Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-24, 20:37   #1111
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Tak w ogóle odmówiło nam 6 osób Może jednak zmieścimy się na sali
widzę, że macie tak jak u nas - wznoszenie modłów żeby goście poodmawiali i żebyśmy nie musieli robić "stojącego" przyjęcia

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny, nie dam rady nadrobic
Jestem mega chora, mam wysoką gorączke, a jutro musze iść do pracy na...15h super....
Potrzebuje krótkiej rady: obleci ten fotograf? Ja sie nie znam za bardzo, ale podejrzewam, ze dupy nie urywa...ale zaproponował mi dobrą cene ze wzgledu na czwartek i myśle czy warto

Oferta
-od przygotowan do oczepin
-plener w dniu slubu lub w innym wybranym
-300 obrobionych zdjec na plycie
-galeria internetowa 300zdjec
-skórzany album lub fotoksiazka 80zdjec

Po rabacie 1600zł
zdrówka!! nie możesz na L4?
fotograf może faktycznie d*** nie urywa, ale jest przyzwoity i zdjęcia na pewno nie są obciachowe, a za taką cenę - super!

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Zdjęłam też pierścionek, jak któraś z was mi kiedyś radziła i chyba dobrze zrobiłam. Nie zapytali wprost jak moje życie prywatne, ale bardzo wokół tego krążyli

Ze spraw ślubnych, mieliśmy odebrać obrączki, ale jubiler przełożył na środę
hmm z tym pierścionkiem to lipa..
jak byłam na rozmowie to postanowilam go zostawić na miejscu... baaa nawet wprost powiedziałam, że na jesieni potrzebuję urlop ze względu na ślub i choć rekrutację przeprowadzali faceci to spotkało się to z wielkim zrozumieniem

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-03-24 o 21:23
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:45   #1112
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Pysia zdrówka! a co do foto to ja bym szukała dalej Nie jest zły, ale myślę że znajdziesz lepszego

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Taniec brzucha, cztery godziny tygodniowo plus godzina tańca użytkowego
O, tego się nie spodziewałam

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Lemon_Drop – czytasz mi w myślach bo właśnie myślę o naszych inicjałach albo o takich kulach(coś jak dodałaś jako 3 zdjęcie ) u nas wyglądałoby to tak jak wstawiam w załączniku s://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,8075"]tych[/URL] kolczykach?
Te kule chciałam pokazać tak poglądowo, bo akurat te co wrzuciłam niezbyt mi się podobają na pewno wymyślisz coś fajniejszego niż serca z balonów
Stary 2014-03-24, 20:47   #1113
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Byłam dziś zrobić sobie paznokcie hybrydowe
Miałam nierówne paznokcie i kobietka mi musiała je zrównać, ale nawet na krótkich wyglądają bardzo ładnie już wiem, że na ślub będę robić hybryde nawet jak będę miała krótkie pazurki wrzucam foto, trochę niewyraźne ale coś widać
Zapuszczam pazurki, żeby zrobić sobie hybrydy, ale ciągle rozdwajają się A nie wiem czy na takich paznokciach da radę zrobić ?

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
paula600324 co do panieńskiego... Mama w śmiech, że chcę, siostrę-świadka zostawiam bez komentarza, drużbantka-chciałaby, ale nie zna moich znajomych za bardzo - dlatego musiałby mnie w to wtajemniczyć. Pewnie coś razem wykombinujemy
Moja mama śmiała się jak słyszała, że mój ojciec z kuzynem zaczynają organizować kawalerski mojemu Tż Świadek Tż też coś już zaczął organizować.

Od moich dziewczyn nic nie słychać. Sama mam sobie zorganizować?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:50   #1114
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
widzę, że macie tak jak u nas - wznoszenie modłów żeby goście poodmawiali i żebyśmy nie musieli robić "stojącego" przyjęcia

zdrówka!! nie możesz na L4?
fotograf może faktycznie d*** nie urywa, ale jest przyzwoity i zdjęcia na pewno nie są obciachowe, a za taką cenę - super!

hmm z tym pierścionkiem to lipa..
jak byłam na rozmowie to postanowilam go zostawić na miejscu... baaa nawet wprost powiedziałam, że na jesieni potrzebuję urlop ze względu na ślub i choć rekrutację przeprowadzali faceci to spotkało się to z wielkim zrozumieniem
Dziękuje Tobie i reszcie za rady
No moze znajde jeszcze lepszego, ale nie za taką cenę bo Ci co ogladała, to biore czasami ponad 3tysie a dla mnie to dużo za dużo,

Spotkamy sie z nim i zdecydujemy
My po ślubie bedziemy mieć jeszcze reportaz robiony przez znajomego TŻta fotografa, taki całodniowy...caly dzień z nami spędzi i jemu też trzeba bedzie cos odpalić, TŻ mysli o tysiaku

Na L4 moge iść teoretycznie :/ w praktyce nie bedzie miał kto pracować bo moja zastępczyni jest na urlopie, wieć oprocz mnie zostaja jeszcze tylko 2 "stare" pracownice i 3nowe, wiec nie moga byc same, ńie moga otwierac, zamykac itd. Wiec w praktyce moje L4 jest niemożliwe :/

Najwyżej mnie wywiozą

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-03-24 o 20:52
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:50   #1115
madzixx88
Zakorzenienie

Wstawiam moją bieliznę ślubną i poprawinową
obie z Esotiq

majteczki od kompletu ślubnego bosko wyglądają po ciele tylko teraz nie wiem czy pończochy białe czy cieliste

upatrzyłam też gorset w Triumphie na noc poślubną ale poszukam jeszcze gdzieś indziej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub1.jpg (83,3 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub2.jpg (121,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140324_202847.jpg (89,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg poprawiny.jpg (94,5 KB, 55 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:54   #1116
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Zapuszczam pazurki, żeby zrobić sobie hybrydy, ale ciągle rozdwajają się A nie wiem czy na takich paznokciach da radę zrobić ?

Moja mama śmiała się jak słyszała, że mój ojciec z kuzynem zaczynają organizować kawalerski mojemu Tż Świadek Tż też coś już zaczął organizować.

Od moich dziewczyn nic nie słychać. Sama mam sobie zorganizować?
Przeczytałam onanizować

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
obie z Esotiq

majteczki od kompletu ślubnego bosko wyglądają po ciele tylko teraz nie wiem czy pończochy białe czy cieliste

upatrzyłam też gorset w Triumphie na noc poślubną ale poszukam jeszcze gdzieś indziej
Wszystko suuuuper

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 20:58   #1117
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dziewczyny pracowała któraś jako recepcjonistka? jakie funkcje excela musze znac bo nie wiem czy tylko podstawy (znam) czy coś po za tym mam sobie przypomnieć?
Stary 2014-03-24, 21:00   #1118
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem mega chora, mam wysoką gorączke, a jutro musze iść do pracy na...15h super....
Potrzebuje krótkiej rady: obleci ten fotograf? Ja sie nie znam za bardzo, ale podejrzewam, ze dupy nie urywa...ale zaproponował mi dobrą cene ze wzgledu na czwartek i myśle czy warto

Oferta

Po rabacie 1600zł
Ogolnie nie jest zly
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:02   #1119
Lemon_Drop
Zadomowienie

Madzia bielizna suuper! Takiego kompletu jak pierwsza będę szukała dla siebie
Kiedyś wrzucała któraś z dziewczyn link do pończoch które koronkę miały białą, reszta była beżowa - dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie
Stary 2014-03-24, 21:05   #1120
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
obie z Esotiq

Świetny Pończochy to chyba zależy jakie buty masz, żeby pasowało Ja mam np. nude i białe pończochy mi sie do nich nie widzą.
Muszę jakiś tańszy biustonosz sobie sprawić do wszycia w suknię, ale chyba dodatkowo szarpnę sie na jakiś komplecik i koszulkę nocną
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:08   #1121
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dotka, ja też bym wzięła bolerko!

U mnie kolejny dylemat. Wcześniej chciałam jakiś naszyjnik +kolczyki , teraz się zastanawiam czy nie wystarczą same kolczyki tylko większe. Coś takiego:

Jak myślicie?
cięzki wybór te pierwsze są śliczneee, ale wydają się ciężkie drugie też bardzo ładne i już 'lżej' wyglądają skąd są?

Cytat:

Oferta

Po rabacie 1600zł
zdrówka!!! kuruj się

fotograf wydaje się spoko

Cytat:

Miałam nierówne paznokcie i kobietka mi musiała je zrównać, ale nawet na krótkich wyglądają bardzo ładnie już wiem, że na ślub będę robić hybryde nawet jak będę miała krótkie pazurki wrzucam foto, trochę niewyraźne ale coś widać
foto faktycznie niewyraźne ale widać, że jest fajnie daj znać jak się trzymają

Cytat:
Przeczytałam onanizować

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Wszystko suuuuper
hahahaha

i dziekuje
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Madzia bielizna suuper! Takiego kompletu jak pierwsza będę szukała dla siebie
Kiedyś wrzucała któraś z dziewczyn link do pończoch które koronkę miały białą, reszta była beżowa - dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie

ooo tak pamiętam, chyba Enzunio??

Nasturcja-pytałaś o mój welon:tak, jest pojedyńczy 3 m

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-03-24 o 21:13
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:13   #1122
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
obie z Esotiq
Śliczna
Majtki są połączone z pasem?
Ja wolałam kupić osobno pas i majtki, bo bałabym się, że mogłoby to razem zjechać mi w dół

Cytat:
Przeczytałam onanizować
O czym Ty myślisz?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:13   #1123
mojakaren
Zakorzenienie

Annic to cena za kurs normalny chodzi około 5-6 par a Ty podalas cene za inywidualny?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-03-24 o 21:16
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:19   #1124
21klaudyna
Zadomowienie

Świat_katarzyny http://www.holidaycheck.pl/hi/722c22...5-34104d583639 - opinie ma fajne więc zapowiada się mega wyjazd Zawsze na tej stronie sprawdzam hotele i na prawde są tam wiarygodnie opinie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:26   #1125
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Annic to cena za kurs normalny chodzi około 5-6 par a Ty podalas cene za inywidualny?
Ja nie podawałam, tylko się zdziwiłam Wywnioskowałam że Panna Izabela pisała o indywidualnych (120/lekcja), bo u nas też są takie ceny za indywidualne. I jak pisałaś że drogo, bo u Was 150 za 5 zajęć to myślałam że indywidualne i stąd zdziwko
U nas takie grupowe są po 60zł/4 lekcje też na około 6 par
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:33   #1126
Blondi2989
Blond forever!

Dziękuję dziewczyny za menu
Będę negocjować z menadżerką o zminimalizowanie dań w galarecie
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy same organizujecie sobie panieński czy przyjaciółki/siostry/koleżanki Wam organizują?
Moja świadkowa mi organizuje
Będzie to niespodzianka, ale znając ją mogę być spokojna - żaden goły facet się tam nie przewinie Będzie około 10-15 osób, wszystkie koleżanki będą też na weselu
Cytat:
obie z Esotiq

Mega ładna bielizna
Stary 2014-03-24, 21:35   #1127
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Anusia, podziwiam, że nie szkoda Ci kasy Ja zrezygnowałam z zakładania aparatu przed ślubem, bo nie chciałam iść z żelastwem do ślubu, a dwa razy bym za aparat nie płaciła
Zwłaszcza, że u mnie aparat to co najmniej 1.5 roku noszenia, jak nie lepiej.

Co do zębów, to ja okropnie żałuję, bo moja ortodontka, do której chodziłam od dziecka, całe życie mi mówiła, ze u mnie nie ma szans na stały aparat, tylko ten rozsuwany, bo mam taką, a nie inną wadę, blablabla. A wiecie jak to dzieci, nieświadome konsekwencji no i nie bardzo nosiłam ten rozsuwany aparat (i tak mogłam tylko na noc, bo strasznie w nim sepleniłam) i efekt jest taki, że mam krzywe zęby A po konsultacji z inną ortodontką, okazało się, że jak najbardziej, stały aparat mogę mieć..

Zakładam po slubie.
jest mi szkoda pieniędzy, nie powiem, że nie ale właśnie jak to któraś wizażanka napisała jest to inwestycja na całe życie w sumie teraz do aparatu dołożyła mi babcia (po części w ramach prezentu ślubnego , a drugi raz zapłacę pieniążkami 'ślubnymi' na co TŻ też wyraził zgodę powiedział, że ważne jest to, żebym była zadowolona, nieważne są pieniądze, bo akurat to jest rzecz nabyta

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
U mnie kolejny dylemat. Wcześniej chciałam jakiś naszyjnik +kolczyki , teraz się zastanawiam czy nie wystarczą same kolczyki tylko większe. Coś takiego:

Sukienka jest dość skromna:

Jak myślicie?
pierwsze najlepsze

Cytat:
ładny kolorek

Cytat:
obie z Esotiq

śliczna bielizna
a jeżeli chodzi o pończochy mam podobny problem.. :P bieliznę mam białą, gładką, myślę o białych, ale chcę buciki albo beżowe albo miętowe i jakoś mi to tak nie pasuje..
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 21:37   #1128
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
obie z Esotiq

super jest ! ja tez musze kupic a nie ma kiedy nawet

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-24, 21:37   #1129
Robusta
Wtajemniczenie

paula600324
właśnie ja miałam lekko rozdwojone, zobaczymy co z tego wyjdzie... wiadomo, że płytkę trzeba trochę spiłować. Co do trwałości boję się bo mój TŻ po mnie przyszedł i kosmetyczka była w połowie roboty, a później przy nim się troche spieszyła, ale powiedziała że jak coś się będzie działo to żebym dzwoniła to poprawi
madzixx88
ekstra bielizna !

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-24 o 21:42
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 22:04   #1130
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Dotka90 2610 na osobę na 8 dni chyba niezbyt drogo jak za all i cztery gwiazdki- nasz hotel http://www.kochamwakacje.com/hotel-caravel-zante-grecos

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Ysia sama je przegladałam wczesniej drugie sa piekne! i w zupelności wystarczą!

my jedziemy na Korfu we wrześniu też na tydzień, 2440 all i hotel 4,5 gwiazdki
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 22:15   #1131
Robusta
Wtajemniczenie

to ja też się pochwalę moim biustonoszem (jak narazi tylko jego kupiłam do ślubu bo była okazja ) to taki pół-gorset
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg r703418-p727368-front.jpg (97,0 KB, 43 załadowań)

Stary 2014-03-24, 22:35   #1132
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziś byłam na próbnej fryzurze Jestem mega zadowolona, zapłaciłam aż 30zł, ślubna będzie mnie kosztować 50zł Po prawej stronie zostało miejsce wolne, bo tam będę miała wpięte białe eustomie i żółta frezja.
Na żywo jest piękna, zdjęcie tego niestety nie odzwierciedla. Coś czuję, że będę wyglądać pięknie w dniu ślubu

Byłam też na zakupach ślubnych, kupiłam tablicę na drzwi, balony żółte i białe, kumpela się śmiała że wybrałam kolor przewodni papieski Kupiłam też ubranka i naklejki na wódkę, pudełko na koperty i dwa kosze wiklinowe dla rodziców na podziękowanie.

Zakupy udane, zostały mi jeszcze drobne rzeczy do kupienia
dziewczyny nie mam siły nadrabiać 10stron, tylko docika fryzurę udało mi si.ę wyłapać bo wstawiła posta pode mną
super fryzurka, mocno zazdroszczę fryzjerki i to za jaką kasę

mamy obrączki!
wrzucam tu foto też, żeby nieklubowe dziewczyny mogły zobaczyć

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 22:41   #1133
Atomoowka
Wtajemniczenie

Co do panieńskiego ja nie wiem czy będę miała. U Nas zajmuje się tym świadkowa, zrobi to fajnie, nie to trudno. No ale jak znam swoją świadkową na pewno coś zorganizuje.

Rzucanie kieliszkami. U Nas wg tradycji rzucamy tymi od wódki. Jak jest na sali jeszcze nie wiem,muszę o to dopytać. Ale na 99% rzuca się jak wszędzie u Nas czyli po wódce. Swoją drogą ja chyba poproszę o wodę zamiast wódki, nie wyobrażam sobie bez popity walnąc kielona, pewnie bym się skrzywiła jak kot do s.( no same wiecie czego) i nie koniecznie chcę siebie skwaszoną na filmie

Robusta ładne pazurki

Kiss na naszej sali jest też opcja włąśnie takich kul za młodymi. O tak to wygląda. Fota na dole. Oczywiście w różnych kombinacjach kolorystycznych i ilościowych .

Paula mi też się rozdwajają pazury i na takich też da sie hybryde zrobić, Może się krócej trzyma tj jakiś tydzień, ale wygląda ok

Madzix śliczna bielizna. Ja bym brała pończochy cieliste, ja mam taki zestaw i wygląda to dobrze.

Dotka bierz bolerko zdecydowanie.

Missmalezji śliczne obrączki. Brawo
Dziewczyny widzę, że kilka ma obawy co do pończoch to napisze pogrubionym.
Ja sama miałam ten sam dylemat Bielizna bardzo jasny ecru, buty fioletowe no to jakie pończochy. Ecru odpadają ( będą się gryzły z butami), cieliste odpadają ( będą się gryzły z bielizną).
Poszłam do sklepu, poradziłam się ekspedientki, pomierzyłam i wiem.
Jeżeli macie białą/ecru biezlinę i kolorowe buty to pończochy tylko cieliste cienkie. Wygląda to najlepiej i naturalnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 994338_361193424013874_1845860597_n.jpg (74,4 KB, 36 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 22:56   #1134
Le_lena
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Przychodzę się przywitać po tym zwariowanym dniu
1. Kupiłam buty ślubne chciałam zwykłe, a Pani zaproponowała mi taneczne - no i przepadłam jak przymierzyłam - są tak wygodne jak kapcie
2. Szlak by to trafił - obeszłam milion sklepów/salonów z bielizną i nie znalazłam bardotki, która utrzymałaby mój biust
Nie wiem już gdzie szukać łatwiej chyba będzie mi je zoperować niż umieścić w jakimś biustonoszu w tym fasonie
Bardzo podoba mi się coś takiego jak wstawiła Robusta - powienien solidniej trzymać - tak sądzę
3. Zmieniłam koncepcję bukietu - z białych mini gerberków z czarnymi środkami, na białe tulipany w połączeniu z kilkoma czarnymi, a wszystkoto ułożone na gipsówce
Dzięki temu poleci duuuużo tulipanów w wazony i może gipsówka we włosy
4. Od piątku będziemy już razem mieszkać z TŻtem - przypominam, że to tejpory dzieliło nas 400 km
5. Fontanne czekoladową - bierzemy bo mamy gratis - jednak gdybyśmy musieli za nią dopłacić, na pewno byśmy tego nie zrobili
6. Rzucać kieliszkami będziemy - od wódki i na schodach na sali - większe prawdopodobieństwo, że się rozsypią (mam nadzieję) :P
missmalezji - piękne obrączki gratuluję!
Madzia - jak dla mnie w grę wchodzą tylko cieliste

Dziewczyny - super macie pomysły z podróżami poślubnymi, my niestety nie możemy znaleźć jeszcze ofert na początek listopada, ale czekamy na jakąś fajną do Keni

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-03-24 o 22:57
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 23:04   #1135
Robusta
Wtajemniczenie

Le_lena
polecam, trzyma dobrze i ma w środku paseczki sylikonowe więc przykleja się w miseczkach do ciała
to jest angielska firma Pour Moi, ale modelu nie pamiętam :P ja akurat kupowałam na allegro bo był dosyć tani, z wyprzedaży dałam coś około 80 zł z przesyłką,na metce sklepowej miał wbite 119 zł

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-24 o 23:07
Stary 2014-03-24, 23:07   #1136
kiss12550
Zadomowienie

Dziewczyny mam problem z suknią..naprawdę nie wiem juz co robić, w salonie spodobała mi się jedna ale jakoś serce nie zabiło mi szalenie gdy ją załozyłam , moge suknie zamówic u krawcowej tyle ze ona musiałaby wiedzieć juz teraz jak suknia ma wyglądac (żeby zamówić materiał itp itd) mimo tego ze szyła wielu PM i jest z tych "sprawdzonych" boje się że uszyje mi suknie a ja nie będe z niej zadowolona..nie wiem co robić powiedzcie mi co myslicie o tych 2 sukniach , jedna jest tu a drugą przesyłam w załączniku, a i co do drugiej myślicie ze delikatna koronka na samym dole (na całej długości w okół sukni ) pasowałaby? Prosze doradźcie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2416f.jpg (61,5 KB, 72 załadowań)
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 23:15   #1137
Le_lena
Raczkowanie

Robusta - dzięki, poszukam może tych biustonoszy stacjonarnie - bo wychodzi na to, że muszę mierzyć wcześniej, bo autentycznie mój biust jest strasznie nie posłuszny zaczynam, żałować mojego odchudzania - jak byłam pulpetem to mimo, że był wielki to chociaż na odpowiedniej wysokości - teraz opadł i masz babo placek a w zasadzie to dwa

Kiss - a mierzyłaś obydwie suknie ? Przepraszam, że nie doczytałam - może już pisałaś ? Mi się zdecydowanie podoba ta z załacznika
Stary 2014-03-24, 23:34   #1138
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Robusta - dzięki, poszukam może tych biustonoszy stacjonarnie - bo wychodzi na to, że muszę mierzyć wcześniej, bo autentycznie mój biust jest strasznie nie posłuszny zaczynam, żałować mojego odchudzania - jak byłam pulpetem to mimo, że był wielki to chociaż na odpowiedniej wysokości - teraz opadł i masz babo placek a w zasadzie to dwa

Kiss - a mierzyłaś obydwie suknie ? Przepraszam, że nie doczytałam - może już pisałaś ? Mi się zdecydowanie podoba ta z załacznika
tą na stronce -pierwszą którą podałam meirzyłam w salonie , mamie i świadkowej bardzo się w niej podobałam , ja też nie miałam jakichś zastrzeżeń ale własnie nie czuję do końca zeby to była "ta" a co do tej z załącznika znalazłam ją w internecie i bardzo mi się spodobała , niestety nie mam możliwości zmierzenia jej - tą mogłaby mi uszyc krawcowa , jest w takim samym fasonie co ta którą mierzyłam w salonie (literka A ) wiec wydaje mi się że chyba wyglądałabym w niej dobrze..
znalazłam link do niej tu
powiedzcie mi gdy mierzyłyście swoją suknie od razu poczułyscie że to ta jedyna?W sensie , to była miłość od pierwszego wejrzenia ? Nie wiem może ja za bardzo przesadzam?

edit. znalazłam ją z bliska i wiecie..to chyba jednak ta
wybaczcie ze tak marudze chyba najwyższa pora już spać
jeszcze tylko jedno pytanie , dziewczyny z gorsetem w sukni, ni eboicie się że będzie się on Wam zsuwał podczas tańca? Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna

uciekam spać , dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (35,0 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-03-24 o 23:41
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-24, 23:47   #1139
Le_lena
Raczkowanie

Kiss - próbowałam namierzyć skąd jesteś , może nie byłoby problemem znalezienie sukni z Twojego miasta, żebyś się w niej zobaczyła - ale poległam nie ta pora na szukanie
Ja zakładałam mnóstwo sukni - przy co drugiej mi się podobało - ale nie urywało tyłka Jak znalazłam tą, którą wziełam i pomyślałam "będziesz moja" - o pojawiły się motylki w brzuchu i wiedziałam, że to ta.
Stary 2014-03-25, 00:19   #1140
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
BTW, jak Wy będziecie rzucać kieliszki za siebie to po wypiciu szampana czy wódki? Bo spotkałam się z tym i z tym, ale jakoś wedle tradycji to chyba wódka jest (w jednym kieliszku woda, w drugim wódka) i potem dopiero toast szampanem, nie?
u mnie jest tylko toast szampanem i te kieliszki się tłucze
i oczywiście tłuczone za siebie!
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

mamy obrączki!
wrzucam tu foto też, żeby nieklubowe dziewczyny mogły zobaczyć
prześliczne gratulacje!

ja nie mam czasu na wizaż, muszę pisać pracę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości