|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Robusta - co za cyrk , szok
dobrze, że jednak ktoś miał głowę na karku i dzisiaj to odkręcili niż dzień przed ślubem Mimi - cudo , taki biustnosz może utrzymałby i mój biust Wygląda mega solidnie!
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
anusia4u - najbardziej podoba mi się 4
![]() niulka_1985 - fajny jest rzadko spotykana długość. Też najprawdopodobniej taki wezmę, bo Pani w salonie, moja mama i siostry twierdzą, że do mojej sukni najbardziej pasuje. A ten komplet od Swarovskiego jest cudny mikonada - bardzo ładne buciki ![]() mala_czarna_21 - nie jest źle, ale ja bym założyła coś innego, a nie sweterek jestem nadal za tiulowym bolerkiem ![]() nasturcja1308 - myślałam, że już usunęłaś, ale znalazłam piękny ten makijaż. Bajkowo wyglądasz ![]() Godzia_13 - witaj Gratuluje załatwinych spraw a z TŻtami tak to już jest - wszystko chcą robić na ostatnią chwilę ![]() iliy cashmere - super masz ja jeszcze muszę czekać 129 dni ![]() docik10 - ja bym rozpuściła włosy na wietrze fajnie wyglądają uwielbiam PMki z rozpuszczonymi włosami i wiankami na głowach Dotka90 - niezłe te włosy wyhodowałaś ![]() Robusta - masakra z tym fryzjerem |
|
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mimi_77 no no no ładne to to chyba sama muszę się przejść do Intimissimi Linaewen zamówienia obrączek ![]() Liana kamerzysta super - bardzo mi się podobają jego teledyski gratuluję wyboru ![]() Cornflower śliczne zaproszenia mam nadzieję że jak w piątek ustalę godzinę w USC to i ja zabiorę się za zaproszenia
|
|
#1414 | ||||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję, 4 miesiące to niedużo! Gratulacje! Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję 4 miesięcy Cytat:
Ja mam przymiarkę nr 2, 7 kwietnia ![]() Cytat:
Gratulacje! |
||||
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Były duże rozmiary stanika? |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie przełożę ślubu żeby do tego czasu urosły hihi a zapuszczałam z bardzo krótkich bo miałam taki mały etap w życiu, gdzie mnie dopadła chęć posiadania krótkich włosów i to były bardzo krótkie
|
|
#1417 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1418 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to dużo już załatwione, a zaręczyny mieliście świetne!Cytat:
Żałuję, że wcześniej nie wiedziałam, że będę ślubować, nie robiłabym sobie boba w zeszłym roku. ![]() Cytat:
też dzisiaj zakupiłam - stanik i majtki, sprzedawczyni mi jeszcze pas do pończoch polecała, ale się go przestraszyłam, bo nigdy nie nosiłam. :P Ale może się skuszę, skoro taka okazja. ;]Gratulacje.
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i uciekam
sporo rzeczy musze ogarnąć jutro na uczelnie, ale jeszcze z tego co mi się rzuciło w oczy :Nasturcja – piękny makijaż , piękna suknia , piękna PM! ![]() KaMilka – dziękuje za opinie Godzia - Lemon_Drop – no widzisz, właśnie dlatego ja tez mam problem ![]() Robusta- całe szczęście ze wyszło jak chciałaś, ja też nieźle bym się wkurzyła ![]() Docik- na sesje postawiłabym na rozpuszczone włosy Linaewen – pochwalisz się jak wyglądają ?Miłego wieczoru PMki |
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Mala_czarna Ty wiesz, ze suknia jest boska
faktycznie ten ze zdjecia w ogole mi nie lezy Madzixx konicznie zdjecia z przymiarki ![]() Docik i w spietych i w rozpuszczonych ladnie, ale chyba bym wybrala rozpuszczone skoro na slubie bedziesz miala spiete, o tak dla odmiany ![]() Dotka Twoje wlosy podziel sie!Nasturcja bardzo fajnie podkreslone oczy Ysia super,ze kolczyki zamowione czerwone wersje tez mi sie podobaly ![]() Lexie sliczne kolczyki Robusta ja bym ta babke co Cie zapisywala chyba ukatrupila.. masakra, dobrze, ze wszystko sie udalo pozytywnie rozwiazac. Mimi za bielizneLinaewen gratki obraczek! ![]() gratuluje 4 miesiecy, 1 miesiaca i 1 tygodnia i 1 miesiaca do slubu witam nowa PMke my mielismy dzisiaj sesje narzeczenska, bylo super!
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-03-26 o 20:23 |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opinie na temat kolczyków
chyba je zamówię
|
#1422 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak wy pędzicie
![]() Nadrobiłam Cytat:
choć początkowo myślałam że są gigantyczne:PCytat:
Świetne zaproszenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wy tak gonicie że jeśli mnie przyjmą na staż to chyba będę was czytać tylko weekendami.. ;( U nas ze ślubnych spraw na razie spokój chociaż powinniśmy się według mojego "grafiku" w marcu rozglądać za obrączkami i nic
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaigara, mysza93, zły jeż -> dziękuję
![]() ![]() Tytan plus srebro. 60% opłacone złotem Cytat:
Jak ja Wam zazdroszczę sesji, mojego nie umiem namówić ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- A, tylko obie bez kamieni!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1424 |
|
BAN stały
|
Ja też bym chciała sesję narzeczeńską, ale nie mamy czasu i pewnie przed ślubem już nie zdążymy buu!!
![]() Przyszły kokardy na samochód, nie polecam, ogólnie złe nie są i załozę je na klamki (nic oprócz klamek i tablic nie będzie przystrojone), ale przyszły takie wymiętolone, że będę musiała odprasowywać... A grzebyk przyszedł już w zeszłym tygodniu i zapomniałam go obfocić a wywiozłam do rodziców |
|
|
|
#1425 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Reszty nie nadrobie bo idę bitwę o dom oglądać
Cytat:
Cytat:
A ja nie chce serio nic na górę, będę miała tą koronkową koszulkę i nie mam zamiaru inwestować w kolejne przykrycie. No poza tym mam nadzieję, że bedzie ciepło, no ale to zimnej zośki więc mama panikuje, że nawet mróz może być. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tablice fajowe. A te kokardki to na auto tak? Ona duże są? Bo ja też bym chciała ale jakieś większe kokardki. Dobry wybór ![]() Cytat:
I czy w ogóle pończochy do pasa muszą być jakieś specjalne? Bo ja kupiłam ostatnio pończochy i jak powiedziałam, że do pończoch to dała mi niby jakieś specjalne. W domu okazało się, że są bez tej koronki na górze, tylko mają taki ciemniejszy pasek i nie bardzo mi się to podoba. tak potrzebujesz.
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że może być! będzie Ci wygodnie choć ja celuję w coś do pupy ![]() mala_czarna_21 suknia to już wiesz, że jest boska ![]() ale sweterek faktycznie tylko ją oszpecił wygląda przy sukni jakby był brudny ![]() Godzia_13 witaj cornflower_girl macie prześliczne zaproszenia, dobór kolorów jest genialny ![]() mimi_77 gratki za bieliznę, warta tych pieniędzy!! gratuluję!! te Wasze obrączki bardzo mi się podobają i nie mogę się doczekać jak pokażesz jak wyglądają na palcu rabbitka wyobrażam sobie, że Wasza sesja wyszła bajecznie długo trzeba czekać na fotki? kurcze fajny sposób na sprawdzenie fotografa przed ślubem
|
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit. Jakie możecie polecić czerwone wino półwytrawne? Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-03-26 o 21:52 |
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szerokość 15 cm, wysokość w najszerszym miejscu ok 7 cm.
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
my za jakieś 2-4 tyg będziemy mieć sesje narzeczeńską
|
|
#1430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tak czytałam to myślałam, że coś gorszego z tymi kokardami, ale jak tylko do odprasowania to dobrze cieszę się, że jesteś zadowolona z grzebyka
|
|
|
|
|
#1431 | ||||||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powoli zaczynam rozważać zamówienie tanecznych Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie zamówiłam, na piątek rano jestem umówiona z mamą ale wiem, że będę miała koronkową górę z długim rękawem Zaproszenia bardzo ładne Cytat:
![]() No i obiecane fotki zdjęć (niestety na dzienne światło się nie załapały
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Rabbitka – fajnie ze miałaś tak pozytywny dzień i zazdroszczę tej sesji my niestety nie mamy tego w pakiecie
Linaewen – oryginalne i nietypowe ale .. mają coś w sobie ![]() Sweetsunday - super zaproszenia , też je oglądałam Taak a ja jak zwykle odkładam ten magiczny dzień gdy zacznę się odchudzać , co dzisiaj zrobiłam ? O godzinie 22 zgłodniałam i wciągnęłam talerz spaghetti Od kwietnia zaczynam ćwiczyć z Ewcią i proszę krzyczcie na mnie jak 1 kwietnia nie napisze Wam że ćwiczyłam i bolą mnie wszystkie mięśnie ![]() edit.powiedzcie mi ile wcześniej robicie próbny makijaż , fryzurę ? Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-03-26 o 22:54 |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
sweetsunday bardzo ładne zaproszenia
![]() a ja jutro w końcu wybieram się po buty do Akces2, mam nadzieję, że coś wybiorę zwłaszcza, że jadę z koleżanką - razem raźniej
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Kiss - bierz sie w obroty i do ćwiczeń
Ja się zmotywowałam dwa lata temu i do dzisiaj trzymam swoją wagę! Chociaż Ty na pewno nie potrzebujesz tyle zrzucać co ja musiałam ![]() A fryzure i makijaż próbne - robię miesiąc wcześniej ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#1435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.parafiasalwator.pl/poradnia-rodzinna,32.html
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
sweetsunday ja już powoli wpadam w butową paranoję i zaczynam fisiować
aż mój TŻ nie ma już siły mnie słuchać "nie ma dla mnie butów... takich jeszcze nie zrobili..." itd itp ![]() Śliczne zaproszenia ![]() mojakaren powodzenia oby Tobie udało się dorwać jakieś super buciki ![]() Rabbitka fajnie że sesja się udała aż nie mogę doczekać się swojej, którą mam dopiero w okolicach lipca
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiss bede krzyczala 1 kwietnia.
Ja fryzure pierwszą próbną robiłam jakoś w listopadzie i dzięki bogu bo do ślubu troche ponad msc a ja nadal fryzjerki nie mam. Enzunio pytanie o pończochy bylo ale zapomnialam o kokardy na auto zapytac. Twoje jakie maja wymiary? Lin gratki obrączek. Paula dzieki za odpowiedź. Kurde ja czegoś wiekszego jednak szukam, takie niewielkie to bym sama zrobiła. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam Was... zwolnicie
PM która wstawiła zdjęcie makijażu, sukni i żakietu!! Makijaż żakiet!! Dziękuję za napisanie jak daleko jesteście z pracami. ja Piszę mgr... właściwie mam sam konspekt ![]() Mimmi i jak w fabryce inspiracji?? ja jestem nimi zachwycona i wszystko robię u nich.. błagam napisz mi gdzie w Toruniu przymierzałaś La Boda, bo nie wiem gdzie szukac.. jakaś dziewczyna sprzedaję ten model co napisałaś w moim rozmiarze (35), a nie chce dac przymierzyc a mieszka ok. 30km ode mnie więc bym pojechała... ale ona pisze, że tylkow ysyłka.. po ile one są?? byłam dzisiaj w angeli ale tam malutki wybór.. a do tego żadnego modelu w moim rozmiarze... a głupio tak w ciemno zamawiac... gdzie jeszcze szukac???PMki zaproszeń (szczególnie tych z tulipanem) i innych załatwionych spraw.. ja też szukam czegoś do okrycia, ale nie do kościoła tylko tak na wszelki wypadek i nocne wychodzenie z sali rozdaliśmy kilka zaproszeń najbliższym, a w niedzielę zawieziemy aż 6 na 1 posesję... czuję, że te zaproszenia to taki wielki krok... może mniej się będę udzielała ze względu na pisanie mgr, ale dzięki Wam tutaj jeszcze bardziej się podniecam zbliżającym się ślubem... heh... i moim i Waszymi ![]() a mam pytanko, czy La Boda są wygodne i czy myślicie, że obcas 9cm do kościoła, a 6 cm na salę przy tanecznych, to taka różnica, że da się dopasowac suknię czy nie bardzo ?? PMka jedna z Was pisała,że ma tablicę z imionami i zdjęciem , gdzie zamawiałaś ?? ![]() A do tego chciałam zapytac czy któraś z Was zna kogoś kto bardzo ładnie rysuje portrety ze zdjęc, bo chciałam żeby wisiał nad nami na sali taki portret albo zdjęcie (jak myślicie czy to dobry pomysł i co lepsze??) a potem by było na pamiątkę...
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że taka cena.Fryzurę około półtora tygodnia przed ślubem ale tylko dlatego, że mam sprawdzoną fryzjerkę, innej nie chcę i chcę tylko sprawdzić w jakiej wersji mi najlepiej. Na makijaż pójdę może w kwietniu, żeby sprawdzić dziewczynę, bo nie wiem jak maluje. |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Czy to jest jakaś plaga? Tydzień temu ja dzwoniłam do swojej i sie okazało, ze mnie w ogóle nie wpisała do nowego kalendarza a stary zgubiła
na szczęście wcisnęła mnie na wcześnie rano...Gratulacje! Bardzo oryginalne! ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam 30 kopert, bo przy nadruku znaczka moja drukarka niektóre spaprała. Wczoraj przyszły i co ? Zamówiłam nie te co chciałam, tylko mniejsze I zamówienie od nowa musze złożyć...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

dobrze, że jednak ktoś miał głowę na karku i dzisiaj to odkręcili niż dzień przed ślubem 

rzadko spotykana długość. Też najprawdopodobniej taki wezmę, bo Pani w salonie, moja mama i siostry twierdzą, że do mojej sukni najbardziej pasuje. A ten komplet od Swarovskiego jest cudny 
jestem nadal za tiulowym bolerkiem 

sporo rzeczy musze ogarnąć jutro na uczelnie, ale jeszcze z tego co mi się rzuciło w oczy :

15.09.2014