rabat, zostanie jeszcze 6zł, a do tego będę mieć zabawkę. Nie lubię takich sklepów jak Biedronka, zawsze sprawdzam w necie ich oferty i zawsze wychodzi na to, że wcale nie jest ani tak blisko ani tak tanio. Jeszcze widzę, że sklep DaaDaa ma za 199zł - to już wolę nawet dopłacić u Polaków niż kupić u Portugalczyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba wiekszosc z nas szuka sobie oferty w internecie, porównuje, itp. Nie czaję takich tekstów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zadomowienie
|
Kurcze na tym telefonie idzie się zaorać cytując. Nie dam rady każdej zacytować.
Więc bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i piękne emotki ![]() ![]() Dla każdej z Was od Tomka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Wybaczcie że hurtowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||||||
Zakorzenienie
|
już oczyma wyobraźni widze te Twoje balony !
![]() Cytat:
Poza tym tak dzieci bardzo stopują wage . 15 kg osiagaja w wieku 3 lat-umownie . Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w czary niewierze . najwyżej w zdrowotne działanie roślin ![]() za wage ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my po basenie ,po spacerze ,po zakupach ,po paru innych takich .... musze odebrać ninke i jedziemy z R do szkoły na przedstawienia na dzień kobiet .a potem trening ... mam niechcemisia ![]()
![]() |
#3979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oh ten Karol ![]() a co tu tak pusto. babcia już pojechała ![]()
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Pani - czy attipaski sa już T dobre ? bo wcześniej pisalas ze za duże mieliście? macie "M-ki"?
#3981 |
Wtajemniczenie
|
Nestelle, Alliw - dziękuje za info
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Oczywiście również życzę wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych Solenizantów ![]() Tak sobie uświadamiam przy okazji, że między naszymi dziećmi są nawet aż 2 miesiące różnicy. Widze teraz przy Kubciu, że to meeega dużo i wszystko się zmienia szybko w rozwoju ![]() No i nie wspominałam chyba, że łobuz w końcu sobie siada po swojemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | ||||||
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Tomka i Florka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Stoją obok zabawek, ale A. nie może się na nie patrzeć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pajace ze stopami i bez stop (wtedy ewentualnie skarpetki zakładam)- tak mi wygodniej, piżamka to mi się własnie z bluzeczką i spodenkami kojarzy ( a wiele dzieci w pajacach tez na co dzień chodzi)
#3984 |
Zakorzenienie
|
W zalaczniku foto, jak to sie powinno uwazac na oznakowania drogowe
![]() ![]() ![]()
#3985 |
Zakorzenienie
|
(ukradzione Monice
![]() Ode mnie też Florek , Tomek- ![]() Wszystkiego najlepszego Smyki
#3986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Demeter ja też nie czaję ![]() Ja tam lubię Biedronkę!! Wręcz ją kocham!! ![]() ![]() Także luz blues. Każda z nas ma swój wybór.
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam dziś z Z w pracy, była aniołem normalnie, zauroczyła wszystkich, tylko jak się jedna osoba, za krórą delikatnie mówiąc nie przepadam zbliżała i chciała nawiązać jakiś kontakt bezpośredni to Z zaczęła robić papa i mówić nienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio wciąż nam się nawijają przed wózek psy i koty, Z nauczyła się hau, pies chyba za trudne, ale z drugiej strony za trudne jest miau i nie mówi kot, tylko "kotu'' ![]() ![]() ![]() ![]() idąc za ciosem po pracy pojechałam na zakupy i też anioł, łaziłam ze 3h, ani kwęknęła, wszystko ciekawe, ciuchy, ikea.... ale powiem Wam jaka sytuacja, zdumiewa mnie, że ludzie nie mają odruchu pomóc. w ikei gorąco i trochę spacer trwa to zdjęłam jej kurtkę no i siedziała w maclarenie, na rączkach miałam przewieszona torbę od Mutsy, a jeszcze siatę ikeową z zakupami, jeszcze torebkę i jakąś siatkę, zapłaciłam i za kasami jest jakaś obsługa klienta czy coś - kanapy tam stoją, to podjechałam tam ubrać Z. Niewiele myśląc wyjęłam ją z wózka, a wózek przeważył, no dobra, ale mam Z na rękach no to ją ubieram najpierw - z 20 osób przeszło, myślicie, że ktoś się zatrzymał pomóc? gdzie tam! dopiero jakieś starsze małżeństwo, nawijające po angielsku więc pewnie nie Polacy, facet podszedł i podniósł wszystko.... ech, kultura.....
#3988 | |||||
Zakorzenienie
|
jak nie znajdę stacjonarnie to się do Ciebie promocyjnie kodowo uśmiechnę
![]() Cytat:
![]() ![]() nie czaisz marketingowo-reklamowo-spamowej propagandy?! i dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pożyczę z chęcią. Szybko Cię załatwią, jeszcze gratisowe minuty dorzucą ![]() ![]() My dziś też w Ikei. Do kasy nie staliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hihi, zawsze mówiłam, że ET, głowa poza siatkami centylowymi też o czymś świadczy....... jestem po telefonie do Orange, facet ma się zorientować czy da radę dziś wystawić mi umowę ![]() czasem się zastanawiam dlaczego coś, co ktoś załatwia w godzinę za jednym podejściem ja załatwiam miesiąc w kilku czekając po kilka h? jakiś życiowy pech? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3990 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tam husianie , nie ma jak się bujać ![]() Cytat:
![]() gdybym tego nie zauważyła to O. na bank by zeżarła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.