|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię EL, azjatyckie i inne MARZEC
Witaj
Larens Nano Collagen Silver Face Gel 30 ml - zużycie 10% Purebess Multi4 Syn-ake Cream - 50 ml - użyty 5 razy Larens Peptidum cream - 50 ml - zużycie ok 2-3 ml Krem BB-Perfect Filroga 01 30 ml - użyty 3 razy Zapraszam i czekam na dobre wieści, wolę większe zamianki
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi sie krem Purebess z Syna ake i serum John Masters
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam troszkę i skusiłabym się od Ciebie na:
Purebess Multi4 Syn-ake Cream - 50 ml - użyty 5 razy Larens Nano Collagen Silver Face Gel 30 ml - zużycie 10% Decleor Aroma Night YlangYlang purifying night balm 15 ml - 3/4 op. ....choc pewności nie mam , czy te kosmetyki sprawdzą się na mojej cerze, mam mieszane uczucia, ale lubię novinki ![]() Dla Ciebie mogę zaproponować :SKIN79, Snail Nutrition BB Cream SPF45 PA, BAVIPHAT MAGIC GIRLS BB for oily skin, SPF 30, - LUSH -DARK ANGELS pasta peelingująca, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rk-angels.html - mogę oddać połowę, bo połowę już wydałam Mam jeszcze połowę Mizon Snail, ten chcesz? ![]() Mizon, Snail Recovery Gel Cream (żel ze śluzu ślimaka) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...gel-cream.html odpisz u siebie Edytowane przez tompola Czas edycji: 2014-03-18 o 16:30 |
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
A czy zamiast mizona snail repair mogłabym się skusić na AVALON Organics, Vitamin C Sun Aging Defense, Renewal Facial Cream?
Pozdrawiam
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
oh szkoda, że te peelingi są do twarzy bo bym się chętnie wymieniła ale niestety jestem w trakcie kuracji dermatologicznej więc nic do buzi używać nie mogę nowego :-(
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, ale nic nie znalazłam dla siebie.
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy A dorzucisz Krem idealny - Maseczka piękności -nieużywana ? Wydaje mi się, że całkiem sprawiedliwa zamianka. Piszę pw do Ciebie. |
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
A Meow?
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Ok niech będzie
poproszę o Twój adres na pw
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Torba Xandre kosztowała ponad 400zł i wymienię ją tylko na cos ekstra.
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Zastanawiam się nad serum John Masters, albo kremem na dzień Ginvery. A masz może skłąd do kremu? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Juz wiem co chcę:P Krem Idealny Maseczka Piękności. Tylko, że napisałaś ze masz 14 gram. A nie 140? ![]() No i musiałabyś coś do tego dobrać ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Taaaakie buty... ![]() Dobra. To tak: tę maseczkę i Ginverę na dzień. Mam nadzieje, że długo nie stoi
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic z mojej listy
|
|
#104 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() z watku wybralabym krem z kwasem migdalowym ale to troche za malo ![]() moze masz poza watkiem cosik? ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- za BB podziekuje teraz uzywam MAC BB i jest super!natomiast poczytam o filorga i innych i dam znac dzisiaj ok? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- no to tak: interesowalaby mnie Filorga Sleep and peel, Sesderma z retinolem i jeszcze mam pytanie o Filorga BB cream - ten odcien to jaki poziom jasnosci? oczywiscie wszystkiego nie chce tylko mowie co z twojej listy mnie interesuje ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ok to w takim razie na pewno chcialabym wziac te kremy: Filorga Sleep and peel i Sesderma ale troche malutko.. a moze jakas wieksza odlewka perfum? najlepiej slodkie i ciezkie ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ok to co moge wziac w kombinacji z korektorem Helenki? chetnie Filorge krem znaczy sie ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- no jasne tylko nie mam kartonika niestety
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za John Masters Organics - Bearberry oily skin balancing & toning mist?
