|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
A na wrastające paznokcie niestety pomysłu nie mam.
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ;-)
Ale cudna pogoda Byłam na dłuższym spacerze, wróciłam z pieczywkiem i słodkimi przekąskami na deser ![]() Chwalę się 8 miesiącem, bo to już 31 tc, i zostało mi 70 dni do porodu Jutro jadę z mamą do ikei, obejrzeć na żywo wszytskie mebelki, które upatrzyłam wcześniej. Tak jak któraś z was podoba mi się seria hensvig, ale chyba zdecydujemy się na inną szafę, bo ta wydaje mi się za mała, chyba, że jeszcze byłaby komoda. No właśnie jutro to ocenię. Obadam też te materacyki, i inne pierdółki ( widziałam ładne obrazki No i zajadę do rossmana chociaż po jedną pakę pampersów, bo nie mam jeszcze ani jednego, a w sumie, to zawsze lepiej awaryjnie mieć, to się nie zmarnuje i jeszcze jakieś mleko modyfikowane kupię, żeby potem męża w nocy o północy nie ganiać. Ja jestem z tych planujących mocno, i wolę mieć już wszystko na zapas kupione ( ponoć bebilon jest dobre) ale jak macie inne sugestie to będę wdzięczna Wczoraj przyszły moje prześcieradełka do kosza możjesza i do wózka. Jak za 9zł za sztukę to jestem bardzo zadowolona - ja wziełam z allegro z bawełny plus jersey są bardzo mięciutkie i całkiem niezłej jakości Mam już też 3 do łóżeczka- co prawda, łóżeczka brak ale kupowałam razem z innymi rzeczami No i jeszcze zagwostka pt- staniki do karmienia Aha, te materacyki z comfortable są super jakości- mam niedaleko siebie ich salon firmowy, to też podjadę i obadam, jakby te z Ikei okazały się pod jakimś względem niedobre Udanej soboty |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3126 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie dziwię się, że tak się ucieszyłaś ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Ale ósmy miesiąc to jest chyba od 32 tygodnia - przynajmniej wg tej rozpiski na pierwszej stronie. Tak czy siak i tak gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Widziałam, że pisałyście o prasowaniu ubranek. Ja nie prasuję. To znaczy wyprasuję tylko to co wymaga prasowania tak to sobie daruję. |
||||||
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę prasować każdy ciuszek, bo tak samo jak ja sama nie ubrałabym nie wyprasowanego, tak tym bardziej nie zakładałabym takiego Maluszkowi
|
|
|
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
udanych zakupów jutro i daj znać który materacyk Cię najbardziej przekonał |
|||
|
|
|
#3129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za 8 miesiącJa kupuję hensvig a właściwie łóżeczko i już je mam wróciłam z Ikei ale to był ciężki dzień, nie wiem jak te kobiety w 8 czy 9 miesiącu chodzą po tym sklepie. A było ich sporo z wielkimi brzuchami więc obstawiam że starsza ciąża niż moja. Ledwo doszłam do kasy ale wzięłam masę rzeczy dla nas do domu i dla małej. Łóżeczko podoba mi się bo jest naprawdę stabilne, materac lateksowy jakiś twardawy no ale chyba tak powinno to wyglądać. No i fotel Muren - rewelacja, jak się na nim rozłożyłam w sklepie to myślałam że już nie wstanę. Ideał. Będzie nam z dzidzią wygodnie. Kupiłam też stolik potrzebuję jeszcze lampkę taką stojącą bo chce mieć taki kącik do karmienia w pokoju fotel+lampa stojąca+stolik. No ale najważniejsze że łóżeczko jest Patrzyłam na te kuchnie ale niewiele tego było szczerze mówiąc :/ myślę że nie ma nowości jakiś. Po tym maratonie brzuch mnie ciągnie i kuje ruszać się nie mogę ale najgorsze to nocka przede mną bo wtedy zacznie się prawdziwy ból. Ale dam radę, muszę. Wogle to mam ochotę zostawić to obolałe ciało i iść w innym ciele na imprezę, jestem okropna ale męczy mnie ciąża już i te wszystkie ograniczenia... Miłego wieczorku, odpoczywajcie ja też będę.
