![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: THIERRY MUGLER - SEPHORA - miniCHLOE - YR - SREBRNA BIŻUTERIA - luty
Hej, to są na 100% naturalne, bo moha mama je nosiła na bolące ramię, czy jakoś tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Tak, za kurteczkę podziękuję, za olejek również (szukam głównie wosków i świec zapachowych). Ale byłabym zainteresowana tym zestawem do wybielania zębów. Można gdzieś poczytać o nim w internecie?
A komplet, o który pytasz (oraz wiele więcej różnej biżuterii) będzie dostępny od ok. 10 kwietnia, ale będę go raczej wystawiała na sprzedaż. Muszę podzielić zrobioną biżuterię i trochę będzie na Wizażu, a trochę na sprzedaż. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Kurczę, opinie o tym produkcie są podzielone... Mogłabym wypróbować, ale nie wiem co byś za to chciała, bo trzymam dla Ciebie jeszcze te pięć rzeczy (miniaturka VN z YR, odlewka HP, cynamon, korale turkusowe, słoiczek). ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- A jaką masz tę kanadyjską pastę?
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
A ta skarpeta pomieści smartfona?
![]() No i troszkę zgłupiałam teraz....Ty czekasz, aż ja coś dołożę, czy ja mam czekać aż Ty...wszystko co mi proponujesz (to co do tej pory + ewentualnie jeśli będzie pasować - ta skarpeta) stanowczo mi wystarczy za Harajuku i Celinki! A już kumam! Ty ślinisz się na Alexandra i dlatego mam poczekać, żeby coś u Ciebie dobrać...Może stańmy przy tym, co mamy, a ja Ci póki co zrobię małą odleweczkę na próbę, bo ten zapach albo pokochasz, albo ble i wtedy po co Ci cała flacha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Tak patrzę na Twoją wish i miałabym jeszcze na 100% jakiś agat, a widzę, że szukasz na bransoletkę.
Ale jakiego koloru szukasz? Bo agatów to jest mnóstwo ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Oj, przepraszam - nie zauważyłam pytania. Nie, koraliki są plastikowe albo akrylowe, ale na pewno nie drewniane. Że nie oddasz pasty, to się domyślam ![]() Zestawem wybielającym jestem zainteresowana, ale właśnie nie wiem co bym Ci za to mogła zaproponować... Tak jak napisałam, na pewno mam jakieś agaty. Z Twojej wish raczej nic więcej nie znajdę.
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Wiesz co, na razie jednak podziękuję. Twoja propozycja nie była zła,a bransoletka naprawdę ładna. Ale nie jestem w 100% przekonana czy będę ją nosić
![]() Może następnym razem się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Drewniane nie są
![]() To mamy na pewno Harajuku za zieloną herbatę z YR i łańcuszek. A za zestaw wybielający? ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
A zamiast odlewki i tej skarpety (bo za ciasna) ten komplet Onyx, to nie za dużo bym chciała
![]() ************************* ****************** OK! Biere odlewkę Iwostin tyż ![]() Podsumowując: Ode mnie: obie miniatury Celine odlewka 30ml Harajuku G of the Sea odlewka 5ml Davidoff Summer Dive odlewka 1-2 ml Alexander McQueen My Queen Od Ciebie: zegarek tęczowy rozpakowany brak kartonika (dołoże baterie) portfel nówka sztuka antypoślizgi do wanny tonik YR nówka sztuka komplet Onyx Edytowane przez majkatoja Czas edycji: 2014-03-26 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
I super
![]() To mamy ustalone na 100%: Ode mnie: Harajuku, miniaturka VN YR, odlewka HP, cynamon i słoiczek. Od Ciebie: łańcuszek, zielona herbata z YR, zestaw wybielający. Poszukam dzisiaj/jutro tych agatów i dam znać czy coś bym miała.
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Pechele...przez jakieś dwa miesiące w roku ,na jesień,przestają się liczyć mąż,córka,praca i dom,ważne są tylko GRZYBY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Niestety, nie pomogę
![]() Ja szukam biżuterii takiej, o której nie będę mogła przestać myśleć ;p To, że mi się coś podoba, to za mało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o Neroli, to ostatnio była fajna promocja na str YR (nawet chyba jeszcze wczoraj). Kupujesz perfumy np za 119 zł (już w promocji), do tego możesz sobie wybrać dowolny kosmetyk jako gratis (mogą to być takie same perfumy), a do tego za zakup powyżej 109 zł dostajesz jeszcze jako drugi gratis perfumy do wyboru (bez lub Naturelle) i jeszcze dodatkowo kosmetyk (z kilku do wyboru). Wg mnie naprawdę dobra okazja ![]() .... Jeszcze działa ten kodzik ![]() ............... ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-03-26 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Kochana, obfociam bursztyny, ba! znalazłam jeszcze trzeci sznur
![]() 1) Pierwsze od góry (jasne) 33cm x 2 (bo one na sznurku są, nierozpinane, więc jakby złożone na pół mierzyłam) 2) 32,5x2 3) 71,2 x2 (!!) mega długie ![]() Hehe nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grudniowy wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post87412851 Edytowane przez Kornka Czas edycji: 2014-03-26 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
koci świat
|
hej hej
![]() teraz wylukałam u ciebie że masz piękne srebrne kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
koci świat
|
![]() ![]() ![]() ![]() ja lubię taką pośrednią nie za delikatną i nie za okazałą ![]() a jaki łańcuszek masz na myśli ??? nie rób mi smaku tylko ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- no ładny jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- aaa jak tak to tak ![]() sumuj nas kochana sumuj bo ja z matmy cienka ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- widzisz i wiedziałam że ładnie podsumujesz ![]() zgoda ![]() ![]() koniec żartów teraz poważnie zapraszam na priv celem wymiany adresów ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- toś mnie przebiła z tymi targami ![]() jak będę ci odpukać krewna za torebkę to łaski robić nie będę i oleje słać ci będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
witaj, rozszerzylam moja wish (link w podpisie), może akurat będziesz coś miała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycje.
Lubię proste formy, chętnie zobaczę kominek, podasz mi jakiś link? ![]() ![]() Herbaty tylko czarne piję i nie lubię odlewek...wychodzi, że kaprysząca jestem ![]() Rękawiczki M'ki będą za duże, już S'ki są luźne dla mnie ale XS ciężko zdobyć. Jakie akcesoria? Ciężko określić, wszystko co mi wpadine w oko, doniczki, osłonki na doniczki, półeczki, wieszaczki, produkty wellpur. np. z Ikea lubię te serie SKURAR, Hemnes. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
nie musi być coś super extra, ale nie chcę też żadnych odlewek trudno mi powiedzieć, co konkretnie, jakbyś napisała co masz poza wątkiem, to bym rozważyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Cześć, to znowu ja
![]() ![]() ![]() 2-3 zdjęcie tego opakowania, dla porównania z moją ręką ![]() Potrzebujesz może popiersie gipsowe? Mam też na zbyciu i mogę oddać.
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Hej a moze cos u mnie za srebrne kolczyki wkręty te kwiatuszki z niebieskim oczkiem?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post43775465
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
jeśli jest ładnie wykonany to chętnie zobaczę, ale bez pośpiechu, jak będziesz miała chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
odp
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Kochana, luz blues
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że długo nie odpisywałam ale miałam Mame w szpitalu i remont na głowie. Z Wizażu korzystała moja bratowa ale zapomniała sprawdzać nowe wiadomości......
Maroussia czerwona ![]() Trylogię Kosowskiego rezerwowałam Z pozziomkę nie dogadałam się - poprostu nie wyszło przez sytuację jaka miałam . Muszę ją przeprosić. Ksiązki jeśli mi się spodobaja zostaja u mnie - lubie czasem wracać do nich jak nie mam pod ręką nic nowego. Inne oddaję do zaprzyjaźnionego DOP-u - zawsze sie cieszą jak coś dostaną ![]() ![]() Masz jakieś ciekawe odlewki ? Próbki ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Poza tym nie bardzo lubię mgiełki. ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() Rozumiem, że pasowałoby ci wymienić 10ml (myślę, że jest więcej, ale nie chciałam zawyżyć) Shali na flakon Naturelle? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
O to super. Farby potrzebuję do przemalowania mebli, kolorystyka to biel ale lekko złamana. A do metalu to w sumie jeszcze nie wiem, muszę pomyśleć, jeśli posiadasz to chętnie pooglądam. Farby matowe albo półmatowe.
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ło mamuchna, no nie kumam nic a nic. Wiem tylko jaki efekt chciałabym osiągnąć, produktów czy technologii nie kumam ani ciut, ba..nawet pół ciuta. Mam meble, które podobają mi się formą ale nie kolorem, i chciałabym je przemalować. To byłby mój pierwszy raz (cóż za wyznanie) i dopiero muszę się wczytać w temat ![]() ![]() Podglądałam prace innych i wiem że można własnymi siłami ładnie odświeżyć meble na co chciałam się porwać ![]() A do metalu to czasami jakieś pierdoły są co to ich kolor mi sie nie widzi i widziałby mi się inny. uff wyszło żem nie kumata, zlituj się dobra duszo i nie każ dalej obnażać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
To się świetnie składa, ponieważ na mniej więcej za tydzień znikam z wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
jędza
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- upsss sorki, jakoś samo się tak wymsknęło ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- trzeba by ogarnąć jakoś to co chciałaś , muszę poszukać gdzie to było ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.