|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Cytat:
![]() Wkurzające jest to w letnie niedziele... Wszystkie msze słyszę.....Black powiedz w końcu czy któraś zgadła??? Bardzo mnie ciekawi znaczenie tego słowa
|
||
|
|
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo my Marsi chcemy żebys miała swoja mała piękna kopię
Cytat:
ukradne, przyda mi się ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jako kosz do święcenia
Tak piszcecie o ciązowych zachciankach - mi to sie tam wszystkiego chcialo, najlepiej jednoczesnie i natychmiast!! Ale +22kg z powietrza sie przeciez nie wzielo ![]() Pstryczku, ja tez wychodzilam z zakatarzonym Kubą. Ja surowych warzyw nie dawalam jeszcze. Nie wiem w sumie, jakies opory mam. Ogorki do mnie nie przemawiaja, pomidory bez smaku. Sama w sumie nie jem tego zimą... Black, zdradzilas w koncu co to za zwierzatko? A, nie pisalam. U tego zaleglego onkologa wczoraj bylam i wszystko gra Szaja mnie kiedys pytala skad ta wizyta (a ja przez gapiostwo chyba nie odpisalam) - jestem prawie 5 lat po chemioterapii i musze kontrolowac czy dziad znow sie nie zakradł
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-20 o 20:27 |
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku, wyobrazam sobie jaka czujesz teraz ulge! |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko...super wieści!
Pstryku...wrzucam z telefonu więc nie wiem czy się uda.. http://www.reserved.com/pl/pl/z1012-65x/checked-shawl cos widać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Albo tu... Pierwsza http://www.google.pl/search?q=Chusta...&start=40&sa=N Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ten sposób większość krótkich książeczek znam na pamięć bo mi za szybko obraca kartkiCytat:
Cytat:
Moja się dziś upierała, że pusty karton po mleku musi stać w lodówce.. ![]() Cytat:
--------- A my dzień u t. Dziecko padło bez kąpieli po powrocie. Wiecie co? jestem przeczołgana pińcśet razy bardziej niż kiedy jestem z nią w domu. U babci jest tyle nowych rzeczy do wywalenia, ściągnięcia, potłuczenia (dużo bibelotów w takich szafkach niezamykanych kuchennych, na dole ) ![]() W głowie słyszę tylko : mama! chciem chciem chciem ![]() Bo przecież jak czegoś nie można dostać/ściągnąć/włożyć/złożyć/wstaw cokolwiek - to mama uratuje ![]() Najgorsze, że jak ona zaaferowana miejscem to już w ogóle jeść nie chce ;/ odmawiała wszystkiego.. a nagle wyczaiła u gory na stole paczkę z krakersami.. domagała się głośno - w końcu zrezygnowała dałam kawałek (dawała któraś? ja wolałabym nie dawać, bo w sumie nic to nie reprezentuje sobą + sól;/) i przepadło. Wióry leciały. Dziecko gryzło jakby to całe życie robiło, i zżarło w mig.. Ja nie wiem czemu ona takie dziwne - SUCHE rzeczy preferuje. W życiu sobie nie wyobrażam żeby moje dziecię zjadło kiedykolwiek sałatkę jakąś jak Leoś. Marsi: pisz, mnie to strasznie jara i wzrusza jak o ciąży piszesz...
|
||||
|
|
|
#4028 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, niech se dziad lezie i już nigdy nie wraca!
|
|
|
|
#4029 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klaski :Cytat:
Cytat:
Cytat:
póki co jest tylko przynoszenie książeczek, żebym pokazywała różne rzeczy, no i sama chce pokazywać. a jak zaczynam czytać to ne ne ne albo najn i koniec
|
|
#4030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli nie będę miała zapalenia płuc jak w zeszłoroczną Wielkanoc to tak
![]() Cytat:
![]() I oby Wam szybko zębol wyszedł. Cytat:
Dziewczyny błagam Was o kciuki bo wiem, że mają wielką moc. Jest szansa na pracę dla mnie związana z moimi studiami także byłoby idealnie gdyby się udało.Proszę trzymajcie kciuki!