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
Co tu taka cisza? (chyba że mi znowu tablet szwankuje i postów nie wyświetla) Podkłady do łóżeczka (te nieprzemakalne) w miarę oddychające to z motherhood były? Co jeszcze polecacie? Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie wina tableta, tylko chyba pięknej pogody wczoraj ![]() dziś pochmurnie, do tego mąż w pracy, także posiedzę na wizażu, bo nie ma co robić ![]() miłej niedzieli życzę wszystkim mamusiom A ten ochraniacz z motherhood to w smyku mają?? Bo podobny kupiłam na all, akurat jak byłam na otwarciu Smyka w mojej okolicy , to nie mieli w sklepie Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-03-23 o 08:10 |
|
|
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
wczoraj dostaliśmy łóżeczko, mąż już chciał składać a ja nawet miejsca nie mam żeby postawić. Trzeba będzie się wsiąść w końcu na przemeblowanie Dzisiaj puki co czuje się lepiej ale nie będę ryzykować łażenia, zobaczymy co powie w sobotę na wizycie, bo ja cały czas się boję że tym razem to już są jednak skurcze
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie korzystają z pogody a nie siedzą na wizażu. Tylko u nas wiatr taki że głowę urywa. Mi się śniło dziś właśnie że takie podkłady kupowałam ![]() NecroKitty lepiej nie ryzykuj bo ja wczoraj sobie pozwoliłam na troche więcej chodzenia i wieczorem tego bardzo żałowałam. Brzuch bardzo bolał. Ale w końcu dziś wstałam po 8 a nie tak jak codziennie po 6 I zaczynamy dziś 27 tc
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
__Sylwia__88 też tak myślę. Może gdybym miała pewność że to nie skurcze ale nie chce mi się na ip jechać bo mnie zostawią do jutra pewnie :/
--------------- A tak w milszym temacie. Miała któraś z Was styczność z wózkiem Chicco Trio Enjoy? http://www.sklep-tosia.pl/chicco-trio-enjoy-fun_p300# Cały czas szukam czegoś co ma dużą gondolę i jednocześnie fajną spacerówkę. Opinie ma bardzo dobre i cenę również, bo drugą opcją u nas jest Mutsy Evo które jest już lekką rozrzutnością ![]() |
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Necro ten wózek to ma takie małe piankowe kółka i nie da rady zmienić na inne? Siostra kupiła do małej spacerówkę, bo wózek 3w1 już oddała mnie i klnie te kółka niemiłosiernie, mówi, ze te pompowane o niebo lepiej się prowadzi i gdyby wiedziała, ze taka kicha, to nie kupiłaby spacerówki, tylko córę dalej w tamtym woziła ![]() ja bym może rozejrzała się za używanym evo, jak Tobie się podoba
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-03-23 o 09:09 |
|
|
|
#3136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na razie tak wybieram te najbardziej mi pasujące i potem w sklepie będzie testować. W sumie puki co do żadnego nie jestem na 100% przekonana.
Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-03-23 o 09:18 |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż nadal jest za Jedo Fyn ale mi ta spacerówka nie pasuje. Główkujemy od stycznia i cały czas jesteśmy w tym samym miejscu, a mamy już tylko miesiąc na decyzję
|
|
|
|
|
#3139 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie znoszę określenia "ciąża to nie choroba" Owszem choroba sama w sobie to nie jest, ale jest to szczególny stan, jedne przechodzą go lepiej inne gorzej. Sama widzisz ile to leków, badań, lekarzy na każdym krokuCytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45688112] U mojego gina wizyta kosztuje 80zł (w tym jest btadanie i usg), a ktg jego pacjentki mają bezpłatnie Dodatkowo płacę tylko za badania A propos, robiła któraś płatnie hbs i odczyn coombsa?? Bo mam zrobić na następną wizytę.. Wiem tylko, że morfologia i mocz u mnie to cena 13zł... i co to są wgl za badania, tzn. na co??? [/QUOTE] Super ceny ma Twój gin HBS to coś z wątrobą - miałam na początku ciąży. A ten Coombs też miałam na najbliższą wizytę zrobić, ale w labo w którym byłam nie robili, tylko w szpitalu. Gin mówił na co, ale nie pamiętam Cytat:
|
|||
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sąsiadka kupiła podobny, tez na takich małych kółkach i on fajnie się prowadzi na równym asfalcie czy nowym pozbruku, ale po dziurach i starych chodnikach jej współczuję, bo wiem, jak szwagierka się męczyła z taką spacerówką ![]() fakt, że taki wózek jest lekki, z pompowanymi trochę waży, ale ja tu na takich dziurach to bym innym nigdzie nie wyjechała, nie wspominając, ze często spacerujemy na stadion i do pobliskiego lasu, gdzie nie ma drogi, tylko przez miedzę w polu idziemy |
