Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-27, 20:19   #1561
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
tak! buty dzisiaj zamówione
wrzucam w załączniku
to inny model niż mialam pierwotnie upatrzony, ale na stopie leżały idealnie bardzo zgrabne są w rzeczywistości, w ogóle ten Akces2 świetne miejsce dziesiątki modeli, kolorów, wszystko można pomacać, przymierzyć, naprawdę było ekstra
Piękne Mówisz, że warto tam zajrzeć? Mam 200 km do Krakowa, ale jeśli warto to może bym się przejechała zamiast zamawiać przez internet
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:24   #1562
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
wrzucam w załączniku
to inny model niż mialam pierwotnie upatrzony, ale na stopie leżały idealnie bardzo zgrabne są w rzeczywistości, w ogóle ten Akces2 świetne miejsce dziesiątki modeli, kolorów, wszystko można pomacać, przymierzyć, naprawdę było ekstra
Super, gratuluję!
Za ile odbiór?
Stary 2014-03-27, 20:35   #1563
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Czy ja dobrze widzę że są srebrne??? Gratki Ile to takie cudeńka?
srebrne
cena modelu 230zł + wkładka pro comfort 20zł + zapięcie szybkie 5zł

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Piękne Mówisz, że warto tam zajrzeć? Mam 200 km do Krakowa, ale jeśli warto to może bym się przejechała zamiast zamawiać przez internet
jak tylko masz możliwość to przyjeżdżaj, nie będziesz żałowała
pani bardzo pomocna, wymierzyła stopy (każdą z osobna), również na szerokość w dwóch miejscach i na tej podstawie dobrałyśmy rozmiar. Gdybym zamawiała przez internet to zrobiłabym błąd bo zamówiłabym za duże i nie ten model, w którym się dobrze czułam.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Super, gratuluję!
Za ile odbiór?
za 3 tygodnie dopiero, mam nadzieję, że będę je już mieć na przymiarkę sukni

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:54   #1564
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Aaaaaa na śmierć zapomniałam...

dziś pół roku

Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

dzięki za kciukasy co ostatnio prosiłam dostałam pracę
Brawo!!!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Lg_ago u nas dziś studniówka!
Ja też mam niebieskie kwiaty! Znam ten ból szukania odpowiednich kwiatów, wszyscy kręcą nosem, że ciężko coś będzie znaleźć. A to już za 30 dni!
Świetne te Twoje kolaże!

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, Gratuluje!

Wczoraj rozglądałam się za bolerkami i w sumie znalazłam tylko jedno w Reserved które było interesujące. Tylko ten pikowany materiał jakoś mnie nie przekonuje
Mam go! Kupiłam ostatnio, mi się mega podoba. Ale ja kupiłam tak o, a nie do sukni. Do Twojej chyba by nie pasowało, sukienka jest elegancka i taka prawdziwa księżniczka a to trochę na "sportowo".

Cytat:
właśnie patrząc po suwaku to czas tak leci, że moja biedronka już jest w połowie drogi
Gratulacje dla biedronki!

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Zrobiłam małe podsumowanie na 36 dni przed
niestety nie chce mi sie za nic do kolazu dodac samochod ktorym pojedziemy czyli nissan qashqai czarwony
Super! Wszystko ładnie się komponuje!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dzwoniła dziś pani z Froartu, obrączki gotowe do odbioru
Ale się cieszę!!! W sobotę po nie jedziemy, nie mogę się doczekać! :love
Super! Świetne uczucie w końcu mieć obrączki! Nie mogę się doczekać aż się "zagoszczą" na naszych palcach!

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
enzunio Jak kuzynka tak miała, to się nie przejmuj Wg mnie są bardziej gorszące rzeczy niż odkryte ramiona - chociażby sukienki z przezroczystym brzuchem i kusym przodem - jak np. tutaj.

