|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() a gdzie kupiłaś sukienkę dla chrześnicy? Ja musze kupić coś dla swojej malutkiej ale póki co spotykałam sie za takie po 300 no i liczę na to że jednak znajde tańszą |
|
|
|
|
#842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Ale fajnie
![]() Cytat:
![]() Ja za to mam bardzo ślubny dzień, rano z mamą 3h rozmawiałam, usadziłyśmy już nawet wstępnie gości i jeśli na weselu będą tacy goście, jak sobie umyślałam (w sensie odmówią Ci, o których myślę, że odmówią ), to będzie bosko ![]() I jutro zamawiam zaproszenia - madras czerwony
|
|
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Ma śliczne ramiączka, które niestety odepnę ![]() Cytat:
A niestety to nie służy białemu uśmiechowi
|
||
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fryzura śliczna a gdzie kupiłaś taką tabliczkę na drzwi?? fajna
|
|
#845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my potwierdzamy na tydzień przed
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio Szkoda, ze to nie ta sukienka
Masz jakąś inną na oku?I gratuluję Dj-ów ![]() Madzix Dzięki Kate Freya to dobra i solidna firma, widziałam go nawet na żywo - tylko nie było mojego rozmiaru ![]() missmalezji Pochwal się obrączkami ![]() Springtime Wg mnie świetny pomysł z wiankiem - bardzo podobają mi się takie stylizacje I obowiązkowo trzymam kciuki za Ciebie ![]() kiss Witaj ![]() exist Jak tam odcień ?docik Cudna fryzurka - bardzo Ci pasuje I do tego jeszcze ta cena ![]() Tysia Początku lipca raczej nie wynegocjujemy. Podejrzewam, że chodzi o kasę (niestety mamy tak, że za przyjęcie płacimy w całości w ratach, ewentualne rozliczenia w przypadku różnic 10% osób to przed samym ślubem). Najwyżej umówimy się z nimi, że ostateczną liczbę osób chcemy potwierdzić nawet pod koniec czerwca, a termin wpłat na poczet przyjęcia będzie bez zmian, czyli będzie z terminem majowym. W kwestii wybielania zębów - dziewczyny, która z Was testowała Beyonda albo nakładkowe? Pasty wybielające i paski u mnie odpadają (tesowałam Whitesmile i była to kasa wyrzucona w błoto). Do wyboru albo Beyond albo nakładkowe u dentysty. Ma któraś z Was doświadczenie z jedną z wymienionych metod ?
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekstra ![]() docik10 |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
docik pięknia fryzura!
enzunio gratuluję
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#850 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
) i może dlatego marne efekty.Cytat:
Zrobiłam wianek niepełny, kwiaty są z boku głowy. Kolory przekłamane, róże są kremowe. to zielone coś zostanie zastąpione oczywiście gipsówką. Teraz to tylko tymczasowy zapełniacz![]() Dziękuję za kciuki Tobie i reszcie dziewczyn Say jak przyjdą buty to oczywiście pokażę Zamówiłam do nich również kokardę na klipsie, bo nie mogłam się zdecydować czy chcę z czy bez
|
|
#851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#852 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pasuje tak samoCytat:
a co do aparatu, to przecież ty jesteś klientką - musi ci zdjąć na żądanie ![]() Cytat:
poza tym nie wiem czy zapraszać od Tż jego bratowe... jednak co swoje grono to swoje grono no to rozkminiam między 5 koleżankami a 5+2![]() Cytat:
przybliż mi temat proszę![]() Cytat:
a co to ten inspekt?a co do crestów - to była moja ostatnia nadzieja Cytat:
![]() Cytat:
i pomyśleć ze ja zapłace 100 za próbną i 150 za właściwąCytat:
a co do kawy to niestety ale przy wybielaniu biała dieta to podstawa... jeśli ślub w sierpniu to keidy najlepiej rozpocząć wybielanie w domu? ale mamy slubny weekend - wczoraj udało nam sie jednak zaliczyć poradnie podczas jednego spotkania
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do panieńskiego, to mamy podobną sytuację ja jeszcze mam w tym gronie koleżankę z fochem, o której kiedyś pisałam jeśli jej foch nie przejdzie, to nie będę jej zapraszać ani na ślub ani na wesele. ale wiem, że wtedy rzuci na mnie focha na całe życie i nie będzie odwrotu a co do wybielania, to możesz już powoli zaczynać, tak żeby upragniony efekt uzyskać miesiąc przed ślubem. a do ślubu możesz sobie robić np. raz na tydzień, dla podtrzymania efektu. przynajmniej zęby na ślubie nie będą cię boleć