|
|
|
|
#3141 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45694977]Ale coś mało piszecie, czemu tak nam tempo zwolniło
![]() [/QUOTE] Mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
Za udaną wizytęCytat:
Dobrze, że już wszystko OK. Zdrówka życzęMój raz powiedział "ale tu buldel"... ![]() Cytat:
za wynikiNo i trzymaj się, niech się wszystko dobrze ułoży Cytat:
|
||||
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam samą spacerówkę Chicco Multiway Evo - podejrzewam, że kółka podobne, ale to bym musiała sprawdzić i tak jak kiedyś pisałam to wszystko zależy gdzie mieszkasz i jaką masz okolicę. Na pewno koła pompowane są lepsze podczas jazdy, ale mnie to nie jest potrzebne, bo mam mnóstwo alejek i w miarę równych chodników. A waga i miejsce w bagażniku to jednak dla mnie większe plusy. Latem normalnie jeździłam po drogach leśnych. W ogóle się nie męczyłam jeśli o to chodzi. Tylko ja piszę o swoim - trudno mi powiedzieć czy ten Trio jest podobny, bo może to zupełnie inna jakość. A naprawdę małe kółka nie są równe innym małym kółkom. Jakbym miała kupić samą gondolę to tez nie chcę inwestować nie wiadomo ile, bo to na max pół roku, a jeśli chodzi o spacerówki to wolę te lżejsze. Ale jeszcze nie wiem co kupię, bo cały czas rozmyślam
|
|
|
|
|
#3143 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już coraz bliżej...Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
![]() Chocolate zdrówka życzę Ten wózek Chicco ładny, ale dla mnie też odpada ze względu na koła ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
U nas dziś cisza i spokój, Groszek poszedł na nockę do teściów, ale wolna chata już tak nie cieszy jak kiedyś W pt zamówiłam sobie nowe wypełnienie do mojej poduszki - rogala i już wczoraj przyszłoMiłej niedzieli! |
||||
|
|
|
#3144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam ochoty użerać się z takim ciężarem w mieście, szczególnie że u mnie w 80% są już nowe chodniki, nawet poza miastem, nad zalewem itp. No i najważniejszy minus, bardzo małe prawdopodobieństwo, że wejdzie nam taka kobyła do bagażnika Mutsy wejdzie bo sprawdzaliśmy, wprawdzie ma małą gondolę ale dzieć puki co utrzymuje tendencje do bycia chuderlawym więc mały problem a spacerówka bardzo mi pasuje. Teraz w sumie szukam alternatywy dla niego ze względu na cenę, wózek fundują wnusi dziadkowie i nie wiem jak się będą zapatrywać na 2500zł Wprawdzie po przeanalizowaniu funduszy po urodzeniu z ubezpieczeń i becikowego bez problemu byśmy dorzucili, ale cały czas wierzę, że znajdę coś co kupię i będę tak samo zadowolona.
|
|
|
|
|
#3145 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
Hej, przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale najpierw pół dnia spędzonego na uczelni, a potem była tak piękna pogoda, że pojechaliśmy do lasu pospacerować, a potem jeszcze do moich rodziców.. Jak wróciliśmy to na ogródku za kamienicą brat tżta zorganizował ognisko i tak sobie jeszcze tam siedzieliśmy trochę
Dzisiaj za to paskudnie, pochmurno i pewnie niedługo zacznie padać, ggłupia pogoda Wczoraj byłam na uczelni, miałam seminarium. Promotorka pochwaliła mnie za plan i za referat Mało tego, powiedziała, że wystarczy, że poszerzę ten referat, i będę miała całą pracę, bo tak ładnie to po kolei poukładałam Normalnie w szoku jestem Ale na tym koniec dobrych wieści odnośnie licencjatu. Otóż moja promotorka obudziła się właśnie, że już jest późno i stwierdziła, że powinniśmy mieć już conajmniej po jednym - dwa rozdziały napisane. Tylko ciekawe jak, skoro wczoraj połowie osób jeszcze plany pracy poprawiała Mięliśmy mieć teraz następne spotkanie w połowie kwietnia i potem przedostatni weekend maja już ostatni raz. Ale coś tam nie może i to z kwietnia przełożyła na połowę maja. I powiedziała, że mamy na wtedy przynieść to, co już uda nam się napisać. A za chwilę jeszcze powiedziała, że na ostatni zjazd (tydzień później) mamy już jej całą pracę oddać, inaczej zaliczenia nie dostaniemy.. To mówimy, że może jej będziemy w takim razie przesyłać na maila po jednym rozdziale, a ona na to, że ok, ale ona teraz czasu nie ma i nie gwarantuje że nam to sprawdzi Tak wgl wczoraj zaczęłam 31 tc !!! ![]() Cytat:
a mała ma jeszcze czas na przekręcenie Mój Adaś cały czas był głową w dół, nawet pamiętam, że w 31tc na wizycie tak było. W 34tc na usg okazało się, że się przekręcił, gin mnie cc nastraszył.. A tu usg w 37 tc i mały znowu głową w dół i już tak został ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ubranka dla małe go leżą na strychu u siostry i to jeszcze tyle reklamówek, a w każdej po kilka różnych rozmiarów (jedne 62, inne na roczek, jeszcze inne na 3-latka), jestem zupełnie nieprzygotowana ![]() Cytat:
Pojechałam na ip, z myślą, że zrobią mi ktg, usg i jak będzie ok, to puszczą do domu. A tu się okazało, że mnie zostawiają na 3 dni na obserwacji. Mąż musiał wracać do domu po rzeczy, bo nawet koszuli nie wzięłam. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, a ordynator na koniec żartował, że puści mnie do domu pod warunkiem, że mu obiecam, że więcej ze schodów skakać nie będę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
a 8 miesiąc nie zaczyna się czasem od 32 tc??![]() Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciąża to nie choroba, tylko zbiór kilkudziesięciu chorób ![]() We Wrocławiu pogoda paskudna. Ostatnio trochę więcej po mieszkaniu chodzę. Jak tak kilka minut podreptam to odrazu mam strasznie twardy brzuch. I takie ciśnienie czuje od środka jakby miał wybuchnąć... Wcześniej miałam " tylko" takie bóle jak na okres (zaczęły się w 16 tygodniu). Już chce czwartek i wizytę u gina bo zamartwiam się jak tam moja szyjka. Co do podkładów motherhood to są na smyk.com. Ale nie wiem czy jest to aż tak potrzebne? Przecież pieluszki się często zmienia, jest jeszcze ubranko i prześcieradełko więc chyba rzadko komu przecieknie aż po sam materac Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miesiąc to w sumie nie tak mało, sklepy długo czynne więc wierzę że uda Wam się wybrać rozsądne rozwiązanie. [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45711246] Wczoraj byłam na uczelni, miałam seminarium. Promotorka pochwaliła mnie za plan i za referat Mało tego, powiedziała, że wystarczy, że poszerzę ten referat, i będę miała całą pracę, bo tak ładnie to po kolei poukładałam Normalnie w szoku jestem Ale na tym koniec dobrych wieści odnośnie licencjatu. Otóż moja promotorka obudziła się właśnie, że już jest późno i stwierdziła, że powinniśmy mieć już conajmniej po jednym - dwa rozdziały napisane. Tylko ciekawe jak, skoro wczoraj połowie osób jeszcze plany pracy poprawiała Mięliśmy mieć teraz następne spotkanie w połowie kwietnia i potem przedostatni weekend maja już ostatni raz. Ale coś tam nie może i to z kwietnia przełożyła na połowę maja. I powiedziała, że mamy na wtedy przynieść to, co już uda nam się napisać. A za chwilę jeszcze powiedziała, że na ostatni zjazd (tydzień później) mamy już jej całą pracę oddać, inaczej zaliczenia nie dostaniemy.. To mówimy, że może jej będziemy w takim razie przesyłać na maila po jednym rozdziale, a ona na to, że ok, ale ona teraz czasu nie ma i nie gwarantuje że nam to sprawdzi Tak wgl wczoraj zaczęłam 31 tc !!! ![]() masz rację... Tyle, że ostatnio jak wam pisałam o jego zachowaniu, to potem z nim długo rozmawiałam i na prawdę się poprawił. Pomagał mi bardzo, wyręczał prawie we wszystkim, ale nie pisałam wam, bo nie chciałam zapeszać... I cały czas tak jest, ale jak przychodzi piątek czy sobota wieczór, to nagle mu coś odbija i zachowuje się jak nastolatek, który musi sobie poimprezować co weekend ja też, nawet kapci nie mam A ubranka dla małe go leżą na strychu u siostry i to jeszcze tyle reklamówek, a w każdej po kilka różnych rozmiarów (jedne 62, inne na roczek, jeszcze inne na 3-latka), jestem zupełnie nieprzygotowana ![]() [/QUOTE] Jejku współczuje Ci tych przejść z promotorką. Ja na swojego zawsze się wkurzałam że dużo wcześniej wszystko musieliśmy mieć jak inne grupy, ale chyba takie olewanie i zwlekanie jest dużo gorsze. Jeszcze jak ktoś nie ma samozaparcia żeby samemu się motywować i pisać to już wogóle masakra. Ale oby wszystko się udało w terminie załatwić to bedzie git. Dla męża za poprawę. Małymi krokami ale może też zrozumie że ma żonę i dziecko (za chwilę dzieci) i przestanie egoistycznie wychodzić z domu zostawiając Cie ze wszystkim. Skoro tyle już się zmieniło na lepsze. I oby tak zostało. My do szpitala co prawda mamy 5 km ale nie chciałabym żeby mąż mnie do niego pakował bo jemu wszystko trzeba mówić gdzie jest. Kiedyś wyprałam ręczniki z łazienki, sam wnosił suszarkę z nimi do domu z balkonu a za chwilę się pyta gdzie jego ręcznik i skąd ma wziąść czysty.
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma trochę inne potrzeby, styl życia i gust. To co mnie może odpowiadać, Tobie nie musi Ja miałam gondolę z pompowanymi kołami o czym pisałam. Wchodziła mi co prawda do bagażnika, ale po pierwsze składanie nie było takie szybkie. Z tym, że to kwestia firmy. Także raz na jakiś czas ok, ale przy częstych wypadach to tak średnio. Druga sprawa - mieściła się co prawda do bagażnika, ale co z tego jak nie weszło do niego nic innego. Także robić duże zakupy odpada. Nie wspominając o wypadach do rodziny, gdzie mamy jeszcze dużego psa i trzeba bylo zabrać parę rzeczy ze sobą. [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45711246] Tak wgl wczoraj zaczęłam 31 tc !!! ![]() [/QUOTE] |
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny ;-)
ach, z tymi tygodniami, o tym 8 miesiącu powiedziałam mi aplikacja, wiec chyba liczy po prostu inaczej. Morin Ja tylko żałuję, że to łóżeczko nie ma szuflad na dole. Jutro będę w targówku ( bo mama dziś mi się zbiesiła, że miała cięzki tydzień w pracy i nie ma ochoty na przeciskanie się w tabunie ludzi- a w weekendy niestety tak jest ;-( ) Jutro zajdę jeszcze do Agata meble, pooglądać fotele do karmienia, bo może znajdę jakąś ładniejszą i bardziej funkcjonalną alternatywę dla tego fotela który mam, bo potem jednak on będzie się przydawał do czytania dziecku przed snem... No i w Agacie mam też wypatrzoną szafę do pokoju dziecięcego- nie typową, ale dużą- bo chciałabym żeby wszystkie dziecięce rzeczy były w jednym miejscu, od pościeli, przez ręczniki po ubranka, skarpetki itp. A jak praktykujecie, czy kupujecie typowy przewijak, czy np. komodę plus na to nakładany przewijak? Już sama nie wiem co wybrać... No i w końcu muszę kupić wanienkę, mam stelaż, ale nie wiem, czy jest uniwersalny? Czytałam wczoraj odnośnie staników do karmienia- chodzi o to, żeby były z 1-2 rozmiary większe ( miseczka) od tego który nosimy, bez fiszbin, najlepiej nie usztywniany, bawełniany, aby skóra mogła swobodnie oddychać... Lepiej kupić większy, bo na początku może być nawał mleka, a ucisk nie będzie nam pomagał, do tego jeszcze wkładka laktacyjna. Jutro przejadę się do hurtowni z bielizną, a jak nie to internet. Bo w sieciówkach nic nie znalazłam ;-( dobrego dnia ;-) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

Już dziś 2 razy leciała mi krew z nosa, pogoda popsuła nam plany bo miało być cały tydzień ładnie i mąż miał przygotować ogródek do remontu a tu od jutra deszcz a dziś popsuła nam się pilarka i robota stoi
13.07.2013 

- przynajmniej wg tej rozpiski na pierwszej stronie. Tak czy siak i tak gratuluję

na razie tak wybieram te najbardziej mi pasujące i potem w sklepie będzie testować. W sumie puki co do żadnego nie jestem na 100% przekonana.
Owszem choroba sama w sobie to nie jest, ale jest to szczególny stan, jedne przechodzą go lepiej inne gorzej. Sama widzisz ile to leków, badań, lekarzy na każdym kroku

i na przyszłość, jeśli któraś by jechała do szpitala to z piżamą i szczoteczką bo na takim etapie ciąży muszą zostawić na obserwacji.