|
||
|
|
|
#4031 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie kolejny come back z mojej strony. Touchpad wysiadł w moim starym hp-ku. Na szczęście sytuacja opanowana, ale byłam odcięta dobry tydzień. Mamy cztery czwórki więc jest chwila oddechu .. ufff. Ale pewnie niedlugo. A jutro poraz pierwszy chyba od miesiąca, a może nawet dwóch mam wolne od Boryska, "oddaję go" rodzicom. Ma być 20 stopni wiec pewnie pół dnia spędzą poza domem a ja podobnie, pizza i piwko z koleżanką. Tak mi tego potrzeba, żeby złapać trochę oddechu.[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- [/COLOR]szaja - może Ty coś poradzisz bo od 2 miesięcy nie potrafię opanować alergii Borysa. Mieliśmy być na diecie eliminacyjnej ale nie dałam rady. Bo chyba musiałabym odstawić wszystko poza mlekiem. Dawałam mu jedynie kilka tych mało alergizujących produktów, ale policzki nigdy całkiem białe nie były, zawsze zostawał jakiś rumień, który to się nasila to blednie. Naprawdę jestem już w kropce, rozerwana pomiędzy tym, żeby sobie darować i dawać mu w miarę normalnie jeść a tym, żeby znowu prawie nic mu nie dawać i czekaż aż sięto wszystko wyciszy, ale mam wrażenie, że zbyt długo to trwa a ja nie znalazłam tego co mu szkodzi (poza białkiem, to pewne). Wspominałaś, że może ma alergię na pyłki, ale to się zaczęło jeszcze w zimie więc sama nie wiem. Zaczęłam już myśleć o roztoczach, kurzu .. zastanawiam się też czy to może nie łóżeczko turystyczne w którym śpi (bo to jakieś tekstylia są, jeszcze używkę kupiliśmy). Chyba nie mam siły na ten moment i naprawdę nie wiem czy dać mu normalne jedzenie, bo widzę, że ma ochotę czy dalej nieudolnie eliminować i wprowadzać. Myślałam o alergologu ale pediatra nie chce dać skierowania, twierdzi, że już jest lepiej. Owszem lepiej jest, ale nie idealnie. No i lepiej bo Borys mało co je.
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uda się!
|
||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jej wcześniej nie widziałam, ale skoro tamtych już nie ma (mam nadzieję na razie....) To musiałam jakoś zadoscuczynic, a zamówiłam też czapke co ma ellmi..znaczy Fifek..powinno pasowac...
Aha ELLMI... czy ta czapeczka Japan Style co masz czy jakoś tak jest dwustronna i czy jest podwojnie szyta...czy przez to nie jest taka grubsza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-20 o 21:23 |
|
|
|
#4035 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas ząbki w dokładnie ten sposób idą.
Obecnie czekamy na trójki - boję się już
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
NAwijko, cudowne wieści, bardzo się cieszę, oby tak dalej Misia, Piotrek też póki co książeczki tylko po swojemu czyta, sam musi w swoim tempie przewracać kartki i czasem się denerwuję, że mu opowiadam co jest na obrazku a czasami pyta "cio to " że nie nadążam mu odpowiadać Mała, Pogadaj z mężem to pewnie Wam obojgu lepiej się zrobi Marsi, pisz jak najwięcej o swoim stanie Ellmi, tiana Filipka mnie powaliła Illusion, Pietrek też czasem tak główkę przekręca i też się zastanawiałam czy to normalne ![]() Meneq, za "mama" Ania, super fryzurka, fajnie tak odnowić się na wiosnę ![]() Lenova, kciuki za pracę
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jednego tylko po zrobil gryza a reszte pokruszyl ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dzwoni ostatnio znajomy z Bułgarii i pyta jak tam maly, opowiadam mu,że ok a on na to,że ostatnio widział na wakacjach jak takie młode małżeństwo niosło dziecko w koszyku jak na targ Pstryczek ja Cie zabije, moja lista potrzeb juz w klubie, jeszcze siostra cos bedzie chciala |
|
|
|
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
Co do chustek z Reserved to my mamy taką, kupioną w zeszłym roku
![]() A w reserved jest -25% do 23.03 Trzeba pobrać kod rabatowy przez facebooka https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/reserved_.../?request_ids= ( tym razem info sprawdzone) Szkoda, że ja właśnie wczoraj odebrałam od nich zamówienie ![]() Kurde czaszkuje musicie znaleźć to na stronie facebookowej reserved https://www.facebook.com/Reserved
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2014-03-20 o 21:28 |
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Ziecia to - uwaga
Nie wiem, o co chodzi z tymi biedronkami, ale moja siostrzenica mówiła na to stworzonko "UFO". |
|
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
Misa, Leady i pozostałe oglądające BB
![]() http://demotywatory.pl/4309673/W-kon...zyciel-z-pasja
|
#4042 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
Kija aaaa nie moge, zaraz spadne z krzesla przez Ciebie!!!!! Nie moge przestac sie smiac
nawijko lenova trzymam kciuki z calych sil!!! ![]() Dziewczyny, dziekuje Wam baardzo za wszystkie mile komentarze ![]() A teraz ide przegladac liste od pstryczka. Pstryniu czy sa jakies ograniczenia ilosciowe?