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle, dobre wiadomości
wzięłabym jasnąkiss12550, witaj ![]() docik10, świetna fryzura! |
|
|
|
#855 |
|
Erudycja
|
matko jedyna jestescie niesamowite, wystarczy zostawic was na kilka dni i juz 29 stron zapisanych... w takim tempie to nigdy nie bede na bieżąco
![]() wszystkim zainteresowanym oglaszam ze w makro jest promocja na cole
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2014-03-22 o 19:07 |
|
|
|
#856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sianie czyli wysiewanie nasion do ziemi, gruntu, inspektu (czyli najpierw do jakiejś doniczki, skrzynki itp, a później przesadzenie do docelowego miejsca). Proszę
|
|
#857 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała taki: ![]() już wyvbielanie najpierw chciałam zęby wyleczyć (mam bardzo słabe, własciwie co dwa miesiące mam nową dziure![]() Cytat:
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też zależy jaką metodą chcesz wybielać ja chciałam białą perłą (ale ją wycofali ) i w planach miałam już powoli zacząć. wybielanie trwa 2 miesiące, do tego pewnie się trochę przedłuży w moim wypadku (nie zawsze jestem systematyczna). i chciałam miesiąc zostawić, żeby zęby doszły do siebie (i żeby na weselu nie być na białej diecie ) a bukiet całkiem podobny chcemy
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-03-22 o 18:39 |
|
|
|
|
#859 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
no nie, ostatnio wizaż mnie nie lubi - pisałam nadrbaiałam i mnie wylogowało
ale się nie poddałam, ponizej nadrobione i napisane jeszcze raz ![]() activelifestyle szmaragdowa wstążka do gipsówki ijaa różowe gatki, szał! ![]() no i jakie zakupy dla TZ-a hoho madzixx88 ale masz piękny welon ![]() enzunio też celuję w CREST, a gdzie zamawiasz? chyba najtaniej na allegro wychodzi? kiss12550 witaj ![]() Cytat:
![]() Lg_ago jak się dowiesz gdzie dorwać nasionka gipsówki to plis daj znać przydadzą mi się do ozdoby domu na błogoslawieństwo ![]() ewaden dzieki za info o tej paście! na pewno ją nabędę razem z paskami ![]() Cytat:
![]() a z ciekawości ile płacicie za muzykę na poprawiny? ja ostatnio pisałam na forum, że mamy goscia za 7stów to były opinie, że drożyzna, a nie mam porównania w sumie ![]() docik10, ależ piękna fryzura! a kwiat dopełni calości pięknie! a ja dzisiaj dokonałam kolejnego spontanicznego zakupu ślubnego i mam sukienkę na poprawiny obfocą mnie później to wrzucę fotki
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w Makro i kupiłam wino David Mogen Blackberry, jutro będę smakować czy dobre W Makro jest promocja na wina Fresco 8,90 zł za 0,75 L
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Może powinnaś zmienić pastę do zębów? Ja od kiedy zaczęłam używać elmexu to prawie nie mam żadnych nowych ubytków.
|
|
|
|
#863 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja znam gust mojego TŻ... wolę nie ryzykować Cytat:
a co do koleżanki, to ona jest dość bogobojna, więc jej uwierzyłam, ale... cdn niżej mojego wpisu ![]() a ja myślę, że różowe by były niezłe, całkiem ładnie wygladają, jednak to jest akryl i nie będzie brłyszczał jak kryształ czy szkło, więc pewnie dobie daruję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
my strasznie ciekawskie jesteśmy i z chęcią obejrzymy Cytat:
a gdzie nabyłas takie pudełeczko?? no i super powodzenia, żeby szybko przyszły ![]() Cytat:
no a teraz dzisiejsze przygody Kamilki z kwiatkami ![]() wczoraj się tak uwzięłam na nie, że dzisiaj zabrałam TŻ do miasta i byłam w dwóch, póki co, kwiaciarniach. W jednej pani mi za bukiecik na stół policzyła ok 40 zł, a za bukiet na stół PM ok 120 zł plus szkło (doniczki wazony). Bukiety w załączniku. Żadnego problemu nie ma, jeśli sama bym kupiła w ikei czy gdzieś jakieś wazoniki szklanki, one to wykorzystają ![]() W drugiej kwiaciarni panie powiedziały, że nie sa mi w stanie powiedzieć ceny za nic, bo to od Ruskich zależy (dlaczego cały świat, nawet mój ślub musi byc od nich uzależniony!!!! no i tu się zaczęły moje poszukiwania i w pozostałych załącznikach moje wizje no i tym sposobem wyszło na to, że wszystko w czerwcu mam załatwiać (sprawy w kościele, jadłospis, kwiaty, a pewnie to nie wszystko...