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Właśnie nie bardzo W sumie widzę kilka ciekawych rzeczy, ale mam ogrooomne zapasy, a za kilka miesięcy prawdopodobnie wyjadę z kraju i nie chcę zapychać półek, bo tego wszystkiego nie zużyję i nie wezmę. A nie masz może czegoś poza wątkiem z mojej wish? |
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Hej narazie nic, ale odezwij się jak coś dodasz
Pozdrawiam
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
hej, dziękuję za wyjaśnienie wątpliwości
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię EL, azjatyckie i inne
hej, przepraszam że dopiero odpisuję.
U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy ale za sam pudr Jadwigi co Tobie się u mnie podoba nie opłaca mi się wymieniać. Wolę większe wymiany
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
Max Factor Facefinity Compact Foundation 02 Ivory 10 g - 1 raz użyty Bourjois 123 Perfect podkład No 53 Light beige - 2 razy użyty Max Factor CC cream 40 fair - 3 razy użyty |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, zainteresował mnie u Ciebie Effaclar Matt oraz Clarena Matt Skin Tonic, spoza wątku (w samym wątku niewiele zostało) mogłabym oddać perfumy Katy Perry Killer Queen 15 ml- ubytek to kilka psików, mam też trochę różnej kolorówki (głównie nowej), jeśli Cię w ogóle interesuje to podam dokładnie co mam
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-03-24 o 17:19 |
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię EL, azjatyckie i inne
Pharmaceris Sebo-Almond Peel 5% 50 ml - użyty 2 razy coś u mnie?
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Podoba mi sie jeszcze to Lierac Prescription - anti-blemish keratolytic solution 100 ml - 2/3 op. ale to chyba już przewyższa moją cześć wymiany
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1267583 Edytowane przez farmamozg Czas edycji: 2014-03-24 o 18:58 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Mam (większośc z wymianek) cienie L'Oreal Wear Infinite nowe, eyeliner yves rocher luminelle czarny fabrycznie zamknięty, kredka avon supershock czarna zostało ok. pół, może trochę mniej, mam też poczwórne cienie z revlonu colorstay brązy, niestety zostały tylko dwa najciemniejsze (dwa zużyte całkowicie), mają prześwity, róż essence baby doll-mam z wymianki nie mój kolor jednak- małe zużycie.
Jeśli coś Cię interesuje to powiedz mi jaka jest data ważności kremu i toniku (obecnie mam inny krem w użyciu i nie wiem czy zdążę przed końcem daty ważności). Zainteresował mnie też ten krem z Gosha, czy ewentualnie jest możliwość, że zrobisz jakąś jego odlewkę na wypróbowanie?
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-03-24 o 19:10 |
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Ok pasuje mi taki układ
Tylko ten kolor to taki bardzo jasny jest - widziałam u Ciebie HM 53 a ten jest na poziomie HM 51.
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Ok to zapraszam na PW celem wymiany adresów
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Mizon Mark-x Blemish After Cream 30 ml - 2/3 op. Pharmaceris Sebo-Almond Peel 5% 50 ml - użyty 2 razy
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam wymienionych przez ciebie bb. mam jasną cerę czy odcienie będą pasować? czy podkreślają suche skórki (moja zmora)?
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
proponuję tak:
Gowoonsesang za La Roche Posay - Effeclar Mat 40 ml - zużycie ok. 20% LIOELE PORE CLEAN & TIGHTENING DR. AMPOULE 60 ml - zużycie ok. 40% revlon colorstay 150BUFF Mizon Mark-x Blemish After Cream 30 ml - 2/3 op. co Ty na to? ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- jest raz wyciśnięty na nadgarstek ![]() co proponujesz? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

W sumie widzę kilka ciekawych rzeczy, ale mam ogrooomne zapasy, a za kilka miesięcy prawdopodobnie wyjadę z kraju i nie chcę zapychać półek, bo tego wszystkiego nie zużyję i nie wezmę. A nie masz może czegoś poza wątkiem z mojej wish?