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze mi teraz o rabatach piszesz jak ja juz kupilam![]() Swoją droga to powinnam isc na allegrowy odwyk...już niw o samo kupowanie chodzi, bo nie mam kasy na,zakupy, ale jak juz cos znajdę to zaraz drugie znajduję i tak to się ciagnie...dziś zalicytowalam 2 kurtkii 5 par spodni dla Antonia, co prawda od 1 zl... Ale dopiero pod koniec się zorientowalam ze klikam bezwiednie....:screwy::ee k: ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4045 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja przepraszam, ale zaraz mnie penis szczeli
dobry wieczór paniom Cytat:
widziałam na fejsie ![]() a dobry marynarz to i po morzu czerwonym poplynie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zeby mi pisankami pizgał po całym kosciele? ![]() Cytat:
Cytat:
U nas hitem są wafle podpłomyki domowe, mały wsuwa az sie trzęsie łozeczko MENEQ brawa za " mama" ![]() LENOVA, trzymam mocno kciuki HOPE, z zielonego kartonu mu wyciełam, wiec sie smiejemy że dolarami szasta Mam zapytanie- jak sie przedstawia sprawa z dawaniem dzieciowi miodu? W sensie prawdziwnego od pszczólek a nie takiego na samych E? Bo sąsiadka mi przyniosła dla malego. I jeszcze ubraniowo- jaki rozmiar czapek wiosennych teraz kupujecie? Bo my mamy dobre z jesieni jeszcze, ale jakas bym mu chciała dokupic, tylko na tamtych nie ma metki na zadnej (sama nie kupowałam, byly w paczkach co licytowałam) wiec nie mam pojecia
|
||||||
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miod juz dawno daje leosiowi |
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Heja...Sylwia z czapkami to ciezka sprawa, niby zmierzysz obwod główki..a potem ciężko dopasowac, ja teraz zamówiłam ta co Ellmi ma...zobaczymy- choć to rozmiar uniwersalny, ale wiele nie ryzykuje bo z kw to chyba 22zl... Najlepiej stacjonarnie mierzyc, a na all top już ryzyk fizyk (a słownik w tel wrzucil mi Rydzyk....
![]() :banghead![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=4067418180 Dobra lece spać, chlopaki śpią to ide i ja. Antoś biedny pojękuje przez sen, no ale na razie jest ok.temp. nie ma.i mam nadzieję że tak będzie. Żebyście zobaczyły jak on sie inhaluje, siedzimy w kuchni na stole, patrzymy przez okno-a on sam sobie trzyma maseczkę i się inhaluje. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-20 o 21:55 |
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka zjadła dziś parówke, t. dała- 70%. Nawet nie wiecie jak sie wk.rwiłam.
padam na pyszczek...
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
zbiorowe
za umiejętności dzieciaczków ![]() Lenova ![]() Marsi ależ mów! Bardzo lubię czytać z jaką radością piszesz! Ja przy Dawidzie na słonym jechałam ![]() Mamy dziewczynek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Czy bierzesz coś dożylnie?
Współczuję - i nam, i dzieciaczkom.

klaski :

Najpierw się wspina na krzesło, a potem na stól