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żadna pasta mi nie pomaga, po myciu płucze zęby płynem, używam szczoteczki elektrycznej i żadnej poprawy....
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
ahh i jeszcze deko samochodu
coś dla gipsówek
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałyście o przystrojeniu auta - my chyba jedziemy swoim, chociaż zastanawiamy się nad garbusem, mamy taką możliwość chociaż odpłatnie, my akurat sporo będziemy jechać autem więc musi być ładnie przystrojone ale jeszcze nie wiemy jak...Co myślicie o białych bukietach ślubnych? Chyba się na taki zdecyduję...
|
|
#868 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na all, znalazłam tej same firmy ale o 1 zł drożej !! Zdzierstwo Poszukam jeszcze gdzieś, wysieje na grządkę, potem przesadze do donic, a część przepikuje i będzie ![]() Wianek jest piękny Jestem zakochana w wiankach i stylizacjach w nich. Sama będę miała, ale na sesję plenerową. Chyba, że jakoś mi się uwidzi na ślub, chodź wątpie, bo mam troszkę inną wizję. Cytat:
Bierzesz nasiona i siejesz ![]() A co też planujesz gipsówkę na ślub, że będziesz ogrodnikiem? ![]() Cytat:
![]() Inpisracje piękne mojakaren jak znajdę gdzieś te nasiona dam znać !
|
|
|
#869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie sądziłam, że będę fotografować swoje majty. No, ale bycie bridezille zobowiązuje prawda? ![]() Zdjęcie w załączniku. Cytat:
Super, że 'poszedł w świat' i ktoś jeszcze go ma! Cytat:
My dzisiaj ostatecznie klepnęliśmy auto. Byliśmy też je obejrzeć - boskie jest! DUUUUŻE! Nie bierzemy dekoracji (tylko tablice) i gość sam zaproponował, że będzie przez to 50zł mniej. Ostatecznie płacimy więc 400zł. Widziałam, że o promocjach pisałyście, to ja dorzucę. Widziałam dzisiaj w Realu polecane przeze mnie (i nie tylko) wino Beauvillon w dwupakach (2 x butelka 1L) po 29,99zł. To dobra cena za to wino.
|
|
|
#870 | |||||
|
Raczkowanie
|
Piękna!
Cytat:
Cytat:
Ja nie chciałam straszyć, przepraszam. Pogadaj z nią Cytat:
![]() Co do Crest'a- mam paski Crest Whitestrips Advanced Vivid i paste Crest Luxe Sensitivity (pomogła z moją nadwrażliwością po zdjęciu aparatu i zeszlifowaniu kleju, mam nadzieję że się sprawdzi przy wybielaniu). Chciałam wrzucić linki ale mi je wyczaszkowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny podzielę się przy okazji nową wiedzą na temat wspomnianych płynów do płukania- one mogą szkodzić np. Listerine jest nie najlepszy (chodzi o zwiększone ryzyko nowotworu jamy ustnej, wzrost ciśnienia i ryzyko zawałów). Siostra oglądała program naukowy o tym, a ja pogadałam z dentystą. Nieszkodliwe są Elmex P/Próchnicy, Elmex Sesitive Plus, Meridol i Colgate Sensitive - mój dentysta bardzo polecał akurat ten drugi.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Kupiłam też ubranka i naklejki na wódkę, pudełko na koperty i dwa kosze wiklinowe dla rodziców na podziękowanie.

Będę ją naciskać.
i pomyśleć ze ja zapłace 100 za próbną i 150 za właściwą
najpierw chciałam zęby wyleczyć (mam bardzo słabe, własciwie co dwa miesiące mam nową dziure
ale się nie poddałam, ponizej nadrobione i napisane jeszcze raz