O mamuniu

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
przepraszam, że offtopuję, ale czy to jest normalne, że 3 dni po gastroskopii dalej mnie tak napierdziela przełyk że nie moge śliny przełknąć ? nie wspominając jakie katusze przechodze jedząc...
Niestety nie. Idź do lekarza. Jak ja miałam to bolało trochę, ale do wytrzymania i tylko jak o tym myślałam. Ale na pewno nie przez 3 dni.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 21:01   #1565
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
srebrne

jak tylko masz możliwość to przyjeżdżaj, nie będziesz żałowała
pani bardzo pomocna, wymierzyła stopy (każdą z osobna), również na szerokość w dwóch miejscach i na tej podstawie dobrałyśmy rozmiar. Gdybym zamawiała przez internet to zrobiłabym błąd bo zamówiłabym za duże i nie ten model, w którym się dobrze czułam.

za 3 tygodnie dopiero, mam nadzieję, że będę je już mieć na przymiarkę sukni
To jadę Byłaś w akces2 na Krakowskiej, czy w Mogilanach? Bo jest też w Warszawie ich sklep i tam bym miała bliżej, ale nie wiem czy będzie to samo...
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 21:06   #1566
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
srebrne
Po takiej reklamie to i ja muszeM tam być no właśnie podpinam się do pytania activelifestyle gdzie dokładnie byłaś?
Stary 2014-03-27, 21:38   #1567
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
chwalę się
niestety suknię muszę szyć, bo wszystkie które mierzyłam nie pasowały w biuście
śliczna

Cytat:
niestety nie chce mi sie za nic do kolazu dodac samochod ktorym pojedziemy czyli nissan qashqai czarwony

Cytat:
Aaaaaa na śmierć zapomniałam...

dziś pół roku

szybko zleci

Cytat:
u nas dziś studniówka!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dzięki za kciukasy co ostatnio prosiłam dostałam pracę
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Jakie możecie polecić czerwone wino półwytrawne?
Quinta Essentia Tempranillo Tinto półwytrawne
Baaaardzo dobre winko
Stary 2014-03-27, 21:42   #1568
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Świetny kolaż

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, przepraszam, ze sie nie odzywam
Podczytuje Was, ale nie mam czasu, ani siły pisać. Wybaczcie

Jak sie u mnie unormuje to wróce na stałe
Bo narazie jest bardzo średnio tzn jesli chodzi o Tżta to wszystko ok, przynajmniej tyle
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Nadrabiam was wieczorami u mnie jak na razie temat "ślub" zaginął zastąpił go temat "jak szybko znaleźć pracę"
Stary 2014-03-27, 21:50   #1569
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Pochodzę jeszcze po jubilerach i pooglądam, ale jak nic mnie tak nie zachwyci, to będę zmuszona je kupić.
W ogóle powiem wam, że teraz największym problemem są dla mnie pudełka na ciasto Podobają mi się jedne, ale drogie są, 3 zł sztuka. A te za 1,5 co ma kilka dziewczyn odpadają, bo mają wierszyk. A ja nie chcę wierszyka.
Czuję, że będziesz "zmuszona" je kupić ja też nieraz po prostu muszę nabyć pewno rzeczy
Ja dałam właśnie 3 zł/szt za pudełka na ciasteczka weselne ale zakochałam się i basta- byłam zmuszona je kupić
a wrzuć jak ono wygląda- może warte jest swojej ceny
Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
odnośnie makijażu próbnego oraz fryzury to zastanawiam się czy wypada je zrobić na wesele kuzyna, które jest przede mną ?

myślałam, aby też przy okazji podjechać i przymierzyć suknie, jak całość będzie wyglądać... dobry pomysł ?
Jasne- działaj!

cornflower_girl, w tym zdjęciu ekshibicjonistycznej panny młodej najbardziej mnie chyba powaliły buty

Przyszły zaproszenia! Jarałam się jak pochodnia gdy je zobaczyłam Do Stanów dziś już wysłałam, jutro wysyłam do gości z Polski do których na pewno nie dotrę+ objeżdżam pierwszych znajomych z mojego miasta, a w weekend turnee po rodzinie - czeka mnie 400km trasa Na przyszły tydzień zostawiam sobie znajomych z Krakowa, a niedziela za tydzień chyba wypadnie w Warszawie. Następne 9 dni będą dla mnie dość mobilne

W przyszłą sobotę zaś mam umówione mam makijażystkę i fryzjerkę na próby Już się nie mogę doczekać! (miałam je mieć dziś, ale nie wyszło )
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:03   #1570
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość

Niestety nie. Idź do lekarza. Jak ja miałam to bolało trochę, ale do wytrzymania i tylko jak o tym myślałam. Ale na pewno nie przez 3 dni.
noto mnie nastraszylas.. mi sie to wydaje w ogole ze z dnia na dzien jest coraz gorzej - wolę dosłownie wypluwać ślinę niż połykać, tak boli. przy połykaniu pokarmu ( zmielonego sto pięćdziesiąt razy ) zamykam oczy z bólu.

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Przyszły zaproszenia! Jarałam się jak pochodnia gdy je zobaczyłam Do Stanów dziś już wysłałam, jutro wysyłam do gości z Polski do których na pewno nie dotrę+ objeżdżam pierwszych znajomych z mojego miasta, a w weekend turnee po rodzinie - czeka mnie 400km trasa Na przyszły tydzień zostawiam sobie znajomych z Krakowa, a niedziela za tydzień chyba wypadnie w Warszawie. Następne 9 dni będą dla mnie dość mobilne

W przyszłą sobotę zaś mam umówione mam makijażystkę i fryzjerkę na próby Już się nie mogę doczekać! (miałam je mieć dziś, ale nie wyszło )
ale bedziecie miec napiety grafik

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-27, 22:10   #1571
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
Baaaardzo dobre winko
Dzięki, zapisuję i spróbuję jak będzie okazja.

Cytat:
noto mnie nastraszylas.. mi sie to wydaje w ogole ze z dnia na dzien jest coraz gorzej - wolę dosłownie wypluwać ślinę niż połykać, tak boli. przy połykaniu pokarmu ( zmielonego sto pięćdziesiąt razy ) zamykam oczy z bólu.
Nie chciałam Cię straszyć, ale naprawdę to co piszesz nie brzmi dobrze. Idź do lekarza, żeby Ci się coś nie stało. Mam nadzieję, że lekarz Ci pomoże. Napisz co i jak potem.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:25   #1572
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała kogoś, kto narysuje nasz portet i rodziców żeby im dać w takiej tubie na podziękowanie. Wie ktoś coś?
:
ja kiedyś zamawiałam rysowany portret z allegro, dwa razy właściwie, raz się okazało, ze to chyba było komputerowo zrobione, ale drugie na pewno rysowane ołówkiem, musisz poszukać
Cytat:
odnośnie makijażu próbnego oraz fryzury to zastanawiam się czy wypada je zrobić na wesele kuzyna, które jest przede mną ?

myślałam, aby też przy okazji podjechać i przymierzyć suknie, jak całość będzie wyglądać... dobry pomysł ?
ja sadzę, że to dobry pomysł a fryzura nawet jak będzie taka sama, to nie będziesz przecież welonu tudzież jakichś ozdób ślubnych zakładać na wesele kuzyna

ZABIJĘ WAS ZA ETSY LOVE LOVE LOVE

MAM FLORYSTKĘ!!!
Stary 2014-03-27, 22:28   #1573
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Grafik przysłał mi dziś projekt zaproszeń i już jest w 90% gotowy, jeszcze drobne poprawki stylistyczne I wzięliśmy w końcu do zaproszeń cytat z piosenki, którą na 95% będziemy mieć na pierwszy taniec
Teraz się trochę stresuję, że nie robimy specjalnego zaproszenia dla Rodziców, ale wpadłam na pomysł napisania im odręcznego liściku jako dodatku do zaproszeń, coś w stylu tych typowych tekstów na zaproszenia dla Rodziców, a do tego zwykłe zaproszenie, żeby już nie robić szumu w zamówieniu.

I któraś z Was w klubie wstawiała kolczyki z Arteo i przepadłam Do tej pory cały czas miałam koncepcję biżuterii z cyrkonii, w tym stylu:

A teraz mi w głowie siedzą te kolczyki i cały czas myślę, że przecież chciałam iść w cyrkonie, a nie kryształki, a teraz mam taki mętlik Serce ciągnie do cyrkonii, ale te z Arteo też mnie oczarowały no i te z Arteo zdają się zdecydowanie bardziej pasować do mojej sukni... jak żyć?!
mi się podobają bardziej te pierwsze
super, że zaproszenia prawie gotowe
Cytat:

ja myślę, że super pomysł, można przetestować w akcji
Cytat:
mój TŻ
a co zareklamuję go Namalował mi piękny portret (w pozłacanej ramie), mojej siostrze na komunię i moim dziadkom z okazji rocznicy ślubu -uważam, że wszystkie obrazy wyszły super

wrzucam w załączniku
zdolny Tż
gratuluję butów!
Cytat:
świetny kolaż, uwielbiam kolaże

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:51   #1574
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
ale bedziecie miec napiety grafik
Będę mój Tż przylatuje do Polszy 5 dni przed ślubem a do tego czasu ani widu go ani słychu tutaj. Na tę dalszą wycieczkę mamę sobie biorę jako towarzysza podróży i reprezentanta Tż a potem już raczej sama (ew. siostre może do 2 par znajomych nam obu wyciągnę )
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:54   #1575
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:

wrzucam w załączniku
Świetne buty, też się wybieram do Akces do Krakowa za parę tygodni i liczę na to, że coś upoluję. No i faktycznie, pół roku nam zostało.

Ja dziś zamówiłam fotografa.
Teraz chyba pora na ogarnięcie zaproszeń.
Stary 2014-03-27, 23:03   #1576
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Wy macie za duże, ja nie mam prawie wcale mam nadzieję, że suknia jakoś będzie na mnie wyglądać...
aaaa mam tak samo :P z chęcią przygarnę troszkę od dziewczyn, które mają za dużo :P

Cytat:
ta bransoletka jest pięęęęękna!

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ZABIJĘ WAS ZA ETSY LOVE LOVE LOVE

MAM FLORYSTKĘ!!!
śliczny komplecik
i gratulacje florystki
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 23:13   #1577
kiss12550
Zadomowienie

Witam się wieczorowa pora

Le_lena- dziękuje za motywację , tego mi trzeba u mnie tak 5 czy 6 kg to byłoby idealnie i dodatkowo Tż miałby mniej kilo do podniszenia przez próg

Atomoowka – ja mam nadzieję że nie będziesz musiała jednak krzyczeć No właśnie też chętnie bym przetestowała fryzjerkę i makijażystkę szkoda tylko że nie mam w sumie żadnej takiej okazji gdzie mogłabym się trochę „podrasować”

Madziara- właśnie ja jak na złośc nie wiem jak ta fryzjerka czesze a makijażystka maluje , znam je tylko z opinii innych dziewczyn ze są dobre, dlatego tym bardziej skusze się chyba jednak na wcześniejszy próby włosów i mejkapu

Myboyismine- też mam taką nadzieję To fryzjerka już przetestowana ze nie chcesz próbnej fryzury ?

Mojakaren- gratuluje półroczku

Kasiulenkowo- gratuluje nowej pracy, mam nadzieję że będzie Ci tam dobrze

Elrosa – pkt 1na liście oczywiście najlepszy właściwie czego chcieć więcej a inspiracje cudowne haha mistrzyni photoshopa , właściwie jedno zdjęcie do ślubnego albumu już masz ale dobra nie śmieje się bo ja bym nawet nie umiałą czegoś takiego stworzyć

Krooliczek- ciekawie wygląda ta woda toaletowa ,szkoda że nie można poczuć przez monitor zapachu

Velika
– kolczyki zabójcze , dobrze że moje kosztują „tylko” 150 zł za zamówione obrączki

Ysia – podoba mi się bolerko

Godzia – bardzo ładna suknia

Gornek- obrazisz się jak podkradnę bukiecik? Jest piękny

Dotka – gratki za obrączki!

Ewaden- poka zaproszenia

A my zastanawiamy sie co zrobić z zaproszeniami, mamy znajomego który zajmuje się takim rzeczami , tworzy jakieś plakaty , tablice itp itd chętnie ise zgodził i na pewno mniej by policzył , ale sama nie wiem czy zawracać mu głowe jeszcze tym? Już sporo rzeczy dla nas robi

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-03-27 o 23:27
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 23:47   #1578
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
chwalę się
suknia będzie taka jak w załączniku (będę miała inną koronkę i gorset z tyłu będzie dłuższy- żeby spokojnie mógł stanik zakryć), na ostatniej przymiarce mierzyłam tylko wykrój góry, także zdjęć na razie nie mam, 14 kwietnia kolejna przymiarka, nie mogę się doczekać
ja zamawiałam sukienkę w salonie i też szyją na miarę, chyba wszystkie moje rozmiary babka ze mnie zdjęła

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 23:47   #1579
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ooo moja szefowa też ma!!! Muszę ogarnąć, jakie ona ma rabaty.
O niczym nie zapomnę, mam listę Dzisiaj po południu mam w planach skoczyć do esotiq popatrzeć na staniki, o ile zdążę przed zamknięciem.
Ale te pudełka to mi sen z powiek spędzają
Też chciałam zaproponować pomoc ale widzę że magdalenka _86 mnie uprzedziła. W razie w też mamy kartę zniżkową 10%
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 23:54   #1580
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:

P
  • ustalenie szczegółów dotyczących kwiatów (zachciało się niebieskich!) i tortu

A na koniec moje mistrzostwo świata w Photoshopie
znam ten ból z kwiatami dlatego marzą mi się niebieskie róże masz inne pomysły?? pięknie razem wyglądacie nawet zmixowani a co dopiero na żywo.. oddam życie za taką ozdobę we włosy!!!!!!!!!!!!! sama kupowałaś?? gdzie i za ile???

Cytat:
chwalę się
suknia będzie taka jak w załączniku (będę miała inną koronkę i gorset z tyłu będzie dłuższy- żeby spokojnie mógł stanik zakryć), na ostatniej przymiarce mierzyłam tylko wykrój góry, także zdjęć na razie nie mam, 14 kwietnia kolejna przymiarka, nie mogę się doczekać
ślicznie
Cytat:
Napisane przez Czarnaaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny. Co myślicie o rękawiczkach do łokcia do sukni ślubnej? A jeżeli tak to czy nosić je przez całą noc?
rozumiem, że musisz je miec, ale może warto coś koronkowego, bo rękawiczki to tak mi się kojarzą ze ślubem 10 lat temu, albo teraz rękawiczki + kozaczki ażurowe + diadem etc... sama wiesz... ale pewnie można wykombinowac jakiś kompromis.. te koronki, które ktoś tu wstawił i na pewno z klasą... chyba że podobnego typu rękawiczki byle nie jakieś satynowe... no i rękawiczki pogrubiają.. więc zależy od figury i sukni wszystko

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja sie napaliłam na te 2 z tej aukcji i chyba je weźmiemy, bo TŻ wstępnie sie zgodził
http://allegro.pl/pudelka-na-ciasto-...060539564.html
tam są niebieskie dziękuję! dziękuję! dziękuję!

Cytat:
mój TŻ
a co zareklamuję go Namalował mi piękny portret (w pozłacanej ramie), mojej siostrze na komunię i moim dziadkom z okazji rocznicy ślubu -uważam, że wszystkie obrazy wyszły super

wrzucam w załączniku
byłaś tam pod Krakowem?? ja mam tam 450km ;( więc chyba będę musiała z internetu... ale proszę daj jakieś rady jak widziałaś je na żywo. jaki obcas bierzesz?? jaki materiał?? a te szybkie zapięcie i wkładkę warto?? pomocy

a ze zdjęcie TŻ też by Twój umiał?? a ile $$$ by chciał?? jakie formaty?? a umiałby tak, że na zdjęciu jesteśmy normalnie ubrani, a na portrecie "weselnie" pytam, bo jestem zainteresowana usługą i wydziwiam

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość

Baaaardzo dobre winko
Takie mamy wszystkie wina na wesele!! oczywiście różne rodzaje... Pani poleciła w hurtowni.. w ogóle się nie znam więc pytam o rady.. wcale nie piję wina więc ... nie ma wstydu?? jak z jakością ???

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 00:06   #1581
Czarnaaa
Raczkowanie

GG do Czarnaaa

Cytat:
daj znać co Ci się udało załatwić Masz jakieś zdjęcia sukni?
Mam zdjęcie podobnej

Edytowane przez Czarnaaa
Czas edycji: 2014-03-28 o 10:01
Czarnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 01:33   #1582
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
To jadę Byłaś w akces2 na Krakowskiej, czy w Mogilanach? Bo jest też w Warszawie ich sklep i tam bym miała bliżej, ale nie wiem czy będzie to samo...
Właśnie miałam pisać, że do Warszawy bliżej

Jest dużo modeli do obejrzenia i przymierzenia - oczywiście nie każda możliwa permutacja, ale jest moim zdaniem sporo. Dodatkowo fajna pomocna ekspedientka - doradziła mi bardzo podobny fason do tego co sobie upatrzyłam jednak ciut inaczej wycięty i okazały się mega wygodne dla mojej stopy, podczas gdy fason początkowo wybrany przeze mnie był bardzo niewygodny Pani dodatkowo "męczyła" żeby poprzymierzać i posprawdzać różne wysokości obcasów i ich kształty. Dostępne są próbniki materiałów do wybrania koloru i materiału.

Więc myślę, że lepiej podjechać do Wawy, ewentualnie jak tu nic nie znajdziesz to się wybierz dalej (ale wątpię że nie uda ci się zdecydować )

Ysia, bransoletkę mam upatrzoną i w sumie to całe szczęście, że jej jeszcze nie kupiłam Odkryłam, że sklep gdzie będę ją kupować bierze udział w tych zniżkach z Twojego Stylu w kwietniu Zawsze chociaż trochę taniej będzie

W tym tygodniu miałam się spotkać z fryzjerką, pogadać. Niestety ani wczoraj ani dziś się nie udało następna próba spotkania w przyszłym tygodniu.
Stary 2014-03-28, 06:36   #1583
enzunio
BAN stały

Pysiu co jest ?

Cornflower
, straszna...

Ja jeśli chodzi o wielkość biustu to mam idealny... ale żeby nie było tak różowo to mam taką autostradę między cycuchami, że z przodu bez dobrego biustonosza wyglądam jakbym nic nie miała
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 07:50   #1584
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
An, kolczyki zdecydowanie 1
Czeko, a ja dużobiuściasta w kieckach z prostym dekoltem wyglądam okropnie, właśnie lekkie wcięcie (serduszko) dopiero dodaje biustowi lekkości
Ile cycków tyle opinii
Mam tak samo- w prostych dekoltach wyglądam tragicznie.

Anesthesia mimo wszystko bardziej podobają mi się cyrkoniowe.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:04   #1585
misia880
Zakorzenienie

Witam

dawno mnie tu nie było
wybaczcie.

u mnie żadnych postępów nie ma, ani ślubnych ani żadnych dlatego też się nie udzielałam.
nadrobiłam kilka stron i widze pełno nowych PM-ek
więc WITAM WSZYSTKIE

u mnie 5 miesięcy... to dość krótko a ja w ogóle tego nie czuje to zle ??

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:32   #1586
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Będziecie jechać na ślub na motorze? czy jak?
dokładnie tak

TŻ po mnie przyjedzie z obstawą i potem do kościółka
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:41   #1587
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ad rem - super te pudełka Mieliśmy kupować przezroczyste, ale te mają nawet fajną cenę
Cytat:
Ad rem pudełeczka są też nad takimi myślę
Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość

tam są niebieskie dziękuję! dziękuję! dziękuję!
Super, ze mój link sie przydał no i cieszę się, ze Wam tez sie podobają To znaczy, ze z moim gustem chyba nie jest tak źle

Cytat:

wrzucam w załączniku
Gratulacje! Wyglądają pięknie!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

u mnie 5 miesięcy... to dość krótko a ja w ogóle tego nie czuje to zle ??
U mnie za 2 dni równe 5 miesięcy i jedyne co czuję, to rozpacz CZEMU JESZCZE TAK DŁUGO?!

An te 1 kolczyki bardziej mi sie podobają

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:48   #1588
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
my mielismy dzisiaj sesje narzeczenska, bylo super! juz nie moge sie doczekac jak zobacze zdjecia. Pogoda dopisala, wiec zeszlo nam 3 godziny. Generalnie zaczelismy w starym kinie, pozniej w takim bardze ogrodku, kilka na zdjec na miescie w waskich ciekawych uliczkach i na koniec zatoka. Jestem mega podekscytowana! Fotografka jest super, ma swietne pomysly i bardzo dobrze nam sie z nia wspolpracowalo. Przy okazji wyprobowalam tez swoja MUA i tez jestem zadowolona wiec wszystko bardzo na plus dzis
ale fajnie! musze koniecznie Tż namówić na sesję narzeczeńską
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Rabbitka – fajnie ze miałaś tak pozytywny dzień i zazdroszczę tej sesji my niestety nie mamy tego w pakiecie

Taak a ja jak zwykle odkładam ten magiczny dzień gdy zacznę się odchudzać , co dzisiaj zrobiłam ? O godzinie 22 zgłodniałam i wciągnęłam talerz spaghetti Od kwietnia zaczynam ćwiczyć z Ewcią i proszę krzyczcie na mnie jak 1 kwietnia nie napisze Wam że ćwiczyłam i bolą mnie wszystkie mięśnie
my też nie i sami sobie zrobimy mamy dobry sprzet teraz tylko kogoś życzliwego ktory wie co to jest kadrowanie i w maju musimy ogarnąć tę sesję

a z odchudzaniem widzę, ze mamy podobnie tylko, ze ja wczoraj zamiast spagetti wciągnęłam o 22 koktajl bananowy
też od poniedziałku starsznie dużo sobie obiecuje, boje się, że mi dobry nie starczy na te moje postanowienia (na razie na samej diecie jestem, a chce zacząć cwiczyć)

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość

Dziękuję za napisanie jak daleko jesteście z pracami. ja Piszę mgr... właściwie mam sam konspekt a niektórzy u mnie całe prace i się przejmowałam, a muszę się obronic w 1. terminie żeby mnie zatrudnili.. od poniedziałku biorę się na maxxxa do roboty. trzymajcie kciuki i mobilizujcie
ja też się bronie w lipcu, ale do 28 maja musze oddać całość pracy!masakra a przede mną badania, analiza, czyli jakieś 50 stron
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Przyszła moja woda toaletowa do ślubu

Jest cudna
ja też już wybrałam perfumy na ślub nastawiłam się na drogie. To znaczy na półkę cenowa powyżej 250 zł... tyle się nawąchałam w tych sephorach i wiecie co... jednak stwierdziłam, ze nie ma co na siłę kupować czegoś droższego tylko patrzeć na zapach i trwałość, a więc całkowicie odpłynęłam gdy powąchałam Naomi Campbell Cat deluxe
są tak kobiece, ta trwałe, tak cudowne

kosztują 98 zł za 30 ml, a ja w rossmanie na promocji -40% dorwałam je za 60 zł za zaoszczędzone pieniądze kupie sobie paski wybielające
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
O kurde, kolejna akcja z fryzjerem lub MUA. Chyba też się przejdę do mojej, od razu zapytam o próbną fryzure i makijaż bo to jeden salon, niech mnie babki obejrzą i zdecydują co pasuje do mojej urody.
ja też miałam przygodę z fryzjerem - gdy poszłam sie zapisać na fryzurę próbną nie mieli mnie w kalendarzu na szczescie mnie dopisała, ale znów mam sie przypomnieć... wrrrr
Cytat:
Bardzo ładne, Gratuluje!

Wczoraj rozglądałam się za bolerkami i w sumie znalazłam tylko jedno w Reserved które było interesujące. Tylko ten pikowany materiał jakoś mnie nie przekonuje
pikowanie jest średnie... na ślub nie pasuję moim zdaniem... ale trzymam kciuki za poszukiwania
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:48   #1589
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Grafik przysłał mi dziś projekt zaproszeń i już jest w 90% gotowy, jeszcze drobne poprawki stylistyczne I wzięliśmy w końcu do zaproszeń cytat z piosenki, którą na 95% będziemy mieć na pierwszy taniec
Teraz się trochę stresuję, że nie robimy specjalnego zaproszenia dla Rodziców, ale wpadłam na pomysł napisania im odręcznego liściku jako dodatku do zaproszeń, coś w stylu tych typowych tekstów na zaproszenia dla Rodziców, a do tego zwykłe zaproszenie, żeby już nie robić szumu w zamówieniu.

I któraś z Was w klubie wstawiała kolczyki z Arteo i przepadłam Do tej pory cały czas miałam koncepcję biżuterii z cyrkonii, w tym stylu:

cyrkonioweeee

a co do grafika to pomimo poczatkowych problemów teraz nasza współpraca przebiega świetnie wszystkie moje sugestie uwzględnia, wysyła projekty po mniej wiecej 8-10 godzinach (a niestety uwag zawsze mam sporo bo jestem perfekcjonistką) tylko, że mamy problem zakochałam się w czcionce ktora przyszła w zaproszeniu w zestawie próbkowym, na liście jej nie mają, napisałam do niego, wkleiłam zdjecie tej czcionki, a on mi pisze ze na liscie jej nie widzi i zebym wybrała inną na ja cie! to po jakiego grzyba kuszą ją w próbkach jak jej nie mają? musza ją mieć! jakimś cudem się znalazła na tych zaproszeniach nie odpuszcze

Cytat:

ja tak robię to znaczy maluję się sama, wiec próbnego ślubnego sobie nie zrobie na ślub kuzyna, ale fryzuę jak najbardziej - już jestem zapisana
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:48   #1590
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorowa pora

Myboyismine- też mam taką nadzieję To fryzjerka już przetestowana ze nie chcesz próbnej fryzury ?

niee, jeszcze nigdy się nie czesałam elegancko w sumie nie wiem co zrobić salon poleciła mi kuzynka, która miała bardzo ładną fryzurę na swoim ślubie. A salon bierze udział w różnych pokazach w Pl i za granicą, tak więc pasuje im zaufać

Cytat:

Jutro USC właśnie ogrania mnie stres i fisiuje na maxa
nie ma czego się bać

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Anetshesia bądź wierna cyrkonią, bo są piękne Kształt, materiał, cudo

też tak myslę

Cytat:
to może poproś żeby Ci doszyli takie coś na dłonie do bolerka

zawsze to będzie lepiej wyglądać niż rękawiczki
ciekawy pomysł

ide dzisiaj dalej oglądać buty, ale ciężko jest
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości